Spannendverhaaltje.nl

Het Zwembad

-
16-08-2010
Op een mooie warme zomerdag in juli was het dan eindelijk zover. Ik chatte al heel lang met een jonge dame genaamd Angela. Ze woont redelijk ver bij mij vandaan dus moest die ochtend vroeg van huis gaan om lang genoeg bij haar te kunnen zijn. 's Ochtends vroeg opgestaan. En ook zoals elke morgen even gedoucht en gegeten. Nu was het dan tijd om naar het station te gaan met de fiets. Ik liep naar de schuur en pakte de fiets en reed even later op fiets op weg naar het station. Aangekomen bij het station snel een plekje zoeken voor me fiets, maar zoals altijd was het ontzettend moeilijk om me fiets daar te kunnen stallen, mede omdat er zoveel fietsen staan van mensen en studenten die 's ochtends nog vroeger met de trein meegaan naar hun werk of school. Na eindelijk een plekje gevonden te hebben tussen twee van die krotten van fietsen liep ik met een redelijk vlot tempo richting de stationshal. In de stationshal was het niet echt druk.
Een paar mensen die op een bankje zaten te wachten en een vrouw die bij de kiosk stond. Ik liep maar rechtdoor richting het loket om een treinkaartje te kunnen kopen. Ik moest aansluiten in een rij waar drie mensen stonden. Zoals gewoonlijk had ik weer de pech dat er alleen één loket open was. Twee mensen hadden hun kaartje en ik stond nog met één man voor me voor het loket. Hij maakte wat problemen over de prijs van het kaartje of zo iets dergelijks. Ik kon het namelijk niet zo goed verstaan, maar hij ging redelijk tekeer. Nu liep hij gerust weg met een kaartje naar het perron, maar nu moest ik toch echt even opschieten want ik hoorde de trein al het perron oprijden. Snel gaf ik me geld voor het treinkaartje en ze overhandigde me 't kaartje. Nu renden ik snel naar buiten en voordat de treindeuren dicht gingen kon ik nog net naar binnen springen. Nu was ik dan op weg naar me afspraak met iemand die ik nog nooit eerder had ontmoet. Het is wel ontzettend spannend vond ik zelf, maar ik kon er nu zelf ook niets meer aan veranderen, want de trein raaste met volle vaart voort over het spoor. Een uur later kwam ik aan op het station waar zij op mij zou wachten.
Ik stapte uit en keek om me heen even voelde ik mezelf heel alleen omdat ik haar niet zag staan, maar gelukkig even later zag ik haar op me af komen rennen. Ik nam haar in me armen en kuste eerst haar wang. Toen wou ik haar mond tegen de mijne voelen dus drukte ik me mond tegen de hare en gaf haar een hele lieve warme kus. Al snel tilde ik haar op en ze klemde haar benen op me heen en we begonnen te tongen. Na even zo te hebben gestaan gaf ik haar nog een kus in haar warme nek en we liepen het perron af opweg naar de voorkant waar haar scooter stond. Voor het station aangekomen zag ik haar mooie nieuwe scooter staan. Ze haalde het slot eraf en legde het weg. Zij ging zitten en ik ging achter haar zitten. Ik voelde mezelf al wel heel geil worden en ik dacht dat zij dat ook wel was. Terwijl ze aan het rijden was gingen me handen via haar borsten naar haar vagina. Toen ik haar rustig over haar broek streelde voelde ik dat haar vagina best wel warm en nat was. We kwamen thuis en namen even wat te drinken. Toen besloten we om maar is iets te gaan ondernemen en we gingen zwemmen. Het zwembad lag in een andere stad want ze woont in een dorpje dus moesten we met de bus. Rustig liepen we hand in hand naar het bushokje.
De bus zou binnen tien minuten komen dus we gingen nog even zitten. Eerst kwam ze naast me zitten maar al snel zat ze op me schoot met haar gezicht naar me toe. We kuste elkaar en al snel begonnen we te tongen. Me handen gingen rustig over haar borsten en zij streelde langzaam over me broek heen. Me penis werd al heel snel hard en haar tepels ook. Haar poesje begon nu al een beetje te druipen. De bus kwam en we stapte in. We stempelde bij de buschauffeur en we liepen naar achteren. We gingen speciaal achterin zitten zodat we elkaar een beetje konden strelen. Er zaten ongeveer maar 10 mensen in de bus dus dat moest wel lukken. Ik ging rustig zitten en ze kwam naast me zitten. Ze legde haar hoofd op me benen en ze ging met haar hand over me broek heen om me penis te kunnen strelen. Mijn hand ging ook al snel naar haar lichaam toe. Eerst aaide me hand gewoon rustig over haar rug en ging langzaam naar beneden naar haar zachte strakke kontje. Nadat ik zeker wist dat haar vagina nu wel nat zou zijn ging ik met me hand in haar zwarte strakke broek. Ik streelde over haar slipje en voelde hoe lekker haar natte vagina aanvoelde.
Ik ging een beetje met me hand op en neer over haar slipje met me hand totdat ik zeker wist dat haar vagina gigantisch nat zou zijn. Nu was het dan de tijd dat mijn hand ging verkennen hoe het in haar slipje voelde. Ik voelde hoe lekker haar kale natte vagina was en ik was al snel met één vinger verdwenen in haar vagina. Me hand ging rustig over en rond haar klitje heen en ze hield het bijna niet meer en ze begon een klein beetje te kreunen. Zo nat als dat we nu waren konden we jammer genoeg heel even niet verder gaan want de bus stopte nu voor het zwembad. We stapte uit en liepen naar binnen. Binnen voelde het ook al zo warm aan dat ik echt zin had om me kleding heel snel uit te trekken en aan haar blik zou zij dat ook wel graag willen. We liepen naar de kleedhokjes en we dachten dat we wel gezamelijk ons om konden kleden, maar jammer genoeg was dat niet zo want de jongens en meiden kleedhokjes stonden niet verbonden met elkaar maar er liep een gangpad tussen. Ik stapte me kleedhokje in en begon me langzaam te ontdoen van me t-shirt. ''Wat wil ik nu graag bij haar in het kleedhokje zijn'' dacht ik bij mezelf.
Ik ging dus maar gauw actie ondernemen en deed het kleedhokje van het slot af en liep naar de overkant. Heel zachtjes riep ik ''Angela waar zit je'' en al snel kwam er antwoord ''in het tweede hokje vooraan''. Nu liep ik er heel rustig naar toe zodat geen enkele badmeester me zou zien en me uit het bad zou zetten. Ze opende haar kleedhokje en ik stapte binnen. Daar stond ze dan alleen nog met haar zwarte lingerie aan. Ze ontdeed mij heel snel van me spijkerbroek en even later ging ook me boxershort naar beneden. Nu was het mijn beurt om haar bh en slipje uit te doen. Terwijl zij mij penis langzaam aftrok trok ik haar bh en slipje uit. Nu waren we allebei naakt en we gingen rustig zitten op het bankje wat in het hokje was gemonteerd. Mijn hand ging al snel naar haar vagina en zij zat me af te trekken. Me handen gingen nu snel over haar klitje waar ze zo geil van werd dat ze gewoon lekker begon te kreunen. Ik hield het bijna niet meer en zou bijna gaan komen.
Me twee vingers gingen nu snel in en uit haar vagina en even later droop het vocht langs haar dijen. Ik kwam nu ook snel klaar. En het sperma wat op me penis en op haar hand zat likte ze lekker op. Nu begonnen we hevig te tongen waardoor ik nu me eigen sperma nog een beetje in haar mond proefde. Zij deed me zwembroek aan en ik haar bikini. We liepen naar de douche's waar we heel even onder gingen staan. Toen liepen we naar het bad en sprongen erin. Ik ging rustig zitten en ze zat al snel op me schoot. Ze ging een beetje op me zitten rijden en me penis was al weer heel snel stijf. Zo bleven we een aantal minuten zitten en toen liepen we naar de glijbaan. Deze glijbaan duurde best wel lang dus hier konden we ook wel rustig bezig zijn. Ze ging op me zitten (precies op me penis) en we gleden langzaam naar beneden. Jammer genoeg was het deze keer druk in de glijbaan waardoor we niet echt aan elkaar konden zitten. Behalve als ze even ging liggen en ik me handen op haar mooie gevormde borsten kon leggen en ze langzaam strelen. Haar tepels waren nu echt keihard.
De glijbaan was ten einde en we waren allebei hardstikke geil dus moesten we maar even iets gaan zoeken waar we rustig bezig konden zijn met elkaar. Al snel hadden we allebei hetzelfde in gedachte en dat was de sauna. We kwamen bij de sauna aan en liepen naar binnen. We hadden geluk want er was niemand anders dan wij. Al snel ontdeed ik haar van haar bikini en begon met me handen haar borsten te strelen. Nu ging ook haar slipje naar beneden. Ik streelde haar over haar hele lichaam en even later deed ze mijn zwembroek naar beneden en ze begon me langzaam af te trekken. Nadat me penis weer helemaal stijf was begon ze langzaam met haar tong me ballen te zuigen en te likken. Dat voelde zo lekker aan dat me penis al snel het voorvocht eruit spoot. Ze ging met haar tong naar boven en likte het voorvocht op. Nu nam ze me penis in haar mondje en ze likte langzaam met het puntje van haar tong me eikel. Daarna nam ze me hele penis in haar mondje en begon me te zuigen.
Ik kwam even later lekker klaar in haar mondje en het sperma liep langs haar mondhoeken naar beneden. Wat ze nog in haar mondje had zitten slikte ze door. Toen zij klaar was ging ik op me knieën bij haar zitten. Ik kuste eerst langzaam haar onderbuik en ging langzaam verder naar beneden. Nu voelde ik met me tong hoe nat haar vagina was. Ik kuste eerst haar schaamlippen en begon ze daarna te likken. Me tong ging nu ook langzaam over haar klitje heen en ik voelde heel veel vocht meekomen met me tong. Nu ging me tong heel snel in en uit haar vagina en ze kwam hard kreunend klaar. Ik ging naast haar zitten en we begonnen weer te tongen. Na een heftige tongpartij deden we elkaars kleding weer aan en liepen naar het bubbelbad. Ik ging zitten en ze kwam naast me zitten. Omdat het bubbelde zag je toch niet wat iemand's handen onder water deden dus me hand ging naar haar bikini broekje en streelde erover. Nu kwam ook haar hand naar mijn broek toe en ze begon me penis te strelen. Ik ging nu met twee vingers onder de rand van haar bikini broekje door en ging met die twee vingers in en uit haar hele natte vagina. Zij ging nu ook mijn broekje in en begon me af te trekken. Na een klein poosje kwamen we allebei heel zachjes klaar. Ondanks dat er niemand in het bubbelbad was moesten we toch oppassen dat niemand ons opmerkte.
Nu kwam één van de lekkerste momenten van de avond. Ze ging voor dat ding zitten waar al die harde stralen uitkwamen en ik schoof haar broekje iets opzij zodat haar vagina bloot was. Ze ging vlak voor die straal zitten en deed haar schaamlippen iets verder open. Nu kwam die straal recht op haar klitje en ze genoot. Niet snel erna kwam ze klaar en ze stroomde helemaal leeg. Nu vonden we het zwembad wel genoeg en gingen naar de kleedhokjes om ons aan te kleden. We kleden elkaar wel aan, maar we deden niets meer met elkaar. Nadat we aangekleed waren liepen we vanuit het zwembad naar de bus die al niet snel later aankwam. In de bus streelde ik heel langzaam haar vagina en zij mijn penis. Toen we uit de bus waren wisten we één ding zeker en dat was dat we snel naar huis moesten gaan omdat we allebei weer ontzettend geil waren geworden en heel veel zin hadden. We liepen hand in hand naar huis en al heel snel waren we bij haar thuis. Ze opende de deur met de sleutel en we liepen naar binnen. Ze deed haar schoenen uit in de gang en ik tilde haar op. Ze klemde zich om me heen en we liepen langzaam naar boven voor een hele lange nacht.
Aantal keer gelezen:
742
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)