Spannendverhaaltje.nl

Hete Nacht Met Claudia

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door The Ultimate Het was een zwoele zomeravond in de maand juli. Ik was met een vriend een dagje naar een vijvertje geweest in de buurt waar men kan zwemmen. Ik mocht die avond blijven slapen bij hem. Omstreeks een uur of 7 moesten we thuis zijn voor het avondmaal. We reden op onze fietsen naar zijn huis. Waar we ons nog eventjes verfristen en dan aan tafel gingen. Daar zag ik zijn zus weer terug. Het was lang geleden dat ik Claudia gezien had, ze zag er niet slecht uit: 1m70 niet dik niet te dun, bruin haar, donkere ogen, een kleine C cup, schat ik, en een mooi rond kontje!! Hier kan een man slechts van dromen! Ik had vroeger vaak gefantaseerd over haar, vooral op van die avonden dat ik weer heel alleen in bed lag en niets beter te doen had dan me te rukken, op zo een avonden dacht ik aan haar en kon ik me van alles inbeelden, waarvan ik hoopte dat dit ooit werkelijkheid zou worden!! Na het eten speelden we nog wat op de computer en keken we nog eventjes TV. Omstreeks middernacht gingen we slapen, want men vriend moest de volgende dag vroeg opstaan, hij had een belangrijke voetbal match te spelen. Ik kon die avond de slaap maar niet vatten en ik moest telkens weer terug denken aan Claudia. Ik durfde me natuurlijk niet te rukken, als men vriend dit zou ontdekken,... nee dit had ik liever niet. Het was inmiddels half twee geworden en ik moest dringend naar het toilet. Gelukkig wist ik de weg en brandde er een klein lampje in de gang zodat ik mijn weg naar de badkamer makkelijk kon vinden. Ik ging naar toilet deed men behoefte en toen ik terug kwam hoorde ik een geluid uit de kamer van Claudia komen. Ik ging richting haar kamer in legde mijn oor tegen de deur zodat ik kon luisteren wat het geluid was.
Nu hoorde ik het duidelijk!! Het was gekreun en ik hoorde zelf het trillen van een vibrator! Ik probeerde door het sleutelgat te kijken of ik een glimp van Claudia kon opvangen. Maar dit was tevergeefs ik zag alleen maar een muur haar bed staat naast de deur en ze zal daar gelegen hebben. Plots hoorde ik niets meer. Nu maak ik mij maar beter uit de voeten voor ik betrapt word dacht ik! Maar het was te laat daar vloog de deur open en stond Claudia poedel naakt, ze trok mij de kamer binnen en toen... Toen gebeurde het, iets waarvan ik al jaren droomde en alleen maar in mijn stoutste fantasieŽn voor kwam werd toen werkelijkheid!! Ze trok me haar kamer binnen en beval mij op haar bed te gaan liggen. Als straf van haar moest ik op haar bed gaan liggen en haar eerst verwennen zij ze en als het goed genoeg zou zijn zou ik later aan de beurt komen als het niet goed was dan zou me een grote straf te wachten staan!! (Die straf ben ik pas later te weten gekomen, ze zou me vastgebonden hebben en me 2 uur naar porno films zitten laten kijken, ze zou gestript hebben, me opgegeild hebben, maar ik kon niet klaarkomen want ik lag vastgebonden) Dus begon ik. Ik zei haar in mijn plaats zich op haar bed neer te leggen. Ik had alleen mijn boxershort aan en besloot die nog een tijdje aan te houden! Ze lag op haar bed en ik ging naast haar zitten! Ik had eigenlijk nog niet zoveel ervaring met seksuele contacten dus ik dacht terug aan die vele films die ik alleen nog maar gezien had en probeerde een paar stukken na te doen. Ik begon haar borsten te masseren en lichtjes op haar tepels te zuigen af en toe beet ik er eens in dit vond ze blijkbaar wel lekker want te begon zwaarder te ademen. Ik ging met mijn zeer traag naar beneden en juist voor haar poesje stopte ik en kwam langzaam terug naar boven waar ik ze een lekkere tongzoen gaf die wel 2 minuten duurde. Tijdens die tongzoen ging ik met men handen naar beneden en begon haar te vingeren. Ik bleef haar eventjes vingeren en tegelijkertijd zoog ik nog wat op haar tepels.
Nu was het nog eens tijd om nog wat werk met mijn mond te verrichten. Dus ik begon haar te beffen, draaide met mijn tong rond haar clitoris en zette er af en toe men tanden eens in. Ik bleef dit doen en begon haar daarbij te vingeren. Beffen en vingeren tegelijk vond ze blijkbaar heerlijk want in minder dan een minuut daarna kwam ze hijgend en schokkend klaar!
Ik stopte en zoende haar nog eens. Ze ging rechtstaan en zei dat ik me aan haar moest onderwerpen m.a.w ik zou slaaf spelen. Ze beval me voor de 2keer op haar bed te gaan liggen en ik moest mijn boxershort uittrekken. Daar lag ik met inmiddels al een serieuze erectie. Ze beval me mijzelf af te trekken. Ik deed niet liever en begon me hard te rukken. Na nog geen halve minuut zei ze; MAAR als je klaar komt krijg je slagen van de zweep en trok van onder haar bed een lederen zweep. Ik begon minder hard te trekken en wachtte op verdere instructies. Ik moest op men knieŽn gaan zitten en mocht nu niet meer aan men penis komen! Ze legde het zweepje op haar bureau en begon zich zelf lekker te verwennen met haar vibrator. Ze ging op de grond liggen zodat ik een mooi zicht op haar poesje had en stak de vibrator er in ze ging op en neer en met haar andere hand masseerde ze haar borsten. Ik kon het niet meer houden begon me zelf te rukken. Ze had me heel die tijd nauwlettend in het oog gehouden en voor ik wist stond ze recht had haar zweepje terug vast en sloeg hard op mijn handen!! Ze zei heb je me niet gehoord Ik had je gezegd je penis niet aan te raken!! Ga op je handen en knieŽn zitten met je kont naar achter! Ik deed wat ze zei, ik vond dit best wel spannend. Nu zat ik daar en voelde haar lippen op mijn kont drukken gevolgd door een harde zweepslag, ik moest alle moeite van de wereld verrichten om niet Aauw te roepen. En kort daar achter nog een zweepslag zo gaf ze mij er wel tien. Kwam toen naast mij zitten gaf me een lekkere tongzoen en zei toen:" stoute jongen ik had je nog gewaarschuwd!". Ze stond recht terwijl ik nog steeds op handen en voeten zat en voor ik het doorhad voelde ik een golf van pijn door mijn aars ze had blijkbaar de vibrator in mijn aars geduwd. Ik had nog nooit iets in men aars gehad en dit deed ineens verschrikkelijk veel pijn!! Maar gelukkig was de vibrator van een klein kaliber en had ze hem blijkbaar ingesmeerd met glijmiddel. Het duurde niet lang voor ze hem er weer uithaalde en me beval me terug op men rug te gaan liggen. Van al deze pijn was mijn erectie al snel verdwenen. Toen zei ze: " je bent flink geweest en nu zal je verwend worden". Zo trok een paar keer aan mijn penis deze werd al gauw weer steenhard en ging op me zitten. Ze boog zich voorover en kuste me wat. Toen ging ze op mijn penis zitten en bewoog met ritmische bewegingen heen en weer! Dit was men eerste keer en ik had het mij eigenlijk niet zaliger kunnen voorstellen! Ik was ontmaagd door het meisje waar ik zo vaak gefantaseerd over had!
In minder dan 2 minuten kwam ik klaar en spoot men zaad in dikke klodders bij haar naar binnen. Ze kroop van me af en likte men penis helemaal droog. Toen ging ze in een 69 zitten en ik begon lekker haar kutje te likken. Ik zette mijn vingers op haar schaamlippen zodat ik weer een prachtig zicht over heel haar poesje had en begon haar zoals daar voor weer lekker te vingeren en beffen te gelijk. Zij bleef nog eventjes van mijn penis af zodat hij even kon bijkomen van de inspanning. Ik dacht, laat ik nu ook eens een vinger in haar aars steken dit vond ze blijkbaar niet erg. Ik vingerde haar in haar aars en bleef met men tong over haar clitoris gaan af en toe ging ik ook eens haar vagina binnen. Nu begon ze me weer te pijpen. Een tijdje later kwamen we beiden tegelijk klaar en we bleven naast elkaar op haar bed nog een tijdje liggen! Toen keek ik op de klok en zag dat het al bijna half vier was. Ik besloot terug om naar de kamer van men vriend te gaan en daar de nacht verder door te brengen het mocht niet opvallen!! We namen nog eventjes afscheid met een lekkere tong zoen en toen sloop ik stilletjes terug naar de kamer van mijn vriend. De volgende morgen bij het ontbijt. Zat ik tegenover Claudia deden we alsof er niets gebeurt was. Mijn vriend moest zijn belangrijke voetbal match spelen zijn moeder en vader gingen mee kijken Claudia bleef thuis en vroeg haar ouders of ik nog eventjes mocht blijven, ze moest mij nog iets laten zien loog ze. Er gebeurde die dag verder niets meer maar we besloten een relatie te beginnen... Ik hoop dat ik nog veel van die spannende nachten met Claudia mag beleven!! Zij is werkelijk mijn droomprinses!
Aantal keer gelezen:
649
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)