Spannendverhaaltje.nl

Het komt met de jaren

-
16-08-2010
Hey, Ik ben Tracy en met de hulp van mijn oudere zus, Inge, en twee van haar vriendjes, verloor ik mijn maagdelijkheid in het weekend dat mijn ouders naar Parijs gingen. Ik was toen 18, en mijn zus al de volledige 19. Mijn moeder en vader vertrokken op een vrijdagmorgen. Ze gaven ons elk 1.200 fr. met de strikte instructies ons te gedragen en geen problemen te veroorzaken. Zogauw ze de oprit afgereden waren, vroeg mijn zus of ik iets gepland had voor het weekend. Ik haalde mijn schouders op en zei dat ik waarschijnlijk de hele tijd in het zwembad zou liggen. Inge gaf me een mysterieuze glimlach en zei dat haar idee van plezier zou beginnen als Olivier en Stijn zouden aankomen.
Ik wist dat ze er waren toen ik ze Inge hoorden verwelkomen en ze naar de living gingen waar ze de stereo op max. zetten. Toen ik naar de keuken ging om een glas cola te halen, hoorde ik hen lachen. Ik rook ook dat ze een joint aan het roken waren. Vlug ging ik door een kier eens spioneren. Olivier zat in de zetel en keek hoe Inge danste met Stijn. Inge duwde zich tegen hem en hij kuste haar. Stijn greep haar bij de billen en trok haar dichterbij. Terwijl hij haar billen met zijn rechter hand vasthield, verplaatste hij zijn linker via haar buik om haar rechter borst te masseren. Inge kreunde. Opeens riep Olivier:” Laat ook nog wat voor mij over é”. Inge ging in de zetel zitten, lachte naar hem en deed haar badpak af tot op haar middel.
Olivier pakte haar twee borsten vast, duwde ze samen en likte met zijn tong van de ene harde tepel naar de andere. Stijn wou ook meedoen en kuste Inge op de mond. Ik kon hun tongen met elkaar zien spelen. Olivier begon traag Inge’s badpak naar beneden te trekken en likte met zijn tong over haar buik. Ze schopte het badpak uit en spreidde haar benen. Olivier’s hoofd verdween tussen haar dijen. Stijn boog voorover en begon aan haar tepels te zuigen. Ik voelde mijn knieën knikken. Ik wist dat ik erg geil aan het worden was. Inge duwde haar poesje in Olivier’s gezicht en zei hem dat hij niet mocht stoppen. Maar Olivier stond op en deed zijn zwemshort uit.
Zijn stijve penis stond fier rechtop. Hij nam hem in zijn handen en zei dat hij meer wou doen dan alleen maar poesje eten. Stijn trok zich terug terwijl Olivier zich terug in de zetel liet vallen en Inge op zich trok. Ze stond met haar benen gespreid over hem en leidde zijn penis in de mond van haar druipend natte kutje. Ze wipten tegen elkaar terwijl Olivier aan haar borsten zoog. Toen boog Inge voorover naar Stijn en trok zijn zwemshort naar beneden en begon hem te pijpen. Terwijl ik de eerste kreetjes al hoorde, sloot ik de deur achter me. Toen ik in de keuken stond dacht ik aan hen drie, terwijl ze zich stom aan het neuken waren.
Opeens liep Stijn naakt de keuken in maar hij deed geen enkele poging om zich te bedekken. Hij nam een glas uit de kast en vulde het met cola. Hij draaide zich, om naar mij te kijken terwijl hij dronk. “Jij moet Tracy zijn, Inge’s kleine zus”, zei hij. Ik lachte en zie dat ze slechts twee jaar ouder was. Hij lachte en zie dat hij het nooit zou vermoed hebben. “Kleine zus, Inge heeft zo geen zachte vormen als jij hebt.” Hij kwam naast me staan en duwde zijn lippen op de mijne. Ik opende mijn mond en onze tongen streelden elkaar. Hij voelde dat ik hem niet zou stoppen, dus trok hij mijn badpak rond mijn middel en streelde mijn borsten. “Je hebt een prachtig lichaam.” Mijn tepels werden harder en ik beefde van opwinding. Hij likte mijn nek naar beneden, naar mijn borsten toe en nam een tepel in zijn mond.
Hij keek omhoog en vroeg of ik het leuk vond. Als antwoord duwde ik mijn borsten samen (zoals ik Olivier had zien doen met Inge) en vroeg hem om nog meer te zuigen. Zijn handen en mond daalden weer af naar mijn borsten waar ze ze nog enkele minuten liefkoosden. Toen bracht hij zijn tong naar mijn middel waar hij even halt hield bij mijn badpak. Ik lachte naar hem terwijl hij het traag over mijn heupen trok en het op mijn enkels liet vallen. Ik schopte het weg en spreidde mijn benen lichtjes. Stijn hief me omhoog en zette me op de rand van de tafel. Hij ging zitten op één van de stoelen en legde mijn benen over zijn schouders. Hij begon het binnenste van mijn dijen te likken. Ik leunde achterover op de tafel en mijn benen vielen open.
Zijn mond kwam steeds dichter bij mijn trillende kittelaar. Opeens schoot zijn tong naar voren en raakte het. Ik schreeuwde het uit van plezier en hij begroef zijn gezicht in mijn poesje. Ik duwde het in zijn gezicht en hij stak zijn tong in mijn gaatje. “Oooh jaaa”, schreeuwde ik. Dat voelde zo goed!. “Doe het nog”. Hij ging verder terwijl ik mijn heupen heen en weer bewoog over de tafel. Stijn stond recht, boog voorover en wreef met zijn gezicht over mijn borsten. “Wat nu, kleine zus?”, vroeg hij. “Wil je dit, schatje?” Ik kreunde en probeerde mijn heup op te heffen zodat ik hem in me kon nemen, maar hij hield me stevig vast. Ik kon niet bewegen. Hij legde één hand op mijn kut en wreef ermee om me nog meer op te winden.
Dan realiseerde hij zich, denk ik, dak ik me niet langer zou kunnen bedwingen en ramde zijn lul diep in me. Ik voelde mijn maagdenvlies uitrekken en uiteindelijk scheuren. Daarna neukte hij me met trage diepe stoten. Ik werd waanzinnig en wanneer Stijn mijn gezwollen klitje tussen zijn duim en wijsvinger nam en erop duwde, wipte ik hem als een gek. Opeens voelde ik me overwelmd door een fantastisch orgasme. Stijn trok zich uit me en spoot zijn sperma over mijn buik en borsten. Uitgeput hij legde zich op me en kuste me op de mond. “Niet slecht voor een maagd”, zei hij. Olivier was ondertussen ook binnengekomen en zei: “Helemaal niet slecht.” Ze namen me mee in de living waar Olivier me neukte en samen met hen had ik een fantastisch weekend. Het was de leukste tijd ooit, of tenminste één van de leukste want er zijn nu al zoveel keren geweest dat ik eigenlijk de tel kwijt ben.
Aantal keer gelezen:
141
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)