Spannendverhaaltje.nl

Hete afsluiting van de zomer 2

-
05-12-2011
In haar fluwelen leopard string body en haar leopard over the knee boots was Bianca duidelijk de "bezienswaardigheid" op het afsluitende feest van de camping. Ze bleef dicht bij me, want het was duidelijk dat sommige mannen zo geil werden van al dat lekkers dat ze de handen niet lang zouden kunnen thuis houden. Al snel had Bianc er genoeg van en ging terug naar de caravan om een iets minder hoerige outfit uit te kiezen. Voor ze vertrok gaf ze me nog even een hete tongzoen en spoorde me aan om even te genieten van al 't vrouwelijk schoon. Misschien zat er nog iets voor me tussen om mee te nemen naar haar caravan....

Bianca was nog niet weg of ik had al oogcontact met een heerlijk blond sletje. Ze bleek Lieke te heten en liep lekker te zijn in haar wit glimmend satijnen broek die strak om haar benen en billen zat. Ze droeg een half opengeknoopt wit satijnen bloesje en in ieder geval geen bh. Een paar zwart fluwelen high heels maakte het plaatje compleet. "Zo, is je luipaardsletje naar huis?", vroeg ze me uitdagend. "En heb ik je dan voor mij alleen de rest van deze avond"? Ik vertelde dat mijn luipaardsletje naar de naam Bianca luisterde, dat ze zich even aan 't omkleden was, maar dat dat wat mij betreft geen belemmering hoefde te zijn voor een lekker geil avondje met z'n 2-en en misschien straks wel met z'n 3-en....Lieke leek er alleen maar geiler van te worden, maar speelde het spel. "En als ik je nou voor mij alleen wil?", vroeg ze terwijl ze zich dicht tegen me aan drukte. "Dan wordt 't een vluggertje bij jou in de caravan. Jezus, jij bent ook al zo'n lekker sletje". Mijn hand gleed al gretig over haar strakke kont en tussen haar benen, terwijl haar hand mijn bobbel in mijn broek al aan 't verkennen was. "Hmm, kom dan gaan we direct", hijgde Lieke half in mijn oor. "Maar ik weet hier nog wel een lekker plekje, anders is 't te ver lopen en ik wil je harde paal en onze beperkte tijd goed gebruiken".

Boven de feestzaal was een biljartkamer en daar gingen we naar binnen. De deur bleef half open, maar we waren inmiddels allebei te geil om daar nog aandacht aan te besteden. Onze tongen vochten direct om een plekje in elkaars mond en onze handen vlogen over elkaars lichaam. Christus, wat was dat toch met al die geilheid hier op de camping!? Lieke haar bloesje was al snel uit en toen ik haar broek van haar benen stroopte bleek dat mijn vermoeden klopte. Ze droeg er niets onder. Haar heerlijke kale, glinsterende kutje toonde zich direct. Klaar om te neuken!

Ik trok m'n riem los en maakte mijn broek los. Mijn stijve paal sprong direct naar buiten. Ook ik droeg alleen een broek. Bianca vindt dat een geil idee als ik zonder boxershort loop. Gretig begon Lieke mijn pik af te trekken om 'm nog wat harder te maken. Ik was er echter helemaal klaar voor. Ik duwde haar achterover op het biljart en kwam bovenop haar liggen.

Voorzichtig duwde ik mijn blauw/paarse eikel haar kutje binnen. Lieke lag met haar ogen dicht al flink te kreunen en smeekte me om mijn paal tot aan mijn ballen bij haar naar binnen te drukken. Dat deed ik natuurlijk maar wat graag. Al snel lag ik haar met lange halen stevig te neuken. Ik zat op mijn knieŽn voor haar en had haar enkels in mijn handen. Zo kon ik haar benen nog verder spreiden en konden we allebei goed zien hoe mijn pik iedere keer weer helemaal bij haar naar binnen verdween. Al snel kwam lieke heftig kreunend klaar. Ik was natuurlijk net heerlijk klaar geneukt door Bianca, dus ik had nog even wat tijd nodig.

Bianca was ook weer terug. Ze droeg nog steeds dezelfde laarzen, maar droeg er nu een strak zwart truitje op en een paar donkerblauwe strakke jeans. Ze had direct door dat ik er niet was en wist ook gelijk wat er aan de hand was. Van een aantal mensen in de zaal hoorde ze dat ik waarschijnlijk in de biljartkamer was. Toen ze de trap op liep hoorde ze Lieke al vrij duidelijk kreunen en steunen. Toen ze de kamer in liep lag Lieke net voluit te genieten van haar orgasme. Ze had dus helemaal niet in de gaten dat Bianca binnen kwam. Snel schuifelde Bianca achter Lieke, ging in een stoel zitten en zat vol aandacht en geilheid te kijken hoe ik die blonde slet verder begon af te neuken.

De wetenschap dat Lieke niet wist dat Bianca achter haar zat en 't feit dat Bianca zichzelf uitgebreid begon te strelen maakte me nog veel geiler dan ik al was. Ik voelde dat mijn pik al bijna zou gaan ontploffen. Ik wilde graag gelijk met Bianca klaar komen, dus ik hield wat in en begon Lieke uitgebreid te tongzoenen. Zij was ook nog in alle staten en wilde dat ik haar lekker lang zou door neuken. Bianca lag onderuit in de stoel, haar broek was los en in alle stilte, maar met een grote geile glimlach op haar gezicht lag ze zichzelf te vingeren. Aan haar schokken kon ik zien dat ze bijna zover was. Tijd om Lieke vol te spuiten....

Ik verhoogde mijn neuktempo. Steeds harder en wilder naaide ik mijn blonde sletje. Terwijl zij mij lag aan te moedigen hoorde ik Bianca steeds zwaarder hijgen. Dit werd me teveel en met grote stralen spoot ik mijn 2e lading sperma naar buiten. Nu echter, in 't heerlijke kutje van Lieke. Vrijwel direct daarna kon Bianca zich niet meer stil houden en kwam kreunend klaar. Lieke schrok zich dood en draaide zich bliksemsnel om. Toen ze Bianca daar zo zag zitten, ontspande ze snel weer. Keek mij aan en gaf me spontaan een tongzoen.

Snel kleden we ons weer aan. Onderwijl stelde ik Lieke en Bianca aan elkaar voor waarbij Bianca direct opperde dat Lieke mee naar de caravan moest. Lieke twijfelde niet en ging maar wat graag in op die uitnodiging.
Aantal keer gelezen:
245
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)