Spannendverhaaltje.nl

Hij Weet Het Van Je 1

-
25-10-2010
Het eerste deel van iets dat een lang verhaal moet worden. De karakters worden uitgediept waardoor er niet meteen op pagina één geneukt wordt. Een leerling die al lang gek op haar is vindt een manier om haar te bezitten en te controleren.

Hij weet het van je. Deel 1

Een leerling chanteert zijn lerares.

“Ik weet wat je de vorige zomer heb gedaan mevrouw van Santen. Ik weet alles van je laaghartige affaire met een bepaalde leerling toen je met je man op vakantie was. Ik weet precies hoe hard je in de jacuzzi geneukt bent en later nog een keer in de sauna genomen bent toen je man vast naar zijn hotel kamer ging om wat te slapen. Ik weet hoe je je de vorige zomer in de sauna over je leerling hebt ontfermd en hoe je zijn zaad slikte. Hoe kon je dat doen mevrouw van Santen? Hoe in hemelsnaam kon je het goed vinden dat één van je leerlingen je neukte? Ja oké, hij was volwassen genoeg, maar je weet dat het tegen alle ethiek en schoolregels in is. Je kunt er je baan door verliezen, wist je dat?. Ik heb begrepen dat je bent voorgedragen als ‘lerares van het jaar’. Hoe kan je in Godsnaam straks zeggen dat je de lerares van het jaar bent als je een van je leerlingen hebt geneukt?

Die ene nacht vol passie en lust kan je je huwelijk kosten, je onderscheiding en je carrière. Je hebt niet nagedacht mevrouw van Santen. Ik heb er gelukkig wel over nagedacht. Ik heb de hele situatie goed overdacht. Het enige dat je nu moet doen is mijn instructies nauwgezet opvolgen zodat je je huwelijk, onderscheiding en carrière kan redden. Er zijn nog maar twee schooldagen tot aan de zomervakantie. Je hebt onze eindcijfers al ingeleverd. Als je morgen op school komt ga je naar de kleedkamer van de meisje toe en kijk je onder de vuilnisbak voor verdere instructies. Je maakt de enveloppe pas open als je, net als nu, in je klas bij je bureau bent. Je maakt de enveloppe open en leest de instructies. Als je de instructies niet perfect opvolgt dan geef ik de bewijzen af aan bepaalde personen en is je leven in puin. Als je me hebt begrepen dan knik je drie keer.”

Terwijl Rogier nonchalant naar mevrouw van Santen keek zag hij haar, terwijl ze de brief terug in de enveloppe deed, langzaam drie keer knikken. Ze deed haar bureaula open en verborg de enveloppe onder een stapel papieren. Rogier wist dat hij haar klem had. Hij zag hoe ze iedere leerling in de klas met een strenge blik stuk voor stuk aandachtig opnam. Hij zag dat ze zowel overstuur als nerveus was. Rogier bleef onschuldig met Rob, zijn vriend, naast hem praten terwijl hij met een schuin oog naar mevrouw van Santen keek.

Omdat het schooljaar bijna om was hadden ze maar een halve dag les. Rogier bleef naar de wanhopige blik in de ogen van mevrouw van Santen kijken terwijl ze de klas iets probeerde uit te leggen over de afscheidsavond.

Mevrouw van Santen was een erg mooie vrouw. Ze was 36 jaar oud en ongeveer 160 lang met een gewicht dat met ongeveer 60 kilo voor haar postuur perfect was. Ze was donker blond haar met krullen die tot op haar schouders vielen. Dat was zo beetje het enige dat de leerlingen van haar lichaam konden zien omdat ze altijd oversized kleding droeg. Ze droeg of lange rokken die tot op haar enkels vielen of ze droeg wijde broeken. Ongeacht wat ze droeg haar ogen waren het mooiste dat ze had. Haar ogen hadden een perfect groene nuance en ze gebruikte altijd bijpassende make-up. Ze gebruikte altijd een zoete sexy roze lipstick. Vandaag straalde haar ogen, door de brief die ze had gelezen, echter nervositeit uit.

Gedurende de les zag Rogier dat mevrouw van Santen zich anders gedroeg. Hij bestudeerde haar nauwlettend terwijl zij iedereen argwanend bleef opnemen. Hij wist dat ze gek moest worden door de wetenschap dat iemand van haar affaire af wist. De rest van de dag bleef haar gedrag afwezig en nerveus. Toen de schooldag voorbij was pakte iedereen zijn tas in en begonnen de leerlingen de klas te verlaten. Rogier liep samen met Rob naar de uitgang van school. Hij keek een laatste keer over zijn schouder heen en zag mevrouw van Santen terug de school inlopen.

Rob liep naar zijn huis toe en Rogier liep verder naar zijn eigen huis toe die een paar starten verder lag. Hij ging zijn slaapkamer toe en gooide zijn boeken in een hoek op de grond. Rogier keek in afwachting van het avondeten wat televisie. Terwijl hij televisie keek werkte Rogier zijn plan verder uit. Het eten was uiteindelijk klaar en hij liep naar beneden naar de keuken toe waar zijn vader en moeder al aan tafel zaten. Nadat ze hadden gegeten hielpen ze allemaal met het afruimen van de tafel waarna iedereen zijn eigen weg ging. Rogier ging terug naar zijn kamer waar hij achter zijn computer ging zitten. Een boosaardige grijns gleed over zijn gezicht heen toen hij de volgende instructies voor mevrouw van Santen begon te typen.

“Was het al die ellende waard, mevrouw van Santen? Ben je bang mevrouw van Santen? Bang omdat ik je smerige geheim kent? Bang dat ik het misschien aan je man vertel? Bang dat ik het misschien aan het schoolbestuur vertel? Ik durf te wedden van wel. Aan de andere kant durf ik te wedden dat je hiervan een nat kutje krijgt. Je moet voor je zonden van de vorige zomer betalen. Je zult moeten betalen als je wilt dat je burgerlijke leven blijft zoals die nu is. Je moet er voor betalen dat je man niet achter je affaire komt. Je moet betalen om lerares van het jaar te mogen worden. En je moet betalen voor je carrière. Morgen is de laatste schooldag. Je draagt je donker blauwe rok, die tot aan je enkels komt. Onder je rok draag je een sexy roze string. Ik wil dat je een handtekening op die string zet op de plek waar hij je kut bedekt. In combinatie met die string draag je een paar zijde kousen en pumps met 10 cm hoge hakken. Je draag je witte blouse met lange mouwen en daaronder draag je een roze BH met een sluiting aan de voorzijde. Als je één van deze kledingstukken niet hebt dan ga je naar een lingerie winkel en koop je ze! Voor het schoolbord zal je twee, op de grond getekende cirkels zien staan. Je gaat met één voet in iedere cirkel staan met je gezicht naar het bord toe. Je koopt ook een zwarte zijde sjaal waar je jezelf mee blinddoekt. Bij het bord vindt je stift met een touwtje erom heen. Je bind de stift om je pols en houd de stift vast. Iedere keer dat ik je laat klaarkomen, zet je een streep op het bord. Je neemt de gewenste positie in precies een uur nadat de klas naar huis is gestuurd. Als je deze instructies niet exact opvolgt is je leven zoals je die kent voorbij. Als ik met je klaar ben blijf je vijftien minuten op dezelfde plek staan eer je je blinddoek mag afdoen en naar huis mag gaan. Als je deze brief hebt gelezen knik je drie keer met je hoofd.”

Rogier las de brief nog een keer na en printte de brief toen uit en vouwde hem netjes dubbel. Hij pakte een enveloppe waar hij hem zorgvuldig in schoof. Hij plakte de enveloppe dicht en nam hem met zich mee. De tiener ging naar de garage en sprong op zijn fiets en reed naar school. De conciërge was er nog en zolang die er was was het zijdeurtje aan de zijkant van de school altijd open. Stilletjes sloop hij de school in en keek voorzichtig om iedere hoek heen om niet betrapt te worden. Op zijn tenen liep hij naar de kleedkamer van de meisjes. Rogier draaide de vuilnisbak om en lag de verzegelde enveloppe eronder. Hij zette de vuilnisbak zachtjes terug en sloop de zelfde weg weer terug de school uit. Op de terugweg naar het zijdeurtje kwam hij langs de kamer van mevrouw van Santen. Voorzichtig deed Rogier de deur open en stapte naar binnen. Hij pakte een oranje stift en plakte er een touwtje aan vast. Hij pakte vervolgens een zwarte stift en tekende twee cirkels op de grond. Hij zorgde ervoor dat de cirkels ver genoeg uit elkaar stonden om ervoor te zorgen dat haar benen ver genoeg gespreid waren. Hij rende snel de klas uit en door de gangen heen naar het deurtje toe waardoor hij naar binnen was gekomen. Rogier sprong vlug op zijn fiets en reed naar huis terug.

Rogier kon haast niet wachten om de volgende dag naar school te gaan en te zien hoe mevrouw van Santen zijn brief las. Hij kon haast niet wachten om die angstige blik in haar ogen te zien die zich daarna zou vermengen met lust. Hij wist één ding zeker. Overmorgen zou hij haar in haar eigen klas helemaal beurs neuken.

Hij keek tot laat in de avond televisie en ging toen naar bed toe. De volgende ochtend haastte hij zich naar beneden voor zijn ontbijt. Het enige dat door zijn hoofd spookte was dat hij wilde zien hoe mevrouw van Santen zijn brief las. Na het ontbijt pakte Rogier zijn boeken en liep naar school. Onderweg naar school belde Rogier bij Rob aan. Hij begroette Rob zijn moeder die hem nog iets te drinken en te snacken gaf. Nadat Rob en hij het op hadden gingen ze snel naar school toe. Toen ze naar school liepen had Rob geen idee van wat Rogier van plan was. Rogier herinnerde zich overigens helemaal niets meer waar ze het onderweg naar school toe over gehad hadden, omdat het enige dat door zijn hoofd spookte mevrouw van Santen was die zijn brief zou lezen. Het leek een eeuwigheid te duren maar uiteindelijk liepen ze over het schoolplein heen en uiteindelijk de school in.

Ze zaten tien minuten voor de bel in de klas. Mevrouw van Santen was er nog niet maar dat was niets bijzonders, omdat ze de gewoonte had om precies op tijd de klas binnen te stappen. De minuten leken uren te duren. Iedereen in de klas praatte door elkaar heen toen mevrouw van Santen uiteindelijk de klas binnen stapte. Rogier zijn hart bonsde in zijn keel terwijl hij probeerde om haar vanuit zijn ooghoeken in de gaten te houden. Hij wist dat ze, toen ze haar stoel opzij trok en ging zitten, iedereen probeerde te doorgronden.

Terwijl Rogier daar zat en haar in de gaten hield en tegelijkertijd met Rob sprak dacht hij in eerste instantie dat ze de instructies niet had opvolgt. Ze lag de spullen in haar bureau goed en zat ogenschijnlijk rustig in haar stoel. Toen sloeg het hart van Rogier op hol. Hij zag haar de enveloppe oppakken die Rogier onder de vuilnisbak had neer gelegen. Hij zou kunnen zweren dat hij zich iedere handeling die ze maakte herinnerde van het pakken van de enveloppe tot het moment dat ze de brief had open gevouwen. Rogier keek toe hoe haar elegante vingers de brief uit de enveloppe trokken. Ze keek op om te zien of ze de leerling kon ontdekken die haar chanteerde, maar aan haar teleurgestelde blik te zien wist Rogier dat ze geen idee had wie het was. Hij zag hoe haar blik langzaam naar de brief toe ging. In gedachten las Rogier met haar mee.Terwijl ze de brief las ging Rogier volledig op in haar schoonheid. Hij kon niet geloven dat de vrouw waar hij van droomde en waarop Rogier zich het laatste jaar had afgetrokken morgen van hem zou zijn. Terwijl ze door las zag Rogier boosheid in haar ogen, maar hij zag ook nieuwsgierigheid en lust oplichten in haar mooie ogen. Ineens draaide ze haar hoofd en keek naar de oranje stift waar het touwtje aan vast zat. Langzaam draaide ze haar hoofd weer terug naar de brief en las verder. Het leek dat ze de tijd nam om zijn brief te lezen wat de spanning bij Rogier verhoogde tot ze uiteindelijk de brief dicht vouwde en hem terug in de enveloppe schoof. Vervolgens keek ze naar de twee zwarte cirkels voor het schoolbord op de grond, eer ze drie keer langzaam knikte. Ze trok haar bureaula open en borg de enveloppe onder de rommel in haar la op.

De les begon en ze bespraken het einde van het schooljaar. Rogier wist dat ze aangedaan was door wat hij haar had aangedaan. Hij merkte het aan haar manier van praten wat enigszins afwezig was. Ze was stil en afstandelijk terwijl ze normaal spraakzaam en open was. Rogier zag dat ze probeerde uit te vinden wie van haar leerlingen haar onder controle had. Rogier zorgde er angstvallig voor dat hij geen oogcontact met haar maakte, met die uitzondering dat hij het wel deed als hij een vraag van haar moest beantwoorden.

Het leek een eeuwigheid te duren eer de dag om was. Vlak voor het eind vertelde mevrouw van Santen dat ze voor het afscheidsfeest en diploma uitreiking vrijdag om half zeven op school moesten zijn. Ze vertelde de leerlingen ook dat ze de volgende dag alles voor die vrijdag met de klas wilde doornemen. Rogier zijn hart klopte in zijn keel omdat hij wist dat hij morgen zijn lerares op meer dan één manier een plezier zou doen.

Rob en Rogier stonden op en liepen de klas uit toen mevrouw van Santen hem ineens naar zich toe riep. Zijn hart begon nog harder te kloppen omdat hij bang was dat ze had uitgevonden wie die brieven had geschreven. Hij liep zenuwachtig naar zijn knappe lerares toe.

“Ja, mevrouw van Santen, wat is er?” vroeg Rogier onschuldig.

Terwijl Rogier haar in haar ogen keek dacht hij dat ze dwars door hem heen keek. Hij had het gevoeld dat ze zijn hart kon zien bonzen.

“Ik wilde je nog zeggen dat je het dit jaar erg goed hebt gedaan,“ sprak ze vriendelijk.

“Dank je wel mevrouw van Santen,” antwoordde Rogier beleeft terwijl hij in haar mooie groene ogen verdronk.

Rogier was als gehypnotiseerd door haar gezicht toen hij door haar ogen heen dacht haar ziel te kunnen zien. Hij verloor zich in haar gelaatstrekken en haar volle lippen waarvan Rogier wist dat die morgen hem nog bekender zouden voorkomen.

“Ik zie je morgen mevrouw van Santen,’ sprak Rogier ten afscheid toen hij zich van haar los wist te rukken.

Hij draaide zich om en liep de klas uit.

Rob stond in de hal op hem te wachten. Ze liepen de school uit en gingen naar huis terug. Nadat Rob thuis was liep Rogier door naar zijn huis. Hij was zo opgewonden dat Rogier zichzelf amper kon inhouden. In gedachten stelde de tiener zich voor hoe mevrouw van Santen er onder al die lagen kleding er zou uitzien. Hij stelde zich voor hoe haar tieten er uit zagen en zijn lul begon schokkend omhoog te komen bij het idee alleen al. Omdat Rogier niet voor gek wilde lopen begon hij in een poging zijn lul in het gareel te krijgen aan iets anders te denken.

Hij kwam eindelijk thuis aan en ging naar zijn kamer om zijn verleidingsstrategie uit te werken. Terwijl Rogier met een brede grijns op zijn bed lag sprong mijn lul weer in het gelid. Hij besloot zich niet af te trekken omdat hij het bewust wilde bewaren voor morgen. Terwijl de tiener zijn ogen sloot kon hij zweren dat hij alles kon voelen wat hij van plan was om bij haar te doen. Hij kon haar parfum en de muskusachtige geur van haar kutje ruiken en hoe de twee geuren zich met elkaar vermengde. Hij deed zijn ogen open toen zijn lul pijnlijk hard was geworden. In een poging zijn gedachten te verzetten begon Rogier zijn kamer wat op te ruimen.

Een kwartier later riep zijn moeder van beneden aan de trap dat het eten klaar was. Nadat ze hadden gegeten kwam de gebruikelijke routine opgang met het afruimen. Na het opruimen keek Rogier televisie maar alles leek saai en duf te zijn in vergelijking met wat hij morgen zou mee maken. De avond sleepte zich voort. Uiteindelijk stond de tiener op en ging naar zijn kamer en ging slapen. Hij kleedde zich uit en kroop in bed zijn lul was spijkerhard omdat hij de gedachten dat hij morgen zijn onderwijzeres ging neuken niet uit zijn gedachten kon krijgen.

Terwijl Rogier dromend over morgen lag had hij een onbedwingbare lust om zich af te trekken. Zijn lul schokte en klopte van opwinding toen Rogier in gedachten mevrouw van Santen voorover zag buigen en steun zag zoeken aan het schoolbord. Hij stelde zich voor hoe ze kreunde van genot terwijl hij haar heupen vast hield en zijn lul in haar hete strakke kut schoof. Hij kon het niet meer verdragen. Hij greep zijn lul beet en begon er als en gek aan te trekken. Hij pakte een paar tissues en precies op het moment dat hij ze voor mijn lul hield begon de tiener klaar te komen. Het was niet wat hij wilde maar het haalde, voor dat moment, de druk van de ketel. Een paar tellen later viel Rogier in een diepe slaap.

De volgende ochtend was Rogier vroeg wakker. Hij nam een douche en kleedde zich aan om naar school te gaan. Dit was het, vandaag was de grote dag! Dit was zijn laatste dag op school en de dag dat hij zijn lerares helemaal beurs zou neuken. Hij at snel zijn ontbijt op eer hij zijn tanden poetste. Hij was zo opgewonden dat hij zich amper kon bedwingen.

Hij reed op de fiets in een hoog tempo naar het huis van Rob toe. Rob stond buiten al op hem te wachten. Hij sprong op zijn fiets en samen reden ze naar school. Ze zette hun fietsen op slot en liepen naar de klas toe. Rogier zijn hart klopte weer als een gek toen hij enthousiast en verwachtingsvol afwachtte of mevrouw van Santen zijn opgegeven kleding stukken droeg.

Ze zaten te wachten en Rogier realiseerde zich dat ze volledig tegen haar gewoonten in te laat was.

‘Oh mijn, God,’ dacht Rogier inwendig. “Wat als ze vandaag niet komt?’

Hij wist dat ze moest komen want hij had genoeg belastende informatie over haar om het haar moeilijk te maken. De minuten slopen voorbij en iedereen sprak door elkaar heen dat als het nog lang zou duren dat ze naar huis terug zouden gaan. Mevrouw van Santen was ondertussen al tien minuten te laat. Rogier zijn hart zonk hem in zijn schoenen toen hij begon te geloven dat ze hem misschien door had. Misschien bleef ze zelfs thuis om de laatste les te missen en hem te ontwijken.

Hij wilde het na vijftien minuten opgeven. Ineens hoorde Rogier wat in de hal. Het was een tikkend geluid. Het geluid leek dichterbij te komen. Ineens stopte het geluid voor de klas deur. Hij keek gespannen naar de deurkruk en zag de handel naar beneden gaan. Langzaam zwaaide de deur open. Zijn hart begon als een gek te kloppen toen hij mevrouw van Santen binnen zag komen. Ze droeg zoals voorgeschreven haar lange blauwe rok en witte blouse. Ze liep naar haar bureau toe. Hij zag ook dat ze verder de voorgeschreven pumps met stilettohakken droeg. Rogier probeerde, nu hij wist dat ze van hem was, zichzelf een houding te geven. Het was nu alleen maar een kwestie van wachtten tot het tijd was.Toen ze de klas begon te instrueren leek ze erg nerveus. Ze wilde nog een keer de dingen door nemen die ze als afscheid die vrijdagavond als klas zouden gaan opvoeren. Ze zouden als knipoog vrijdagavond allemaal een toga dragen met zo gek vierkant mutsje. De toga’s hingen allemaal al in een kast in de klas omdat thuis niemand iets mocht weten. Ze werden geïnstrueerd om zich allemaal om te kleden om de opvoering nog een keer te oefenen. Rogier nam mijn tas mee naar de kleedruimte en stapte in een hokje om zich om te kleden. De tiener wist dat hij zich moest uitkleden om haar te kunnen neuken. Hij besloot om niets onder zijn toga aan te trekken met uitzondering van zijn schoenen. Hij deed zijn kleren in de tas en liep terug naar de klas. Hij moest de grootst mogelijke moeite doen om te voorkomen dat hij een stijve kreeg. In de wijde toga zou zijn stijve lul, door de tent die zich zou vormen, onmiddellijk opvallen.

Er gingen tien minuten voorbij en vanuit zijn ooghoeken bleef Rogier zijn lerares in de gaten houden. Hij zag dat ze steeds naar de cirkels op de grond gluurde en naar de markeerstift die onder het schoolbord lag. Ze bleef de leerlingen argwanend observeren in een poging uit te vinden wie haar chanteerde. Mevrouw van Santen liet hun allemaal opstaan en naar de verscholen parkeerplaats lopen om daar hun stukje op te voeren. Ze moesten hun spullen meteen meenemen, omdat als ze klaar waren ze meteen naar huis toe mochten gaan. Rogier nam zijn tas mee om niet te verraden dat hij haar chanteerde. Ze deden hun stukje waarna mevrouw van Santen hun wel thuis wenste.

Hij liep met Rob naar het fietsenrek en fietste met hem naar huis. Toen ze bij zijn huis waren reed Rogier door en reed een blokje om om vervolgens weer naar school terug te fietsen. Hij zette zijn fiets tegen het hek achter een paar bosjes neer en liep zachtjes naar school. De gedachten aan wat hij met zijn onderwijzeres zou gaan doen liet zijn lul verwachtingsvol steigeren. Hij sloop de school binnen en keek op de klok. Hij had nog vijfentwintig minuten eer hij de klas kon binnen lopen. De school was op een paar administratieve krachten na verlaten. Hij besloot, om de kans op ontdekking te verkleinen, in een kleedkamer te wachten.

Hij liep een kleedkamer in en ging op het toilet zitten terwijl hij overdacht wat hij bij haar zou gaan doen. Zijn hart klopte in zijn keel toen de gedachten over hoe zijn lul in en uit haar mond gleed zijn lul pijnlijk hard maakte. Gedachten over hoe hij achter haar neer zou knielenen haar druipende kut zou likken lieten hem verwachtingsvol huiveren. De tiener kwam overeind en keek voorzichtig om de deur heen of er niemand in de gang was. Hij keek even op de klok en zag dat hij nog zes minuten de tijd had eer het feest zou gaan beginnen.

Stilletjes liep Rogier naar de klas toe. Er was niemand te zien toen hij door de gang heen naar de klas van mevrouw van Santen toe liep. Ineens stond Rogier voor de deur van haar klas. Ik keek op de klok en hij zag dat hij nog één minuut had om zich te bedenken. Hij realiseerde zich vreemd genoeg dat de klok precies daar hing waar hij hem nodig had. Het was tijd! Heel voorzichtig en muisstil gluurde Rogier door de deur heen die op een klein kiertje open stond. Zijn hart sloeg over toen Rogier zijn lerares zag staan. Ze stond braaf afwachtend in de twee getekende cirkels te wachten op wat er zou gaan gebeuren. Hij begreep toen dat er geen weg terug meer was.

Hij bleef daar heel even staan en staarde naar de rijpe schoonheid die voor het bord stond. Haar blauwe rok bedekte haar hele onderlichaam met uitzondering van een stukje van haar hoge hakken. Haar armen hingen slap langs haar zij. Bungelend aan haar rechter pols hing de oranje stift die Rogier voor haar had neer gelegd. Toen zijn ogen omhoog gingen zag Rogier dat ze, zoals geïnstrueerd, een zwarte zijde sjaal voor haar ogen had gebonden.

Voorzichtig trok Rogier zijn schoenen uit. Hij liep de klas in en zorgde ervoor dat de klasdeur op slot zat. Hij keek naar mevrouw van Santen en zag dat ze begon te trillen toen ze hoorde dat hij de deur op slot draaide.

“Wie ben je?” vroeg ze zacht.

Rogier wist dat hij niets kon zeggen omdat hij het risico liep dat ze zijn stem zou herkennen. Hij hield dus wijselijk zijn mond dicht. Hij liep naar de videocamera die van school was en drukte op rec. Langzaam liep hij naar mevrouw van Santen toe. Hij ging achter haar staan en bewonderde haar en overdacht hoe ze zich zo aan hem zou onderwerpen.

Hij ging wat dichter bij staan totdat hij haar parfum kon ruiken. Hij stapte opzij om er zeker van te zijn dat de sjaal haar hele ogen bedekte. Nadat Rogier dat gecontroleerd had ging hij weer achter haar staan. Langzaam tilde Rogier met trillende handen zijn armen op en lag ze op de schouders van zijn lerares. Hij kneep zacht in haar schouders toen hij de enorme spanning erin voelde. Langzaam en teder begon Rogier haar schouders te masseren alsof hij haar wilde zeggen dat ze zich moest ontspannen en dat alles goed zou komen. Hij liet zijn handen langzaam langs haar armen gaan die naar beneden hingen. Hij hoorde haar scherp inademen toen zijn handen langs haar ellebogen en over haar onderarmen heen naar beneden gleden. Net zo zacht als zijn handen naar beneden waren gegaan net zo zacht gingen ze weer omhoog naar haar schouders toe.

Terwijl Rogier de armen van mijn lerares streelde stond hij achter haar met een spijkerharde lul. Hij voelde hoe zijn eikel tegen haar kont aandrukte. Hij bleef een poosje haar armen strelen eer zijn handen naar haar rug toe verschoven. Hij liet zijn vingers over haar ruggengraat heen gaan waardoor mevrouw van Santen huiverde. Hij voelde haar BH bandje en weer viel het hem op dat ze zijn instructies nauwgezet had opgevolgd. Hij was daar zeker van omdat hij op haar rug geen BH haakjes voelde. Zijn vingers bleven haar rug, die door haar witte blouse bedekt was, strelen. Hij werd brutaler. Hij liet zijn vingers weer over haar ruggengraat heen naar beneden gaan en toen opzij naar haar zij toe. Mevrouw van Santen zuchtte en hapte naar lucht toen zijn vingers de zijkant van haar tieten raakte.

Ze kronkelde licht toen zijn vingers langs haar zijden heen en weer bleven gaan. Met iedere opwaartse streling zorgde Rogier er voor dat hij haar heerlijke tieten licht streelde. De tiener voelde de zachtheid en de vorm van haar tieten door haar blouse en BH heen. Toen hij verder ging met het strelen van haar zij begon ze zwaarder adem te halen.

Langzaam gingen zijn handen, toen zijn vingers net boven haar heupen waren, over haar buik heen naar elkaar toe.

“Ooohhhhh…,” kreunde de rijpe onderwijzeres ingehouden toen zijn handen over haar buik heen gleden.

Hij begon langzaam zijn handen heen en weer tussen haar buik en zij heen en weer te bewegen. Bij iedere heen en weer gaande beweging van zijn handen gingen zijn handen steeds een klein stukje verder omhoog naar haar heerlijke tieten toe. Terwijl zijn handen centimeter voor centimeter verder omhoog gingen sprong ze bijna omhoog toen zijn duimen onder haar tieten doorgleden.

“Oh… Goddddd…,” kreunde ze toen ze voelde hoe zijn duimen onder haar tieten door gleden.

Zijn duimen en zijn vingertoppen streelde nu zacht haar tieten terwijl Rogier zijn handpalmen heen en weer bleef bewegen tussen haar buik en zij. Hij voelde toen hoe zijn duimen door twee lagen kleding heen haar tepels beroerde. Hij voelde haar tepels onder zijn vingers snel verharden. Ze ademde nu zo zwaar dat het bijna hijgen was te noemen. Zijn handen bleven met de tieten van zijn lerares spelen totdat hij alle twee haar tieten vol in zijn handen hield.

Zijn handen gleden tot aan haar nek toe omhoog. Hij gebruikte twee vingers om de bovenste knoop van haar blouse los te maken.

“Alsjeblieft doe het niet, stop alsjeblieft,” kreunde de getrouwde vrouw toen ze het knoopje voelde losgaan.

Haar gesmeek versnelde alleen maar het proces met de tweede knoop. Weer maakte Rogier het knoopje los. Zijn vingers gingen verder naar beneden naar de derde knoop toe die hij rustig begon los te maken.

“Alsjeblieft nee,” kreunde ze weer smekend.Hij voelde, nu er drie knopen los waren, hoe haar blouse begon open te vallen. Zijn vingers gingen naar de vierde knoop toe. Hij leunde verder naar voren waardoor, terwijl zijn vingers met het knoopje bezig waren, zijn harde lul stevig tegen haar bilspleet drukte. Hij boog zijn hoofd tot net naast haar oor. Gretig snoof Rogier haar parfum op toen op dat zelfde moment haar vierde knoop los kwam. Weer voelde Rogier haar blouse verder open vallen. Zijn vingers kwamen bij het laatste knoopje aan. Hij maakte het knoopje los terwijl hij haar zacht in haar nek begon te kussen. Ze begon te hijgen en te kreunen toen zijn tong over haar nek en over haar oor heen gleed. Net toen Rogier op haar oorlelletje begon te knabbelen kwam het laatste knoopje los en viel haar hele blouse open.

Weer begon Rogier met zijn vingers haar nu naakte buik te strelen. Hij drukte zijn tong in haar oor waardoor ze het bijna uitschreeuwde. Rogier zijn handen gingen verder omhoog over haar tieten heen die nog steeds in haar BH gevangen zaten. Hij liet haar tieten even in zijn handen rusten om van het moment te genieten. Mevrouw van Santen had onbewust haar hoofd iets gekanteld om hem ruimte aan zijn tong te geven die haar nek en oor aanvielen. Zacht gekreun welde uit haar op toen Rogier over haar BH heen zacht haar tieten begon te masseren.

Hij voelde haar tepels door de BH heen verder verharden. Hij kneep om en om in de harde knoppen. Mevrouw van Santen kreunde hard toen Rogier haar tepels bleef bewerken. Hij begon haar op haar wang te kussen naar haar zorgvuldig gestifte lippen toe. Hij verschoof zijn vingers tot hij het haakje van haar BH tussen haar tieten in vond. Precies op het moment dat zijn tong over haar mondhoek gleed gaf Rogier een rukje aan het haakje van haar BH om hem te openen.

“Oh Goddddd…,” kreunde ze toen zijn tong nu zonder weerstand via haar mondhoek haar mond in gleed.

Langzaam trok Rogier het de zachte zijde stof van haar volle ronde tieten vandaan. Op dat moment realiseerde de tiener zich dat zijn tong over de tong van zijn lerares heen gleed. Hij kon niet geloven dat ze hem terug kuste. Ze hapte hoorbaar naar adem toen Rogier haar BH weg trok. De koele lucht over haar hete vlees heen lieten haar een klein verlekkerd kreetje slaken.

Weer gingen de handen van Rogier naar haar nu naakte tieten toe. Hij streelde ze en kneep erin waardoor haar tepels nog harder werden. Het hoofd van mevrouw van Santen was nu opzij gedraaid zodat ze hem goed kon kussen. Hun tongen gleden wellustig heen en weer van mond naar mond. Hij begon zacht aan haar tepels te trekken.

“Oohhhhh…,” kreunde ze terwijl ze haar mond hard op zijn lippen drukte.

De jongen wist dat hij de kus moest verbreken. Hij haalde zijn mond van haar lippen en zakte direct achter haar door zijn knieën heen. Zijn handen gleden van haar zachte maar stevige tieten af naar haar heupen toe.

Rogier zijn gezicht zat nu op de hoogte van haar kont. Hij leunde naar voren tot zijn wang tegen haar met haar rok bedekte kont drukte. Hij drukte zijn gezicht harder tegen haar aan terwijl zijn handen langzaam langs haar benen gleden. Haar dijen voelde, bedekt door haar rok, heerlijk zacht aan. Hij bereikte haar knieën. Rogier trok zijn hoofd bij haar vandaan en liet zijn handen naar haar kuiten zakken. Hij bereikte de onderkant van haar rok en liet zijn handen over haar voeten heen gaan. Hij trok haar rok van haar voeten af en zag de meest sexy pumps met hoge hakken die hij ooit gezien had. Ze had pumps gekocht met hakken van 10 cm die haar in kousen gehulde voeten bijna helemaal vrij lieten.

Hij lag alle twee zijn handen op haar voeten en begon ze langzaam omhoog onder haar rok door te bewegen. Hij voelde haar hete zachte kuiten onderweg naar haar knieën toe onder zijn vingers door glijden. Mevrouw van Santen kreunde weer toen zijn vingers haar knieën passeerde. Hij bleef zijn handen omhoog bewegen tot hij de bovenkant van haar kousen had bereikt. Het naakte vlees boven de kousen was zo heet dat het leek te branden. Hij voelde hoe de hitte van haar huid af straalde toen zijn zacht strelende vingers hoger en hoger gingen. Haar dijen waren zo zacht en glad. En toen was hij bij haar billen. Zijn handen gleden over haar kont heen en door haar bilnaad heen.

“Oh God neeee…,” kreunde ze toen zijn handen over haar zachte stevige billen heen langzaam naar voren gingen.

De handen van de tiener gleden over de voorkant van haar slipje heen en hij voelde hoe ze een klein plukje schaamhaar boven haar spleetje had laten staan. Zijn handen gingen weer naar achteren genietend van de naakte kont van zijn lerares.

Zijn handen gingen omhoog en zijn vingers haakte zich achter het elastiek van haar slipje. Langzaam begon Rogier het kleine slipje naar beneden te trekken.

“Oh… Goddddd…,” kreunde ze toen haar slipje naar beneden gleed.

Hij bleef aan haar slipje trekken tot hij over haar heupen heen verder en verder naar beneden gleed. Rogier voelde hoe de veter uit haar bilnaad loskwam. Hij bleef aan het niemendalletje trekken totdat hij op haar voeten lag. Hij lag zacht zijn hand om haar enkel heen. Hij tilde één van haar voeten omhoog, genoeg om het slipje van haar voet af te halen. Hij pakte haar andere voet beet en herhaalde het repertoire. Triomfantelijk hield hij haar slipje in zijn hand.

Hij keek een moment naar haar slipje. Hij zag dat ze zijn instructies perfect had opgevolgd. Het was inderdaad een roze string en ze had haar handtekening precies daar neer gezet waar haar kutje had gezeten. Hij bracht haar string langzaam naar zijn neus toe en hij zag onmiddellijk de natte vlek die het slipje sierde. Zijn lul was harder als nooit tevoren. Hij lag haar natte string op haar bureau neer. Rogier trok de mouwen van haar blouse iets naar beneden en bond ze aan elkaar zodat haar armen achter haar rug vastgebonden zaten. Hij trok haar bureaustoel naar haar toe en zette hem voor haar neer en ging voor haar staan. Dit was de eerste keer dat Rogier haar naakte tieten zag. Toen hij ging zitten was hij verbaasd over de stevigheid van haar tieten. Ze stonden ondanks haar leeftijd en stevige C cup trots naar voren. Terwijl de tiener naar haar tieten bleef staren begon hij zijn toga los te maken. Zijn lul stond, terwijl hij voor zijn lerares zat, als een vlaggenmast recht vooruit.

Hij stak zijn handen uit en pakte haar armen beet. Hij trok aan haar ellebogen en het was alsof ze precies wist wat hij bedoelde. Langzaam zakte ze voor hem op haar knieën neer. Hij lag zijn hand achterin haar nek en drukte haar heel langzaam naar voren dichter en dichter naar mijn bonzende lul toe. In plaats dat hij meteen zijn lul naar haar mond toebracht besloot hij zijn lul eerst over haar wang heen te wrijven. Toen zijn lul haar gezicht raakte deed ze instinctief haar mond open. Nadat Rogier een paar keer zijn lul over haar wang heen had gewreven schoof hij hem in haar heet en gewillig geopende mond.De tiener keek toe hoe zijn lerares op zijn pik begon te zuigen. Het beeld van zijn geblinddoekte lerares die met haar hoofd op en neer ging terwijl haar tieten vrij heen en weer bungelde was hem bijna te veel. Het beeld van haar lippen die over zijn paal heen gleden was fantastisch. Hier had Rogier over gefantaseerd en er zich een jaar lang op afgetrokken. Ineens begon zijn onderwijzeres meer en meer van zijn lul in haar mond te nemen. Hij voelde zijn eikel tegen de achterkant van haar keel stoten. Af en toe kwam ze helemaal omhoog en gebruikte ze alleen haar tong. Dit was een beeld wat vast gelegd zou moeten worden. Het leek wel een porno film.

Ineens stak zijn lul boven haar uit toen ze zich bukte om zijn ballen te likken. Hij wilde kreunen maar de jongen kon dat niet doen omdat hij bang was dat ze dan zou weten wie hij was. Terwijl ze met haar tong zijn ballen bewerkte voelde Rogier een grote druppel voorvocht langs zijn lul naar beneden lopen. Hij dacht dat hij het bestierf toen ze zijn hele zak in haar mond nam en erop zoog. Langzaam kwam ze omhoog terwijl haar tong over zijn stramme hete paal heen gleed. Ze stopte op de plek waar zijn voorvocht van zijn pik drupte. Hongerig likte ze het op. De hele tijd schokte zijn lul en liep er voorvocht uit zijn eikel.

Haar tong ging omhoog tot aan Rogier zijn eikel. Ze opende weer haar mond en nam alleen zijn eikel in haar hete mond. Ze begon erop te zuigen alsof ze wilde dat hij klaar kwam. Ineens begon ze haar hoofd snel op en neer te bewegen. Ze gebruikte een dermate hoog ritme dat binnen de kortste keren zijn zaad het kookpunt begon te naderen. Ze vertraagde geen seconde. Het gevoel van haar tong die onder de onderkant van zijn lul doorgleed was te veel voor de geile tiener. Hij voelde hoe zijn ballen samentrokken en hij wist dat hij het niet langer kon tegen houden.

Rogier voelde zijn lul schokken en hij voelde hoe de eerste straal heet zaad door mijn lul heen werd gejaagd. Hij voelde de eerste hete straal in mevrouw van Santens keel spuiten terwijl ze haar hoofd op en neer over zijn lul heen bleef bewegen. De tweede straal zaad vloog door zijn pik heen. Precies op dat moment haalde mevrouw van Santen zijn schokkende pik uit haar zuigende mond. Het zaad spoot uit zijn pik en landde op haar gezicht. Er liep een straal zaad van haar neus over haar wang heen tot aan haar kaak. Rogier voelde een volgende straal komen. Ze kwam iets omhoog en drukte haar tieten tegen zijn lul aan. Haar tieten konden niet voorkomen dat de volgende straal omhoog spoot en in haar nek belandde. De straal liep van haar linker tepel omhoog naar haar nek toe. Mevrouw van Santen gebruikte haar armen om haar tieten rond zijn schokkende lul te klemmen. Rogier bleef straal na straal tussen haar tieten in spuiten terwijl zij haar tieten op en neer bewoog over zijn spuitende pik heen. Uiteindelijk kwam zijn schokkende lul, na wat een eeuwigheid leek, tot rust. Hij duwde zijn lerares naar achteren en zag zijn zaad van haar tieten en uit haar nek druppelen. Ze zag er voor hem neergeknield heerlijk en adembenemend uit. Het was zo erotisch om zijn lerares, zo geblinddoekt met vastgebonden polsen terwijl zijn zaad van haar tieten afdroop, te zien. Hij bleef even zo zitten eer hij opstond en hij de bureaustoel weer opzij schoof.

Rogier trok mevrouw van Santen weer overeind. Hij glimlachte ze luisterde goed want haar voeten stonden nog steeds in de cirkels die hij voor haar op de grond had getekend. De jongen stond voor zijn met zaad bedekte lerares en boog naar voren. Hij kuste haar zacht op haar lippen. Instinctief opende ze haar mond en hun tongen begonnen weer een heet spel met elkaar te spelen. Terwijl ze elkaar kuste sloeg Rogier een arm om haar heen en begon hij haar rok los te maken. Hij vond de knoop en trok hem los. Terwijl hun tongen bleven dansen liet hij haar rok los. Haar rok zakte naar beneden en viel als een hoopje rond haar voeten. Terwijl ze haar rok voelde vallen drukte ze haar lippen harder op zijn mond en schoof ze haar tong zover mogelijk naar binnen. Het gekreun dat uit haar opsteeg vertelde hem dat ze er klaar voor was.

Rogier maakte zich van haar los om zo haar naaktheid te bewonderen. Hij kon bijna niet geloven wat hij zag. Hij liet zich op zijn knieën zakken en pakte haar enkel weer vast om haar rok van haar voeten af te halen. Hij deed hetzelfde weer met haar andere voet. De tiener keek omhoog en zag voor het eerst haar kutje. Hij was schitterend met hangende schaamlippen die glinsterde van haar geil. Zelfs haar binnenste schaamlippen dropen van haar geil. Ze had de meest sexy kousen aan die Rogier ooit had gezien en die haar benen perfect accentueerde. Haar pumps waren perfect passend bij haar kousen. Het waren tien centimeter hoge sandalen. De riempjes zaten rond haar enkels en liepen omhoog tot aan haar knieën.

Rogier zat op de grond. De betegelde vloer koud aan tegen zijn blote kont maar het leek hem niet te hinderen. Hij lag zijn handen op haar benen en schoof onder haar kruis. Zijn hoofdprijs lag nu binnen het bereik van zijn tong. Een perfect geschoren kutje met en klein toefje schaamhaar dat liet zien dat ze een echte blondine was lag slechts centimeters bij zijn hunkerende mond vandaan. Hij hoorde haar hijgen doordat ze wist wat de jongen ging doen.

Heel langzaam kwam Rogier iets omhoog steeds dichter en dichter naar de kut van zijn lerares toe. Hij rook haar opwinding toen het aroma van haar kut zijn neusvleugels streelde. Hij liet plagend zijn neus langs haar kutje glijden.

“Oh mijn lieve God,” hoorde Rogier haar kreunen toen hij zijn hoofd iets kantelde en iets verder onder haar schoof

Terwijl Rogier van het uizicht genoot wist hij dat hij er werk van moest gaan maken. Hij liet zijn tong heel langzaam van onderuit haar schaamlippen omhoog kronkelen tot aan haar opgezwollen klitje. Hij likte even haar opgezwollen klitje en liet zijn tong toen weer naar beneden gaan. Mevrouw van Santen kreunde nu hard en ongecontroleerd.

“Oh Jezusssss…,“ snikte ze.

Haar kut sap druppelde uit haar kutje op Rogier zijn gezicht, toen hij haar kutje over de volle lengte met het puntje van zijn tong begon te bewerken. Met zijn handen hield Rogier haar aan haar kont in evenwicht terwijl hij tegelijkertijd haar billen streelde. In een snelle beweging schoof Rogier zijn tong zover als hij kon in haar verlangende kutje. Hij voelde haar schaamlippen wijken en hij proefde dat het geil diep in haar kutje net anders smaakte. De jongen begon zijn tong steeds dieper en dieper in haar grotje te drijven. Haar gekreun veranderde in geschreeuw van genot toen hij een hand van haar kont haalde en ongegeneerd een vinger in haar kont schoof.

“Aarrrgggghhhh… Godddddd…, ik ga komennnnnn…” schreeuwde ze het uit.

Ineens leek ze de controle over zichzelf te verliezen. Haar lichaam begon te schokken en Rogier zag dat haar knieën trilde. Hij voelde haar geil vrij uit haar dampende kut op zijn gezicht druipen. Hij bleef haar nu druipende kut met een in en uit gaande beweging van zijn tong neuken terwijl hij tegelijkertijd haar kontje met zijn gestrekte vinger neukte.

“Oh God, oh God, oh Goddddddd…,” bleef ze keer op keer uitschreeuwen toen ze op zijn gezicht bleef klaarkomen.

Ze bleef haar heupen bewegen om haar kutje over zijn gezicht heen te wrijven tot het orgasme langzaam afzwakte. Haar lichaam bleef schokken en trillen terwijl ze langzaam weer bijkwam. Rogier paste zich snel aan en plaatste zijn mond op haar opgezwollen klitje. Hij zoog licht op het gevoelige knopje terwijl zijn tong heen en weer over het knopje schoot. De tiener drukte wat harder op haar kont en ineens begon ze voor de tweede keer ongecontroleerd te schokken.

“Oh Godddd… het kom weeerrrrrrr…,” schreeuwde ze het uit terwijl haar sap weer over het gezicht van de jongen heen stroomde.

Hij moest haar in evenwicht houden omdat hij bang was dat ze zou vallen en dat ze door de val haar blinddoek kwijt zou raken.

Uiteindelijk haalde Rogier zijn mond van haar kut af. Hij schoof onder haar vandaan en ging voor haar staan. Haar haar zat door elkaar en haar krullen waren bijna verdwenen waardoor haar haar plat tegen haar hoofd aan lag. Haar huid glinsterde licht van een klein laagje transpiratie. Geruisloos liep Rogier om haar heen om haar adembenemende schoonheid te bewonderen. Zelfs nu haar ogen door de blinddoek bedekt waren kon Rogier een gloed van opwinding op haar gezicht zien. Hij wist dat ze genoot van wat er met haar gebeurde. Hij bestudeerde iedere centimeter van haar sexy lichaam van haar tenen tot aan het kruintje van haar hoofd.Hij liep naar haar toe en maakte de mouwen van haar blouse los. De tiener liet haar handen hangen eer hij haar blouse van haar heerlijke lichaam aftrok. Toen het van haar afgleed gooide Rogier haar blouse achterloos op haar bureau neer. Hij pakte haar BH en trok hem van haar lichaam af. Verrassend genoeg hielp ze mee door haar handen uit de BH te trekken. Rogier stapte weer bij haar vandaan om het heerlijke schepsel van top tot teen te bewonderen. Ze was absoluut adembenemend hoe ze er op haar tien centimeter hoge hakken er bij stond met haar benen gehuld in de zijde kousen. De riempjes rond haar kuiten accentueerde haar benen perfect.

Hij ging naast haar staan en boog haar uit haar middel vandaan voorover. Hij trok haar armen naar voren en lag ze tegen het schoolbord aan. Hij had haar zo gepositioneerd dat ze bijna in een hoek van negentig graden naar voren stond. Ze nam meteen de stift in haar hand en trok de dop eraf. Ze trok twee strepen op het bord om te laten zien dat Rogier haar al twee keer had laten klaarkomen.

Hij liep terug en ging achter haar staan en sloeg haar zacht op haar kont. Door de klap rolde haar vlees licht heen en weer. Hij sloeg haar nog een keer tegen haar kont en keek naar haar schuddende billen. Tot zijn verrassing begon ze hard te kreunen.

“Oh God, jaahaaa…,” snikte ze.

Rogier ging goed achter haar staan en pakte haar heupen beet. Hij stak zijn lul naar voren tussen haar benen in en liet zijn pik tussen haar schaamlippen door glijden. Langzaam begon Rogier zijn lul heen en weer te bewegen. Ze begon onmiddellijk te kreunen toen zijn harde stramme pik door haar spleet heen gleed.

“Oh God, neuk me,” kreunde ze terwijl ze haar evenwicht tegen het schoolbord aan zocht.

De jongen trok zich terug en bracht zijn eikel in stelling tegen haar grotje aan. Hij voerde haar langzaam zijn lul en voelde op dat moment hoe ze haar kont naar achteren drukte. Haar gehijg ging over in gekreun toen Rogier in en uit haar kut begon te bewegen. Hij kon het gevoel haast niet geloven wat hij voelde toen haar hete krappe kut in zijn lul begon te knijpen. Hun tempo ging van een langzaam ritme al snel naar een hoog ritme toe. Ineens zag Rogier zijn lerares de stift pakken en een streep op het bord geven. Ze schokte en trilde terwijl ze rustig voorover stond en zich door hem liet neuken. Haar kont ging bij iedere inwaartse stoot naar achteren. Rogier voelde haar geil over zijn ballen heen lopen. Ineens schreeuwde ze het uit.

“Oh God, jaaaaaaa…,” schreeuwde ze terwijl ze weer ongecontroleerd begon te schokken door een orgasme die veel sterker was dan de eerste keer. “Oh God, oh God, oh Goddddd… uunnngggghhhhh…”

Ineens trok ze weer een streep op het bord. Rogier bleef zijn lul onverstoorbaar in een enorm hoog tempo in haar raggen. Nog geen twee tellen later trok ze weer een streep op het bord. Haar kut leek te overstromen van haar geil waardoor haar kut nog gladder werd.

De tiener haalde een hand van haar heup af en sloeg weer zacht tegen haar kont aan. Onmiddellijk kwam haar hand omhoog en trok ze weer een streep op het bord. Ze was volledig de weg kwijt terwijl haar hele lichaam bleef trillen en schokken.

“Oh kut aaarrrgggghhhhh…,” schreeuwde ze het uit toen golf na golf en orgasme na orgasme haar heerlijke lichaam teisterde.

Precies toen ze weer klaarkwam verstarde ze toen ze een stem in de gang hoorde en iemand de deur probeerde te openen. Rutger en zijn lerares hoorde de deurklink op en neer gaan toen iemand probeerde binnen te komen.

“Mevrouw van Santen ben je daar?” vroeg de stem aan de andere kant van de deur.

Dit was haar kans om om hulp te schreeuwen. In plaats daarvan stond ze geblinddoekt voorover gebogen en hield ze het schoolbord vast.Ze wachtte en luisterde angstig en realiseerde zich op een bepaald moment dat, wie het ook geweest was, hij of zij weer weg was. Ineens duwde mevrouw van Santen tegen het bord aan en kwam overeind. Ze draaide zich om waardoor zijn lul uit haar gleed. Ze deed twee stappen en voelde met uitgestoken armen waar haar bureau was. Ze had haar bureau voor de vakantie al leeg gehaald en ze ging op de rand van het bureau zitten. Ze schoof iets naar achteren en tilde uitnodigend haar benen op. Rogier ging aan de rand van het bureau staan en keek naar haar geopende kut waar zijn lul verlangend op gericht was.

“Neuk me, dekhengst,” kreunde mevrouw van Santen terwijl ze iets omhoog kwam en hem beet pakte en hem over zich heen trok.

Rogier schoof zijn lul in haar opgezwollen druipende kut en boog zijn gezicht naar haar toe. De twee monden en tongen vonden elkaar met een ongekende passie.

Mevrouw van Santen lag haar kuiten op zijn schouders neer. Hij vond al snel een lekker ritme. Met iedere stoot trok Rogier mijn lul bijna volledig uit haar eer hij hem weer vol kracht in haar boordde. Ze bleven elkaar vol passie kussen. Hij hoorde dat haar ademhaling meer en meer onregelmatig werd toen er weer een orgasme naderde. Ze kreunde zo hard in zijn mond dat het geluid door zijn lichaam heen resoneerde. Het was alsof Rogier haar rond zijn lul hoorde kreunen. Ineens pakte ze de stift, strekte haar hand en gaf een streep op het bord. Mevrouw van Santen begon, terwijl ze het weer uitschreeuwde, ongecontroleerd te schokken en te kronkelen.

“Ik kommmmm… ooohhhhwwwww…,” huilde ze.

Rogier hield haar benen vast en begon haar met nog meer kracht te neuken. Ze begon naar lucht te happen toen ze haar hand weer uitstrekte en ze weer een streep op het bord gaf.

“Oh Jezus, jaaaaaaa…,” snikte ze toen ze weer onder haar leerling klaarkwam.

Rogier bracht opgewonden zijn handen naar haar trillende tieten toe. Hij begon in haar tepels te knijpen en eraan te trekken waardoor ze weer haar hand naar het bord toebracht.

“Oh verdommeeeee… God, ik kom al weeerrrrrr…,” jammerde ze.

Zowel haar lichaam als zijn lichaam dropen van het zweet. Zijn lerares kreeg orgasme naar orgasme.

“Geef me er nog één,” schreeuwde ze ongegeneerd.

De tiener begon haar met alles te neuken wat hij had. Haar ademhaling was bijna reutelend te noemen toen hij voelde hoe zijn ballen begonnen te tintelen. De twee lichamen bewogen heen en weer als van twee wild parende dieren.

“Oh God ik voel je nu zo diep in me,” kreunde ze terwijl ze probeerde haar orgasme uit te stellen.

Ze neukte als een stel wilden door tot ze niet meer kon hebben.

“Oh lieverd deze gaat het worden,’ snikte ze.

Hij voelde het zaad in zijn ballen het kookpunt naderen toen zijn lerares begon te schokken alsof ze een aanval kreeg. Het lukte haar om haar arm uit te steken en een grote streep op het bord te zetten. Haar benen verstijfde terwijl haar kut met alle kracht in zijn lul kneep.

Precies op dat moment voelde Rogier zijn ballen exploderen. Ik voelde hoe het zaad door zijn lul heen werd geperst en hoe hij de eerste hete straal diep in haar baarmoeder spoot. Straal na straal spoot met kracht uit zijn lul en diep in haar onderbuik.

“Oh Jaaaaaa… spuit, spuit me kutjeeee… aahhhhh… vol,” jammerde ze toen ze voelde hoe het hete zaad haar kut vulde.

Rogier trok ineens zijn lul uit haar kut en begon er als een wilde aan te rukken. De laatste stralen van genot spoten uit zijn lul en landde op haar tieten en buik.

De tiener stond zwaar hijgend tussen haar benen in die op zijn schouders lagen. Ze begon, geblinddoekt liggend op haar bureau, langzaam weer bij zinnen te komen. Hij stond stil voor haar terwijl hij haar lichaam een laatste keer bewonderde. Hij tilde haar benen van zijn schouders en lag ze neer. Ze deed geen enkele poging om overeind te komen toen Rogier zijn toga weer aantrok. Eer Rogier weg ging rekte hij zich over haar heen over het bureau heen uit en pakte het slipje met haar handtekening erop. Hij boog zijn hoofd verder en kuste haar nog een keer teder op haar lippen. Ze reageerde door haar tong uit te steken voor nog één romantische kus. De jongen stond op en keek naar het schoolbord en telde de strepen op het bord. Hij kon het niet geloven toen hij zag dat zijn mooie lerares elf strepen had neer gezet. Rogier draaide zich om en liep naar de achterkant van de klas en haalde de opname uit de recorder. Hij keek nog één keer naar zijn naakte lerares en opende de deur. Stilletjes stapte Rogier naar buiten en sloot de deur achter zich.

Hij rende door de gang heen en naar zijn fiets toe. Rogier reed snel naar huis en zette zijn fiets in de garage. Hij rende naar zijn kamer en hing zijn toga in de kast. Hij liep snel de badkamer in en nam een douche. De tiener kleedde zich aan en ging naar beneden voor het eten. Na het eten ging Rogier naar zijn kamer en bekeek de opname waarop stond hoe hij zijn lerares neukte. Hij kon nog steeds niet geloven dat hij het lef had gehad om zijn plan uit te voeren. Hij was zo moe dat hij glimlachend in slaap viel.

De volgende avond ging Rogier naar school waar hij zijn toga aantrok. De aula was barstensvol ouders die gespannen op de stukjes en op de diploma uitreiking wachtte. Tot zijn verrassing was Rogier de eerste leerling van zijn klas. Hij was nog nerveuzer toen hij zag dat mevrouw van Santen al aan haar bureau zat. Er was iets vandaag met haar. Haar gezicht leek te glimmen terwijl ze de leerlingen vrolijk begroette die binnen kwamen.

Ze gingen met zijn alle naar de aula om hun stukje op te voeren en hun diploma te ontvangen. Toen het zijn beurt was om zijn diploma op te halen hield mevrouw van Santen hem voor me op. Toen Rogier hem wilde aanpakken gingen zijn vingers over haar vingers heen. Het was een moment waarvan Rogier dacht dat zowel zijn hart als haar hart stopte met kloppen toen ze elkaar in de ogen keken alsof ze het van elkaar wisten. Hij nam zijn diploma aan en liep terug de aula in.
Aantal keer gelezen:
230
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)