Spannendverhaaltje.nl

Het dagboek van slavin Angela - 1

-
16-08-2010
Lief dagboek, Een groot deel van het weekend in spanning, morgen op maandag komt de meester. Wat zal hij van plan zijn? Hij weet toch wel dat ik net ben begonnen en nog niet zoveel kan hebben. Hij zal wel weer met twee koffers komen, ik weet niet wat er in zit. Vorige week was al behoorlijk spannend, ik deed dingen die ik nog nooit had gedaan, en toch vertelde de meester dat het maar een voorproefje was. Hoe erg zou het morgen dan wel niet worden? Maandagochtend was ik al vroeg op. Ik voelde me al vanaf het moment dat ik wakker werd onzeker en de zenuwen gierden door mijn buik. Wat was hij van plan? Ik had moeten beloven alles toe te staan, maar hoe ver zou hij gaan. Misschien deed hij wel dingen die ik helemaal niet durfde.
Om 8:30 ging de bel. Maar het was niet mijn meester die voor de deur stond, het was een man die ik nog nooit had gezien. Hij stelde zich voor als Johan en overhandigde mij een brief. De brief was van mijn meester. Ik zal je de brief even laten lezen: Beste angela, ik wil dat je je omkleedt. Je trekt geen BH en geen onderbroek aan. Wel kousen en een jarretel. Daaroverheen draag je een rok met blouse, of een jurk. Vervolgens ga je met Johan mee. Je mag niets vragen en ook niets zeggen. Als ik later hoor dat je je hebt misdragen dan zwaait er wat. Een flinke tets op je kont, Cisco. Jeetje wat moet ik hier nu mee? Ik vertrouw mijn meester best, maar meegaan met een vreemde? Wie weet wat die man met me gaat doen. Dit gaat me toch echt te ver. Maar ja, als ik niet mee ga met hem, dan krijg ik vreselijk op mijn donder van mijn meester. Dus ik kleed me toch maar om.
Ik had al geen BH en slipje aangetrokken, want ik weet dat dat van mijn meester nooit mag. Ik haalde mijn kousen en mijn jarretel uit de kast, en kleedde me snel aan. Johan stond nog steeds beneden bij de deur. Ik was bang dat hij zou gaan controleren of ik me aan de kledingvoorschriften had gehouden, maar hij negeerde me volkomen en liep de deur weer uit op weg naar zijn auto. Hij deed het achterportier voor me open, en snel stapte ik in. Vervolgens gaf hij me een blinddoek. Hij vertelde er niets bij, maar dat was niet nodig, Snel deed ik de blinddoek om. Nu ik niet zag waar we naar toe reden, werd ik heen en weer geschud in de auto, dus ik deed maar snel de riem om, dan zat ik in ieder geval veilig in de auto. Plotseling schrok ik van de stem van Johan. Hij had via de carkit iemand gebeld. Niet zomaar iemand want ik hoorde de stem van mijn meester. Johan meldde hem dat hij de snol had opgehaald maar dat hij haar maar een dikke koe vond.
En dat Johan zeker niet het met mijn meester afgesproken bedrag zou betalen. Wat! Hoe durft mijn meester!? Ik een koe? En mij dan ook nog verhuren? Ik ben geen hoer! Ik wilde gewoon prettig kennis maken met de wereld van bondage en sm en nu ik voelde bijna de tranen opkomen, maar hield me sterk. Na een half uurtje stopte de auto. Het gesprek met mijn meester had maar heel even geduurd, en hij had niet eens gevraagd of alles goed met mij ging. Ik bestond schijnbaar niet, of was niet meer dan een gebruiksvoorwerp. Het portier werd geopend en Johan pakte mijn arm beet en trok me uit de auto. Ik was nog steeds geblinddoekt, dus moest zijn tempo wel bijhouden om niet te vallen. Eenmaal binnen trok Johan de blinddoek af. Ik stond midden in een hal. Johan liep inmiddels door naar wat later de woonkamer bleek.
Ik stond wat verbaasd rond te kijken en vroeg me af wat er van mij werd verlangd, toen mijn oog viel op een enveloppe met mijn naam erop, met een plakbandje op de spiegel in de hal geplakt. Ik las: Dag slet angela, Je bent nu in het huis van Meester Johan. Ik wil dat je naar hem luistert. Je kleed je nu helemaal uit, op je kousen en jarretels na. Die houd je aan. Vervolgens maak je in de keuken een heerlijk ontbijtje voor twee personen klaar. Eitjes, boterhammen met oude kaas, kopje thee, jus d’orange. En alles voor twee personen. Een flinke tets op je kont Cisco. Jeetje, helemaal naakt voor een vreemde man, die Meester Johan. Wie weet wat hij met me wil, maar aan de andere kant: een romantisch ontbijt voor twee, met alles er op en eraan, schijnbaar was Meester Johan een romanticus. Ik kon nu weglopen, maar ja, ik wist niet waar ik was. Maar de opdracht van mijn Meester Cisco klonk toch ook interessant.
Met enige schaamte trok ik mijn kleren uit. Ik had in 30 jaar alleen naakt gestaan voor mijn eigen man, en later voor mijn eigen vriend. Vorige week was al heel eng toen ik voor het eerst naakt stond tegenover mijn nieuwe meester. Maar nu, amper een week later alweer naakt voor weer een ander oef…er wordt wel veel van me gevraagd. Ik trok mijn jurk uit, en trok mijn kousen en jarretels goed. Intussen kookte het water al. Ik maakte wat toast van wit brood, met heerlijke roomboter, en twee dikke plakken Old Amsterdam. In de koelkast stond verse jus d’orange. Snel schonk ik twee glazen in. Er stond een groot dienblad waarop ik alles klaarmaakte. Ik zag dat op het aanrecht een bos bloemen in een vaas stond.
De bloemen stonden schijnbaar klaar om te worden weggegooid, maar er stond nog een mooie roos tussen. Ik pakte een long drink glas uit de kast, en zette daar de roos in, en plaatste die midden op het dienblad. Nu moest ik al mijn moed bij elkaar pakken en de kamer inlopen met het dienblad. Mijn billen, mijn geschoren kut, mijn borsten, alles zou te zien zijn. Ik opende de deur en kon nog niemand zien zitten, de woonkamer had een L vorm. Maar ik zag dat de gordijnen open waren, dus iedereen kon mij zien. De zenuwen gierden nu door mijn keel, mijn handen begonnen te trillen en ik hield met moeite het dienblad recht. Stapje voor stapje kwam ik verder. Ik kan nu bijna het andere deel van de kamer zien. Ik zag een man in een luie stoel zitten…maar dat leek wel. Ja dat was mijn eigen meester! Hij draaide zich om en glimlachte naar mij. Mijn hart sloeg over en tegelijkertijd viel er ook spreekwoordelijk een pak van mijn hart.
Meester Johan was nergens te bekennen. Mijn meester gebaarde me het dienblad meer te zetten. Met zijn vinger wenkte hij me, en ik moest over zijn knie gaan liggen. Ik voelde vervolgens een aantal heerlijke tikken waar mijn billen van gingen tintelen. Na 20 slagen (zo was ik de eerste keer ook welkom geheten), trok mijn meester me overeind, en gaf een kus op mijn voorhoofd. Ik mocht op de grond gaan zitten, en samen genoten we van dat heerlijke ontbijt. En meester Johan? Die was in geen velden of wegen te bekennen. Later hoorde ik dat Meester Johan een goede vriend was van Meester Cisco. Hij was meteen via de huiskamer doorgelopen en via de tuindeur het huis verlaten op weg naar zijn werk. Hij had graag een uurtje vrijgemaakt om mijn meester te helpen met dit gemene plan. Hoewel gemeen, ik had er heerlijk van genoten. Overigens was de dag hiermee niet ten einde. Ik zou nog een aantal andere nieuwe dingen meemaken, die ik niet snel zal vergeten. Maar daarover vertel ik je een volgende keer.
Aantal keer gelezen:
947
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)