Spannendverhaaltje.nl

Het onderzoek

-
16-08-2010
Ik zie die vrouwelijke arts vandaag voor het eerst, en dan gelijk hoppa broek uit en met je ballen bloot, dat doe ik niet graag hoor. Terwijl ze op een krukje tussen mijn knieën zit en de boel deskundig met haar koele handen onderzoekt kijkt ze me schuin aan en zegt op vriendelijke en zachte toon "Ontspan maar, dan gaat het makkelijker!" Ja natuurlijk zij heeft makkelijk kletsen, moet zij soms die martelingen in die stoel ondergaan? Nee, niet zij, ik dus…. Kijk, dat bedoel ik! Laat ik, denk ik bij mezelf, dan maar net doen alsof het mijn schatje is die een of ander nieuw spelletje aan het uitproberen is! Nou nee, toch maar niet, want stel, ik wordt meegesleept en vind het lekker, zodat ik ga liggen kreunen en kroelen van genot als een opgewonden kater daar in die stoel!
Helemaal vervelend is die vrouw nu ook weer niet om naar te kijken, best wel een lekker ding onder haar beroepsmatige uitstraling, en ze is nog wat jong dus het risico van een keiharde stijve lul wil ik toch maar niet lopen! Het onderzoek valt achteraf gelukkig eigenlijk best wel mee, heb ik me daar nou een dag voor op lopen vreten? Terug, gezeten aan haar bureau kijkt de schat me met een vragende blik aan, wat moet ze nou? Waarom ik gesteriliseerd wil worden wil ze weten en dat dat op mijn leeftijd niet veel meer voorkomend, zegt ze. Wat ze dus eigenlijk wil weten is: of ik als ouwe kerel nog wel seks heb en zo ja hoe vaak ik het dan nog doe! Ik zal haar maar niet vertellen dat ik iedere dag zo vaak mogelijk en waar het maar kan mijn vriendin te grazen wil nemen en het liefst eigenlijk op plekken waar het uit oogpunt der ethiek niet kan? En als mijn vriendin niet in de buurt is, dat ik dan graag en vaak masturbeer? Soms wel twee keer op een dag? Dat ik mijn vriendin graag vertroetel op het strand achter de beachshelter, in de deining van de zee of op achterafgelegen parkeerplaatsen? O jee, ik krijg daar een flashback, naar die keer dat ik met een vriendinnetje naar een party ben geweest waar we elkaar onder het dansen al lekker tegen elkaar aan op hadden lopen winden en op de terugweg in de auto een spelletje deden wie de meest geile ideeën kon verzinnen. Dat we nog zonder ongelukken op die parkeerplaats terecht zijn gekomen is een wonder en terwijl ik haar stoel naar achter klapte ik haar ’t shirt en BH al uit had. Een beetje stuntelig was het wel want het was voor ons samen de eerste keer dat we met elkaar vrijde. Maar, door al onze jeugdige enthousiasme en allebei superopgewonden viel die beginners-stunteligheid helemaal niet op. Door al ons gehijg en onze warme lichamen waren de ruiten allang dicht beslagen.
Ik had haar net, zittend op de achterbank op mijn schoot getrokken, wordt er op het raampje geklopt. Geschrokken het raampje ietsjes open gedraaid en jawel daar staat een heuse agent naast de auto, die bromt "Jongelui,ik ben ook jong geweest en weet dat het spannend is om in de auto te vrijen, maar doe dan wel de binnenverlichting uit!” Ja, Agent, oké…. mompelde ik, en weg was hij, ik denk met een big smile van oor tot oor. Wij zijn ons in eerste instantie dood geschrokken maar hebben, na een verlengd voorspel, met de binnenverlichting uit toch ons nummertje afgemaakt! Dat soort spelletjes doe ik dan maar niet meer want het lijkt mij voor die agent minder prettig om mijn billen te bekijken, het is toch een ander aangezicht dan 20 jaar geleden! En ach, op een parkeerplaats kan je toch ook nog andere leuke spelletjes doen!
Ik vertel de dokter toch maar niets over mijn seksleven, knik alleen bevestigend en met een verwijzing en de mededeling dat wanneer er plaats is voor mijn sterilisatie, zij contact met me opneemt. Oké, ik ben allang blij dat ik mijn kleren weer aan mocht doen en recht mocht trekken. Ik had een joggingbroek en slippers aangedaan, leek me wel makkelijker omdat ik van te voren wel wist wat er zou gebeuren, dat is toch makkelijker dan een broek en schoenen uit te moeten trekken. Wat me weer doet denken aan die fantastische wandeling in een mooi natuurgebied op Terschelling waar ik een paar jaar geleden met mijn vriendin een fikse wandeling maakte. Het is daar erg mooi en je kan daar uren lopen zonder ook maar een kip, laat staan een mens tegen te komen. Zo ook toen…… We hadden al een dik uur gelopen en buiten vogels en andere beestjes geen levende ziel. Even uitrusten zou niet verkeerd zijn en terwijl we daar zitten midden in de bushbush drukt mijn vriendin me op mijn rug en begint me onverwacht te tongzoenen en ik moet zeggen het deed me wat, ik raakte er opgewonden van en stelde me een heerlijke vrijpartij voor met niets anders dan dat heerlijk ruikende bos met vrolijk zingende vogels en mijn vriendin om me heen! Op het moment dat we zo opgewonden bezig zijn en zij mijn broek open maakt en die over mijn heupen naar beneden wil trekken hoorden we ineens een hele groep heldere kinderstemmetjes naderen (die kinderen hadden we dus echt niet horen aankomen). Snel gooi ik mijn jack over ons heen. Kort daarop loopt er een groepje kabouters en welpen van de scouting aan ons voorbij, vrolijk kwebbelend en zingend, en de leiders die erbij liepen bekeken ons met een gemene maar vrolijke grijns! Wat een anticlimax!
Moraal van dit verhaal Trekt zij een kort jurkje aan, en hij een korte broek, wanneer je een 'wandeling' in de vrije natuur gaat maken met je lief, is die sneller recht te trekken bij naderend onheil! Toch zijn dit leuke herinneringen aan spannende vrijpartijtjes en met een glimlach loop ik weer terug naar huis in de hoop dat mijn vriendin daar is, want al die herinneringen hebben mij best een lekker gevoel gegeven!
Aantal keer gelezen:
642
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)