Spannendverhaaltje.nl

Het vriendje

-
16-08-2010
Het volgende speelde zich later die zomer af, toen we weer in Nederland waren (vervolg op Mallorca). Ik was toen klaar met school en moest pas in september aan de slag bij het reisbureau, waar ik zou gaan werken. Mijn ouders waren in die periode op vakantie. Het was elke dag heerlijk weer en ik lag vaak (topless) te zonnen. Natuurlijk sliep mijn vriend Andre in die periode ook bij mij. Heerlijk iedere avond sex en we dachten vaak terug aan de vakantie en dat avontuur op Mallorca. Mijn broertje was niet mee met mijn ouders, want hij had ook nog vakantie. Hij is 18 en dagelijks kwam een vriendje bij hem op bezoek om te computeren en te voetballen. Wat me al wel opviel is dat het vriendje vaak naar mij keek. Ik zag dan een blik in zijn ogen, die verraadden hem. Ik kon gewoon merken dat hij op mij geilde.
Het zou me niks verbazen dat hij zich misschien wel thuis aftrok terwijl hij aan mij dacht. Op een dag moest mijn broertje even weg en Martin (zo heette zijn vriendje) bleef boven computeren. Van uit die kamer heb je uitzicht op het terras waar ik dus topless lag. Ik had mijn zonnebril op en na een paar minuten zag ik de gordijnen bewegen. Hij begluurde me, ik deed alsof ik niets doorhad en begon mezelf in te smeren met de zonnebrandolie. Ik begon meteen met mijn grote borsten en die glommen in no-time van de olie. Mijn tepels werden ook meteen hard en stonden recht op mijn borsten naar voren te wijzen.Ik begon uitdagend mijn buik en benen in te smeren op een heel erotische manier, op het laatst ging ik ook nog eens wijdbeens zitten. Ik liet onverwacht mijn vingers mijn bikinislipje inglijden en liet duidelijk zichtbaar zien hoe ik mezelf diep vingerde. Even later hoorde ik mijn broertje al weer thuiskomen en wist ik dat hij weer gauw op zijn plek achter de computer was gekropen.
's Avonds vertelde ik het aan Andre mijn vriend en hij vroeg me of het me opwond. Ik zei ja, ik werd hartstikke geil van het idee dat dat jonge ventje me had begluurd. Hij zei waarom verleid je hem niet een keer als je de kans krijgt. Dan kun je mij vertellen hoe je het hebt aangepakt, dan word ik bloedje geil en dan kunnen we samen weer lekker neuken. Terwijl we zo bezig waren met fantaseren begon hij me diep te vingeren en als voorproefje heb ik hem lekker klaargepijpt. Twee dagen later was mijn broertje zijn krantenwijk aan het lopen toen Martin langs kwam. Ik liep topless naar de voordeur toe om hem binnen te laten en hij keek met grote ogen naar mijn borsten. Ik vertelde hem dat hij wel kon wachten en maar op mijn broertjes kamer achter de pc moest kruipen.(mijn broertje was nog maar net weg). Al die tijd had hij gebiologeerd naar mijn borsten gekeken en daarom liet ik ze bij elk woord wat ik sprak flink heen en weer schudden. Nadat ik op het ligbed was gaan liggen zag ik hoe hij me weer begluurde. Ik ging op m'n rug liggen en besloot met mezelf te gaan spelen.
Na zo'n 5 min. werd ik toch wel vreselijk geil en besloot iets verder te gaan. Ik ging naar binnen en riep hem. Het viel me op dat hij een beetje een rood hoofd had. Ik vroeg hem of hij mij in wilde smeren. Dat wilde hij maar al te graag. Hij begon met de achterkant en toen hij mijn benen deed had ik ze iets gespreid zodat hij af en toe tussen mijn benen gleed. Mmmmm, hijgde ik wat heb je zachte handen. Ik draaide me om en zei, voorkant ook hoor. Eerst heel onzeker, maar steeds brutaler begon hij mij in te smeren. Uiteindelijk deed hij ook mijn borsten en mijn tepels zwollen op en werden keihard. Ik begon hem aan te moedigen dat hij het goed deed en ik zag de bult in zijn broek opzwellen. Ik vroeg hem ook zijn shirt uit te doen dan zal ik jou insmeren. Terwijl ik nog zat begon ik met zijn benen en toen ik op kruis hoogte kwam met mijn gezicht zag ik een enorme zwelling. Voor mij doemde een flinke tent op door zijn erectie.
Ik zei, zal ik deze ook eens even verwennen en ging met mijn hand door het pijpje van zijn short. Ik pakte zijn keiharde jongenslul en begon zacht zijn voorhuid heen en weer te halen. Meteen deed ik zijn short omlaag en begon hem af te trekken, na een tijdje besloot ik hem ook te pijpen. Ik trok zijn pik naar buiten en nam de rode eikel in mijn mond. Ik trok hem aan zijn lul op het ligbed en boog me voorover om hem diep te pijpen, maar veel had hij niet nodig. Deze eerste pijpbeurt voor hem betekende een voor mij onverwachte knalexplosie van zaad. In één grote kwak dropte hij zijn sperma in mijn mond en moest ik mijn best doen om het niet te morsen. Ik proefde het nog even in mijn mond en slikte het toen door. Ik zei, met een hese stem, ga je mee naar boven? Hij vroeg nog lief, kunnen we dat wel maken in verband met je vriend? Doe je voorzichtig, dit is wel mijn 1e x hoor. Toen vertelde ik hem dat ik hem heerlijk zou verwennen als hij mij beloofde dat hij het tegen niemand zou vertellen en dat het eenmalig zou zijn.
Hij beloofde dat en we gingen naar mijn kamer. Ik liet hem op bed liggen en ging uitdagend voor hem staan. Ik wreef nog even over mijn kruisje en gleed toen met een vinger via mijn pijpje tussen mijn lipjes. Daar lag hij naakt op mijn bed met alweer een stijve pik recht omhoog. Ik vroeg hem of hij mij mooi vond. Ik vind je heel mooi Monique zei hij. Ik deed eerst zijn broek helemaal uit en toen deed ik mijn bikinibroekje langzaam uit. Ik zag dat zijn lul al weer hard was en stak al weer recht in de lucht. Nu liet ik het niet lang meer duren en reikte voor me om zijn jongenspenis vast te pakken. Met mijn rechterhand duwde ik zijn voorhuid naar beneden, zodat zijn eikel rood tevoorschijn kwam. Ik kroop wijdbeens op het bed en over hem heen. Toen ik met mijn natte kut boven zijn eikel was zakte ik meteen helemaal over zijn lul naar beneden. Ik begon zacht op en neer te rijden en wilde me lekker op zijn paal klaarmaken.
Ik wilde de regie in handen houden dus ik bleef heerlijk open neer gaan. Pak mijn tieten maar Martin, kneedt ze lekker, wat zijn ze groot hè. OOOOOh Monique wat voelt het lekker in mijn lul, hoorde ik dit jonge vriendje hijgen. Ik duwde mijn tong in zijn mond en dat beantwoorde hij maar al te graag. Ik schoof mijn hand tussen onze lichamen in en zo kon ik makkelijk mijn klitje stimuleren. Ik begon allerlei geile zinnetjes in zijn oor te fluisteren. Dat ik zijn pik heel goed kon voelen en dat hij dadelijk alles in mijn kutje mocht spuiten. Nou, toen hield hij het niet meer en met een gesmoorde kreet kwam hij weer tot een klimaks. Jaaa, kom maar lieve Martin spuit alles maar in me, hijgde ik in zijn oor. Zelf was ik nu ook aan mijn einde gekomen en explodeerde nu ook. Mijn lichaam schokte op deze jonge gozer die eigenlijk nog helemaal niet zover was, maar ik had hem ontmaagd. Wat een geweldige ervaring. Ik ging even later van hem af en zei tegen hem dat hij zich in de douche wel even kon verfrissen.
Kijk eens wat een zaad je in me hebt gespoten en ik haalde nog even mijn vinger door mijn spleet en liet zien hoe hij glom. Ik trok snel mijn bikinibroekje weer aan en een kort rokje want ik had nog een plannetje. Na een uurtje kwam Andre ook thuis en ik zei tegen hem dat ik zo meteen een verrassing voor hem had. Ik had ervoor gezorgd dat mijn broertje bij Martin zou eten en toen ze wegwaren greep ik Andre meteen bij zijn kruis. Ik zakte op mijn knieën, opende zijn broek en haalde zijn slappe lul tevoorschijn en begon hem meteen te pijpen. Hoe kom jij zo geil vroeg Andre me, maar daar antwoordde ik niet op. Ik dook inmiddels op mijn rug op de bank en spreidde mijn benen zodat hij mijn natte bikinikruisje zag. Met grote ogen keek hij me aan, hoe kan dat nou? “Neuk me nou maar dan vertel ik het je zo”. Andre was snel helemaal naakt en hij trok ongeduldig het bikinislipje weg en zag wat een natte boel het in mijn kruis was. Het vocht van Martin’s zaad en mijn kutvocht liep er gewoon uit.
Andre dook met zijn gezicht tussen mijn benen en zei, “OOOOh wat ruikt je kut lekker”. “Neuk me, neuk me nou, ik kan niet meer wachten”. Hij besprong me gewoon en ramde zijn dikke penis in een keer mijn diepe scheur in. Hij stootte zich in één tempo naar een orgasme en bezorgde mij al stotend ook een gigantische klimaks. Terwijl zijn pik in mijn kutje verslapte en er veel zaad uit mijn grotje liep vertelde ik hem wat ik gedaan had die middag. Tijdens mijn verhaal werd zijn pik weer keihard. Nou toen was het hek helemaal van de dam, met zijn verstijvende lul ging hij gewoon verder en werd ik nogmaals getrakteerd op een flinke beurt. Vooral toen hij wist dat hij net in Martin’s sperma aan het pompen was geweest zorgde ervoor dat hij me nogmaals nam. Nu begon ik hem allerlei geile dingen te vertellen; dat ik zijn sletje was en dat hij nu in een ander zijn zaad aan het roeren was. Dit was gewoon te veel van het goede en daar ontplofte hij nogmaals en spoot hij mijn baarmoeder helemaal onder.
Weer werd ik getrakteerd op sperma, een derde keer die middag. Ook nu moest ik mijn natte slipje aanhouden, want we waren nog lang niet klaar hijgde Andre. Regelmatig heb ik zijn dikke knots die avond nog in me gehad.
Aantal keer gelezen:
704
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)