Spannendverhaaltje.nl

Het zwembad

-
21-08-2010
Na een zeer lekker avontuur bij de dames in het luxe huis werd ik gebeld….. Harmina….die mij bekende dat ze al ruim 15 jaar getrouwd was en haar man haar nog nooit een echt orgasme had weten te bezorgen! Wat zeg je me daar van? Ze zei dat hij soms best lief kon zijn en zo, maar op het gebied van seks was hij een nul zonder enige fantasie. Hij bleek 58 jaar te zijn en zij was nog maar 41. Ze wilde nu eindelijk wel eens gepakt worden, maar durfde dat niet in haar kennissenkring te laten blijk. De enige met wie ze gesproken had was Miranda…. Vandaar haar reactie. We maakten eerst maar eens een afspraak in het zwembad, omdat dat een gemeenschappelijke hobby bleek te zijn. Zowel zij als ik zwemt een paar keer per week alleen, dus dit was de ideale manier om onopvallend kennis te maken. Bovendien kun je elkaar direct goed bekijken. Nou, en dat viel me niet tegen. Toen ze me vertelde dat haar man weinig interesse voor haar had, dacht ik bepaald niet dat ze een schoonheid zou zijn.Nou, ze was dan misschien te oud om een fotomodel te kunnen zijn, maar ze zag er perfect uit en voelde mijn lul spontaan groeien in mijn zwembroek. Een gebruinde lijf, stevige, soepele benen, een volkomen vlak buikje met smalle taille, volle tieten in een net te klein topje en lang, kastanjebruin haar tot over haar schouders. Ik had het meteen te pakken, maar wilde eerst haar verhaal horen. Harmina zei me dat ze lang had gedacht dat seks voor haar niet weg was gelegd en dat ze haar man niet ontrouw wilde zijn, maar door gesprekken met vriendinnen, in het bijzonder Miranda, op andere gedachten was gekomen.
Ze zei me recht voor zijn raap dat ze zo snel en zo vaak mogelijk geneukt wilde worden, desnoods hier in het zwemband! Nu ben ik wel wat gewend, maar in het zwembad had ik het nog nooit gedaan. Gelukkig was het niet al te druk We hadden afgesproken op een tijd dat er vooral mensen zijn die baantjes trekken en zo hadden we het recreatiegedeelte bijna voor ons alleen. Ik had mijn ogen al niet van dat heerlijke lijf af kunnen houden en werd vooral gefascineerd door haar borsten die flink uit het topje van haar krappe bikini puilden. Overigens trok Harmina wel meer bekijks; de doorgaans wat oudere mannen die baantjes trokken hielden geregeld in als ze langs kwam en ook de badmeesters keken niet de andere kant op. We zochten naar plekjes waar we onze gang konden gaan, waarbij ik bedacht dat de kans om betrapt te worden voor een extra kick zorgde. We verhuisden naar het bubbelbad, dat, als het eenmaal in werking is gesteld, het water zo ongeveer ondoorzichtig maakt. We wachten tot het bubbelen begon, omdat je weet dat je dan ongeveer 5 a 6 minuten tot je beschikking hebt. Spontaan en gretig trok Harmina haar slip uit en haalde snel mijn lul te voorschijn die natuurlijk al trillend overeind stond.Ik was gaan zitten en ze daalde met zoekend achterwerk op me neer en ik voelde mijn lul in haar warme kut verdwijnen. Om niet te veel op te vallen ging ze niet al te fel op en neer, maar maakte lekkere, draaiende bewegingen, terwijl ik meet een hand haar tieten kneedde en met de vinger van m’n andere hand haar kittelaar stimuleerde. We kwamen allebei ruim binnen de 5 min. onstuimig klaar. En dat was maar goed ook! De rest van de tijd hadden we nodig om een beetje op adem te komen. Harmina kroop van me af en trok haar slipje weer aan, net op het moment dat er een nieuwsgierige zwemmer kwam aan zwemmen. Omdat het bubbelen toch, ophield, gingen we het badje uit en namen een verfrissende duik in het wedstrijdbad. Toen we weer wat waren bij gekomen, stelde ik voor om van de glijbaan af te gaan. Natuurlijk hielden we net voor de laatste bocht halt, om elkaars lichaam nog eens goed te verkennen. Met de oren gespitst op het geluid van eventuele glijders, gingen we in standje 69 liggen.
Waarbij Harmina mijn lul weer tot een trotse erectie zoog en ik haar kut goed met mijn tong masseerde. Helaas moesten we dit goddelijke spel voortijdig afbreken, omdat dezelfde nieuwsgierige kerel ons nu ook weer was gevolgd, zodat we onze glijpartij snel vol brachten en uit gingen kijken naar een andere gelegenheid. Die vonden we na enig zoeken in het berghok met attributen. Boven op een stapel drijfmatjes vervolgden we ons lik- en zuigwerk. Harmina bleek de ideale mond te hebben voor mijn lul en ze deinsde er niet voor terug om hem helemaal in haar keel te laten verdwijnen. Terwijl ze ook nog mijn ballen streelde en kietelde. Door haar zuigen en likken werd ik volkomen in beslag genomen en pas nadat ik met volle kracht een lading sperma in haar keel had gespoten, die ze overigens doorslikte waarna ze met grote aandacht mijn lul weer schoonlikte, was ik weer instaat om met mijn tong en handen verder te werken. Toen viel mijn oog op een afscheidingskoord, waaraan op geregelde afstand poppetjes van plastic zaten in de vorm van een knots. De smalle kant was bijzonder goed te gebruiken als dildo zodat mijn tong verhuisde naar haar klitje en ik ondertussen met draaiende en duwende bewegingen een dergelijk mannetje in haar natte kut werkte. Harmina was nu achterover op een stapeltje matjes gaan liggen. Haar ogen waren gesloten, haar mond stond wagenwijd open. Toen ik de dildo met grote halen op en neer bewoog, met mijn tong lange, masserende halen over haar klit gaf en met mijn vrije hand haar grote tieten bewerkte, begon ze steeds wilden te schokken.
Waarbij ze zwaar grommende geluiden produceerde. Ik moest al gauw mijn vrije hand voor haar mond houden, anders was het hel zwembad op haar gekreun afgekomen. Ze kwam trillend en sidderend klaar en was geruime tijd niet in staat iets te zeggen. Nagenietend strekte ze zich uit op de matjes, toen de deur zachtjes open ging en er een badmeester binnen kwam. Hij stond niet bepaald perplex, zodat hij heel goed wist wat hier inmiddels had afgespeeld. Zonder een woord te zeggen beende hij op de matjes af, waar Harmina nog lag na te genieten. Zakte daar neer en begon haar kut te likken, waarop zij weer verrukt op begon te kreunen! Ze had niet eens in de gaten dat het dit keer de tong van iemand anders was en was al lang en breed op weg naar een nieuw orgasme. pas toen ze de man bij zijn haren greep om zijn gezicht nog steviger tegen haar kut te drukken, merkte ze toch wel dat er iemand anders tussen haar dijen had zitten! Maar kennelijk was ze na 15 jaar van verlangen en niets krijgen, zo op seks belust dat ze zich niet van de wijs liet brengen. Ze zei dat ik met mijn pik, die door dit onverwachte gebeuren weer recht overeind was gaan staan, dichterbij moest komen en begon met haar uitgestoken tong mijn eikel te kietelen.Ik had nu beide handen vrij om die heerlijke grote tieten eens lekker te verwennen. Stevig begon ik aan die stevige tepels te trekken.Wreef de bollen langs elkaar en liet de spenen plotseling los om ze meteen weer vast te pakken en te rollen. Ondertussen bracht de badmeester, met wie het werkelijk perfect samen werken was haar dieplikkend naar een volgend orgasme. Hij deed het weloverwogen en zorgde dat Harmina net niet klaar kwam, om dan ineens door te gaan en haar te laten genieten van een dubbel zo lekker orgasme.
Dit had ze werkelijk nog nooit meegemaakt. Daarvoor moest ze eerst de 40 gepasseerd zijn…. Het leek wel of ze nu bleef klaarkomen, waarbij ze mijn pik steeds afwisselend los liet en hem hard naar binnen zoog. Aangezien ik al goed aan mijn trekken was gekomen, ging het bij mij niet zo snel meer.Toch ging ze door.Er kwam nog een klein beetje uit en dat dronk ze op alsof het nectar was. Terwijl ik mijn nu wel snel verslappende lul terug trok en uitgeput op de grond gleed, ging de tong van de badmeester via haar buik en nam haar tieten en stootte hij zijn grote pik in een keer naar binnen.Ze had mij al gehad, en ik ben niet klein, maar deze was ook serieus groot. Ik zag hoe ze naar adem hapte. Een dergelijk gevaarte had ze niet verwacht. Maar al snel bewoog ze in zijn ritme mee en maakte ze weer van die opwindende geluiden. Nu was ze werkelijk niet meer te houden en ze kwam jammerend en schokkend klaar ot ook de badmeester zich volledig leeg spoot. De badmeester trok daarna snel zijn kleren weer op orde en glipte naar buiten en wij bleven samen achter. We hadden tijd nodig om tot onszelf te komen en daarna was het koele bad een grote uitkomst voor onze verhitte lijven! Nu hadden we het wel gehad. We gingen ons aankleden.Bij de uitgang zij Harmina me dat ze nu pas echt goed wist wat ze gemist had en beloofde me snel weer te bellen. Dat heeft ze inmiddels gedaan en ontvang haar nu thuis als mannelijke hoer en geef haar alles wat ze maar nodig heeft of graag wil beleven.
Aantal keer gelezen:
782
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)