Spannendverhaaltje.nl

Het moet nu een jaar geleden zijn

-
16-08-2010
Het moet nu een jaar geleden zijn. Die dag zal ik nooit vergeten. Ik was toen 19, verlegen en had nog totaal geen ervaring. Ik was op vakantie gegaan met een jeugdgroep, op die reis had ik enkele nieuwe mensen leren kennen. Omdat ik verlegen was durfde ik nooit verder te gaan dan vriendschap. Met n meisje kwam ik reuze goed overeen. Ze was zo oud als ik, slank, bruin haar, mooie grote ronde borsten en was atletisch gebouwd. We spraken elkaar vaak tijdens de reis, maar daar bleef het bij. En maand na die bewuste reis werd er een renie gehouden van iedereen die was meegegaan in die jeugdgroep. Iedereen was van de partij. Zelfs het leuke meisje was aanwezig.
Overdag lieten we wat fotos van de reis en s avonds was er een soort van fuif voorzien. Nou, normaal dans ik niet graag, maar de slows laat ik nooit liggen. De eerste slow danste ik met het meisje, we namen elkaar goed vast. Het liedje duurde vrij lang en na een tijdje viel haar boezen me op die tegen me drukte, omdat we elkaar zo goed vasthielden. Na de slow vroeg ze of ik ergens een rustig plaatsje wist om te praten. Ik zei dat er in het gebouw ook slaapplaatsen waren, waar nu niemand kwam. Ze stemde direct in en in notime waren we in een kamer met 2 n persoonsbedden. We gingen ieders op een uiteinde van het bed zitten en begonnen rustig te praten.
Op een bepaald moment vroeg ze of ik het ooit al had gedaan. De vraag overviel me wel en ik werd een beetje rood. Ik stamelde een beetje en besloot haar de waarheid te vertellen. Ik had het nog nooit gedaan. Zij antwoordde dat ze al een half jaar samen was met haar vriend en dat ze het regelmatig deden. Nou, ik wist nog steeds waar ze naartoe wilde tot ze direct plots met de deur in huis viel door te zeggen: Vanaf de eerste dag dat ik je zag, vond ik je zo schattig: je glimlach, ogen,.... je hebt iets dat een ander niet heeft, iets speciaals.... Deze uitspraak overviel me en ik wist niet goed me te gedragen of te reageren. Nog nooit had iemand zon mooie woorden tegen mij gezegd. Ze kwam dicher bij me zitten en kwam met haar hoofd naar mn oor, ze fluisterde: Ik wil je sinds de reis zo hard neuken.... Ik was totaal van de kaart.
Ze bracht haar mond naar de mijne. Onze lippen werden n en onze tongen begonnen als bezeten elkaars mond af te zoeken. Ik zei: ik heb dat nog nooit gedaan..... Zij antwoordde : Laat mij maar begaan, ontspan je maar.... We kusten elkaar weer zo diep... Ik had nog nooit zon intens romantisch gevoeld gevoeld als toen. Ze kwam op me liggen, met haar boezem op me, we kusten verder, maar ondertussen voelde ik haar hand tegen mijn kruis drukken. Ze begon me daar zachtjes te strelen en ik voelde het bloed stromen door mn lul, die stilaan stijf begon te worden. Ik had een spijkerbroek aan en je begon de aftekening te zien van mn lul.
Ze ging met haar twee vingers langs mijn lul alsof ze mij aftrok, maar weliswaar nog met mn broek aan. Ze deed haar dikke pull uit en deed de knopjes van haar blouse los. Nu kon ik haar witte BH zien en haar mooite ronde borsten.... ze deed haar BH los en ze zei: Trek hem er maar voorzichtig af van voor... Ik trok met beide handen het witte ding naar voren. En haar mooie, ronde, grote borsten kwamen te voorschijn. Voor het eerst zag ik zon mooie tepels, die precies een beetje hard waren. Ze deed mijn knoppen los en kwam bij mn boxershort terecht. Mn boxershort had ook van doe kleine knopjes, maar die waren weldra los en plots voelde ik een zacht vinger die naar binnenkwam en mn eikel streelde.
Ondertussen was er al wat voorvocht op mn eikel door al die gebeurtenissen. Nu stond ze recht en ontdeed zich van haar spijkerbroek. Daar kwam het witte slipje te voorschijn. Door het zwakke licht van de kamer zag ik de aftekening van haar schaamlipjes. Ze deed nu heel rustig en voorzichtig haar slipje uit. Wat ik nu zag was onwaarschijnlijk: een mooi licht bruin behaard poesje kwam te voorschijn, dat op sommige plaatsen geschoren leek. In het bosje merkte ik haar schaamlipjes op die een beetje openstonden en wat glansden. Ze kwam nu met aan weeerskanten haar knin op mij zitten. Met haar poesje tegen mn kruis. Ze nam haar rechter wijsvinger en ging zachtjes over haar clitoris zodat die opzwol. Ze helde wat naar voren en ik voelde haar tepels tegen me komen, een rilling ging door mn hele lichaam.
Mn inmiddels al stijve pik kwam nu in aanraking met haar kutje. Mn pik werd tegen mn buik gedrukt en ik voelde zachtjes haar poesje over mn lul gaan tot ze met haar clitje tegen mn eikel zat, ze nam haar rechter hand en leidde mijn staaf naar binnen, heel kalm en zachtjes.... Het gevoel was onbeschrijfelijk, ik voelde iets warms over mn staaf gaan..... dieper tot ie er bijna helemaal inzat. Op het einde leek het wel wat nauwer. Ze begon nu rustig te schuiven en ze zei dat ik mn ogen moest sluiten... dat deed ik dan maar ook. Na een minuutje bleef ze stilzitten en het was alsof ze spieren had in haar kutje die plots mijn eikel omklemden.... het was zalig... ze nam tussen duim en wijsvinger een van mijn ballen en begon die lichtjes te bewegen, de zaligheid werd groter, maar ik kon het niet meer houden en ik spoot haar poesje vol.... ik was nog nooit zo zalig klaargekomen. Terwijl ik het sperma in haar spoot begon ze het ritme ineens te verhogen.
Ik voelde mn lul schuiven... haar kutspieren trokken samen terwijl ik ejaculeerde en ze kwam klaar. We gingen uit elkaar en bleven voor een nagenieten....
Aantal keer gelezen:
569
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)