Spannendverhaaltje.nl

Het weerloze meisje

-
16-08-2010
Huilend zat ze op de stoep een jong meisje van een jaar of 19, blond lang haar, mmoi koppie en een erg aantrekkelijk lichaam. Ik besloot om haar te gaan vragen wat er aan de hand was.Ze bleek Ineke te heten en ze zei net te zijn ontslagen van haar werk en thuis ruzie te hebben gehad met haar ouders. "Kk kan helemaal nergens heen" voegde ze er aan toe. Het had geregend en haar kleren waren nat. ze begon weer te snikken. Troostend sloeg ik mijn arm om haar heen en nodigde haar uit om thee te komen drinken bij mij thuis.
Ze keek me met haar grote blauwe ogen aan en stemde in. Bij mij thuis aangekomen en na nog wat gepraat te hebben leek ze zich al helemaal thuis te voelen. Zelfs toen ik zei dat als ze echt nergens heen kon ze wel bij mij in de logeer kamer mocht gaan slapen leek ze nog opgetogen op het aanbod in te gaan. Eerst zou ze gaan douchen en haar natte kleren uithangen en daarna maar meteen gaan slapen. Toen ze onder de douche stond zwelde mijn pik in mijn broek terwijl ik haar kleren op stond te hangen. Ik begon me te masturberen maar ik kon niet klaar komen omdat ik de badkamerdeur open hoorde gaan. Snel borg ik m op en wees Ineke haar kamer. Al snel sliep ze erin. Ik keek nog een keer voor de zekerheid. Ja, ze sliep.
Ik beende naar de telefoon en drukte het nummer in. Een vrouwenstem nam op en ik voelde mijn pik weer stijf worden bij de gedachte aan de vrouw aan de andere kant van de lijn. Het was Jeniffer. Een aantrekkelijke dominante vrouw van in de 30 met wie ik wel eens bondage en sm spelletjes speelde. "ik heb wat voor je" zei ik. Jeniffer sloeg Ineke in haar gezicht. Het arme meisje was naakt vastgebonden met haar armen en benen wijd en geblindoekt zodat ze niks kon zien. Verbaasd werd ze wakker. "wat is er"? "waar ben ik"? vroeg ze waarop Jeniffer antwoorde door te zeggen: "hou je mondje vieze slet!" Keurend liep Jeniffer om Ineke heen. Ik stond daar naakt met een erg stijve pik naast Peter, een man met een videocamera die Jeniffer had meegebracht. "Begin maar te filmen peter" zei Jeniffer waarop de man zijn camera aan deed en begon te filmen.
Jeniffer liep nu naar de voorkant van Ineke. Ze pakte haar gezicht vast en zei: "een mooi koppie". Ze drukte haar lippen op Inekes mond en probeerde haar tong naar binnen te drukken maar Ineke verzette zich hevig. Hierop gaf Jeniffer Ineke nog een klap met de vlakke hand. "je moet weten wie hier de baas is" schreeuwde ze. Jeniffer liet haar hand over 't gezicht van Ineke glijden en verder naar beneden over haaar borsten begon ze haar te strelen. Ze kneep zachtjes in een van de tieten. "mooie ronde volle borsten" merkte ze tegen Peter op die lachend knikte. Ze liet haar hand verder zakken tot ze bij het kutje van Ineke aan kwam waar ze een aantal keer overheen wreef. "en een jong strak kutje" voegde ze er aan toen.
Jeniffer liep verder om Ineke heen en je kon haar naaldhakken op de groend horen tikken als ze liep. Ze was duidelijk opgewonden omdat ze constant stiekem met een hand over haar borsten over schaamstreek zat te wrijven. Ik voelde mijn pik nog harder worden. Ook al had ik medelijden met het jonge meisje wond dit allemaal mij vreselijk op. Bij Ineke's achterkant aangekomen stopte Jeniffer weer en liet haar hand nu over de gespierde ronde billen van Jennifer gaan. "Topkwaliteit" zei Jeniffer. Dit meisje gaat ons veel geld opleveren. Die videos zullen als warme broodjes over de toonbank vliegen. Ze liep weet naar de voorkant van Jeniffer en begon nu Ikeke's gezicht af te likken. "Ze windt me op"zei de meesteres en ze liep naar haar tas in de hoek van de kamer. ze maakte een rits in haar pak open en liet t latex op de grond vallen.
Dit was de 1e keer dat ik haar naakt zag en ze had een prachtig lijf. Ik pakte mijn pik vast en begon een beetje te wrijven terijl ik zag hoe Jeniffer een voorbinddildo voor bond. Daar stond ze dan met haar mooie lichaam en een stijve harde paal van een centimeter of 20 voor zich. Ze liep naar Ineke toe en nam plaats aan de achterkant van het meisje. Ik zag hoe ze haar pik vast pakte en met de andere hand een bil van Ineke opzij pakte. Snel stoote ze de paal in de anus van Ineke en kreunde keihard. Ineke zelf begon nu te snikken. En dit wond me nog meer op. Ook al had ik zon medelijden met het vastgebonden meisje, dit wond me vreselijk op. Ik was nog nooit zo geil geweest. Ik liep nu ook naar het meisje toe en sloeg haar benen om me heen en begon haar te neuken.
Ik likte haar zoute tranen op en binnen een minuut kwam ik klaar. Snel maakte ik haar met Jeniffer los die inmiddels ook bevredigd was en spoot mijn sperma op haar. Over haar borsten en over haar gezicht.
Aantal keer gelezen:
623
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)