Spannendverhaaltje.nl

Hete school avonduren

-
16-08-2010
Hoi, ik ben Kim ik ben een 18 jarige studente uit Amsterdam. Een paar weken geleden moest ik vrijdagmiddag laat nog naar school om mijn opdrachten in te leveren. De hele school leek uitgestorven en ik begon me redelijk ongemakkelijk te voelen. Totdat ik plotseling iemand de lift in zag stappen. Ik ging er maar vlug achteraan omdat ik ook omhoog moest. “Stil hè” zei de jongen die ook in de lift stond. Ik keek op en zag de meest prachtige blauwe ogen die ik in mijn leven heb mogen aanschouwen. Ik antwoordde een beetje beduusd dat ik dat ook wel vond en drukte op de knop voor mijn verdieping. Ik voelde een zeker spanning tussen ons ontstaan terwijl de lift omhoog ging en ik probeerde hem eens goed te bekijken. Hij had blond warrig haar en een hele sterke mannelijke kaak met een klein beetje baardhaar.
Verder droeg hij nonchalante maar perfect zittende kleding waardoor hij nog aantrekkelijker overkwam. Bij mijn verdieping aangekomen stapte ik uit de lift, en ik merkte dat hij achter mij aan liep en mijn adem schokte licht. Ik deed mijn opdracht in het postvakje en liep verder naar de wc. Ik stapte het hokje in en merkte dat er iemand achter mij aan liep. Ik draaide me om en ik stond oog in oog met de jongen uit de lift. Ik keek hem verbaasd aan omdat ik in de meisjes wc was maar hij pakte mijn hand en keek me een beetje stout aan. Zonder iets te zeggen gaf hij me een hartstochtelijke zoen op mijn mond. Ik schrok maar beantwoorde hem met een lange tongzoen. Hij pakte me vast en duwde me al zoenend zachtjes tegen de muur. Ik werd hier verschrikkelijk opgewonden van en alhoewel ik hem niet kende begon ik toch zijn kleren uit te trekken. Steeds wilder en al zoenend kleedde hij mij ook langzaam uit tot dat ik alleen nog mijn truitje en een string aan had.
Zijn hand ging voorzichtig mijn broekje in en hij voelde hoe verschrikkelijk nat ik al was. Ook zag bij hem een grote bobbel in zijn broek en ik kon het niet laten om daar even mijn hand op te leggen. Voorzichtig spreidde hij mijn lipjes met zijn middelvinger en begon hij zachtjes over mijn klitje te wrijven. Ik voelde sidderingen door mijn hele lichaam gaan en begon langzaam over zijn beginnende erectie te wrijven. Opeens tilde hij me op en zette me zachtjes op de wasbak. Hij deed mijn slipje uit en begon mijn navel te likken. Hij bewoog zijn tong steeds verder naar beneden en via de binnenkant van mijn dij kwam hij bij mijn natte poesje terecht. Hij spreidde mijn lipjes met zijn tong en ging langzaam over mijn klitje. Ik was nog nooit gebeft dus ik wist niet wat me overkwam en ik begon zachtjes te kreunen. Hij ging steeds sneller en dan weer langzaam met zijn tong door mijn natte kutje. Ik werd steeds heter en begon met mijn tepels te spelen die al keihard waren en stevig omhoog priemde.
Ik voelde een orgasme komen en ik begon steeds zwaarder te ademen en te kreunen. Dit was voor hem een reden om nog harder aan mijn klitje te zuigen en ik kreeg een verschrikkelijk lekker orgasme. Ik pakte zijn hoofd vast en gaf hem een tongzoen omdat ik zo ook mij eigen geil kon proeven. Dit was verschrikkelijk lekker en ik pakte zijn harde lul vast en leidde hem bij mij naar binnen. Zijn lul was lekker dik en hij begon me zachtjes te neuken. Steeds sneller stootte hij bij mij naar binnen terwijl hij aan mijn keiharde tepels zoog, ik pakte zijn strakke kontje vast en duwde hem nog dieper naar binnen. Ik kreunde gelijk met zijn stootten en ik werd helemaal gek van zijn krachtige, geile lichaam. Toen voelde ik zijn ballen spannen en haalde hij zijn lul uit mijn poesje. Ik pakte hem vast en begon hem langzaam af te trekken. Hij begon steeds zwaarder te ademen en toen spoot hij zijn hete lading uit over mijn borsten en mond.
Gulzig slikte ik zijn sperma in en wreef het uit over mijn lichaam. Hij gaf me een lange, natte tongzoen terwijl hij mijn borsten masseerde. Ik was nog steeds erg geil en ik kon aan hem zien dat hij ook nog niet genoeg had gehad. Dus ging ik op mijn knieën voor hem zitten en pakte zijn dikke lul vast. Zachtjes gaf ik hem een paar likjes en hij begon al weer harder te worden. Hij pakte mijn haar vast en begon zachte neuk beweginkjes te maken. Steeds sneller ging zijn grote lul mijn mond in en uit. Ik zoog zo hard als ik kon aan zijn nu keiharde erectie terwijl ik met mijn hand zijn ballen masseerde. Steeds dieper en steeds harder kwam ie in mijn geile mondje. Ik zoog al zijn voorvocht uit z’n glimmende eikel terwijl ik met mijn tong er rondjes omheen draaide. Toen tilde hij me omhoog en draaide me om. Hij speelde met zijn vingers in mijn kutje en ging langzaam naar mijn kontje. Hij maakte hem nat met mijn eigen geil en drukte toen zijn stijve lul er tegenaan.
Langzaam stootte hij naar binnen. Ik kreunde hard van de pijn maar ook van de ongelofelijke geilheid. Mijn harde tepels kwamen tegen de koude muur terwijl hij begon te stootten. Nog steeds was hij bezig met het vingeren van mijn poesje en draaide hij plagerige rondjes om mijn klitje. Ik kreunde nog steeds maar nu alleen nog maar van puur genot. Hij fluisterde met een schorre stem in mijn oor “ik doe je toch geen pijn?”. Meer dan een nee kon ik er niet uitkrijgen want ik kreeg een overweldigend orgasme. Dit maakte hem nog geiler en na een paar harde stootten spoot hij vlak daarna zijn zaad in mijn vurige kontje. Een paar minuten bleven we staan nahijgen voordat hij zijn lul uit mijn kontje haalde. “Ik geloof dat ik me nog niet voorgesteld heb” zei hij “Ik ben Roy”. Ik moest glimlachen en zei dat ik Kim heette. Hij gaf me mijn spullen en we kleedde ons snel aan. Hij vroeg of ik wat mee ging drinken om “even bij te komen”. Wie kan daar na zo’n geweldige neukpartij nog nee op zeggen?
Aantal keer gelezen:
530
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)