Spannendverhaaltje.nl

Het geheim van onze buurvrouw

-
16-08-2010
18 jaar geleden ben ik geboren en woon sindsdien in een dorpje in zuid holland. We wonen in een rustige buurt waar iedereen elkaar waar kent. Naast ons woont Janet ze 26 en woont alleen. Laatst op een avond ik stond op mijn kamer door het raam naar buiten te kijken en ik zag hoe mijn vader aanbelde bij de buurvrouw. Mijn moeder was naar engelse les en broers en zusters heb ik niet dus ik was alleen thuis nu. Wat moest mijn vader op dit tijdstip bij Janet? Ik liep naar beneden en ging via de achterdeur naar buiten. Via onze tuin liep ik de tuin van Janet in en sloop naar het raam. Door een kier van het gordijn gluurde ik naarbinnen en schrok van wat ik zag. Mijn vader stond in een innige omhelsing met Janet en ze zoenden elkaar hevig. Janet met mijn vader wat een viespeuk die vent. Ze liepen de kamer uit en gingen naar boven.
Ik voelde aan de achterdeur en de deur ging open. Op mijn tenen liep ik naar binnen. Ik liep de keuken in en vanaf de bovenverdieping kwamen kreunende geluiden. Het idee dat mijn vader mijn moeder bedroog vond ik toch wel triest. Maarja Janet was best wel een leuke dame. Ik liep de kamer in en keek hier en daar in wat kastjes. Ik vond een fotoalbum en ging ermee op de bank zitten. Ik zag foto's van Janet met en zonder kleren. Ze had een goed figuur en mooie borsten. Ik keek op mijn horloge mijn vader mocht wel opschieten straks zou mijn moeder weer thuiskomen.
Ik hoorde gestommel op de trap. Ik vluchtte naar de keuken en stelde me verdekt op. De voordeur ging open en weer dicht en het bleef stil. Ik liep voorzichtig de kamer weer in en liep door naar de gang. Ik hoorde de douche boven, ze was zich dus aan het wassen. Langzaam liep ik de trap op en stond nu op de overloop. De badkamer deur stond op een kier en ik kon het niet laten een even te kijken om het hoekje. Ik had haar al naakt op de foto gezien maar in het echt was ze nog mooier.
Haar lange zwarte haren waren nat en ze waste zich. Ik raakte wel een beetje opgewonden van dat wat ik zag. Ik liep haar slaapkamer in, haar lingerie lag op de grond en het vuilnis bakje in de hoek van de kamer lag een dichtgeknoopt gebruikt condoom. Mijn vader deed het dus veilig. Achter me hoorde ik de douche uitgaan en ik bedacht me wat ik zou doen. Ik verstopte mezelf in de kledingkast met de deur net niet dicht. Ze liep naakt de slaapkamer in en ging voor de kapspiegel zitten. In de spiegel zag ik haar borsten. Ze kamde haar haren en deed creme op haar gezicht. Ze trok een slipje aan en in haar badjas liep ze de kamer weer uit. Ik hoorde haar de trap aflopen en kwam weer uit de kast. Ik ging op de rand van haar bed zitten en keek in der nachtkastje. Erlag een boek een pakje condooms en wat sexspeeltjes waaronder een grote dildo. Ik schopte mijn gympen uit en ging even op haar bed liggen.
Ik keek naar de schilderijen aan de muur en had haar niet boven horen komen. Ze schrok en gaf een gil voor dat ze er erg in had dat ik het was die op haar bed lag. Hoi Janet zei ik met een plagende toon, was het lekker met pa. Haar gezicht betrok en ze kon even geen woord uitbrengen. Lekker bed heb je ging ik verder en weet mijn moeder dit eigenlijk wel. Arjan ik weet niet wat je gezien hebt maar het is niet wat je denkt. Tuurlijk Janet hij heeft een lampje opgehangen bij je, nee mij neem je niet in de maling. Ik ging ondertussen weer op de rand van het bed zitten. Oke oke je hebt gelijk ik heb een verhouding met je vader maar het is alleen sex meer niet echt niet. Ze kwam naast me zitten en was zeker niet op haar gemak. Je moet niks tegen je moeder zeggen Arjan want dat maakt het alleen maar erger. Ik keek haar strak aan, niets tegen mijn moeder zeggen, terwijl jij het een beetje met mijn vader doet. Alsjeblieft Arjan zeg het niet.
Waarom neuk je eigenlijk met mijn vader Janet kun je niks beter krijgen. Dat is nu eenmaal zo gekomen Arjan het spijt me. Dan ga ik maar weer Janet ik moet thuis nog wat vertellen. Ze pakte me vast, Arjan doe het niet, zeg het niet tegen je moeder. Tja waarom zou ik het niet zeggen Janet ik heb niks te verliezen. Ik zal nooit meer met je vader naar bed gaan, ik zweer het. Ze legde nu haar arm om me heen om meer te pushen niks te vertellen. Ik heb er alles voor over als je niks zegt zei ze uiteindelijk. Alles Janet. Ja echt alles Arjan. Ik legde mijn hand op haar been en wreef zachtjes. No way Arjan dat niet. Oke Janet dan moet je het zelf maar weten en ik wilde opstaan. Ze trok me terug en kuste mijn mond. Ik deed mijn armen om haar heen en wreef zacht over haar rug. Ze knoopte mijn blouse langzaam los en ik liet mijn handen onder haar badjas verdwijnen om kennis te maken met haar borsten. Even later lag ik naakt op bed en Janet zat naakt op me.
Ik wil wel maar ik wil wel dat je je eerst wast Arjan. Ze nam me mee naar de badkamer en zette de douche aan. Ik ging eronder staan en ze begon me van top tot teen te wassen. Toen ze mijn piemel sopte werd hij behoorlijk stijf. Ah ah even wachten tot straks zei Janet. Ze droogde me af en we liepen de slaapkamer weer in. Ik moest op bed gaan liggen. Ik moest mijn ogen sluiten en voelde hoe mijn piemel in de mond van Janet werd verwend. Haar lange vingers streelden mijn zak, dit was echt wel lekker. Nog nooit eerder was ik zo lekker verwend. Haar tong speelde met mijn eikel en ze leek het ook niet erg meer te vinden. Ze ging boven op me zitten en manouvreerde mijn piemel bij haar naar binnen. Ik kreeg een zalig gevoel toen ik in haar schoof en pakte haar borsten vast en kneep zacht op een speelse manier. Heupwiegen zat ze op me en mijn piemel werd als het ware door haar poes gemasseerd.
Ze liet mijn piemel weer naar buiten gaan en schoof met haar natte poes over mijn lijf naar boven. Ze ging met haar poes boven mijn mond zitten en ik trok me aan haar benen iets op en kuste haar intiemste plekje. Ze kreunde zacht en ik likte haar zacht. Ik proefde haar sappen en liet mijn tong tussen haar lippen glijden. Ik zocht haar knopje en zoog eraan, ze kreunde nu harder. Ik likte haar knopje snel en de sappen werden alleen maar meer. Nu wil ik je voelen Arjan zei Janet zacht. Ze rolde op haar rug op bed en deed haar benen uitnodigend wijd. Ik ging op haar liggen en bracht mijn stijve bij haar naar binnen. Ze sloeg haar benen om me heen en ik begon ritmisch te bewegen. Het voelde heerlijk nat en strak in haar. Ze kuste mijn nek en mijn mond en sloeg haar armen strak om me heen. Oh ja dit is lekker Arjan. Ik bewoog sneller en stootte diep in haar. Oh ja ik voel je ik voel het ik kom gilde Janet. Ik stootte steeds wilder en hield het zelf ook niet meer.
Op dat moment voelde ik haar nagels in mijn rug en spoot, en dat zonder condoom, Janet voel met mijn sperma. Ik neukte nog even door en ze kreunde nog door. Ze pakte mijn hoofd vast en gaf een lange tongzoen. Ik keek haar aan, dus nooit meer met mijn pa vroeg ik, ze schudde nee. Ik beloof je dat ik het nooit meer met je vader doe. Weer tongzoende ze me, jij bent veel lekkerder Arjan zei ze zacht. De week erna ik had gedouched en was net weer aangekleed.
Ik liep de woonkamer in. Mijn moeder stond op het punt weg te gaan. Het wordt later vanavond schat zei ze tegen pa. geeft niet hoor ik vermaak me wel was zijn antwoord. Mijn moeder liep de deur uit. Wat zie jij er netjes uit zei mijn vader tegen me, moet je weg. Ja pa ik ga naar Janet. Hij keek me vreemd aan, naar Janet? Ja pa , sorry wat jij kunt kan ik beter. Pa hoestte van schrik maar zei niets. Wacht maar niet op het kan laat worden en ik liep de deur uit.
Aantal keer gelezen:
638
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)