Spannendverhaaltje.nl

Het chatten ging verder

-
16-08-2010
"Ben jij Danielle? " vroeg ik aan het lekkere ding. "Ja, ben jij karel dan ?" vroeg ze op haar beurt weer aan mij.Mijn lul begon al meteen te stijgeren toen ik dat JA woord hoorde. We raakten wat aan de praat en besloten een rondje om het meer te gaan lopen. Het werd ondertussen al een stuk donkerder en opeens hoorde ik geluid van achter ons komen. Ik kreeg een klap op mijn hoofd en het licht ging even helemaal uit bij mij. Toen ik weer bij mijn positieven kwam, zag ik 4 schimmen om me heen. In 1 schim herkende ik de blondine, maar die andere 3 kwamen mij onbekend voor. Toen het beeld weer helder werd zag ik dat de anderen ook meiden waren van een jaar of 19. Eentje kwam me echter heel bekend voor, het was mijn ex, Diana. "Zo" zei diana , "Nu kan ik eindelijk een revanche nemen omdat je mij verliet voor die ander".
Ik keek danielle aan en zij zei "Ja ik dacht al dat jij die eikel was die Diana alleen gelaten had, dus ik heb haar meteen gebeld en ook nog wat andere vriendinnen." Ik keek even om me heen, en zag dat we midden in het struikgewas lagen. Opeens begon Diana over me kruis te strelen en er begon al snel wat te groeien. Ik wilde haar vragen wat ze met me van plan waren, maar dat liet ik nu even achterwege. Danielle begon een van de meiden uit te kleden en ik werd steeds harder. "Dit zijn Kim en Laura" vertelde ze, ze zijn allebei nog maagd maar daar ga jij verandering in brengen. Ik probeerde op te staan, maar ik merkte dat ik vastgebonden lag tussen 4 bomen. Diana begon nu langzaam mij van mijn broek te ontdoen, en de anderen begonnen met mijn bovenkleding. Mijn paal kwam al snel te voorschijn en Danielle vertelde een van de 2 meiden tussen mijn benen plaats te nemen. "Ze zijn 18 en 19" vertelde Danielle mij over Kim en Laura.
Ik wilde opstaan, want dit vond ik wel een beetje ver gaan , maar voor ik het wist nam Kim mijn lul in haar mond, en begon te zuigen. Zozo dacht ik bij mezelf, jij hebt vast wel een geoefend thuis want de druk vanuit mijn ballen werd behoorlijk opgevoerd. "Ik kom ... Ik kom... " begon ik uit te kreunen. en op dat moment stopte ze met zuigen. De andere meid nam nu haar plek over en begon me klaar te zuigen. Ze slikte werkelijk alles door , en alleen al door dat gezicht kwam ik bijna weer klaar. D'r zat nog een sliertje sperma aan d'r rechter mondhoek en Diana likte dit er van af. Nu werd ik losgemaakt en kon ik eindelijk opstaan. "Zo jij bent genoeg vernederd " zei Diana, "Ga maar naar huis" In mijn gedachten kwamen vele dingen op, maar zeker niet om nu naar huis te gaan. Ik pakte Danielle beet en smeet haar op de grond.
Ze lag daar helemaal verdwaasd en ik riep tegen de 3 anderen, "Beter dat jullie ook gaan liggen anders doe ik haar wat errugs aan.". De 3 anderen luisterden en ik commandeerde ze om elkaar uit te kleden. Binnen 4 minuten had ik daar 4 lekkere poesjes voor me. Die zou ik nu eens goed onder handen gaan nemen, ik riep danielle bij me , en vertelde de rest met elkaar te gaan spelen. Ik nam danielle mee tot voorbij de struik en legde haar op de grond. Ik ging naast haar liggen en begon haar te vingeren. Ze kreunde het uit van genot. Deze meid genoot mij er iets te veel van en ik keek eens om me heen, al snel vond ik een lekkere dikke tak. Ik greep de tak en opende haar poesje. Nee NEE riep ze me toe , maar het was al te laat en de tak zat er al zeker 10 cm in. ik begon de tak nu snel heen en weer te halen en ze begon me daar een partij te kreunen, het begon wel een beetje te bloeden dus ik wist dat ik door haar vliesje heen gegaan was.
Ik haalde de tak eruit en vertelde haar dat ze terug mocht naar haar vriendinnen. Toen ze alle vier weer naast elkaar lagen vertelde ik ze om zij aan zij naast elkaar te gaan zitten op hun knieen en hun poesje met hun vingers wijd open te doen. Ik keek me daar aan tegen 4 van de heerlijkste poesjes die ik in me leven gezien heb. Ik besloot eerst achter Diana te gaan zitten en drukte me harde paal tegen haar lipjes aan. "ik ga jullie 1 voor 1 een paar keer stoten in jullie poesje en diegene waarin ik klaar kom krijgt een speciale behandeling" verzekerde ikd e meisjes. Zo gezegd zo gedaan, en ik ging de meisjes een voor een af, totdat ik bij Kim aankwam de meid die me in het begin gepijpt had. Ik wilde me lul er in drukken maar het was echt zo stroef dat ik voor ik helemaal in haar zat al klaarkwam, ik trok haar aan haar haren om hoog en vertelde haar dat zij de gelukkige was.
Ik vertelde de rest dat ze naar huis mochten , en ze kleedden zich snel aan en maakten dat ze wegkwamen. "Zo zei ik tegen Kim" en legde haar neer. Ik ging voor haan staan en ze wist al wat ik bedoelde, en begon als een stofzuiger mijn lul weer stijf te pijpen. Stop Stop commandeerde ik haar , want mijn lul was alweer op volle oorlogssterkte. Ik draaide haar om en begon een beetje op haar kontgaatje te spugen. In een keer stootte ik mijn lul tot aan mijn ballen haar gaatje in en zij gaf een kreet van pijn. Maar dat veranderde al snel in een gekreun van hier tot belgie. Heerlijk spoot ik al mijn zaadjes haar darmen in. Ik hielp haar om zich weer aan te kleden, en vertelde haar dat ze beter elke zaterdag hier zou komen. Ze beloofde dat en toen heb ik haar uiteindelijk maar laten gaan. Er zijn hierna nog vele ontmoetingen geweest, en misschien vertel ik hier later wel meer over.
Aantal keer gelezen:
624
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)