Spannendverhaaltje.nl

Hobis Hotel

-
21-08-2010
Na een aantal geslaagde contacten heeft Ellen mij is een keer gevraagd om een recentie te schrijven. Ik zal proberen vanaf het allereerste contact de draad op te pakken. De eerste keer dat we afgesproken hadden was op een parkeerplek in de buurt van Weert. Daar naar een stil plekje gereden in de bossen. Zij was met haar vriend en nam de gelden in ontvangst. In kon kiezen uit vluggertje en uitgebreid. Ik koos op de warme zomeravond op een zondag voor uitgebreid. Daar merkte ik al dat er veel mogelijk was en we hebben al staand een heerlijk uurtje gehad. Dat was de eerste kennismaking wel spannend. De tweede keer nodigde ik haar bij mij thuis uit op een ochtend. Ze kwam aanrijden in een zwarte auto en de overbuurman stond al toe te kijken toen ze uitstapte en ik had het vermoeden dat hij er wel iets bij zou bedenken. Geheel in het zwart gekleeed met een zwart jasje en een zwart doorschijnde blouse belde zij aan. Haar eerst gevraagd wat ze wilde drinken en vervolgens zijn we naar achter gelopen. Ik had gevraagd om sliploos te komen en ik voelde aan mijn water met de zr korte rok dat dit bijzonder geil was.
Ik had zelf mijn badjas aan en dat voelde voor haar meteen goed. Ze kust je overal als geen ander en wil het liefst in alle gaten je pik voelen. Als ik daar nog aan terugdenk beweegt bij mij weer van alles. Op deze ochtend heb ik de echte GFE leren kennen. Niets is haar te dol. Het liefst speelt ze de hele tijd met je pik. Aftrekken, neuken, pijpen, Deeptroath etc, standje 69, etc. De derde keer hadden we afgesproken in de sexbios te Weert. Voor haar was dit volkomen nieuw. Ik zat al in de zaal en zij werd naar de zaal gedirigeerd door de eigenaar. Daar stond ze dan met een lange zwarte jas en een zeer pikante kleedje eronder. De vitale delen waren vrij. Omdat je niet direct goed kunt zien heb ik haar hand vastgepakt en op de stoel neer gezet. eerst wat gespeeld en nadien zijn we in een privecabine gegaan waar alle remmen los gingen. Ze vertelde mij dat ze met haar vriend zelfs een keer terug is geweest en daar hebben een aantal mannen de dag van hun leven gehad. De vierde keer was in de parkeergarage in Weert. 's morgens vroeg om 9.00 uur. In de auto onder de trap van de garage. Ik had haar gevraagd voor speciale kledij. Nu ik kan je verzekeren ze had helemaal niets aan onder de lange zwarte jas. Ik heb mijn auto langs die van haar geparkeerd en we zijn in mijn auto achterin gaan zitten. Dit was zeer heftig.
Zelfs een dame die met de trap omhoog ging zag ons niet en we waren maar enkele meters verwijderd van haar. De wagen ging zelfs op en neer. Nadien uit de auto gestapt en onder de trap heb ik haar nog anaal genomen en heeft ze hem klaar gepijpt. Je ziet een echte GFE. Verder hadden we een keer afgesproken om haar weer op te pikken zoals de allereerste keer. Het was zeer slecht weer we zijn naar de bossen gereden op een stille plek en hebben daar een uur liggen vozen. De enige angst die we hadden was dat we niet vast zouden komen te zitten in de modder. Maar het extase gevoel is enorm.
We hebben ook na werktijd op een middag afgesproken om te gaan trimmen. Daar aangekomen op de Strabregtse heide moest ik me nog omkleden en zij was al in trimtenue. Dat wil zeggen. Trimschoenen, sokken, strakke trimbroek die vast om je benen en kont zitten en een jasje/cq. shirt van nylon met niets eronder. We hebben eerst een stukje hard gelopen en toen begon het te miezerren. We zijn gaan schuilen onder een boom. ook deze foto zal je binnenkort op Kinky te zien zijn. Ze kan niet van je pik afblijven en ook hier wil ze in alle gaatjes genomen worden. Nadien een stukje verder gelopen maar ze zij kun je wel met zo'n harde pik lopen. Dus het liefst ging zij verder waar ze mee bezig was. We zijn ee stukje verder gelopen richting het Kraaienbos. We kwamen onderweg nog een stel natuurliefhebbers tegen en vroegen ons af of ze ons gezien hadden maar we betwijfelen dat. Op de tweede plek aangekomen zuigt ze al het leven uit je lijf. Rustig teruggelopen in de regen maar haar borsten hadden het koud onder het nylon jackie. weer omgekleed en afscheid genomen.
De laatse maal was afgelopen week hadden we afgesproken in het Hobis Hotel te Asten. Niet een kamertje gehuurd zoals ik voorstelde maar ze wilde genomen worden op de herentoilet en brandtrap. Daar aangekomen was ze zeer pikant gekleed. Ik heb als eerste een foto van haar genomen toen ze uit de auto stapte. Je weet wel zoals Britney Spears en Paris Hilton. Als het goed is verschijnt binnenkort de foto op Kinky. Daarna eerst aan de bar een drankie genoten en toen zijn we aan de wandel geraakt. We eindigde op het eind van de gang op de eerste etage bij de laatste deur. Dit was een lekkere vrijpartij maar toen wij stemde hoorde aan de andere kant van de deur zijn we maar weer opgestapt. Ellen stelde voor de lift te nemen. We zijn de lift ingestapt en hebben daar elkaar bevredigd. op het moment dat ze haar laatste knoopje dicht deed kwam er een man in de lift. Wij zijn toen meteen uitgestapt en zijn in de andere bar weer een drankje gaan nemen. de volgende wat we afspreken in in de bossen in Nederweert daar heeft zij een hutje ontdenkt en zoals ze mailde "ik wil je aftrekken met mijn kut, dat vind ik geil" Ze heeft mij gevraagd dit stukje te schrijven omdat ze dat zo geil vindt. Ellen, hierbij ik heb nergens spijt. Heb alles met de volle overtuiging gedaan en met heel veel plezier. Tot volgende keer. Ik heb haar uitgenodigd naar "Golden Time" in Heidveld. Dus heren misschien zien we mekaar daar.
Aantal keer gelezen:
519
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)