Spannendverhaaltje.nl

Het Prive strandje

-
26-08-2015
Wat mij is overkomen kwam in mijn stoutste dromen nog niet voor………….
Maar laat ik bij het begin beginnen, mijn naam is Frans ben een Zeeuwse man van 43 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen.
Wonen doe ik in een middelgrote plaats in de provincie Zeeland, niet zo ver van de Oosterschelde vandaan.
Met mijn gezin ga ik regelmatig naar een strand aan zee, dat vinden mijn twee jonge kinderen prachtig natuurlijk, een kilometer of vijf bij ons huis vandaan is de Oosterschelde, ik weet daar een strandje, er zijn er overigens daar zo vele.
Daar waar ik graag ga rij ik met de auto een doodlopende weg in, daarna moet je een minuut of tien over een dijk lopen dan kom je bij “mijn” strandje, zoals ik het wel eens noem.
Mijn vrouw vind er helemaal niets aan, gewoon omdat er niets te doen is en het ook doodstil is, omdat het niet makkelijk te vinden is komt er ook nooit iemand.
Een redelijk drukke kantoorbaan heb ik, dan als het warm en zonnig is vind ik het heerlijk om daar een poosje heen te gaan.
Helemaal stil, helemaal alleen, geen telefoon, dat is voor mij dan echt “ont stressen” thuis weten ze dat, als het weer het toelaat, ga ik aan het einde van de middag een poosje naar “mijn” strandje, niemand wil er mee, maar dat vind ik niet erg, helemaal perfect.
Omdat het onbekend is en er niemand komt kan ik er ook heerlijk ongestoord naakt liggen, stel je voor dus, in de eerder omschreven omstandigheden, wat zwemmen in het echt schone water, daarna op een strandje liggen, niemand te zien heerlijk naakt, geloof me, dan voel ik me blij en gelukkig.
Van zo in de zon liggen wordt ik wel vaak lekker geil, maar kan ongestoord met mijn kaalgeschoren pik spelen.
De middag die ik hier beschrijf, waar overigens mijn vrouw natuurlijk niets vanaf weet, was enkele weken geleden, een paar keer had ik voetstappen gezien, van een visser of zo dacht ik, het is daar vrij toegankelijk dus niets mis mee.
Mocht er iemand mij zien liggen dan is dat niet zo erg spannend en boeiend, een man van 43 die naakt in de zon licht is niet echt spannend lijkt mij.
Omdat het deze dag best mooi weer was, en niet zo heel erg druk op mijn werk was ik om half drie naar huis gegaan, thuisgekomen zei ik tegen mijn vrouw dat ik even naar “mijn” strandje ging.
Wel vaker zegt ze dan : “mijnheer gaat naar zijn privé strand” als ik zeg “ga je mee dan” is het snel over.
In een enthousiaste bui besluit ik op mijn fiets te gaan, gekleed in een zwembroek en een shirt met alleen een handdoek bij me ga ik op pad.
Op het strandje aangekomen, ik schat dat het in de buurt van de 25 graden is, doe ik mijn zwembroek uit, neem een duik, zwem een poosje, heerlijk fris voel ik mij, ga lekker een poosje in de zon liggen, waarschijnlijk ben ik een beetje weg gedommeld als ik wakker wordt van een vrouwen stem die zegt “een verdwaald zeemeerman ?”
Natuurlijk schrik ik mij drie slagen in de rondte, mijn pik verbergen heeft geen zin, ze heeft me natuurlijk al een poos staan te bekijken.
Als ik weer helder ben en de situatie weer enigszins begrijp verontschuldig ik mij voor mijn naaktheid en niemand had verwacht hier.
Ze stelt zich voor als Romy, en verteld dat ze vorige week voor het eerst hier was en had genoten van de stilte, en lachend erachter aan : “hier kon ik ongestoord naakt zwemmen”.
Daar antwoord ik op : “dat is ook mijn gedachte, maar dat kan nog steeds hier hoor”.
Het is een vriendelijke vrouw, van ik schat achter in de dertig ongeveer, ze kijkt naar het water en zegt : “een andere mogelijkheid heb ik niet, ik heb geen badpak bij me” de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik dat helemaal niet erg vind………..
Een paar meter bij mij vandaag begint ze zich uit te kleden, ter voorkoming, ook al door de zon en dergelijke, dat ik met een stijve pik kom te liggen ga ik maar even het water in.Ik zwem wat heen en weer, als ik ze richting het water zie lopen valt me op dat ze wel hele flinke tieten heeft, heel wat groter dan ik thuis gewend ben, tijdens haar lopen wiegen ze prachtig heen en weer “is het lekker water “ roept ze.
“Het is heerlijk” met mijn arm wijs ik “als je daar naar het diepere gaat is het kouder” ze komt mijn kant opgezwommen, je kan daar net nog staan, dus beetje zwemmen, af en toe staan we wat te kletsen, daarbij verteld ze dat het hier zo vreselijk heerlijk stil is, dat beaam ik.
Als ik aangeef dat ik er weer uit ga loopt ze met me mee, als ze uit het water komt staan er een paar puntige opgezette grote tepels op haar tieten.
Ze ziet mij kijken en zegt : “wat bij jou krimpt door het koude water groeit er bij mij van”
Uuuhhhh slik, daar weet ik even niets op te zeggen, lach er een beetje om, als we op onze handdoeken liggen, door de zon, een onbekende naakte vrouw vlakbij, reactie blijft niet uit……….ik denk bij mezelf : ik zal op haar uitspraak reageren, en zeg : “nu zijn de rollen omgedraaid” als ze naar mijn stijf wordende pik kijkt zegt ze : “ach die stopt vanzelf met groeien”.
Heel erg comfortabel voel ik mij niet hoor, ik lig hier vlakbij een wildvreemde vrouw met een knoert van een stijve.
Wel valt het me op ze blijft naar mijn stijve pik kijken, na even zegt ze : “mocht het pijn gaan doen wil ik je er wel vanaf helpen hoor”.
Even denk ik erover en zeg dan : “zeer zeker doet het geen pijn, maar ik zal je ook zeer zeker niet tegenhouden”.
Op een geile manier komt ze naar me toe gekropen, haar grote tieten hangen omlaag, ze legt een hand op mijn staalharde paal en zegt : “alles wat er gebeurd of wat we hier doen blijft hier” en begint op een wel zo heerlijk manier mij af te trekken, ik zoek met mijn hand naar zo’n geweldige tiet van haar, kneed die en trek aan die grote tepel die ik voel.
“Wat een geweldig stel tieten heb jij” zeg ik haar, vervolgens duw ik haar op haar rug, ga op haar buik zitten, leg mijn pik tussen haar tieten en duw ze tegen elkaar, ik neuk als het ware tussen haar tieten, met haar handen achter mijn kont trekt ze mij wat omhoog, zodat ze mijn eikel in haar mond heeft………………..
OMG dit vrouwtje maakt me gek “Romy, dit kan ik niet lang volhouden, wat doe je met me”
Met een paar donkere ogen kijkt ze me aan en zegt : ‘laat je maar gaan, spuit maar als je komt” sodemieters, ik wordt me daar op een manier gepijpt, niet normaal meer, ik hijg, ik kreun, mijn lichaam spant zich, een aantal ongekend krachtige stralen zaad spuit ik in haar mond en over haar gezicht, onvoorstelbaar zoals ik klaar kom……….
Als ik mijn ogen weer opendoe en naar Romy kijkt wrijft ze met haar vingers mijn sperma uit haar ogen, ze zegt : “jij moest wel even wat kwijt hoor, wat een lading”.
Zwaar zit ik na te hijgen, mijn half slappe pik ligt tussen haar tieten “hier zal ik je een geweldige beloning voor geven” beloof ik haar.
Even gaan we zwemmen en kan Romy haar gezicht schoonmaken, als ik bij haar sta slaat ze haar armen om mijn nek, trekt zich wat omhoog en laat zich over mijn alweer harde paal zakken, ze kijkt me geil aan en zegt : “ik wil ook klaar komen nu” mijn pik zit me daar in een heerlijke kut “gosternokke” zoals ze hier zeggen.
Toch weet ik het op te brengen haar er vanaf te halen, neem haar mee het strandje op, ik ga op mijn rug liggen en trek haar zittend op mijn gezicht.
Met haar handen steunt ze boven mijn hoofd in het zand, met haar bijna kale kut zit ze op mijn mond, die geweldige tieten hangen boven mijn gezicht.
Met mijn handen grijp ik die “trek je kut open” roep ik, alle grenzen zijn weg, hormonen en geile lust bepalen wat er gebeurd…………..
Haar heerlijke kut ga ik likken, alles aan dit wijf is heerlijk, ze smaakt ook zo lekker, ze i geil ook niet normaal meer, het geil uit haar kut loopt langs mijn gezicht, ik lik, ik zuig, ik bijt op haar klit, als een wilde zit ze te wippen en te schuiven over mijn mond.Ze maakt geluiden alsof er een sirene af gaat “hooooeeeee, haaaaaaaa” hoor ik haar roepen dan plotseling zit ze stil, ik trek aan haar tepels en met een wilde schreeuw komt ze klaar, of ze spuit of wat dan ook ik weet het niet, zo veel geil komt er uit haar kut, wat voor een enorm geil wezen dit is………………. als ze rustiger wordt duw ik haar omlaag, als vanzelf schuift mijn paal in haar openstaande kut.
Mijn armen sla ik om haar heen en trek haar vast tegen me aan, we gaan aan het tongzoenen, mijn onderlichaam stoot ik omhoog, op deze manier neuk ik haar.
Geen seconde denken we aan de omgeving, in mijn geval aan mijn vrouw, alles is weg en vergeten, er is één ding wat telt nu…………….
Even maakt ze haar mond los, kijkt me aan en zegt : “neuk me klaar Frans, spuit mijn kut vol” dat is het enige waar nu alles om gaat, het ultieme genot bereiken………..
Mijn handen heb ik op haar heerlijke volle en ronde kont, zo trek ik haar keer op keer over mijn harde paal.
Met mijn onderlichaam stoot ik omhoog terwijl Romy met haar bekken draait en wipt.
Nog nooit heb ik op deze manier, zo heftig, zo geil met iemand geneukt, wat er op mij ligt, met haar benen opgetrokken naast mijn heupen, dit is één brok geile vrouw, een geile neukmachine is dit………………….
In mijn oor ligt ze steeds met zware stem te kreunen en te roepen : “neuk me klaar, spuit me vol, neuk me klaar, spuit me vol………………………”
Ik lig te kreunen en te hijgen, dan na geruime tijd en opbouwen naar een geweldig orgasme, spant mijn lichaam zich strak, met gestrekte benen en een enorme “jjjjaaaaaaa, ik kooooommmm” spuit ik met alle kracht die ik heb mijn sperma diep in Romy haar kut………….
Wild krijsend en schokkend komt ze klaar, mijn harde pik knijpt ze af zo lijkt het, zo krampt haar kut, we raggen elkaar af zo voelt het.
Langzaam aan wordt het schokken en stoten minder, zwaar hijgend en bezweet liggen we op elkaar……………
Romy voel ik verslappen, uiteindelijk ligt ze slap en ontspannen op mij, ik streel haar heerlijke kont en bezwete rug.
In stilte liggen we bij te komen en ook tot rust te komen, met mijn handen til ik haar hoofd op en kijk haar een, zacht zeg ik : “wat was dit fantastisch, bedankt mooie vrouw” en geef haar een echt gemeende zoen.
Heerlijk zoals ze op me blijft liggen, dit voelt heerlijk en vertrouwd, na verloop van tijd gaat ze van me af, we proberen weer een beetje tot de realiteit te komen, en lopen hand in hand naar het water om ons te wassen, alle zweet en andere gevolgen van onze vrij partij van ons af te spoelen.
Daarna zitten we nog even naast elkaar over het water te kijken, mijn handdoek is nat van het sperma en kut geil van Romy, als ik die thuis in de wasmand gooi krijg ik vragen natuurlijk.
Als we aangekleed zijn en naar de dijk lopen, voordat we naar boven lopen trek ik haar tegen mij aan, geef haar een kus en pak haar brutaal tussen haar benen bij haar kut en zeg : “of je het ziet als waarschuwing of als dreigement, als ik je op dit strand weer tegenkom neuk ik je helemaal gek” en laat haar los.
Ze pakt in mijn zwembroek en zegt : ‘mij krijg je niet gek” we lopen ieder een andere kant op, zij naar haar auto ik naar mijn fiets.
Gosternokke, bedenk ik bij mijzelf, wat een wijf is dat, stiekem hoop ik dat ik ze nog een keer hier tegenkom, op mijn gemak fiets ik naar huis, een belevenis rijker en een geweldige herinnering heb ik………………….
Aantal keer gelezen:
2065
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)