Spannendverhaaltje.nl

Het tussenuur

-
21-08-2010
Eerst gingen we nog even naar de stad, maar al snel keerden we terug naar mijn huis. Ik moest nog even naar de WC en zij ging alvast naar mijn kamer, boven. Toen ik daar niet veel later aankwam, waren de gordijnen dicht en lag ze, in alleen een ongelofelijk sexy setje, op mijn bed. Ik deed de deur dicht en kleedde mezelf ook tot op mijn boxershort na helemaal uit. Ik pakte nog even een condoom en schoof die onder het hoofdkussen, waarna ik op haar ging liggen.
We begonnen eerst wat te zoenen en te knufflen, maar na een kwartiertje wilde ik wel wat meer. Ik daalde langzaam af en begon de binnenkant van haar dijen te kussen. Ook likte ik haar plagend precies tussen haar kutje en waar haar been begon. Ik trok haar string uit en begon nu met mijn platte hand over haar gehele vulva rondjes te draaien. Ze genoot ervan. Daarna befte ik haar, ik likte aan haar clitoris, zoog er af en toe een beetje aan en verwende haar hele kutje. Even later kwam ze klaar.
Ik klom omhoog en ze fluisterde in mijn oor: "Do you want to enter my little palace?" Ik antwoorde: "Yes, but first I want to enter somewhere else." "Dan moet je wel helemaal naakt zijn," zei ze. Ik ging op mijn knieeŽn naast het bed zitten ter hoogte van haar hoofd en zei: "Make me." Blijkbaar wilde ze dat toch niet helemaal want terwijl ze mijn eikel in haar mond had, trok ze mijn boxershort naar beneden en gooide het ergens in de stapel kleren. Daarna likte ze langs heel mijn penis en wat extra langs mijn toompje, wat het gevoel geeft alsof je ergens in de hemel zweeft. Daarna nam ze mijn eikel weer in haar mond en begon omhoog en omlaag te bewegen.
Toen ik het niet meer hield en haar gewoonweg moest nemen, trok ik haar hoofd terug en ging weer op haar liggen. Ik wilde em er al in steken, maar ze zei snel: "Condoom." Ze haalde het te voorschijn, en terwijl ze weer mijn penis tussen haar lippen nam, opende ze het pakje en keek welke kant de goede was. Toen ze dat had gevonden, trok ze haar mond terug en rolde de condoom naar beneden, terwijl ik het topje op zijn plek hield. Daarna viel ze terug achterover en stopte ik em erin. Meestal is het lang niet zo lekker met condoom, maar vandaag was een uitzondering. Ik hield in het begin haar benen omhoog zodat ik wat dieper kon penetreren. Niet veel later liet ik die vallen en gingen we verder in de missionarishouding. Het voelde heerlijk en helemaal juist. Bovendien fluisterde ze in mijn oor: "O, je bent echt een seksgod, een befgod en een neukgod!" Dat stimuleerde me alleen maar meer om harder en dieper verder te neuken.
Toen trok ik haar naar de zijkant van het bed. Ik zette haar met haar knieeŽn naast het bed, zoals ik niet lang daarvoor had gezeten en nam zelf achter haar plaats. Zo nam ik haar van achteren, terwijl ze met haar fantastische bovenlichaam op het bed rustte. Nu pas viel me op dat ze haar BH nog aan had, dus die trok ik in een mum van tijd ook uit. Heel even ging ze rechtop zitten om mij te kunnen zoenen en het werd een geile tongzoen. Ik tilde haar rechterbeen iets op, zodat ik haar meer via rechts kon neuken. Ze kreunde het uit. Vervolgens legde ik haar met haar rug terug op bed en begon weer met mijn tong haar vagina te verwennen, terwijl ik met mijn handen haar borsten kneedde. Ze trok me omhoog en ik stopte mijn piemel weer in haar kutje. Ik ging weer rechtop op mijn knieeŽn zitten en tilde haar benen omhoog, net zoals ik in het begin van onze neukpartij had gedaan.
We konden bijna niet meer, maar ze commandeerde me op mijn rug te gaan liggen. Toen ik dat deed, ging ze op mijn lul zitten en begon heerlijk heen en weer te wiegen. Dit standje gebruiken we heel vaak en meestal (ook dit keer) eindigde het zo, dat ik keihard omhoog begon te stootte terwijl zij op haar knieeŽn zat. Ze gleed naast mij op bed en ik neukte haar op die manier vrolijk verder. Toen ik voelde dat ik ging komen draaide ik haar weer terug bovenop me, en terwijl we het laatste standje herhaalde kwamen we allebei niet veel later.
Sindsdien heb ik me nooit meer zo vermaakt in een tussenuur.
Aantal keer gelezen:
191
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)