Spannendverhaaltje.nl

Hitsige Sheryl

-
21-08-2010
Ik had op dat moment een relatie met een heerlijke Antilliaanse slet. Ik 39 zij 37, maar waar ik wel hier en daar een kraaienpootje had was zij, met haar caramel-kleurige huid, glad en strak. Mooie volle, rond billen en een kleine C-cup, kleine gitzwarte krulletjes en een punani die je bijna kon horen roepen. Moodswings had die meid, maar die kont, die tijger in bed maakte een tijd lang veel goed. Moeder van 2 kinderen, een zoon van 20 die al uit huis was en een dochter van bijna 18. We hebben een tijd geprobeerd er een gezinnetje van te maken, met mijn dochter, maar het liep niet goed af. Maar nogmaals, in bed heb ik echt een goede tijd beleefd (en in de auto, op het gras van stadsparken en een keer op het toilet van een café, gewoon voor de kick). Tamara en ik hadden om de zoveel tijd een spelletje waarbij we elkaar vroegen over wie we fantaseerden, en dan uiteindelijk zo geil werden dat we wel moesten neuken of elkaar met de hand bevredigden. Dat daarbij namen van vrienden en vriendinnen en soms familie de revue passeerden, wisten we. Maar we wisten ook dat het maar fantasie was en fantaseren, zo hadden we afgesproken, mochten we over iedereen.
Op de bewuste zaterdagavond waar ik over wil vertellen had Tamara het spel wat omgedraaid; in plaats van te vertellen over haar fantasieën of mij te laten vertellen over de mijne, ging ze me ineens vragen stellen. “Christel?” Ik grinnikte, “normaal wel, maar nu is ze hoogzwanger!?” Ik lag op mijn rug, armen onder mijn hoofd gevouwen. Haar wang op mijn blote borst, een beetje verstrooid spelend met mijn ballen. Het was laat, Tamara’s dochter sliep en we hadden de tijd aan onszelf. “Rachelle” “Toptieten”, gaf ik eerlijk toe, “Maar geen billen, je weet dat ik van sanka’s houd toch?” “Jaja”, reageerde Tamara, “maar ik heb je echt wel heel geïnteresseerd naar die grote tieten zien kijken!”. Een lachje van mij was voldoende. Touché, die twee zou ik best in mijn handen willen voelen. Mijn god wat zouden ze wegen. Ineens liet ze me echt schrikken. Ze richtte haar hoofd wat op en haar stem was lager, serieuzer toen ze me vroeg: “Sheryl?!” Sheryl. Tamara’s dochter. Sheryl die officieel nog 18 was maar een prachtlijf had, volle parmantige borsten (voor zover ik kon zien) en de billen van een 20-jarige. Antilliaanse, forse billen met volle bovenbenen, zoals ik ze graag zag. Wat ging ik zeggen, je weet hoe vrouwen soms door je heen kijken. Ik werd wel rood, ondanks de donkere kamer die alleen door de flikkering van de TV verlicht werd zal Mara (zoals ik ‘r vaak noemde) dat ongetwijfeld hebben gezien, maar ik gaf haar een soort binnensmondse grom en een knikje waaruit ze kon afleiden dat het antwoord ‘ja’was.
In een tel draaide ze zich, zodat ze me beter kon aankijken, een arm steunend op het bed naast me. Donkere ogen die me onderzoekend aankeken en probeerde te doorgronden. “Hey dat is een dochter van me ex hè?!” maar met een scheef lachje. Ze maakte haar blik los en legde haar hoofd weer op mijn borst. “Hmm” bracht ik uit. Stilte. “Vertel meer”, onderbrak ze mijn hoop dat ze het thema zou laten varen. “Schattttt?” Begon ik, en de klank waarin ik het zei moest haar duidelijk maken dat ik vond dat we het hier niet over konden hebben. Een vlakke hand op mijn onderbuik: “Kom Mike, ik weet dat die meid groter wordt en ik weet dat ze ooit. Dat. Bovendien: het is maar fantasie, toch?” Weer een blik in mijn ogen, een blik van vertrouwen. Ze legde haar wang weer op mijn borst en vroeg door. “Heb je aan haar gedacht onder de douche?” Tijdens het aftrekken bedoelde ze, en het antwoord was een schuldig ja. Een speels klapje tegen mijn ballen en meteen een aai om het weer goed te maken. Mijn ballen tintelden. “Vertel noh!” eiste ze, en ik deed alsof ik haar niet snapte. “Je fantasie Mike kom op, hoe je over haar denkt: vertel!” Ik legde wat stuntelig uit dat me gewoon was opgevallen hoe formidabel haar lichaam geworden werd, op toevallige momenten, hoe de strakke, soms was boos lijkende blik in de lichte ogen in combinatie met dat lijf ineens een heel andere, geile, lading had gekregen. Laat me hier duidelijk zijn; Sheryl was beleefd tegen me maar meer ook niet, zoveel contact hadden we op dat moment niet en ZEKER geen vorm van contact die leek op flirten of iets dergelijks. “hmm” beaamde Mara, “mi sa. Die meid ziet er GOED uit.” Even stilte en toen spoorde ze me aan om nog meer te vertellen, een echte fantasie van wat er zou kunnen gebeuren.
Ik begon traag maar kwam langzaam beter in het verhaal, terwijl ik vertelde hoe ik Sheryl zou helpen bij het afwassen terwijl Mara naar de Bingo was, ik wassen zij drogen, hoe een toevallige aanraking me ‘wakker’ zou maken en hoe ik zou proberen meer toevallige aanrakingen te veroorzaken. Mara’s vingers draaiden langs mijn ballen en de schacht van mijn pik en ik werd bikkelhard, zowel door het met halfgesloten ogen denken aan Sheryl en Mara’s kundige handen, als door de geilheid van het moment. Mara die me bevredigde terwijl ik haar vertelde van mijn viezere ideeën over haar dochter. Ik was net op het punt gekomen dat ik in mijn ter plekke bedachte fantasie de voorzichtigheid opzij zetten en met een volle hand door Sheryl’s trui door haar borsten zocht, toen er bijna tegelijkertijd twee belangrijke dingen gebeurden. Mara bewoog haar lichaam omlaag en liet in een soepele beweging mijn lul in haar mond glijden in wat het begin was van een soppende pijpbeurt. Tegelijkertijd zag ik door de kier van de kamerdeur (die we hadden opengelaten om de broeierig hete kamer wat door te luchten; Sheryl sliep immers toch) een gestalte in de deuropening zag staan, schaars verlicht door het flakkerende licht van de TV. De kier van de deur was 10 centimeter maar ik zag de lichte ogen van Sheryl, die daar in een groot vallend shirt stond. Mijn adem stokte. Ik keek Sheryl aan maar na een kleine terugtrekkende beweging lachte die een schuchter lachje in twee fases, eerst een heel kleine en toen een echte duidelijke glimlach. Ik lachte met een harde zucht van opluchting terug en Mara stopte even met zuigen, misschien dacht ze door het geluid van de zucht dat ik bijna ging komen.
Het moment leek ellenlang te duren maar Sheryl bleef staan, haar hoofd nu dicht bij de kier alsof ze beter wilde horen en zien en Mara, die tijdens de overheerlijke pijpbeurt uiteraard niet kon zien dat haar dochter alles meekreeg, ging door waar ze was gebleven, nu wat trager dan voor mijn zucht. Even liet ze mijn eikel uit haar mond ploppen, een straaltje speeksel tussen mijn eikel en haar onderlip, en mijn schacht masserend spoorde ze me aan verder te vertellen omdat ze zelf kletsnat werd. Ik keek nu weer strak op zij naar de schaduw van Sher, ademde diep in en vertelde verder. Ik had het gevoel dat mijn eikel zo groot als een pruim moest zijn en mijn ballen tintelden terwijl ik langzaam mijn fantasie vervolgde. De fantasie maakte mijn geil; dat Mara er heet van werd maakte me nog geiler; laat staan dat het lijdend voorwerp van de fantasie mee stond te luisteren. Ik vertelde hoe Sheryl daar in de keuken de rits van haar truitje wat opentrok zodat ik vrij uitzicht had op de gladde huid tussen haar volle tieten en ik een borst kon bevrijden om de harde grote tepel in mijn mond te nemen. Ik beschreef hoe ik Sheryl met haar kont op het aanrecht zette en intussen zocht ik Sheryl’s blik,daar in de schaduwen van de overloop. De strenge blik in de ogen die dacht ik nu ook halfgesloten waren.
Ik wist zeker dat ik een hand onder het shirt zag verdwijnen, dat Sheryl nu in het echt zichzelf betastte terwijl ik vertelde hoe de joggingbroek op de keukenvloer viel en een kanten rode string onthulde, hoe ik haar jonge strakke grotje zou beginnen te likken en daarna op mijn tenen mijn stijve, geaderde pik in de maagdelijke grot zou laten glijden. Mara versnelde haar pijpbeweging en ik was me bewust dat ook zij zichzelf nu hevig vingerde. Ik hield het niet meer, Mara gaf kleine beetjes in mijn harde eikel en ik wist dat ik voor het eerst in mijn relatie met Mara NIET zou waarschuwen voor ik kwam. Ik spoot Mara’s mond volledig vol en merkte dat ze gretig alles doorslikte, ze MOEST wel bloedgeil zijn geweest. Ik was volledig leeg, alle energie ebde uit me. Gestommel op de gang maar ik wist het in een snelle reactie te verbloemen; ik stond snel op en pakte met veel gerommel een handdoek en zei Mara dat ik mijn lul ff zou spoelen. Nergens naartoe gaan jij, dan lik ik je zo: Mara bleef gedwee liggen en speelde wat verder. Toen ik buiten adem de douche in verdween kon ik nog net een voet van Sheryl in de deuropening van haar kamer zien verdwijnen en dat was dat. In de spiegel van de douche keek ik mezelf aan en besefte me hoe geil dit was. En dat het hier wel bij zou blijven, zodat Sheryl een soort tantaluskwelling zou worden voor me; altijd in de buurt maar niet bereikbaar. En dat ik weer hard werd besefte ik me ook; ik keek met een glimlach naar mijn snel opzwellende pik en gaf ‘m een knipoog alsof hij een eigen persoonlijkheid bezat. Tijd om me af te reageren op Mara, het beeld van haar goddelijke dochter in mijn hoofd.
In de week erna was de sfeer wat vreemd, de weinige keren dat ik Sheryl trof: OF ze meed mijn blik (en ik de hare!) of giechelde wat schuchter en dook daarna de kamer in. De zondag kwam, en ik bracht Mara naar de bingo en keerde terug naar haar huis om voetbal te kijken. Sheryl bleef op haar kamer en ik keek afwezig hoe Ajax weer een wedstrijd verprutste. Tot ik de deur hoorde opengaan en Sheryl langs de muur naar de keuken zag snellen. In een oogwenk zag ik haar voorbijschieten, grijze joggingbroek en een wit halterhempje, strak, dat haar borsten recht deed. Weg was ze. Twee minuten later de ‘pling’ van de magnetron, en daarna Sheryl weer terug langs die muur met een bord en een grote beker drinken. Weer op weg naar haar kamer, haar blik omlaag gericht, MP3 in haar oren. Maar de gangdeur was dichtgevallen en ze stond wat onhandig aan de grond genageld. Op de automatische piloot stond ik op en vandaar af nam het dierlijke deel in me blijkbaar over: ik stond ineens achter haar en maakte aanstalten met mijn arm langs haar zij de deur te openen voor haar, mijn lichaam dicht bij het mijne. Maar ik rook haar geur, zag haar vlechten langs de bruine hals en de randen van haar halterhempje en ik werd door geilheid overmand. De hand die de deurklink zou beetpakken, klemde zich ineens stevig om Sheryl’s linkerborst en mijn lippen drukten een kus in haar hals. Tegelijkertijd met het besef hoe ferm en vol haar borst in mijn hand lag besefte ik me wat ik eigenlijk had gedaan. Even stonden we daar bevroren, mijn mond nog in haar hals, zwaar uitademend. Sheryl met haar nek een beetje naar voren, in één hand een vol bord eten en in het andere de beker die ze een beetje schuin hield zodat ranja op de grond druppelde. Ook zij ademde zwaar maar bewoog een oneindige tel niet. Toen schoof ze voor me langs, zette niets zeggend bord en beker op de salontafel en liep met haar rug nog steeds naar me toe naar de gordijnen van het raam dat op de achtertuin grensde en schoof ze bijna mechanisch dicht. Ik slikte bijna hoorbaar toen ze zich draaide en, nog steeds omlaagkijkend, weer naar me toe liep.
De lichte ogen keken me schuin van onder aan, half streng, en ineens zij ze (op de snelle manier waarop de praat wanneer ze nerveus is): “je moet mijn moeder over een uur gaan halen, toch?” Ik slikte nog een keer goed en zei met een verstrooide blik op de klok “Half tien pas”. Ze gaf me een aarzelend lachje en ik haar een brede schaapachtige grijns. Een trillende hand naar de voorkant van haar topje werd door haar blik gevolgd. “Als je wilt stoppen” begon ik, maar hoe zeg ik dit; het moment was al doorbroken. Haar ogen zeiden me niet te stoppen en ze beet even in haar onderlip toen ik wat vlechten in haar nek legde en mijn handen op haar beide borsten legde. Wat een geile, jonge borsten. Ze ademde trillend uit en ik bewoog haar naar de bank. Ze tilde gedwee haar kont wat op toen ik haar grijze jongingbroek omlaag bewoog en haar topje wat omhoog. Ze droeg een strakke boxer, geen rode string, maar de vorm van haar volle billen was duidelijk zichtbaar. Ik knielde en kuste haar buikje, haar navel, en daarna de glimmende boxer. Een kleine trilling door het jonge lijf. Ik gaf haar een knipoog en zei: “Je bent maagd hè” Ze beaamde, terwijl mijn handen langs haar volle dijen gleden en ik mijn vingers volgden terwijl ze in het jonge vlees duwden. Ik vroeg verder niets, mijn tong was hongerig en ik bewoog mijn vingers achter het elastiek van haar boxer. Weer even die billen omhoog, mooie kleine bruine voetjes in de lucht. Ik bleef op mijn knieën zitten en kneedde haar dijen wat meer opzij, zodat ik haal kortgeschoren poesje kon zien. Ze likte wat zenuwachtig haar lippen en ik probeerde haar vertrouwen in te boezemen, duwde haar bovenlichaam naar achteren en zei haar te ontspannen. Ik kuste mijn weg omlaag van dat strakke buikje naar haar bovenbenen, maar ze bleef ze gesloten houden tot ik ze met beide handen zacht maar gebiedend openduwde.
Ze liet me eindelijk begaan en de eerste kus op het ingevouwen jonge poesje bezorgde ons beide een trilling. Ik zoende en gaf een puntje tong totdat ik voelde hoe het grotje zich verder ontspande, en Sheryl legde haar benen nu opengevouwen op de bank. Mijn tong kwam dieper in haar poes, langs de binnenkant van haar lippen, zoekend naar haar klit en ik hoorde Sheryl zwaar ademen en kreunen. Ik zoog het klitje wat naar binnen en maakte kleine natte cirkeltjes en had het idee dat ze bijna kwam, terwijl mijn gezwollen pik tegen mijn slip drukte. Ik was nog gekleed, T-shirt en spijkerbroek. Mijn vingers zochten onder de top naar haar hardgeworden tepels, en zonder verder aangespoord te worden trok ze haar top uit. Voor ze haar hoofd weer achterover leggen ving ik een glimp van een zweverige glimlach op, een gezicht in verrukking. Ze moest weer even in het ritme komen, een ritme dat ik wat opvoerde en nu ging haar ademhaling rap sneller. Ik zocht haar tepels weer, kneep met de vingers van mijn linkerhand stevig, zoals ik wist dat Mara het lekker vond, en mijn rechterhand begon onder mijn snel likkende tong door Sheryl te penetreren. Één vinger gleed redelijk snel naar binnen, bij de tweede vinger kwam er een klein vlekje bloed naar buiten. Mijn eerste maagd. Ik kon wel sneller vingeren, had ik het idee, en likte nu juist langzamer en in trage kreten kwam ze klaar. Haar kutspieren klemden zich rond mijn vingers en ik drukte mijn tong zacht tegen haar klit tot het orgasme weg was geëbd. Ze kuchte. “Nu wil ik voelen wat je vertelde”. Ze merkte dat ik het niet helemaal precies vatte. “Op het aanrecht”. Ik stond gehoorzaam op en liet haar voor me uitlopen. Haar billen deinden op en neer en ik voelde mijn pik zo mogelijk nog harder roepen om vrijgelaten te worden. Ze wipte zelf met haar kontje op het koude metaal van het aanrecht en keek me strak aan, bijna gebiedend. Ik moest me uitkleden, besefte ik me, voelde me even wat ongemakkelijk onder haar bestuderende blikken maar liet toen mijn broek op mijn sneakers glijden, schopte sneakers en broek van me af en trok in een snelle beweging het shirt over mijn hoofd.
Daar zat ze, bijna zelfverzekerd met haar billen op het werkblad, armen gevouwen, en ik onthulde bijna plechtig mijn pik. Paarse gezwollen eikel vooruit. Even een vreemd moment, met mijn deinende pik voor me uit de meter naar het aanrecht overbruggen. Ze zette haar handen naast zich neer en bewoog haar onderlijf wat naar voren. Dat had ze goed ingeschat, dit ging ongemakkelijk worden. Ik moest inderdaad op mijn tenen, duwde mijn eikel vooruit en ze duwde haar bekken nog wat verder vooruit. Eindelijk drukte mijn eikel tegen haar lippen, en terwijl ik haar blik meed duwde ik de eikel van boven naar beneden langs haar lippen. De eikel gleed naar binnen maar ik had het idee dat dit ‘m niet ging worden. In een snelle beweging greep ik haar in haar middel en tilde haar zo onverwachts op dat ze een klein kreetje slaakte. Ze klemde nu met haar benen om mijn middel en voor het eerst keken we elkaar strak aan in een intieme blik van verstandhouding. Ze streek met haar handen langs mijn kortgeschoren schedel en ik voelde haar ademhaling langs mijn mond. Maar die blik, die strakke blik uit die lichte ogen leek zich door me te boren, me te doorgronden. Ineens bewoog ze zich naar voren en sloot haar ogen terwijl ze me intens tongde – dit had ze eerder gedaan! Haar benen ontspanden zich wat en ik ondersteunde haar billen terwijl ze zich op mijn lul liet glijden. Ze was aanmerkelijk lichter dan haar moeder en ik kon haar redelijk makkelijk houden terwijl ze omlaag gleed over mijn schacht, tot haar lippen mijn schaamhaar raakten. Haar mond leek zich tegelijkertijd wat verder te openen, in een nog diepere en nattere zoen, alsof mond en kutje hetzelfde voelden. Ik kronkelde mijn bekken en zij liet zich langzaam op en neerglijden over mijn dooraderde pik. Na een minuut of twee duwde ik haar rug tegen een keukenmuur, zodat ik meer steun had maar toen het echt zwaar was tilde ik haar terug naar de woonkamer, legde haar op de bank en begon haar steviger te penetreren.
Ze was zo nat dat er een natte plek ontstond op het leer van de bank. Ik richtte mijn bovenlijf wat op, zodat ik haar borsten goed kon zien deinen bij elke pompende beweging van mijn pik. Na een tijdje legde ze een hand tegen mijn borst en duwde me weg; ze draaide onder me vandaan en begeleidde mijn lichaam nu naar de bank. Sheryl wilde me bereiden. Geen probleem, ik legde me gedwee achterover en ontspande me, alle spanning geconcentreerd in mijn pik. Nu begeleidde ZIJ mijn pik naar binnen en gleed ze soepel omlaag. Ogen halfgesloten, de lichte pupillen verscholen achter lange, gekromde wimpers. Haar gezicht schuin omlaag gericht, met open mond, besteeg ze me vol extase. De deinende borsten boven me, haar versnellende beweging en het besef dat ik Mara’s goddelijke dochter neukte, maakte me gek. Haar bovenlijf was nu bezweet en ze bewoog in moordend tempo, en seconden later kromde mijn lichaam zich terwijl ik pompend in haar klaarkwam. Ik geloof dat ze niet eens wist wat er gebeurd was, want ze bewoog door tot ze me voelde verslappen. “Ik ben klaargekomen, schat” bracht ik uit. “Geeft niet, ik volgens mij net twee keer” stelde ze me gerust. Even bleef ze op me zitten. Haar blik was weer wat strakker geworden. “Bijna half 10” zei ze zonder op de klok te kijken, en zonder verder iets te zeggen raapte ze haar kledingstukken bij elkaar en verdween naar boven. Een kwartier later stond ik voor het zalencomplex waar de wekelijkse bingo was, en Mara stapte lachend in. Een kleine kus, ik weet niet of de kutgeur op zou vallen en had twee Kingetjes in m’n mond. Of ik het leuk had gehad vroeg ik, maar terwijl ik zei dat ik wel wat leuks had gezien onderbreak ze me met gekwebbel over de klagende oude vrouwtjes binnen. Ik lachte en mijn gedachten dwaalde af naar de heerlijke avond die ik beleefd had. Okay, Ajax had er niets van gebakken, maar er was toch gescoord.
Aantal keer gelezen:
365
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)