Spannendverhaaltje.nl

Het was de verjaardag van mijn broertje

-
21-10-2010
Het was de verjaardag van mijn broertje, nu wel 24 geworden. Ik had na onze scheiding wel enige afleiding nodig. De scheiding zelf was niet problematisch geweest, want we gingen zonder enige ruzie uit elkaar. Na twee jaar kwamen we er samen achter dat de seks lekker was, maar de liefde verteerde. Met haar inkomen dat het mijne benaderde, was er ook geen sprake van financiële verplichtingen, dus het was, misschien jammer, over en uit.

Mijn broer (Gerard) en zijn vrouw (Bernadette) ontvingen me hartelijk. Zij zag er weer prima uit; vlot jurkje en strakke blouse die haar figuur prima lieten uitkomen.
Drankjes werden aangerukt en de wetenswaardigheden werden uitgewisseld. Naarmate de avond vorderde, ik zou blijven slapen, merkte ik dat er toch dat er een zekere spanning tussen hen zat. Zeker werd ik hiervan toen ze van alles over de scheiding begonnen te vragen. Hoe dat ging (naar de rechter?), was het duur, hoe voel je je daarna en nog veel meer vragen. Ik beantwoordde ze alle openhartig en naar eer en geweten. Haar laatste vraag bracht me wel even van mijn stuk. Of ik de seks niet miste. Okay, ook deze vraag maar eerlijk beantwoorden. “Nee”, zei ik: “want die hebben we nog regelmatig.” Ze vielen beiden bijna van hun stoel. Gescheiden en dan toch nog regelmatig met elkaar vrijen, daar begrepen ze niets van. Ik legde het nog een keer uit, maar aan zijn gezicht te zien, geloofde hij er geen woord van en dacht dat ik keihard stond te liegen. Bernadette echter leek het echte nu wel de begrijpen en toen Gerard even wat zoutjes aan het pakken was, gaf een ze kusje op haar hand en blies mij die toe. Ik ving deze denkbeeldige kus met mijn hand op en bracht hem naar mijn lippen.

Het werd later en later en Gerard liep qua drank, drie voor hem (jenever) op één voor ons (wijntje), behoorlijk op ons voor. Het duurde ook niet al te lang voordat hij starnakel zat was. Hij begon onsamenhangend te praten en knikkebolde voortdurend. Met vereende krachten wiste Bernadette en ik hem de trap op te hijsen, voor een groot gedeelte uit te kleden en op bed te leggen. Nog geen minuut later snurkte hij als een brulkikker en zou uren onder zeil blijven.

We gingen naar beneden en zij vertelde me dat dit wat te vaak voorkwam. Drie tot vier keer per week was hij zo zat als een tor en ze vreesde voor zijn baan, want via via had ze al gehoord dat het daar niet onopgemerkt was gebleven. ’s Morgens vaak een enorme kegel en slecht geconcentreerd. Naar een alcoholkliniek wou hij niet, want volgens hem was er niets aan de hand.

Verlegen met de situatie zei ik dat ik mijn spullen even naar de logeerkamer ging brengen en ontvluchtte zodoende even aan de situatie. Ik pakte mijn spullen uit, hing op wat opgehangen moest worden en toog weer naar beneden.
Beneden gekomen zag ik dat Bernadette op de bank was gaan zitten, waar ik ook zat en dat haar blouse iets verder was open geknoopt. Ze klopte lief naast haar op de bank, zodat mij niets overbleef dan naast haar te gaan zitten. De glazen werden weer gevuld en ze gaf mij mijn glas voorovergebogen aan. Ik kon haar borstjes goed zien, want ze had blijkbaar ook haar BH uitgetrokken. De aanblik daarvan met harde tepels lieten mij niet onberoerd en ik voelde het in mijn slip zwellen. Ik probeerde tussen het gesprek door aan van alles anders te denken, de tuin die gedaan moest worden, de vaat die nog uit de machine moest worden gehaald, maar niets hielp.

Toen ze voor een zoveelste keer haar hand in haar blouse stak, zogenaamd omdat ze jeuk had, was het voor mij over. Ruw trok ik tegen mij aan, zocht haar lippen en onze tongen verstrengelden zich. Het werd een bloedhete kus, waardoor onze handen zich niet onbetuigd lieten. Ik streelde haar borstjes en zij begon voorzichtig mijn rits naar beneden te trekken om vervolgens mijn riem los te maken. Haar hand gleed naar mijn inmiddels stevige erectie toe en ze fluisterde dat dit tenminste een echte lul was. Ze trok mijn voorhuid regelmatig heen en weer. Mijn pik kwam in opperste neukstemming.

Opeens stond ze op en begon zich langzaam en zeer geil te ontkleden. Na elk uitgetrokken kledingstuk, bracht ze haar hand in haar slipje en vingerde zich even. Na mij en zichzelf een tiental minuten te hebben opgehitst, liep ze op me toe en bracht mijn hand naar haar kutje. Wijd open en druipend was die. Mijn vingers leden erin en werden een sublimaat pik. Ze begon naar mate ik heviger in haar kutje tekeer ging, luider en luider kreunen. “Dieper en harder met dat handje van je”: sliste ze, waarop ik een vierde vinger erbij stopte en alle vier onafhankelijk liet bewegen. Haar gekreun ging over in kreetjes en niet veel later in een grote kreet; haar orgasme was volledig.

Terwijl zij lag na te genieten, kleedde ik mij ook volledig uit en dat was nodig ook. Mijn keiharde staaf sprong verder omhoog en had het niet meer. Ze zag het en kroop naar me toe, begon mijn gloeiend hete ballen beurtelings te likken en te zuigen, terwijl haar hand mijn pik rukte. Ik voelde alles nog een keer groeien en kon me niet meer inhouden. Een enorme lading sperma verliet mijn pik en het gelukzalige gevoel maakte zich van mij meester.

Languit lagen wij gedurende een aantal minuten op de bank. Langzaam kropen we overeind om onszelf even goed te wassen. “Laten we lekker een douche nemen”: stelde ze voor. Dat was een prima idee en snel stonden we elkaar af te spoelen. We werden duidelijk weer wat geil, maar ze hield het af. “Vannacht ga je me neuken zoals ik nog nooit geneukt heb. Je neemt me tussen mijn borsten, in mijn mondje, in mijn kontje en maakt het af door mijn kutje vol te spuiten”: sprak ze met overweldigende overtuigingskracht. Ik beloofde het haar en we kleedden ons aan..

Boven klonk gestommel. Gerard was wat uit zijn roes ontwaakt. Hij stommelde en strompelde naar beneden en eiste dat ik naar huis zouden gaan. “Daar komt niets van in”: zei ik en bleef rustig zitten. Nog geen half uur later, flikkerde hij weer om van de inmiddels weer ingenomen drank. We lieten hem nu maar liggen, hij lag op het kleed en de verwarming stond aan. Deze stelde ik voor de zekerheid maar zo af dat die de hele nacht de temperatuur op zo’n 19 graden bleef houden. Ik trok haar overeind en zei, dat ondanks de daarmee gemoeide tijd, we naar mijn huis zouden gaan. Ze rende meteen naar boven, pakte een tas vol met spullen in en we vertrokken, niet zonder een briefje te hebben achter gelaten waarin stond dat we naar mijn vakantiehuisje gingen en hij de scheidingspapieren kon verwachten.

Bij mijn huis gekomen, stapten we uit. De deur open gedaan en eindelijk rust. Na nog een klein glaasje Armagnac, besloten we om naar boven naar bed te gaan. Terwijl zij voor me uit de trap op liep kon ik het niet nalaten mijn vingers onder haar rokje te steken en haar, nu al natte slipje te betasten. Ze wiebelde lekker met haar kontje en stopte soms even om mijn vingers de kans te geven haar kutje dieper in te duiken.

Gelukkig was ik zo verstandig geweest om de verwarming op de slaapkamer deze keer te laten aanstaan. “Kleed me uit?”: vroeg ze, “maar eerst moet jij naakt zijn.” Niet veel later stond ik met fiere pik voor haar en begon haar uit te kleden. Eerst haar schoenen en panty, waarbij ze achterover op het bed lag. Ik duwde mijn vinger tegen haar slipje aan en voelde haar warme vocht al. Ik trok haar overeind en begon met haar blouse. Knoopje voor knoopje ging open. Mijn handen streelden haar borstjes door haar BH heen. Zodra haar tepels keihard waren, maakte ik deze los en likte de tepels met overgave, beet er soms zachtjes op en haar adem begon sneller te gaan. Mijn pik was tot groot formaat gegroeid en stond strak tegen haar platte bak. “Nu gaan we doen wat we afgesproken hebben. Ga voor me staan terwijl ik op mijn buik op het bed lig, één hand om je pik en één hand onder mij kutje.”, sprak ze hees: “Begin met jezelf te spelen en laat zien dat je weer een lul van formaat kan krijgen.”

Ik pakte met mijn ene hand mijn ballen en met de andere begon ik mijn pik te bewerken. Ze werd er zo opgewonden van dat in een mum van tijd mijn handen werden weggehaald en haar lippen zich om mijn eikel sloten. Zacht zuigend en heen en weer gaand, pijpte ze me tot ik niet meer kon. Ondanks al het voorgaande kwam ik alweer spetterend klaar. Ze was zelf ook zo heet geworden dat toen ik haar omdraaide en mijn tong tussen haar gezwollen lipjes stak, ook zij snel een enorm orgasme bereikte.

“Pauze”:, stelde ik voor en dat vond ook zij een goed idee, maar het was slechts pauze. We wasten ons even, poetsten onze tanden, kleedden ons sporadisch aan en gingen naar beneden. Fluks de gordijnen dicht, want voorbijgangers hadden hier niets te zoeken. We hadden genoeg aan elkaar. Ik vroeg of ze ook honger had, ze beaamde dit en het werd chinees. Na op de kaart lekkere dingen te hebben uitgezocht, belden we en een halfuurtje later werden dampende bakken bezorgd. Als hongerige wolven vielen we op de hete Chinese soep, daarna de pangsit goreng en vervolgens op de overige bakken aan. Biertje erbij en het leven was verrukkelijk. Het was ongelooflijk, maar alles ging op tot zelfs de bak de mihoen en de bak bami.

Uitbuikend ploften we op de bank. Haar handen begonnen me weer te strelen en mijn geslacht reageerde direct. Snel stond ik op, trok mijn schaarse kleding uit en pakte haar slipje en scheurde het van haar kontje weg. Dit gebaar deed haar hitte toenemen en een lekkend kutje viel mij weer ten deel. Ook zij had niet te klagen want met een forse erectie stond ik alweer voor haar. Wens nummer twee kon in vervulling gaan. Ze ging van de bank af en stak op handen en knieën gelegen haar kontje geil omhoog. Even smeerde ik wat van haar sappen over haar al openstaande en ook al best vochtige reetje en duwde zonder problemen mijn pk tot de wortel toe er in. Ze bewoog meteen op het ritme mee. Opeens zei ik dat ze moest gaan liggen, mijn harde paal binnen houdend. Ze deed het en ik ging op haar liggen, iets steunend zodat zij er geen last van had. “Nu ben jij aan de beurt”, zei ik: “Melk me met dit zalige kontje leeg.”Ze begon te bewegen en met haar kontje naar achteren te stoten. Heftiger en heftiger ging ze tekeer. Ik voelde alles bij haar en bij mij groeien. Haar reetje ging wagenwijd open waardoor mijn ballen er naar mijn idee half in verdwenen. Ze drukte harder en harder, daarbij ook nog heen en weer schuivend. Ze voelde mij groeien en begon te krampen. Bij elke volgende stoot werd haat kontje natter en natter en mijn eikel barstte bijna uit zijn voegen. “Nu”, schreeuwde ze en ik liet alles los. Met een klap kwamen we weer klaar. “Zo ben ik nog nooit in mijn reetje geneukt.”: stamelde ze. Ook ik was uitgeput, maar volledig voldaan en vertelde haar dat. We vrijden nog even wat, wasten onszelf en sluimerden in elkaars armen heerlijk op de grond.

De laatste fase vertel ik wel een volgende keer.

Wienie
Aantal keer gelezen:
758
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)