Spannendverhaaltje.nl

Het kasteel - 1

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Lisan Ik had via internet contact gehad met Henk. Ik was nieuwsgierig naar SM en henk had me er het een en ander over verteld. Ook vertelde hij dat hij in Belgie in een kasteel woonde en dat hij me best wel wilde ontvangen daar. Ik besloot te gaan.Henk had me gevaagd om gedouched en geschoren te komen, speciale kledingwens had hij niet.
Daar stond ik dan, voor het kasteel van Henk. Ik was boednerveus maar was ook heel geil dus klopte aan. Er deed een man open die ik niet herkende van de foto op henkīs profiel. Het was een oud mannetje en was netjes in een pak gekleed. Hij heette me welkom en liet me binnen. Hij ging me voor in een enorme hal met aan het eind een grote trap en aan weerszijde twee deuren. In het midden moest ik blijven staan en het oude mannetje rinkelde een belletje...
Boven aan de trap verscheen Henk gekleed in een pantalon en een sweater. Hij kwam de trap af en heette me ook welkom. Hij vroeg Dirk (het oude mannetje) om mij naar de kleedkamer te brengen en mij mīn outfit te geven. Ik volgde Dirk de rechterdeur door en kwam bij een halletje uit. Er waren daar drie deuren en erboven stond: keurkamer, kleedkamer en hondenkamer. We gingen de kleedkamer binnen en Dirk pakte uit de kast een leren bh, leren string hoge naaldhakken en een zwart jurkje. Dirk zei dat ik het snel aan moest trekken en dan de keurkamer binnen moest gaan.
Snel trok ik de kleding aan en liep terug naar het halletje.
Ik klopte op de deur van de keurkamer en ik hoorde Henkīs stem: Binnen slet! Ik opende de deur en zag henk op een hoge stoel zitten. Ik ging voor hem staan. Henk: Welkom, we beginnen deze dag met de regels van dit kasteel en met jou keuring. De regels van het kasteel zijn heel simpel. Ik ben de baas en je noemt me meester. Het kasteel zit op slot, dus je kunt niet weg voordat ik klaar met je ben. Je doet precies wat ik wil ,je vraagt niks en antwoord altijd met ja of nee meester. Begrepen slet? Ik: Ja Meester. Henk: Doe je jurk, string en BH uit. Hou je hoerenhakken aan en ga met een rechte rug voor me staan. Ik deed wat hij vroeg en stond naakt maar wel met mijn hakken aan voor hem. Hij vroeg me een rondje te draaien en voor hem te bukken met gestrekte benen. Hij zei dat hij me geil vond en dat hij me wou neuken maar dat dat neuken nog moest wachten. Ik was goedgekeurd.
Hij kwam van zijn stoel af en beveelde me hem naakt te volgen. We gingen terug naar de grote hal en namen nu de linkerdeur. Ook hier was een klein halletje maar met vier deuren: waterkamer, strafkamer, slaapkamer en de kooikamer. Hij deed de deur van de kooikamer open liep een steil trapje af naar beneden. Ik volgde hem en kwam in een kamer uit met een tralie deur en een donker hok erachter en aan de andere kant stond een heel klein kooitje. Hij deed de trailie deur open en liet me in het hok. Het was kaal en koud. Hij liep het hok uit, deed de trailie deur op slot, deed het licht uit en zei: ik kom je later halen slet!
Voor me gevoel waren we al twee uur verder en ik was nog niet gehaald. Ik besloot om mijn meester te roepen. AL heel snel kwam hij het trapje af. Henk: Zo vuile slet, ben je zo geil dat je niet meer kunt wachten?. Ik: ja meester, ik heb het koud en wil geneukt worden. Henk: Fijn dat jij geneukt wil worden maar een van de regels hier in het kasteel is dat jij niks mag vragen en jij hebt mij gevraagd te komen. Dus jij moet gestraft worden. Hij deed de traliedeur open en comandeerde me hem te volgen naar de strafkamer.
Aantal keer gelezen:
700
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)