Spannendverhaaltje.nl

Het Reclamemeisje

-
25-10-2010
Het is koud en ik loop terug naar huis na wat boodschappen gedaan te hebben. Ik passeer een jong meisje van circa 18 jaar en zij groet mij vriendelijk. Zij bracht folders rond en zij was niet al te lang, had donker haar en een lekker achterwerk. Ik bedacht mij dat ik snel moest handelen en maakte snel even een praatje met haar. Koffie luste ze wel zij ze, dus liep ze met mij mee. Snel bergde ik de boodschappen op, en maakte ondertussen koffie. Zij bleek Pascal te heten en zij vroeg even gebruik van het toilet te maken. Aangezien het bij mij nogal gehorig is hoorde ik haar plassen en het leek maar niet op te houden.

Toen ze terug in de huiskamer kwam schonk ik koffie voor in, en terwijl ze ging zitten observeerde ik haar prachtige strakke jeans en haar heerlijke gezette geile achterwerk. Pascal had het haar in een korte zwarte staart en ze was verlegen. We praatten wat over van alles en nog wat en het koste mij moeite mijn blik van haar borsten weg te houden. Ze had dan ook een stevige krachtige borstpartij en ik kon het ook niet nalaten om haar te completeren met haar prachtige vrouwelijke uitstraling. Pascal was inderdaad net 18 geworden en al gauw kwamen we op het onderwerp of zij al een vriend had. Ze was nog niet voorzien zoals ze zij maar tot mijn verrassing gaf ze wel aan nieuwsgierig te zijn. Voor dat ze de kans kreeg van onderwerp te wisselen vertelde ik met de benodigde blufpoker dat ik wel meer dat had gehoort en dat ik daar wel raad mee wist. Pascal begon een beetje los te komen en begon een beetje brutaal te lachen.

Ik besloot het erop te wagen en vroeg haar of ze wel eens gemasseerd was? Nee, zegt ze, maar moet ik dan helemaal naakt? Ik legde haar uit dat haar middel werd afgedekt met een badhanddoek en dat ze absoluut niet bang behoefde te zijn. Ik bood haar aan de overige folders in de avond wel rond te brengen en al snel liepen wij de trap op en leek het eerste ijs gebroken. Ik gooide een extra matras op het 1 persoons bed zodat ze niet te laag lag en ik sloot de gordijnen. Voor dat ik de handdoek kon pakken en vroeg ze waar zij de kleren kon neerleggen en haar wangetjes begonnen lekker rood te kleuren. Toen ik terugkwam stond ze daar slechts alleen nog in de string en ik legde uit dat ze alles kon uittrekken.

Ik hoor haar pure jonge meiden lucht en haar string stond bol en strak op haar prachtige gezette achterwerk. Ik stelde haar gerust en zij ging op de buik liggen en leek zich gelijk te ontspannen. Ik pakte mijn massage olie en begon haar rug, schouders en nek heerlijk te masseren en ze zuchtte zacht. Uit haar zelf begon ze haar stevige prachtige licht gebruinde benen te spreiden en leek zij mij een seintje te geven ook tussen haar kruis haar te masseren. Met kleine tussenpozen kwam ik steeds meer met mijn handen tussen haar benen en voelde haar schaamhaar. Ze leek het allemaal goed te vinden en ze leek een geile bui te hebben.Ook haar anus begon ik nu te masseren en oliede mijn twee vingers en penetreerde voorzichtig met 1 en daarna met 2 vingers haar heerlijke krappe meiden anus. Terwijl ik met 1 hand van onderen haar ging vingeren bleef ik tegelijk twee vingers haar anus verwennen en alles in een gelijk tempo. Pascal leek enorm te genieten en ze zuchtte zacht en ik kuste haar heerlijke geurige meiden kont. Het duurde dan ook niet lang nadat ze klaarkwam en zonder dat ze het zag likte ik mijn vingers af en voelde mij bijzonder geil.

Tijdens haar lange erectie kuste ik haar vanuit de nek op haar mond en gaf zij aan even naar toilet te moeten. Ik vroeg haar of zij moest plassen en ze zij ja. Ik was zo geil ondertussen geworden dat ik haar vroeg in mijn mond te plassen en ze moest een beetje lachen. Maar dat is toch vies?, welnee meid zei ik wat beide partners geil en lekker vinden is nooit vies. Ik legde een handdoek onder mijn hoofd en Pascal ging gehurkt boven mijn hoofd zitten en wachtte op mijn seintje dat ze kon plassen.

En daar kwam het dan, eerst met wat druppels en toen in een dikke vette straal. Ik moest mijn best doen om de hete meiden urine bij te kunnen houden en zette mijn mond op haar vagina en zoog en dronk of dat mijn leven ervan af hing. Nadat ze niet meer behoefde te plassen zoog ik de laatste druppels op en legde Pascal voorzichtig op de rug. Nu ging ik haar beffen en zij klemde automatisch haar heerlijke meiden benen om mijn nek en weer proefde ik de jonge meiden urine en Pascal hijgde zwaar en leek in trance. Eigenlijk buitte ik het een beetje uit en ik vroeg of zij vaker bij mij zou willen komen om lekkere geile seks te bedrijven?

Natuurlijk zei ze, en ze leek weer snel in een roes te raken. Niet lang daarna leek zij haar orgasme te krijgen en tijdens haar orgasme proefde ik een zoete nectar en vermengd met wat slijm en zoog ook dit gulzig op. Zij leek mij te wurgen zo strak trok zij haar bezwete billen en voorzichtig penetreerde ik haar vagina. Ze was nog maagd en ze keek in eerste instantie nog wat angstig. Die angst verdween snel en na een onduidelijk pijnkreetje klemde ze als een geil neukbeertje haar heerlijke benen op mijn rug en neukte ik haar stevig terwijl ik Pascal tongzoende.

Doordat ze ook ondertussen haar armen op mijn rug had geklemd hing zij als een heerlijke slet onder mij en leek ik ondertussen te vliegen van geiligheid. Ik kon mijn ejaculatie dan ook niet tegenhouden en spoot haar baarmoeder vol met mijn hete dikke warme zaad. Ik had haar al uitgelegd dat ik was gesteriliseerd en dus niet bang behoefde te zijn zwanger te raken. Natuurlijk bracht ik die avond nog even de folders rond terwijl ik terug dacht aan mijn geile avontuur. Pascal is daarna nog drie keer langs geweest en leerde ze snel. De laatste keer was extra spannend. Ze wilde mij eerst alleen aftrekken gezien haar ongesteldheid maar heb ik haar heerlijk anaal geneukt en vond ze het heerlijk.
Aantal keer gelezen:
157
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)