Spannendverhaaltje.nl

Het meisje van de schoenenwinkel

-
21-08-2010
Het was prachtig voorjaarsweer, warm, zeker 20 graden, en we hadden een lang weekeinde gepland op Texel, in de caravan van mijn ouders die daar op een jaarplaats staat. Donderdagavond had ik Tif met mijn bestelwagen op haar werk opgehaald, en had op de achterbank een mand met een thermosfles koffie en een zak broodjes. We stoomden vanuit Almere met een stevige gang door naar Lelystad, waar we de dijk naar Enkhuizen pakte. Na een flink uur rijden kregen we den Helder in het zicht, en gelukkig, er stond nog geen wachtrij voor de boot. Toen de boot er was reden we naar binnen en stonden vooraan op de derde plaats, we zouden bij het verlaten van de boot geen last hebben van treuzelende toeristen. Bij de camping aangekomen laadden we de bagage uit en brachten de caravan op orde, het bed opmaken en zo. Inmiddels was het 8 uur, tijd om wat te gaan eten. We reden naar Oudeschild, parkeerden de auto en liepen het dorp door naar de viswinkel en aten wat gebakken visjes, patat en wat sla. Spoedig was het half tien en tijd om weer naar de camping te gaan. Daar aangekomen keken we wat TV, en met rozige wangen van de zon en de enorme hoeveelheid zuurstof die je hier opdoet zaten we elkaar met slaperige oogjes aan te kijken. Tif rekte zich uit en gaapte “Ik ga erin, ga je mee?” Ik knikte, door haar gapen ook aangestoken gapend van ja, en deed de lichtjes in de voortent uit. Ik deed mijn schoenen uit, en hoorde Tif toilet maken. Toen ik opkeek, zag ik net nog een glimp van haar smakelijke blote billen, en wist dat ze straks heerlijk naakt tegen me aan zou kruipen. Toen even later ik naast haar onder de lakens gleed, draaide ze haar hoofd naar me toe, tuitte ze haar lippen, we kusten elkaar en ze mompelde “Truste, Cob”, en nestelde zich met haar lekkere billen in mijn schoot. Ze spreidde met een hand haar billen iets zodat mijn halfslappe jantje heerlijk tussen haar billen en tegen haar sterretje aan gevangen zat. Spoedig voelde ik me wegsoezen.
De volgende dag, Vrijdag, Koninginnedag, waren we al weer vroeg wakker, en zaten om 8 uur in de voortent aan de koffie. Het was weer prachtig weer, en we besloten vroeg op pad te gaan om wat rond te kijken op de Kofferbakmarkt die regelmatig op het eiland wordt gehouden. We houden allebei van snuffelen in rommelmarktspullen dus dit was spekkie voor ons bekkie. We hadden al wat afgestruind en wat leuke kleine dingen gekocht, toen Tiffany zei dat ze een leuk winkeltje in den Burg wist met het merk schoenen zag die ze op de Tv-reclame had gezien en die haar wel wat leken. We reden er heen en parkeerden de bus op de grote parkeerplaats. We liepen de winkelstraat in en bij de winkel aangekomen liep ze naar binnen, mij buiten achterlatend met de tas met spullen. Nadat ze al een paar minuten binnen was, slenterde ik ook die kant op, en werd opgevangen door een breed glimlachende verkoopster, die vroeg of ze me kon helpen. Het was een mooi meisje, lang, slank, met lang honingblond haar in een staart, vriendelijke bruine ogen en zo te zien voorzien van een paar kleine, stevige borsten. Ze droeg een kort bloedgeil strak T-shirt dat haar navel onbedekt liet en haar navelpiercing toonde en over de verdere inhoud niets te raden overliet. Ze droeg een modern, klokkend kort katoenen rokje dat haar een vrolijke en vrijpostige verschijning gaf. “Nee, dank U, ik wacht op mijn vriendin daar” antwoordde ik. Weer lachte ze breed, en ik kreeg onmiddellijk die bekende kriebels aan het eind van mijn ruggengraat, het sein dat er erotiek in de lucht zat. Met blozende wangen sloeg ik mijn blik neer, en voelde hoe ze naar me bleef kijken. Ik ging op een van de bankjes zitten die klanten gebruiken om schoenen te passen en keek om me heen. De aantrekkelijke verkoopster liep druk doende wat heen en weer door de tussendoorgang tussen hier en de ernaast gelegen winkel, klom toen op een verrijdbare trap om op de bovenste plank iets te pakken en liep ermee naar achter naar het magazijn. Weer liep ze wat heen en weer en weer naar boven, die trap op. Ik keek een klein stukje omhoog om te zien wat ze aan het doen was, en verschoot van kleur, ik wist niet wat ik zag, wat bleek, ze had geen slipje aan! Ik keek onder haar wijde korte rokje tegen een paar mooie lange benen en een paar heerlijke billen aan en zag helemaal bovenin een klein, donker en geheimzinnig driehoekje. Stiekem keek ik nog een keer, en toen ik begreep dat we verder alleen in dit deel van de winkel waren, nam ik de tijd en keek nog eens, geconcentreerd en op mijn gemak. Kennelijk voerde ze deze show speciaal voor mij op! Na enkele seconden draaide ze haar hoofd en keek ze langzaam om en naar beneden, naar mij die vlak onderaan de trap op het bankje zat, en keek me recht in de ogen. Weer die brutale, uitdagende lach! Ik bloosde tot diep in mijn nek en sloeg, me betrapt voelend, mijn blik neer.
Ik hoorde buiten op straat meisjesstemmen dichterbij komen en een paar meisjes van een jaar of 25 naderden de winkel. Overleggend met elkaar voor de ingang, bleven twee meisjes, een met een kleine hond aan de lijn, buiten wachten en een van de meisjes, een modern type met kort blond haar en een spijkerbroek, blauw fleecejack en een rood honkbalpetje slenterde op haar gemak om zich heen kijkend naar binnen. Ze ging vlak achter me aan de andere kant zitten en begon diep voorover gebukt haar schoenveters op haar gemak los te knopen. Ik keek even om en verstijfde en wist niet wat ik zag, de achterkant van haar spijkerbroek stond wijd open, het elastiek van haar slipje zat kennelijk ook niet al te strak, want ik keek diep in haar bilspleet en kon haast haar sterretje zien, maar helaas toch net niet. Ik keek weer voor me maar de aanblik van de lekkere achterkant van het meisje stond op mijn netvlies gebrand, en het was sterker dan ik, ik moest nog een keer kijken. Schitterend, nog geen halve meter bij me vandaan, zat ze met haar rug naar me toe naast me op het bankje, diep voorover gebogen, de lokkende bilspleet wijd open, ik kon haar lekkers bijna ruiken. Onrustig, met een halfharde erectie zat ik wat heen en weer te schuiven, toen opeens Tiffany weer voor mijn neus stond en zei “Ga je mee, ik ben klaar.” Met tegenzin stond ik op, keek nog een laatste keer naar de heerlijke smalle taille en de lokkende bilspleet van het meisje, en bemerkte dat de verkoopster mij al die tijd in de gaten moet hebben gehad, want toen ik naar haar keek gaf ze me een vette knipoog.
Vrolijk kwebbelend nam Tif me aan de hand mee naar de auto, maar het beeld van die twee lekkere meiden liet me niet meer los. Ik betrapte mezelf erop dat ik een plan aan het verzinnen was om hen nog eens terug te zien. De volgende dag, Zaterdag, zag ik mijn kans schoon, Tif wilde een uurtje naar de sportschool, en ik, ik zou wat rond gaan kijken op het eiland. Ik reed inderdaad wat rond, maar kwam toch uiteindelijk uit bij den Burg, waar ik op de grote parkeerplaats de bus parkeerde en op mijn gemak de stad in liep. Zonder erg liep ik in de richting van de schoenenwinkel van het blonde meisje, en toen ik daar langsliep hoorde ik een fluitje, en toen ik nieuwsgierig opkeek zag ik haar weer staan, met de bekende brutale glimlach. Ze zei “Zo, jongen, je liefje thuisgelaten en alleen op stap?” Ik keek haar aan en was even besluitloos. Moest ik dit wel doen? Ik aarzelde echter niet lang en antwoordde “Ja, even maar, ze is even naar de sportschool.” “Kom je even binnen? Er staat iets op de hoogste plank en ik kan er net niet bij, jij waarschijnlijk wel…” “ Okee”, zei ik, en stapte de winkel in. Ik keek om me heen en zag, dat er geen andere klanten in de winkel waren. Ze wees aan wat ze wilde hebben en ik liep de trap op om het te pakken. Ik voelde hoe haar blik over mijn lijf gleed, geen onprettige belevenis, bewust te worden dat een meisje met haar blikken je lijf goedkeurt. Toen ik bijna onderaan de trap was, kneep ze me met haar duim en gebogen wijsvinger in mijn billen en mompelde “Zo, das nie verkeerd!” Blozend overhandigde ik haar de doos, ze pakte hem aan, legde hem op de toonbank en nam mijn hand en trok me mee naar achter, naar het magazijn. Daar drukte ze op een knopje van een bedieningspaneel en ik hoorde achter me de deuren zich zacht zoemend sluiten en op slot springen.
Ik keek haar aan en vroeg niets, ze sloeg haar armen om mijn hals en kuste me vol en intens op mijn mond. Ik opende mijn lippen iets en haar heerlijke tong gleed tussen mijn lippen en verkenden mijn half geopende mond. Ze zoog heerlijk geil op mijn tongpuntje en maakte me bloedgeil met haar lekkere, zacht zuigende kussen en haar heerlijke tegen mij aan bewegende lange soepele lijf. Ik voelde haar heupen, haar schaamheuvel, haar kleine harde borsten, kortom ik werd zo geil als boter van haar. Met een erectie die niet meer te verbergen was stond ik daar, een volkomen vreemd meisje in mijn armen dat mij aan het verleiden was, en het was heerlijk, weer eens een andere vrouw in mijn armen te hebben. Ze sabbelde op mijn lippen, beet er zachtjes in, omvatte met haar beide handen mijn billen, en schoof haar venusheuvel op en neer tegen mijn stijve jongen. Ik worstelde me wat los en vroeg hijgend “Waarom, waarom ik?” “MMmmmmm, kreunde ze, ik zag je en vond je meteen leuk, en toen ik je zag kijken naar het mooie kontje en de billen van dat meisje wist ik, dat je een liefhebber bent, en ik wist ook dat je vroeger of later terug zou komen, ik had je wel zien kijken naar mijn kale blote kutje!” Verlegen keek ik haar aan. Ik vroeg “Wat nu?” “Hehehe”, mompelde ze, en schoof haar rok langs haar benen naar beneden. Ze tilde een been op en legde dat op het bureau naast me, zodat ze zittend met een bil op het bureau haar smakelijke kutje wijd voor me open stond. Ze frunnikte mijn broek los, schoof die een eind naar beneden, greep me weer bij mijn billen en drukte me tegen zich aan. Doordat haar ene been op dat bureau lag, kon ik zo haar al glibberige grotje inglijden en voelde hoe haar strakke kutje mij als een bankschroef omvatte.
Kom, mompelde ze geil, geef me je zaad, kom in mijn kleine kutje, neuk me, spuit je sperma in me… Ik keek naar beneden naar haar lekkere strakke kutje en zag, dat haar mooie kleine schaamlipjes mijn eikel nauwelijks konden bedekken. Langzaam schoof ik in en uit haar en voelde dat het op deze manier niet lang zou duren of ik zou mijn lading diep in haar kutje spuiten. Ik hoorde haar ademhaling zich versnellen en begreep, dat zij ook aardig op weg was. Maar, zo gemakkelijk zou ze niet van me afkomen. Ik trok me terug uit haar zuigende spleetje en verontwaardigd maakte ze zich uit onze omhelzing los en mompelde ze “Nauw! Kom terug!” Ik drukte haar achterover, liggend op het bureautje, nam haar enkels in mijn handen en drukte haar knieën in de richting van haar oren. Ik zag haar mooie kutje zich langzaam voor me openen en genietend drukte ik een lange, vochtige kus op haar kutje. “MMMmmmmm”, kreunde ze weer, en begon met haar heupen te schokken. Ik legde haar handen rond haar onderbenen zodat ze zelf haar knieën opgetrokken hield, en spreidde zachtjes haar schaamlipjes. Schokkend met haar heupen onderging ze deze behandeling. Met mijn wijsvinger schoof ik voorzichtig het huidplooitje van haar klitje naar achter, en genoot even van het uitzicht op haar mooie kutje. “Oh, heerlijk, “zuchtte ze,” als mijn lipjes gespreid worden kom ik al haast klaar!” Voorzichtig drukte ik weer een hongerige kus op haar klitje, en met ongecontroleerde bewegingen begon haar bekken tegen mijn mond te drukken.
Ik nam mijn kans, en met lange halen likte ik van beneden naar boven met mijn tong door haar heerlijk ruikende kutje, met elke haal die ik langs haar klitje deed begon ze harder te kreunen. Na enkele minuten begon ze te hijgen en te steunen, en opeens haalde ze diep adem en hield haar adem in, en liet die even later blazend ontsnappen. Als een wilde kronkelend kwam ze hijgend, zuchtend en steunend klaar, haar kutsappen over mijn hele mond en gezicht uitsmerend. Zachtjes likte ik nog wat door, en ze kreunde “Asjeblieft, ga nog even door”. Ook haar tweede orgasme liet niet lang op zich wachten, en uitgeteld lag ze achterover. Glazig keek ze me aan en ze mompelde “Wacht even”. Ze liet zich van het bureau glijden, draaide zich om zodat ze op haar buik op het bureau lag, en voorovergebogen liet ze me achterlangs diep haar drijfnatte kutje inglijden.Dit was werkelijk het einde, ik voelde bij elke stoot haar heerlijke billen tegen mijn kruis drukken, en door deze houding kon ze met haar bekkenbodem-spieren knijpen zodat ik het gevoel had dat een fluwelen handschoen me gevangen hield. Vanuit de puntjes van mijn tenen voelde ik een kokend orgasme omhoog borrelen en met lange diepe krachtige stoten pompte ik mijn lading diep in haar, waarbij ik bij elke diepe stoot de rand van haar baarmoeder tegen mijn eikel voelde duwen.
Met trillende knieën liet ik me naast haar op het bureau zakken, niet in staat mezelf op de benen te houden door het heerlijke en intense klaarkomen. “Pfoei, dat was lekker!” mompelde ze, en keek me lief aan. Ik greep een paar sokken van een daar liggende stapel en veegde er mijn piep aan af, ik gaf haar ook een stel en die gebruikte ze om haar spleetje af te vegen. Zwijgend maakte ik mijn kleding in orde, en keek haar aan. “Zie ik je nog eens, lekkere neuker?” vroeg ze. “Ik heet Jacob, en denk het van wel.” “Ik heet Mandy, zei ze, ga je me bellen?” Mandy schreef haar telefoonnummer op een kladje, ik vouwde het op en stak het in mijn zak. Bij de deur aangekomen sloeg ze haar armen om mijn hals, kuste me nog een keer intens en mompelde “ Dag Jacob, tot spoedig weer ziens!”
Toen ik bij de bus was aangekomen en even nog natrillend zat uit te blazen ging mijn mobiele telefoon. Het was Tif, die bij de sportschool opgehaald wilde worden. Ik reed er heen en liet haar instappen en gooide haar tas op de achterbank. Ze vroeg “ Heb je een leuke tijd gehad in mijn afwezigheid?” Ik snoof, en rook nog steeds de geur van Mandy`s kut en mompelde “Nou, ik heb mooie dingen gezien…”
Aantal keer gelezen:
204
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)