Spannendverhaaltje.nl

Het Marokaanse Meisje

-
16-08-2010
Het was weer een leuke dag op school (not), eindelijk was het pauze. Ik ging bij het roosterbord staan zodat ik uitzicht heb op de aula en alle mooie meiden en uit kan pikken. En toen zag ik haar een marokaans meisje, ze zag er als gewoonlijk weer lekker geil uit. Ze had een strak top je aan met een V-hals, ze heeft zeker cup c of d tieten. (reken maar ze waren groot) haar rokje was zo kort, als ie nog een centimeter korter was dan kon je haar slipje makkelijk zien. Daar zat ik dus de hele pauze op te geilen, en toen plotseling de bel ging en ik moest weer naar de les toe. Tijdens de les moest ik plassen en ging dus naar de WC, toen ik bijna klaar was hoorde ik voetstappen in de wc en ik hoor me deurkruk bewegen. Shit afgesloten, hoorde ik. Toen hoorde ik de deur naast mij open en dichtgaan en hoorde een soort snuif geluid.
Ik was klaar en opende de deur en ging me handen wassen, maar ik was toch wel benieuwd wie er nou in de WC zat naast mij. Ik zag dat het slot op wit stond dus niet op slot dus ik besloot te kijken. Ik opende de deur heel langzaam en zag haar zitten. Ik zei wat doe jij nou hier, ze schrok en probeerde weg te komen. Maar ik trok haar terug en zei waarom ze hier was. Ze zei ik word geil van die lucht hier, aha jij hebt gewoon een beurt nodig zei ik, nee en ze probeerde weg te komen. Ik trok haar de wc weer in een ik begon haar tieten ze masseren, ze begon te schreeuwen ik gaf haar een klap en zei als je nog 1 keer schreeuw krijg je je klap nog harder. Haar topje was uit en ik zag haar tieten in volle glorie, me pik was zo hard dat ik hem gewoon uit moest halen. Ik zei zuigen snol of anders, ze begon gulzig te zuigen alsof ze het juist wou. Ik haalde me pik weg en deed haar slipje uit en begon haar te beffen, ik hoorde zachte kreuntjes uit haar mond komen, en toen plostseling deed ik me pik in haar nauwe kutje en begon hard te pompen ze begon harder te kreunen. Terwijl ik haar lekker neukte sprongen haar tieten op en neer. Ik voelde haar kutspieren samentrekken en ik voel allemaal vocht over me eikel heen druipen. Nou moest ik nog klaarkomen en ik begon haar tussen de tieten te neuken.
Ik voeld dat me sperma zou komen, en spuitte alles over haar tieten. Ik smeerde de sperma over haar tieten uit. Ik deed snel me broek aan en nam haar slipje en BH mee. Later die dag zag ik haar weer lopen met haar kortje rokje, ze had nog steed geen slipje aan en geen BH want ik zag haar tieten er door heen en haar tepels staken er mooi tussen uit. Ik liep naar haar toe en vroeg of ze haat slipje terug wou, ze zei ja ik zei opeen voorwaarde als je me nu aftrekt en pijpt ze stemde in en weer eenmaal in de WC aangekomen, haalde ze me pik uit me broek en begon lekker te zuigen en te trekken totdat ik lekker in haar mondje klaar kwam, ik gaf haar het slipje en de BH maar ze trok alleen haar slipje aan en geen BH. Voortaan kwam ze elke dag op school zonder BH en ik was elke dag zo geil dat ik haar elke dag een beurt gaf of ze het nou wou of niet.
Aantal keer gelezen:
215
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)