Spannendverhaaltje.nl

Hilde en de rijlessen

-
21-10-2010
Op aandrang van een paar vriendinnen was Hilde rijles gaan nemen.
Ze was getrouwd met een rijke zakenman die veel van huis was en derhalve niet veel tijd voor haar overhield. Maar Hilde was jong en wilde nog wel eens wat!
Na een paar lessen was ze al zo ver dat ze met haar instructeur in de duinen mocht rijden. "We gaan rusten, mevrouw," zei Ron, die haar vaste instructeur was.
"Dat komt goed uit," zei Hilde zuchtend. "Ik heb een gevoel of ik ieder ogenblik klaar kan komen." Hij keek haar spottend aan. "Daar hebben wel meer vrouwen last van." "Jij dan niet?" "Klaarkomen op een paard? Ik weet wel wat ik liever doe, mevrouw." "Dat zal best. Jij hoeft ook vast niet op een paard klaar te komen." "U dan wel?" "Dat zeg ik niet. Ik ben getrouwd. Maar toch, door dat hopsen op een paard krijg je er gevoel in." "Lekker toch," zei Ron lachend. "En het stoort het paard echt niet als u klaarkomt onder het rijden!" Ze gingen zitten en Hilde keek peinzend naar de paarden. "Hoe doen paarden het?" vroeg ze. "Lekker!" "Ja, maar hoe? Staande?" "Natuurlijk. Nog nooit paarden zien paren?" "Nee, kan ik het bij jullie eens zien?" "Ja, dat is wel mogelijk. IK zal wel eens bellen" "Kunnen onze paarden niet.." "Nee, omdat het merries zijn, mevrouw!" "Jammer. Maar jij bent wel een hengst." "Maar geen dekhengst." "Zou jij mij niet willen dekken?" "Dat mag niet van mijn baas." "Laat mij dan tenminste je pik zien." "Waarom zou ik." "Omdat ik heet ben. Of ben ik je type niet?" "Toch wel. Ik val op blondjes. Maar getrouwde vrouwen..." "Dat is dan duidelijk," zei Hilde. "Ik heb speciaal les genomen om aan een minnaar te komen en nu ik mijn keus heb gemaakt zou het niet door gaan?" Ze trok haar rok en slipje uit, misschien dat Ron dan zou capituleren. Maar Ron liet zich niet zo gemakkelijk vangen. Hij stond op en wilde naar de paarden lopen. "Hola," zei Hilde. "Ik heb nu tien lessen gehad, ik ga jou nou iets leren. Zin in een ritje op mij?" "Ik ben instructeur, mevrouw." Ze hield hem tegen en maakte zijn gulp los, trok zijn broek naar beneden en wipte zijn pik uit de blauwe onderbroek. "Ha! Dat is een fijne tamp. Nu alleen nog even stijf maken, Ron!" "Er is maar een vrouw die mijn pik stijf mag maken, mevrouw." "Kom nou, niet zo eenkennig hoor." "Ik ben getrouwd mevrouw." "Dat komt dan mooi uit. Mijn man ziet niets en jouw vrouw ziet ook niets. Mmm, wat een fijne droge worst." Ze nam hem in haar mond en tikte even de punt met haar tong aan. Toen liet ze weer los. "Wel, ik zal je niet dwingen, maar als ik niet mag is dit m'n laatste les." "Voor u tien andere klanten." "Wacht, als ik je nu eens laat zien wat ik allemaal heb.." Ze trok haar begroeide kut ver open en leunde achterover. "Hier is dat niet een lekker dingetje? En dit fraaie stel, zou je daar niet graag mee willen spelen? Kijk eens naar m'n tietjes!"
Hij keek tegen wil en dank en toen Hilde zijn pik weer greep schoot hij omhoog. "Zo, nu wil je wel. Je pik in ieder geval, hij is al aardig stijf. Ja, je bent er helemaal klaar voor, Ron." Ron had een heerlijke tamp en hij was groter en stijver dan die van haar man. Hilde wist precies wat ze wilde en dat zou hij haar niet onthouden! Ze nam zijn stijve pik resoluut in haar mond en streelde de eikel met haar spitse tong. "Maar mevrouw... mijn vrouw.."
"Doet die het soms ook zo lekker?" vroeg Hilde. "Je mag in mijn kut spuiten. Een keer, twee keer.. Ik neem nog tien lessen, dan kunnen we iedere keer lekker heet geilen. Een vent met zo'n pik mag toch wel eens vreemd gaan?" "U krijgt thuis zeker niet genoeg?", vroeg Ron. "Dat klopt. En wat ik thuis tekort kom, krijg ik van jou. Je vrouw hoeft er geen weet van te hebben, Ron. O, wat een enorme snikkel, wat een zak met kloten! Ik kom al haast klaar als ik dat fraaie neukstel in m'n handen neem..." "Ik geef me over," zei Ron zuchtend. "Voel maar aan m'n tietjes, vinger me maar. Het is gratis. En als je zin hebt dan mag je mijn spleet ook nog wel likken. Ja, dat kan best, want ik ben er erg schoon op." Ze aaide eerst nog zacht over zijn eikel. Nu ze de slag gewonnen had ging Hilde energiek tot daden over. En ze kon er wat van ! Als het waar is wat altijd wordt beweerd dan zijn de blonde vrouwen ideale bed partners, ook buiten het huwelijk snel bereid een man te gerieven. Hilde zoog nu de tamp van Ron geruime tijd en toen hij goed op temperatuur was hield ze op. "Zo, laat met nu eens zien hoe een hengst een merrie dekt." Daar was Ron dikwijls bij aanwezig geweest. Een groots en opwindend schouwspel, waar de meeste vrouwen de slip niet droog bij hielden! Hilde ging voorover staan, plaatste haar handen op de grond en stak de smakelijke ronde billen uitnodigend omhoog. Ze hinnekte paardachtig en liet kut en anus knipogen. "Hengst, stop je lul in m'm kut, dek me!" riep ze wellustig. "Ik ben hoognodig aan een beurt toe!"
Dat wist Ron nu ook wel. En zo voelde Hilde hoe het vreemde harde ding langzaam tussen haar schaamlippen werd geschoven. Zo had ze het lange tijd niet meer gevoeld, lekker lang, dik en heet. Dit dierlijke standje was zo geil dat ze twee keer vlot achter elkaar een orgasme kreeg.
Ze kon het niet afremmen, wilde dat ook niet. "Blijf maar naaien," zei ze na het tweede orgasme.
"Ik ben liederlijk geil op die grote paardelul van je." Ron stootte maar door en al naaiend vonden zijn vingers opwindende plekjes en voorwerpen.
Haar kittelknop, heet en hard van verlangen, de smakelijke, ronde en stevige billen, de pruilende anus, de heerlijke fluwelen borsten met harde nippels erop; alles was al even lekker.
De derde keer kreeg Hilde het schroeiende gevoel en een langdurig orgasme deed haar bijna plassen. Dat had ze vroeger ook al, toen ze nog maar een jaar of zestien was. Vrijen met jongens uit de buurt en tijdens het vingeren waterde ze de knapen steevast uitbundig kletterend over de druk manipulerende handen! Nu hield ze zich in en beleefde kreunend en steunend haar derde zalige hoogtepunt.
En terwijl ze het hoogste van het hoogste door haar kut voelde golven verloor ze haar evenwicht en de lul van de driftig stotende Ron.
Ze viel voorover en bleef verbouwereerd liggen. Ron was al bezig zijn apparaat weer op te bergen, maar toen Hilde dat zag riep ze :
"Zeg, nare geitekop, wil je die broeken nog wel even uitlaten?
Je denkt toch zeker niet dat ik al genoeg heb" Hilde ging op een boomstam zitten en plooide haar fraaie kutje open. Ron moest er nog een keer aan geloven, of hij wilde of niet. "Kom op, zitten en neuken jochie.
Je zult toch je kanon moeten afvuren..." "O jee," zei Ron. "Zonder kapotje nog wel. Wat link. Als je zwanger raakt.." "Zit jij daar dan mee?" "Nou nee, maar je man wel. En jij natuurlijk." "Nee hoor. Kom maar gauw hier met je pikkie. Lekker diep in 't kutje en dan met je vingertjes m'n klitje en die fijne tieten strelen. Je hebt twee handen en een mond, doe je best dus maar." Ron schoof tussen haar uitnodigend gespreide dijen en stopte zijn harde wortel in haar geilwarme, glibbernatte neukholletje. Dat was een heerlijk gevoel, zo vond Hilde, die in lange tijd niet zo lekker geneukt had. Ze nam zijn zak zacht knedend in haar hand en zei: "Het zou wel leuk zijn als je me een zoentje gaf, Ron." Maar Ron wist het nu zelf wel. Hij had geen aansporingen meer nodig. Hij zoende haar gretig tongend, masseerde haar stevige tweelingen en billen, wreef geraffineerd over haar klitoris en neukte in haar zuigende kut. Hilde genoot met volle teugen van zijn stotende en wrikkende lul en waande zich in de zevende hemel.
Ze voelde hijgend aan zijn slijmerige lul en kneedde zijn heerlijke zak met de hard voelende ballen. "O, kun je al, schat?" kermde ze. "O, spuit je zak leeg, geef me je zaad, spuit me vol met dat heerlijke geile goedje, neuk me toch klaar! Kom toch, spuit alles in mijn buik. Oh!
Ben je niet geil op m'n tieten, op m'n nauwe neukertje?" "Ja, ik ga spuiten, ik kan niet meer!" riep Ron en hij ging in de vijfde versnelling. Nu kon Hilde hem niet meer bijhouden. Ze kneep met haar kutje, kneedde zijn ovale teeltballen en zoog zich kermend vast aan zijn gulzige mond.
De eerste warme scheuten sperma spatten al tegen haar baarmoeder, toen pas voelde ze haar orgasme aangloeien. Maar het was een superorgasme, dat haar naar adem deed snakken. Haar hele lichaam, iedere spier, iedere vezel deed mee aan het tomeloze geweld.
En terwijl Ron zich in haar schoot leeg spoot klemde ze zich hijgend en snikkend aan hem vast.
"O, zo lekker, lekker geil neuk je me," fluisterde Hilde. "Spuit nog meer in me. Ronnie. O, Ronnie wat geil!" Ron haalde zijn besmeurde, dampende leuter uit haar kutje.
Een dikke kwak zaad volgde en kletste op de grond. "O Ron, wat was dat zalig, zo doen we het voortaan altijd." "Als alle vrouwen dat willen hou ik geen pik over," zei Ron somber. "Ach kom, je pik kan nog jaren mee!" riep Hilde lachend.
"In plaats van een les per week, neem ik er voortaan drie!"
Twee dagen later was Hilde weer present. Met een hongerig kutje en het plan om zich drie keer in te laten spuiten... Maar tot haar grote schik kreeg ze nu een vrouwelijke instructeur.
Waar was Ron? "O, Ron zit nu bij de heren," zei de instructrice luchtig. "Op eigen verzoek." "Het valt voor zo'n knul ook niet mee als alle vrou- wen willen dat hij voor dekhengst speelt!"
"Op zo'n hopsende paarderug wordt een mens ook zo wellustig," zei Hilde en dacht : dit is mooi m'n laatste les.
"Misschien kan ik wat voor u doen," zei de vrouw.
"Beslist niet," zei Hilde. "Want ik ben een van die vrouwen die een dekhengst prefereren!"
Aantal keer gelezen:
704
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)