Spannendverhaaltje.nl

Hete nacht met lekkere Esther

-
16-08-2010
Het was november en mijn ouders gingen op weekend. Ik speel in een toneelvereniging en dat weekend twee voorstellingen. Nu wou ik na de voorstelling van vrijdag en zaterdag niet alleen naar huis als je begrijpt wat ik bedoel, dus ik had twee leuke meisjes van ons gezelschap opgebeld. De 駭e (Aileen) is 18, de andere (Esther) 19. In dit stukje zal ik vertellen over vrijdagavond, de avond waarop Esther bleef slapen. We hadden afgesproken dat ze naar de voorstelling kwam zien en zouden daarna samen naar mij thuis fietsen. En zoals afgesproken kwam ik haar in de cafetaria regen na het stuk. Toen we thuis aankwamen, zette ik onze fietsen in de garage. Esther wandelde tamelijk rustig naar binnen. Het is een mooi, slank meisje met leuke borstjes en een heel mooi kontje. Ze heeft bruin sluikhaar tot net over haar schouders en ze staat er heel sexy mee.
Er is al meer een spanning tussen ons geweest, maar ik heb d池 nog nooit gekust. Ze vertelt wel veel over haar vriendjes en wat voor seks ze er mee heeft gehad. Ik weet dus ook dat ze nog wel maagd is, maar dat het alleen maar lag aan het feit dat ze met haar vorig vriendje geen condooms had! Ze is daarom nu aan de pil. Het was al 00h30 en ik ging dus meteen naar boven. Ik wees haar de weg naar de badkamer en ze kon zich daar omkleden. Ondertussen legde ik mijn kleren in m地 eigen slaapkamer, trok een T-shirt over m地 boxershort en ging naar de slaapkamer van mijn ouders. Die hebben een groot bed! Ik stak een klein nachtlampje aan. Ik had dit zorgvuldig voorbereid in m地 gedachten. Na drie minuten kwam ze de kamer in en droeg een licht blauw hemdje met een losse dunne trainingsbroek.
Ik liep voorbij haar en gaf haar in de vlucht een kus op haar wang. In m地 kamer nam ik m地 stereo en zette die op de kast in de kamer waar Esther stond. Wat altijd past in zo地 sfeertje is een jazz muziekje. Ik kroop in bed en zij kwam naast me liggen onder de dons. We praatten nog even kort over de opvoering van vanavond. Ze zei dat ze het een heel leuk stuk vond en dat ik mijn personage heel overtuigend had gebracht. Als een soort van bedankje reikte ik tot bij haar en gaf haar een zoen op haar mond. Die duurde wat langer dan gewoonlijk en zo begonnen we elkaar langzaam te zoenen. We schoven wat dichter bij elkaar en ik ging door Esther haar haar. Na wat te strelen over elkaars schouders, armen vingers, gezicht, streelde ik haar zachtjes langs haar zij, naast haar borsten. Ik weet goed genoeg wat voor een gevoelig plekje dat is.
Ze reageerde een beetje en ging zachtjes meer naar haar borst toe. Zo kwam ik aan haar tepel en nam die zachtjes vast. Esther zoende me harder. Onze voeten streelde elkaar. Ik knoopte haar hemdje los en ze deed het uit. Zo kon ik nog beter haar mooie borstjes strelen. Maar alleen zonder bovenstuk vond ze niet leuk, want ze trok mijn T-shirt over m地 hoofd en ik smeet hem tegen de grond. Ons bloot vel dat elkaar raakte was ongelooflijk lekker. Ze zuchtte al wat harder toen ik met m地 tong rond haar borst begon te gaan. Ik likte haar tepel die wel heel hard was! Ik werd er ongelooflijk geil van. Ze begon met haar hand over mijn kont te wrijven en ik vond dat een goeie aanleiding om met m地 hand ook richting haar kruis te bewegen. Ik streelde voorzichtig terwijl ik aan haar andere tepel zoog over haar broek, ter hoogte van haar kutje.
Haar eerste zachte kreuntje kwam eruit! Dat was bedoeld om mij te stimuleren en dat had ik begrepen. Ik duwde haar broek naar beneden en zij hielp ze om die helemaal uit te doen. Nu lag ze er nog alleen in haar stringetje en ik in m地 boxers. Ik kwam met m地 gezicht terug naar boven en zoende haar terug. Terwijl we dat deden gleden zowel mijn hand als de hare in elkaars onderbroek. Ik voelde met m地 middenvinger voorzichtig aan haar kutje en gleed langs haar klitje. Dat was wel duidelijk, want ze gaf een schokje en kreunde lichtjes. Ze nam mijn ondertussen al harde lul vast en trok die voorzichtig af. Ons gekreun stimuleerde elkaar en alle twee begonnen we heviger elkaar te vingeren en af te trekken. Ik trok m地 vingers terug en deed haar string naar beneden. Zij stopte dan ook maar en deed die helemaal uit terwijl ik m地 boxershort uitdeed. Ik ging met m地 hoofd weer naar beneden en ging met m地 tong langs haar borsten.
Ik verlegde mezelf naar beneden en kwam via haar schattig naveltje aan haar heerlijk kutje. Ze spreidde haar benen en zo kon ik met m地 tong heel haar kutje likken. Ik begon met m地 tongpunt tussen haar schaamlipjes en duwde die er een paar keer in. Ze begon harder te zuchten en te kreunen. Toen vond ik het wel tijd om haar klitje te likken. Dat vond ze zalig want een harde kreun ontstond er toen ik die raakte. Ik zoog er op en bleef doorlikken, afwisselend haar lipjes en haar klitje. Ik stak er nog een vinger bij ook en toen gaf ze een schok. Ik vingerde haar rustig en dreef het tempo op terwijl ik haar klitje bleef stimuleren. 徹oh ja, Tim, dit is zooo goed.... mmm... jaaah...uuhh...ohh...jaa. Ik bleef doorgaan en na een paar stoten met m地 vinger voelde ik haar kutje een klein beetje samentrekken en nog natter worden.
Ze schokte een klein beetje en ademde heeeel diep in op een hoge toon. Terwijl ze klaar kwam duwde ze haar kutje tegen m地 tong. Haar orgasme duurde wel een seconde of tien en toen kwam e langzaam terug met haar kontje tegen de matras. Ze zuchtte na :俳h, oh, amai zeg, .... Ik kuste de binnenkant van haar dijbeen net naast haar kutje en kuste ook de andere kant. Zachtjes likte ik in haar schaamhaar. Ze ging met haar hand door m地 haar en trok me zo naar boven. Ik kroop rustig naar boven en kuste haar navel, haar buik, haar bortsen. 徹oh Tim, gij zijt zo super geil h! Ik wil u! Ik kuste haar nek en zo via haar gezicht terug op haar mond. Ze schoof wat naar onder en greep naar m地 stijve lul. Ze duwde hem wat richting haar kutje en kwam met haar hand terug naar boven. Ik keek haar aan en vroeg of ze dit wel zeker wist. Ze was heel zeker! Ik nam dus vol goesting m地 lul vast, schoof m地 voorhuid wat naar achter en duwde m地 eikel voorzichtig naar binnen. Ze deed haar benen nog wat verder open. Zo kon ik er goed bij.
Ik ging vooruit en achteruit en elke keer wat dieper. Na drie keer proberen duwde ik ineens door en tot mijn verbazing lukte dat. Ze schokte wel erg hard, ademde diep in en kneep in m地 rug. 泥oe nog maar, kreunde ze wat. Ik ging terug naar achter en deed hetzelfde terug naar voor. Weer een schokje, al iets minder. Ik begon een heel langzaam tempo op te bouwen en dat scheen wel te lukken. Na een minuutje begon ze zelfs 徹h ja, ..., mmm, ... omaj, dit is best lekker, te zeggen. Ik begon iets sneller te gaan en dat was zalig voor mij. Ze begon los te komen uit haar krampachtige houding en mee te doen. 徹h Tim, dit is zalig, ja...doe maar lekker....mmmmmmmmmm... ooooooooh...oh...oh...oh...oh...ah Toen ze helemaal lekker begon mee te doen en ik echt lekker aan het neuken was, besloot ik haar benen over m地 schouders te leggen, waardoor ik nog dieper kon. Ze deed goed mee en toen ik stootte, riep ze hard : 殿aaaaah...jaaaaaaaaa.
Ik zat tot bijna tegen haar baarmoeder. Ik ging iets naar boven met m地 bovenlijf, trok 鳬n voet naar m地 mond toe en begon aan haar dikste teentje te zuigen. Ze kreunde nu ongelooflijk hard, wat echt heel geil was. Hoe harder ze kreunde en riep, hoe geiler ik werd. Ze riep : 殿h,ah,ah,ah,ah,...mmm, Tim...jajajaja...dees is het gewoon!! mmmmmmmmmmmmmm Ze sloeg haar hoofd naar achter en gilde heel hoog toen ze klaar kwam. Ze kneep in m地 borst met haar handjes en dat deed het voor me. Ik voelde m地 zak samentrekken en ik riep heel hard toen ik al m地 zaad in haar liet spuiten. Ze trok grote ogen en kreunde met me mee. Ik voelde het laatste eruit komen en liet me zachtjes maar uitgeteld op haar zakken. 溺mm, Tim. Ik voelde je echt in me klaar komen. Zalig!! Na vijf minuutjes uit te rusten, vielen we bijna meteen in elkaars armen in slaap.
Aantal keer gelezen:
284
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)