Spannendverhaaltje.nl

Hete les van een hoefsmid

-
16-08-2010
Ik werk nu al een paar maanden in een manege bij ons in het dorp. Het werk met die sterke stoere dieren is dankbaar werk. Bij de manege werkt ook een sterk stoere hoefsmid, waar ik al een tijdje mijn oog op heb. Maar helaas ziet hij me niet staan. Het is zondag ochtend en bij de stallen is het rustig. Iedereen is naar een belangrijk concours. Dus vandaag die ik het werk alleen. Niet er hoor, is lekker rustig. Ik ben druk bezig als ik een auto hoor stoppen.
Nieuwsgierig ga ik kijken wie dat zou kunnen zijn. En tot mijn verbazing stapt michael uit zijn auto. Hoi michael, kom je me helpen. Lachend kijkt hij me aan Ja hoor ik denk die zal vandaag wel alleen zijn. Na samen wat gewerkt te hebben is het etenstijd. Maar ik kan michael nergens vinden. Opeens hoor ik uit de stallen zijn stem. Hier ben ik in stal van cadans. Ik loop er naar toe. Opeens trekt hij me de stal in. En duwt me met mijn rug tegen de muur. Mijn hart gaat als een gek te keer. Hij houd mijn handen boven mijn hoofd en kust me ruw op mijn mond.
Dan kijkt hij me aan. Die blik, ik krijg het helemaal warm van binnen. Hij gooit me hard in het stro. Ik slaak een gil van schrik. Dit wil je al lang niet waar. De manier dat je me aankijkt als ik aan het werk ben. Nou ik zal je geven waar je om vraagt. Hij gaat op me liggen en kust me ruw terwijl zijn handen over mijn lichaam gaan. Hij kneed mijn borsten en bijt in mijn nek. Mijn lichaam blijft niet bepaald onberoerd door dit lekkere geweld. Mijn tepels worden hard en mijn kutje word nat. Hij trekt mijn blouse open en alle knopen schieten er van af.
Hij doet mijn bh uit en begint hard op mijn tepels te zuigen. Hooo wat een geil gevoel geeft dat. Heerlijk gewoon. Ik ga met mijn handen door zijn haar en trek er hard aan. Als antwoord bijt hij hard in mijn tepels. Jij geil wijf, dit vind je wel lekker he. Zijn hand verdwijnd tussen mijn benen en begint over mijn rijbroek te masseren. Ik kreun het uit van genot. Hij trekt me ineens overeind. Ik weet niet wat er gebeurd. Hij haalt een zakdoek uit zijn zak en bind hier mee mijn ogen af. Een vreemde sentatie stoomt door mijn lichaam en ik huiver. Wat gaat hij doen? Hij leid me mee en ik volg hem gehoorzaam.
Hij pakt mijn handen en maakt ze vast. Waar ben ik? Hij trekt mijn rijlaarzen en broek uit. Ik voel een vochtige koude vloer onder mijn voeten. In eens weet ik het, Hij bind me vast bij de paardenwasplaats. Daar sta ik dan, geblindeerd en naakt om mijn openhangende blouse na. Ik voel hoe hij met een zweepje over mijn borsten gaat. Ineens slaat hij op mijn billen en ik gil het uit. Hij wrijft met zijn handen over de plek waar hij net heeft geslagen. Dat doet hij nog een paar keer. Deze pijn gaat weg en ik word hier zo boter geil van dat ik het idee heb dat ik hierdoor al klaar kom. Hij duwt zijn vingers ruw en onverwachts in mijn natte kut. Hij gaat hard op en neer. Zo diep en hard oooo ik heb het niet meer.
Dan gaat hij achter me staan. Pakt mijn heupen vast zodat ik gebogen voor hem kom te staan. Zonder pardon ramt hij zijn harde grote lul in mijn kut. Het beneemt me gewoon mijn adem. Hard neukt hij me tot ik het gevoel heb dat ik flauwval. Die lul is zo groot, ik ben bang dat ik uitscheur. Ik roep of hij wat voorzichtiger wil zijn. Maar inplaats van te luisteren pakt hij mijn haren en trekt er hard aan. Mijn bewegingen worden er alleen wilder op. Hij trekt zijn lul uit mijn kut en maakt met zijn tong mijn gaatje nat. Ik weet wat hij wil en dat maakt me toch wel bang. Maar hij is nu heel voorzichtig. Langzaam duwt hij zijn geile knots tussen mijn billen in mijn gaatje.
Net zo lang tot hij er helemaal in zit. Hij begint te bewegen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is zo geil. Op deze manier neukt hij me klaar. Zo'n orgasme heb ik nog nooit gehad. Het is overweldigend. Mijn hele lijf bibberd en schud. Mijn tieten schudden wild op en neer. Ik hoor water lopen. Dan voel ik een straal water op mijn klit. Hij zorgt er voor dat de straal hard is en zo duurt het niet lang voor het volgende orgasme volgd. Hij gaat voor me staan en duwt zijn harde lul in mijn mond. Nu zul je me zuigen tot ik je mond helemaal vol spuit met mijn natte hete geil. Hij maakt een neukende beweging in mijn mond. Ik voel hem tegen mijn lippen kloppen.
Hij pakt mijn hoofd en houd deze tegen terwijl hij zijn lul nog dieper in mijn mond duwt. Zijn ademhaling gaat vlugger en zijn bewegingen ook. Ik proef zijn geil al in mijn mond. Dan spuit hij zijn zak leeg en ik kan het maar met moeite allemaal door slikken. Zo veel. Hij maakt me los en doet de zakdoek af. Hij kust me zacht. Dit doen we later nog een keer over in de stal. Ik moet toegeven dat ik nu met nog meer plezier naar de manege ga. Vooral op zondag. Raar.......vind je niet.
Aantal keer gelezen:
604
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)