Spannendverhaaltje.nl

Het Sletje

-
25-10-2010
Hoi iedereen. Ik ben Sara en ik ben net terug van mijn vakantie met mijn ouders in het zonnige Salou in Spanje. Ik ben 16 jaar oud maar zie er niet zo uit. Mensen schatten mij meestal veel ouder dan 16 jaar. Ik heb heel hard uitgekeken naar deze vakantie want er zou een hele nieuwe wereld voor mij opengaan had mijn 3 jaar oudere zus mij verteld. Zij is nu 19 maar ging niet meer mee. Ik moest nu maar doen wat zij vroeger deed op verlof met mama & papa en dat was hun sletje spelen. Mijn ouders hadden mij er al van alles over verteld dat ik moest doen wat ze van mij vroegen. Wij zaten met zen 3en op het vliegtuig naar Barcelona om zo verder te reizen naar Salou. eenmaal in het hotel aangekomen legden mijn ouders de regels nog is uit.

Regel 1: ik moest alles doen wat me gezegd/gevraagd/beveelt werd.
Regel 2: ik kreeg bij het begin van de vakantie 500 € van mijn ouders. Dit was als extra zakcentje maar ook omdat ik hun sletje was, maar telkens als ik iets verkeerd deed of ik zei nee moest ik 15 € afgeven.

Doordat we pas laat waren aangekomen in het hotel zijn we direct gaan slapen. Na een rustige nacht werd ik 's morgens wakker en na het ontbijt hadden we ons op een stoel gelegd aan het zwembad van het hotel. Na een aantal uurtjes bij gebruind te hebben nam ik een plonsje in het zwembad. Ik zag mijn ouders samen iets bespreken en ineens hoorde ik dat mijn moeder riep: “ Sletje kom hier.” Ik wist dat het tegen mij was en vermits er niet veel mensen Nederlands verstonden keken er niet veel mensen om. Ik ging naar mijn ouders en daar zij mijn moeder dat mijn vader gepijpt wou worden maar dat zij geen zin had en dat ik dat dan maar moest gaan doen. Ik ging samen met mijn vader naar boven naar de hotelkamer, daar ging hij op het bed liggen en ik deed zijn broek uit en begon hem te pijpen. Ik zag dat hij aan het genieten was want hij duwde mijn hoofd helemaal naar beneden zodat zijn hele lul in mijn mond zat. Dit was toch wennen vermits mijn vader een grote heeft van 20 centimeter en die jongetjes van mijn leeftijd zijn meestal maar 12 centimeter groot of zo. Na enige tijd hoor ik mijn vader zeggen dat hij gaat komen en dat ik alles moet slikken. Hij spuit mijn hele mond vol maar ik kan niet alles in mijn mond houden. Het is gewoon te veel en ik mors een beetje. Mijn vader wordt kwaad en slaagt mij in mijn gezicht en zegt, dit kost je 15 € sletje. Die opdracht heb je niet goed uitgevoerd.

Toen ik terug beneden aan het hotel kwam zag mijn moeder direct dat mijn vader mij geslagen had en ze zei: “das niet goed hι sletje, in het vervolg alles in het mondje houden.” Al een geluk deed het niet veel zeer waardoor ik gewoon verder kon zonnen. Na een uurtje zegt mijn vader dat hij zin heeft om te neuken. Waardoor mijn moeder zegt dat ze dit ook wel ziet zitten. Maar mijn vader zegt direct dat hij niet met haar wil maar met mij. Ik moest direct terug aan zijn lul denken en had schrik dat hij niet in mijn poesje zou passen. Ik ging samen met mijn vader naar boven waar hij op het bed ging liggen en hij mij beval om te strip dansen voor hem. Ik begon op de muziek te dansen en deed na een tijdje mijn bikinitopje uit. Waarna ik wat met mijn borsten speelde om dan mijn bikinibroekje uit te doen en volledig naakt voor mijn vader te staan. Mijn vader beval me op het bed te gaan liggen en mezelf te vingeren. Ik gaf mij volledig over aan hem, ik was zo geil als ik iets. Ik deed alles voor hem. Ik vingerde mij voor hem en zag dat hij ondertussen ook zijn zwemshort had uitgedaan. Waarna hij tussen mijn benen dook en mijn kutje begon te likken. Ik wist niet wat ik beleefde, ik was nog nooit zo zalig gebeft geweest. Dit was de hemel op aarde dacht ik. Het duurde dan ook niet lang voor ik klaarkwam. Dit was voor mijn vader het teken om mij te nemen. Hij deed mijn benen open en stak zijn penis in mijn kutje. Ik dacht dat hij het rustig zou doen maar hij begon direct harder en wilder te gaan. Hij stak zijn penis in 1 keer volledig in mijn poesje. Dit deed pijn maar na een tijdje ging de pijn weg en maakte het plaats voor genot. Na 10 minuten spoot mijn vader zijn penis leeg in mijn poesje. Hij trok zich terug en zei dat ik binnen 15 minuten beneden moest zijn. Nadat ik nog 5 minuten bekomen was wou ik mijn kleren terug aandoen toen ineens de deur openging. Mijn moeder stond daar. Ze zei dat ze dringend gebeft moest worden en dat ik dat maar moest doen. Ik begon mijn moeder te beffen. Eerst op haar schaamlipjes zo zoekende naar haar clitoris. Toen ik die gevonden had bleef ik haar daar maar door beffen en uiteindelijk kwam mijn moeder ook al spuitend klaar. Alles kwam op mij terecht en op mijn bikini. Ik wou het afkuisen maar mijn moeder zei nee, ga zo maar naar beneden en laat je vader het maar oplikken aan het zwembad. Ik liep dus naar beneden waar ik mijn vader zag liggen aan het zwembad en ik ging bij hem liggen. Hij zei mij meteen dat ik niet binnen de 15 minuten terug was en dit mij dus 15 € kostte maar toen zag hij het vocht van mijn moeder en begon hij mij meteen onder te likken. Sommige mensen in het hotel keken raar naar ons maar ja ik kon enkel ondergaan of ik was weer 15 € kwijt.

Hierna gebeurde er niet veel meer en na het eten gingen we vroeg naar bed want mijn ouders vertelde me dat ze voor mij morgen een grote verrassing hadden voor mij maar waardoor ik zeer vermoeid zou raken. Ik ging naar bed maar hoorde in de kamer naast mij nog veel rumoer. Mijn vader en moeder waren dus nog niet al te moe en waren nog goed aan het neuken.

De volgende morgen werd ik wakker en nam ik een douche. Toen ik uit de douche kwam en mij had aangekleed vond ik mijn sleutel niet meer. Dit vond ik raar want ik had hem gisteren om mijn nachtkastje gelegd. Ik ging dus maar wat verder zoeken en zag toen op de bureau een papiertje liggen. Het was van mijn vader, hij had geschreven: “Liefste sletje van ons, we hadden je voorspeld dat alles vandaag zou veranderen. Wel nu is het tijd voor een echt avontuur voor je. We hadden je 500 € gegeven waar je er 30 van kwijt bent. Dus nu willen we dat je met de overige 470 gaat winkelen en sexy kleren koopt. Het zit namelijk zo dat we jou hotelkamer sleutel hebben weggenomen en je krijgt die enkel terug als je met 1000 € aan onze hotelkamer staat. Dat krijg jij daar de helft van terug. Zolang wij geen geld zien krijg jij geen sleutel en moet je zelf een hotel plaats zoeken en betalen. Liefs je ouders.”

Hier schrok ik wel van en moest ik ff van bekomen. Ik zat met een aantal vragen. Waar vind ik zo’n mannen die mij sex kunnen geven. Zou ik dit zelfs durven. Ik wist het niet. Ik ging maar op zoek naar mijn portefeuille naar mijn geld of alles er nog inzat. Ik vertrok uit het hotel en zag mijn ouders in het restaurant een ontbijt nemen maar ik kon er niet in vermits ik mijn sleutel niet bij had. Ik vertrok en toen ik door de straten van Salou wandelde ging ik op zoek naar een winkel waar ze spullen verkochte die ik kon aandoen. Mijn eerste winkel was een kledingwinkel. Hij vond ik wel een sexy kleedje dat lekker spande rond mijn borsten en mijn kontje, en het was niet te duur ook niet. Dit viel zeer goed mee. Toen dacht ik aan een bh en string maar opeens dacht ik dat het alleen maar geld kosten en ik zou het toch moeten uitdoen. Dit besloot ik niet te kopen. Ik ging naar de kassa met het kleedje al aan en het ticket om te betalen. Ik was 45 euro kwijt. Nu ging ik nog op zoek naar schoenen en net naast de kleding winkel vond ik winkel waar ze naaldhakken verkochten voor nog geen 10 €. Ik ging op zoek naar de schoenen met het meeste hak en nog geen 5 minuten was ik buiten. Dit was het makkelijke deel van de opdracht, nu nog geld verdienen dacht ik, dat wordt veel moeilijker. Ik liep wat over de hoofdbaan Salou in de richting van het strand en was aan van alles aan het denken toen opeens een zwarte BMW naast mij stopte en een man deed zijn raampje naar beneden. Hij vroeg mij of ik wou meerijden en hoeveel het hem kostte. Ik zei dat ik wou meerijden en dat het rijden hem 15 € koste. Hij zei direct ja en deed de deur open. We reden een eindje rond toen we opeens voor een licht stonden en hij vroeg hoeveel hij moest betalen om onder mijn kleedje te mogen zitten. Ik zei dat dat nog eens 15 € extra was. Hij ging hiermee akkoord en zat onder mijn kleedje en voelde natuurlijk direct dat ik geen ondergoed aanhad. Hij vroeg mij of ik zin had om mee naar het thuis te gaan. Ik zei ja. Hier had ik niets op tegen. Toen we bij hem thuis waren zag ik dat hij geen arme stoefer was maar heel veel verdiende. We kwamen binnen en hij opende meteen een glaasje champagne en legde 30 € op tafel die voor mij waren.

Hij kwam naast mij zitten en zei dat hij een voorstel had. Of ik kon nu vertrekken met die 30 € of ik kon blijven en zeker 20 keer zoveel verdienen. Maar ik moest eerst kiezen voor hij uitlegde wat ik moest doen om dat geld te verdienen. Ik wist niet of ik hem kon vertrouwen maar ging toch voor het geld. Hij vertelde mij dat hij hier straks met 4 vrienden een poker middag zou beleven en dat ik hen moest voorzien van drank. Ook hier waren een aantal regels.

Regel 1: ik moest volledig naakt rondlopen, ik mocht enkel mijn naaldhakken aanhouden.
Regel 2: ik zou wss meer dan 1 keer geneukt worden en ook hier mocht ik nooit nee zeggen, er was enkel 1 voordeel. Ik mocht 1 manier zeggen hoe ik niet geneukt wou worden of wat ik niet wou meemaken. Ik zei direct dat ik niet in contact wou komen met SM. Dit vond hij goed en zei dat hij het tegen zijn vrienden zou zeggen.

Tegen 3 uur 's middags kwamen zijn vrienden aan, de pokertafel stond klaar en toen ze binnenkwamen stond ik er naakt om hun jas aan te nemen en hen naar hun plaats aan de tafel te wijzen. Ik had ze alle drie naar hun plaats geleid en geen van de drie had het kunnen laten om is aan mijn borsten te zitten en aan mijn poesje te voelen. Ik vroeg hen wat ze moesten drinken en bracht hen hun drinken. Dit deed ik voornamelijk het eerste uur. Alhoewel dat ze zeer snel dronken. Na anderhalf uur bracht ik het zoveelste drankje naar 1 van de mannen en toen ik het neerzette zei hij dat ik onder tafel op mijn knieλn moest gaan zitten. Hij liet zijn broek zakken en ik zag zijn lul, hij beveelde me hem te pijpen. Ondertussen pokerde hij verder en zat ik hem te pijpen. Zijn lul was ongeveer zo groot als die van mijn vader dus ik kreeg hem er helemaal in. Na zo 10 minuten gepijpt te hebben kwam hij klaar en ik slikte alles door. Toen ik terug van onder tafel wou komen werd me dit geweigerd maar moest ik verder gaan naar de volgende hem en hem ook pijpen. Zo moest ik ze alle 4 goed pijpen zodat de stemming erin zat. Na een half uur had ik ze alle 4 gepijpt, de ene zijn penis was langer dan de andere, maar ik had ze allemaal in mijn mond gekregen. Toen vroegen ze alle 4 nog iets te drinken dus bracht ik hen dat en toen ik wou weggaan veranderde alles ineen. De man waar ik met was meegekomen deed alles van tafel dus ik dacht dat mijn middag erop zat maar hij beval mij op tafel te komen liggen met mijn benen in de lucht zodat ze een goed zicht hadden op mijn kutje, de tafel kon worden rondgedraaid waardoor ik bij alle 4 de mannen terechtkwam en ze allemaal aan mijn kutje zaten en er is aan voelde en sommige staken al een vinger in mijn kutje. Toen ik terug bij de eerste kwam stak die mijn benen volledig in de lucht en spreidde ze open, hij begon mijn kutje te likken, ondertussen werden mijn 2 armen uit een getrokken en moest ik 2 man aftrekken en de 4de was met mijn borsten aan het spelen. Zo werd weer heel de tafel rondgedraaid tot ik opeens een vinger bij mijn kontje voelde, hij begon mij te likken en mijn kontje te vingeren, eerst rustig met 1 vinger omdat het strak was, er had nog nooit iemand aan mijn kontje gezeten maar na een tijdje ging hij ineens met 3 vingers in mijn kontje. Dit deed toch wel zeer.

Toen kwam er iemand op tafel liggen en moest ik op hem gaan zitten. Ik wou rustig over hem zakken maar hij duwde mij ineens naar beneden zodat zijn dikke lul ineens in mijn kutje zat. Ik wist niet wat ik meemaakte. Ondertussen was er nog altijd iemand met mijn kontje bezig en ik moest ook nog iemand pijpen. Opeens stopte de man die met zijn vingers in mijn kontje en kwam naar voor. Hij stak zijn vingers ineens in mijn mond en ik moest mijn eigen kont proeven. De man die ik aan het pijpen was ging nu naar achter en zonder een waarschuwing stak hij zijn penis in mijn kont. Dit deed ongelooflijk zeer en ik brulde het uit van de pijn, maar mijn mond werd gesnoerd en een nieuwe penis werd erin gestoken zodat ik niet meer kon brullen. Na nog een hele avond en een stuk in de nacht in mijn kontje en kutje geneukt te worden en nog vele lullen gepijpt te hebben, die rechtstreeks uit mijn kontje en kutje kwamen. Nadien praten de mannen onderling nog wat met elkaar en zeiden ze dat ik hun beste sletje was dat ze ooit gehad hebben en ze hebben er zo elke week eentje. Ze vroegen mij ook waarom ik dit deed en zei met een leugentje om bestwil dat ik dit deed omdat ik sexverslaafd was en nog nooit iemand sletje was geweest. De mannen bedankte mij van harte en gaven mij elke 300 €. Hierdoor had ik mijn 1000€ behaald en kon ik terug naar huis, maar als beloning ben ik toch nog bij hen blijven slapen.

Sara
Aantal keer gelezen:
342
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)