Spannendverhaaltje.nl

Het vriendje van mijn dochter

-
21-10-2010
Sinds drie maanden komt het vriendje van onze dochter Nicol 18 bij ons thuis,een rustige beleefde jongen van 19 jaar,Olaf genaamd. Echt veel contact hadden wij als ouders nog niet met hem gehad, meestal verbleven zij op de kamer van Nicol,keken dvd,s en scharrelde natuurlijk wel wat.Wij zijn ook jong geweest en hebben daar geen enkel probleem mee,ik heb een goede open band met mijn dochter en hoorde wel eens wat,Olaf was het einde,de seks met hem was toppie en meer van deze praat van onze verliefde volwassen wordende dochter. Mijn man en ik zijn nu beide 44 jaar,ons seksleven is in een rustig vaarwater terecht gekomen,het wilde is er wel van af zal ik maar zeggen. Drie weken geleden vroeg Nicol of Olaf in het weekend een keer bij haar mocht blijven slapen,voor is geen probleem en wij stelde hierin toe.Op zaterdag avond stond ik tegen middennacht mijn tanden te poetsen in de badkamer,mijn man lag al op bed toen Nicol onverwachts naakt binnen kwam met haar hand tussen haar benen geklemt.Toen zij mij zag,giegelde zij dat zij zich even moest opfrissen en ging de douche in,haar hand zat vol sperma zag ik toen zij die begon af te spoelen onder de douche. Welterusten zei ik en ging naar onze slaapkamer waar mijn man al lag te snurken,ik had zin om met hem te vrije,maar helaas.

De andere morgen aan de ontbijt tafel met zijn vieren dacht ik terug aan gisteravond toen Nicol met haar hand het sperma van Olaf moet hebben opgevangen,ik keek hem aan en dacht in mijzelf,ja jongen jij neuk met mijn dochter,niks vreemd natuurlijk maar toch ging ik vanaf dat moment anders tegen hem aankijken. De energie die hij uitstraalde en zijn mooie sportieve lichaam zag ik nu ook en viel mij op.Toen zij van tafel gingen om weer naar Nicols kamer te gaan keek ik vanuit deze gedachte naar zijn kruis waar in een behoorlijk bult zichbaar was,hij moet dus ook wel goed geschapen. Pfff even normaal Tanja riep ik mijzelf tot de order maar voelde toch wat opwinding zich beroeren in mijn onderbuik,ik werd echt wel wat geil,feitelijk bleef ik dat de hele dag en was zeker van plan vanavond weer eens lekker uitgebreid neuken met mijn man.De zondag verliep verder rustig en behalve voor het eten bleven Nicol en Olaf op haar kamer.Onder het avond eten vroeg Nicol of Olaf van zondag op maandag ook nog mocht blijven slapen,zij moest zelf de andere morgen om 8.00 uur de deur uit en Olaf had nog een vrije dag en zou dan later in de ochtend naar zijn eigen huis gaan,geen probleem hoor zei mijn man nog voor ik zelf wat had gezegd. Henk mijn man gaat ook elke morgen om 7.30 uur de deur uit.Wij gingen om 23.00 uur naar bed,maar al snel hoe opgewonden en geil ik mij ook voelde en toe nadering zocht bij Henk,gaf hij te kennen te willen gaan slapen en ging zin had.Binnen een paar minuten lag hij dan ook te snurken naast mij en voelde ik met mijn vinger tussen mijn schaamlippen dat ik nat was,heel zachtjes vingerde ik mijn opgewonden kutje naast hem klaar en viel toch enigzins een beetje bevredigd in slaap.De wekker ging die maandag morgen om 6.30 uur af, blijf jij nog maar lekker liggen schat zei mijn man lief,ik maak mij boterhammen wel, ik viel weer in slaap.Het was 8.30 uur toen ik wakker werd,ik moest plassen en ging naar de badkamer,nog een beetje suf zag ik op dat moment ineens Olaf onder de douche staan die met een brede smil mij goedemorgen wensten,ik was geheel naakt en deed snel mijn handen om mijn beide tieten.Ik durfde echt niet op het toilet een plasje te doen,maar moest wel heel nodig,wat onwennig stond ik daar in mijn eigen badkamer en keek naar Olaf die een halve stijve vertoonden waar ik best wel van schrok,schaamhaar had hij niet maar wel een heel groot half stijf ding.Moet ik ook douchen vroeg hij terwijl hij mij gewoon bleef aankijken,uhhh ja zei ik,terwijl ik moest plassen,hij deed de deur van de cabine open,deed een stap naar voren en pakte mijn hand vast,kom erbij lachte hij.Voor ik het wist deed hij de deur weer dicht en stond ik verblufd samen met hem onder het warme water van de douche.

Hij lachte tegen mij en duwde mij brutaal tegen zijn lichaam aan, zijn lul was verder groeiende toen hij het water over mijn tieten weg veegde en hierbij over mijn tepels ging die door zijn aanrakingen begon te groeien.Ik had natuurlijk de keuze om hem tot de order te roepen en te zeggen dat ik dit niet wilde en de douche uit kunnen gaan,maar ik deed het niet.In mijn verwarring, opgewonden en nerveus tegelijk voelde ik dat mijn volle blaas begon leeg te lopen en ik kon het niet meer ophouden en moest het wel laten lopen in de douche bak die al snel geel begon te kleuren vermengd met het water uit de douche,ik schaamde mij nu echt en kon alleen nog maar sorry uitbrengen.Geef toch helemaal niet lachte hij en begon mij zelfs te kussen en door mijn natte haren te strelen,terwijl ik over zijn voeten stond te plassen. Een totale opwinding overviel mij en ik begon hem terug te zoenen en legde een hand op zijn stevige mooie ronde billen.Voor hem was dit natuurlijk een teken dat ik dit wel wilde met hem,waarna er ook een tongzoen volgde,hij kneep zachtjes hierbij in mijn tepels en de laatste druppels plas lekte uit mijn opgewonden kutje.Olaf begon mijn hals en daarna mijn harde tepels te kussen,likte verder over mijn buik tot hij op zijn knieen in de douche zat en zijn tong tussen mijn schaamlippen likte,ik vond dit extra opwindend omdat ik zojuist mijn palsje had gedaan en hem dit schijnbaar helemaal niet deerde. Hij kon goed likken voelde ik,beroerde mijn harde klitje ook goed met zijn tong en drong afwisselend steeds weer diep mijn zijn tong mijn gewillige gaatje in,zelfs voelde ik hem mijn kontgaatje likken wat ik nog nooit had meegemaakt. Ik ga klaarkomen begon ik te hijgen,ohhhhhhh jaaaa ik kom, en ik kreeg een orgasme wat mij deed duizelen.Olaf likte mij nog even door,gaf kleine vluchtige kusjes op mij gelukkig nog platte buik en maakte mij geiler en geiler. Zo jongen knul daar verwacht je nog niet van dat hij al zo bedreven is met het verwennen met zijn tong. Althans ik niet want ik ben nu 25 jaar met mijn man die mijn tweede vriendje was en waarmee ik getrouwd ben.Ik had de regie zelf niet in handen,Olaf kwam omhoog en draaiede de douche uit. Stapte als eerste de cabine uit en gaf mij een handdoek om mij af te drogen,waar hij bij zichzelf ook aan begon.

Hij nam mij aan mijn hand mee naar mijn eigen bed,waar mijn plekje nog een beetje warm was. Toen pas zag ik voor het eerst zijn stijve lul waar ik van schrok,een rechte lange lul met een grote eikel,geen enkel schaamhaartje te zien,ook niet op zijn grote hangende ballen.Ik kon en wilde mij niet meer bedwingen,pakte zijn lul vast en begon zijn eikel te kussen en te likken,Olaf liet zich ook niet onbetuigd en begon mijn kale kutje te vingeren die ik de dag hiervoor nog helemaal glad had geschoren.Ik zoog zijn heerlijke lul mijn mond in,een vrij gevoel overspoelde mij in de wetenschap dat wij samen waren en ik dit al was het maar een keer in mijn huwelijk wilde meemaken om geneukt te worden door een veel dikke en grotere lul als die van mijn eigen man. Wij zijn even lang, beide rond de 1.76, ik weeg 62 kg en ik schat Olaf op zo 75 kg. Alleen ons leeftijds verschil is 25 jaar.Heerlijk zijn lul en ballen die ik verwende zo goed ik kon,zijn lekkende lul met helder voorvocht genot ik van en zijn vinger in mijn kutje maakte mij verder voor hem open.Als mijn dochter jou kan hebben in haar kutje dacht ik bij mijzelf dan moet ik je ook kunnen hebben,maar Olaf stond op springen merkte ik en loosde dan ook al zijn zaad in mijn pijpende mond,heerlijk vond ik het. Ik had graag nog langer met zijn lul willen spelen maar besefte dat dit tussen ons ook voor hem een grote opwinding moet zijn. Ik duwde zelf zijn hand weg bij mijn natte kutje,ik wil met je neuken zei ik.Ik ging wijd gespreid open voor hem liggen,voor hij mij zou gaan neuken begon hij toch eerst aan mijn kutje te likken,lekker glad en nat zei hij,Nicol is niet helemaal geschoren zoals u en dat vind ik juist zo geil om een kale kut te likken,ik zei niets en liet hem begaan. Waar deze jongen zijn ervaring had opgedaan weet ik niet maar hij kon er wat van,zoog mijn schaamlippen ook steeds zover mogelijk zijn mond in waardoor ik een ongekende spanning over heel mijn gevoelige kutvlees kreeg. Mijn klit had volgens mij ook nog nooit zo hard gestaan en was ooit zo gevoelig geweest.Ik begon hem nu te smeken om mij te neuken,ik was zo geil en vond het heerlijk wat hij met zijn mond en tong deed met mijn kutje,maar wilde nu nog maar een ding en dat was zijn grote lul in mijn lichaam voelen.

Olaf stopte met likken en kwam met heel zijn lichaam op mij liggen,ik begon hem te zoenen in al mijn opwinding.Toen ik zijn eikel tussen mijn natte schaamlippen voelde, drukte ik mijn billen van het bed af om zijn lul lekker in mijn geile kutje op te nemen.Ik was helemaal open voor hem,ik voelde Olaf bij mij naar binnen glijden, het verschil met mijn man was over duidelijk. Zijn lul rekte mijn kutwanden veel verder op,wat een heerlijk geil gevoel is dit,mijn schaamlippen zaten bijna vast gezogen om zijn dikke lul. Zowel ik al Olaf begonnen op elkaar in te bewegen,ik neukte hard terug op zijn lul die ik goed kon hebben,kort moest ik er even aan wennen maar ging er toen ook vol voor.Hij neukte heel goed met lange diepe stoten kwam hij steeds weer op de bodem van mijn kutje.Hij begon ook draaiende bewegingen te maken wat ik ook helemaal niet kon tijdens het neuken in mijn kutje,ik had mijn beide handen stevig om zijn harde billen geslagen,ving hem hiermee op maar drukte hem ook steeds weer hierdoor diep mijn geile kutje in. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit had gevoeld,geweldig dit mee te maken en te ontdekken, natuurlijk is hij nog jong en super potent. Maar ook in mijn jonge jaren met mijn man ben ik nooit zo geil geneukt.Mijn orgasme leek hem alleen nog maar meer aan te moedige,volle diepe stoten kreeg ik te verwerken.Olaf liet mijn tieten DD ook verder met rust,hij was helemaal geconcentreerd op het neuken van mijn kutje. Hij begon te transpireren waardoor zijn druppeltjes in mijn gezicht kwamen, neukte mij weer naar een orgasme toe. Ik heb energie zat maar dit kosten mij veel kracht,het enigste wat ik nu alleen nog maar wilde was hem in mijn kutje te voelen klaarkomen,ik zei dit ook tegen hem. Olaf stopte even met neuken,mag ik dan onder liggen vroeg hij lief,dit ontroerde mij,natuurlijk zei ik en wij wisselde van standje.

Ik nam bijna sletterig plaats op zijn paal,begon hem te berijden waardoor ik de stoppeltjes van zijn geschoren schaamhaar over mijn harde klit voelde schuren,waanzinnig wat een beleving en gevoel. Ik begon in zijn beide tepels te knijpen,wist bijna niet meer wat ik deed zo geil was ik op deze jonge jongen die mij al zo heerlijk gelikt en geneukt had. Hij raakte nog hevige opgewonden door het knijpen in zijn tepels,beukte hard in mijn kutje en na een paar minuten kwam ook zijn ontploffing diep in mijn kutje,waardoor ik zelf ook weer klaar kwam.Ik heb mijzelf volledig gegeven aan hem,ik heb hiermee ook ontdekt dat het neuken totaal anders was als in de afgelopen 25 jaar met mijn man,het zal zeker ook door alle spanningen zijn,het gebeurde totaal overwachts en natuurlijk is het feitelijk verboden seks tussen ons,maar super geil kan ik achteraf zeggen.Ik draag op dit moment een geheim met mij mee,ik wil er nu ook nog niet dieper over nedenken wat de toekomst breng,maar wil dit zeker nog meer meemaken.Toen ik van zijn lul af ging heb ik zijn lul helemaal schoongelikt,hebben wij daarna nog een halfuurtje liggen zoenen en zijn toen samen gaan douchen. Olaf ging tegen 13.00 uur naar zijn eigen huis en inmiddels is hij alweer een paar keer bij ons geweest samen met Nicol. Ik doe zo normaal mogelijk tegen hem en hij tegen mij,mijn man en Nicol hebben absoluut geen enkele weet of vermoeden wat er tussen ons die maandag is gebeurt. Het enigste zijn onze korte blikken naar elkaar die wel aangeven dat wij dit samen snel weer eens moeten doen zodra daar een gelegenheid voor is. Gebeurt het dan zal ik u lieve geile lezers hier zeker een vervolg van schrijven, zelf heb ik al in mijn geile gedachte wat ik nog graag met deze jonge jongen wil beleven.
Aantal keer gelezen:
627
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)