Spannendverhaaltje.nl

Het begon in de boxruimte

-
16-08-2010
Het gebeurde allemaal op een hete zomermiddag. Ik was van plan om mijn box beneden in de flat waar ik woon op te ruimen. Het is daar altijd lekker koel, en op zon hete dag is dat een verademing. Toen ik diverse dingen buiten de box had gezet, en op een trapje wat spullen van een plank boven in de box aan het afhalen was. Is zonder dat ik er erg in had mijn buurmeisje Mathilde van 18 bij mij komen staan. Het is daar altijd schemerig, dus ik haar niet zien aankomen. In eens voelde ik gefrunnik aan mijn gulp van mijn afgeknipte spijkerbroek. (en aangezien ik nogal fors geschapen bent, zit daar altijd een flinke bobbel) Ik kijk naar beneden en kijk in het ondeugende smoeltje van mijn buurmeisje. Wat doen je nou? Vroeg ik.
Daar mag je nog helemaal niet aankomen, meiske. Waarom niet? Vroeg ze? Daar wist ik even geen antwoord op. Ze zij het wind jou anders wel op hoor, zij ze met een bibberig stemmetje. Ze had gelijk, mijn gulp stond op springen. Mag ik hem eens zien? Vroeg ze door, ik zit al tijden te geilen op die bobbel van je. Nou als je dat echt wilt, dan mag dat wel even. Maar niet meer dan even kijken hoor. Ik had het nog niet gezegd of ze had hem al uit mijn broek gehaald. O, wat is ie groot zij ze, hij is wel 25 cm. Ja, dat is hij zeker wel, dus veel te groot voor jonge meisjes zoals jij. Ik wilde hem weer terug stoppen en van mijn trapje afkomen maar ze hield me tegen. Voor ik het wist had ze mijn eikel al in haar mondje. Ik moest me vast houden anders was ik van het trapje geflikkerd, zo lekker was het.
Bluffen sftuun, zij ze met volle mond. Ze ging met haar tong langs mijn eikel, en probeerde met het puntje van haar tong het gaatje in te komen. Tot mijn grote verbazing lukte het haar ook nog. Dat is mijn nooit overkomen, haar tong zat er tot de helft in. Man wat was ik geil zeg. Waar heb jij dat geleerd? Vroeg ik. Maar ze ging gewoon door. Ik maakte me wel een beetje zorgen, want al er iemand de boxgang binnen komt en ons zo ziet? Nou, dan ben ik mooi de pisang. Want een man van 42 met een meisje van 18 dat levert grote problemen op. Ze ging gewoon door met pijpen, en ik voelde het zaad in mijn ballen gaan koken. Wat kan dat kind pijpen zeg. Ik kon me niet meer inhouden en spoot mijn sperma in haar mondje. Het was veel, en ze moest even kokhalzen maar liet zich niet kennen en slikte alles door.
Het moest een grote hoeveelheid zijn want ik ben al een tijdje niet klaar gekomen. Toen ze alles doorgeslikt had, liet ze mijn slap wordende lul uit haar mondje floepen. En zij, zo dat smaakte lekker. Weer vroeg ik haar (maar nu ik met een bibberige stem) Waar heb jij dat geleerd? Gewoon zij ze, dat kan toch elke vrouw, dat is hun instinct. Meiske wat kan jij dat goed zeg, zo goed heeft een vrouw het bij mij nog nooit gedaan zeg. Moet ik het nog eens doen? Vroeg ze, terwijl ze de restjes sperma uit haar mondhoeken zat te likken. Nee zij ik (met spijt) als ze ons zo een zien. Niet hier zij ze, bij jou thuis. Dat kan toch niet, zei ik als je moeder of de buren jou bij mij binnen ziet gaan? Je komt nooit bij mij thuis en nu ineens wel? Nee dat valt te veel op. Maar zij had al een idee, en wees naar een grote jutte zak. Dat daar kunnen wij goed gebruiken. Hoe dat zo? Vroeg ik. Nou als je mij nou daar in stopt en gooit mij op je schouder, dan loop je zo naar je huis toe. Jij bent gek zei ik.
Ja, op jou, zei ze. Als ze jou nou ontdekken, wat moet ik dan zeggen? Ze ontdekken me niet, ik zal heel stil zijn en me heel slap houden. Goed dan, intussen had ik mijn lul weer in mijn broek gedaan. Maar we moeten eerst de rommel opruimen. Samen ruimde we de box weer in. Nou, ik kruip vlug de zak in, zei ze. Ze kon er bijna helemaal in, maar niet helemaal. Haar rode lak schoentjes staken er nog uit. Dit gaat niet, zei ik. Heb je niet nog een zak? Vroeg ze. Oja, ik heb er wel meer, dan doe ik die via de andere kant om je heen. Na dat gedaan te hebben wierp ik haar op mijn schouder. Wat was ze nog lekker ligt. Nou lopen joh, fluisterde ze. Ik de box uit, de deur op slot draaien en de gang door richting de deur van de centrale hal. Bij die deur aangekomen hoorde ik iemand in de hal. Ik hoorde aan de brievenbussen rommelen. Ik hoorde Mathilde grinniken, ssst zei ik. Ik hoorde niets meer, in de hal en deed de deur open. Voorzichtig stapte ik de hal binnen en zag ook niemand meer. Gossiepietje, wat was ik angstig.
Ik stap te naar de lift toe en vreemd genoeg hoorde ik de lift deuren open en dicht gaan. Toch iemand? Dacht ik. Bij de lift aangekomen ging de deuren weer open. Mijn buurvrouw Annalies van zon 34 jaar (de moeder van Mathilde) stond in de lift ze was weduwe en woonde alleen met haar dochter. Ik hoorde de boxdeur open gaan toen ik de lift in stapte, zei ze, en heb de lift even vastgehouden voor je. O, dank u, zei ik en stapte de lift in. Wat is dat toch een mooie vrouw. Omdat het zo warm was had ze een kort rokje aan en een doorschijnend T-shirt. Wat heeft ze toch een paar lekkere benen. Er zat weer een flinke bobbel in mijn broek, dat moet ze zien. Zo, ben je de rommel aan het opruimen? Ja, ik ga dit allemaal eens onderzoeken of dit ook weg kan, zei ik. Ppffrt, hoorde ik in de zak. Wat hoor ik nou? Zei Annalies.
O sorry, Annalies in heb het een beetje aan mijn darmen, ik kon het niet ophouden. O, hindert niet hoor, daar hebben we allemaal wel eens last van. Mathilde hing slap van het lachen tegen mijn rug op. Ik voelde haar prille tietjes tegen mijn rug prikken, en met het mooie uitzicht op haar moeder met dat mooie onderstel. Kon ik mijn lol op. Dit had een groot effect op mijn bol staande broek. En ik voelde hoe de stiksel van mijn gulp los begon te raken. Ik durfde niet te kijken en probeerde Mathildes benen er voor te houden. Maar zei was te kort. Ze kijkt omlaag en ziet de gulp steeds verder open scheuren. Zo sorry, dat komt door mij, ik ook met mijn verleidelijke kleding ook. Toen ze dat zei, sprong het runnertje van mijn rits af, en viel op de grond. Wacht maar, ik pak het wel. Ze ging op dr hurken zitten om het te pakken. Ik kon onder haar rok kijken.
Mijn mond viel open, ze draagt geen slipje. Ik stond zowat klaar te komen in mijn broek. Ik kon zien dat ze opgewonden was, haar schaamlippen glinsterde van het vocht. Ze stond weer op, O, ik heb nog niet op de knop gedrukt zei ze, stom h? (ik vind het gewoon lekker, dacht ik). Ze drukte op de 5, en de lift kwam in de weging. Het zweet brak me uit. Dat zag Annalies ook wel. Zal ik je helpen met sjouwen? Vroeg ze. Tering, dacht ik, dat nooit. Weer hoorde ik ppffrt, nou zei Annalies je heb het goed te pakken. De lift stopt op de 5e. We stappen uit, zal ik een nieuwe rits in je broek zetten? Vroeg ze. Door mij is ie tenslotte stukgegaan. Nee hoor, ik gooi hem wel weg als ik binnen ben. O, zonde hij staat je zo goed. Ja, dat zeggen er wel meer, zie ik. Weer hoorde ik ppffrt uit de zak komen. We liepen de galerij op, de eerste deur waar we langs kwamen woonde zij, of liever gezegd hun. En daarnaast woonde ik.
Sterkte met de rommel zei, en draaide haar deur open. Ja, dank je Annalies en tot ziens h. Ik liep snel door want Mathilde werd nou toch wel zwaar. Bij de deur aangekomen wist ik niet hoe snel ik de deur moest openen. Struikelend stapte ik naar binnen, en liep in n streep door naar de slaapkamer. Ik viel op de knien en gooide Mathilde op het bed en gierde het uit van het lachen. Koeler!! zei ik, wat een spanning. Mathilde kwam proestend en snikkend uit de zakken gekropen en zei: wat kan jij liegen, last van je darmen. Ik vloog haar om de nek en gaf haar een zoen op dr mondje. Meteen opende zij deze en ging met haar tongetje naar binnen. Ook dit kan ze al goed. Ik voelde de geilheid weer bij mij opkomen en tongde haar terug. Ik begon haar bloesje los te knopen, want ik wilde die kleine tietjes wel eens zien die mij zo in de lift zo prikte. We hielden even op met zoenen. Daar kwamen ze tevoorschijn.
O, wat waren dat mooie stevige tietjes, er zaten licht roze harde tepeltjes op. Ik ging met mijn hoofd naar beneden en begon aan de knopjes te sabbelen. Een zacht kreuntje hoorde ik Mathilde slaken. Wat ben ik geil geworden joh, zei ze, mijn kutje is drijfnat, O, ja? Zei ik. Dat wil ik zien en knopte haar short los. Zij droeg wel een slipje, maar een hele bijzondere. Dit wat namelijk een nat slipje. Er was geen draad meer droog. Ik ging verder omlaag met mijn hoofd, en kwam bij haar slipje in de buurt. De frisse geur van een meisjes kutje kon ik ruiken. Met beide handen stropte ik de short van haar af, en daarna haar natte slipje. Daar is haar kutje, O, echt kletsnat en er zit bijna geen haar op. Ze heeft een lekker bol venusheuveltje. Ik begin haar te likken, ze smaakt heerlijk fris.
Ze laat zich achter overvallen op het bed, en laat even mijn gang gaan. Ze maakt geluidjes oeoeoeohhh, aaaiiiii, ik likte door genietend van haar sappen. Ze deed haar benen bij elkaar en begon te trillen, ze kwam klaar. Er kwam nog meer nattigheid uit haar kutje lopen, op het laatst was het een straaltje. Ik dronk het allemaal op. Zulk kostbaar sap laat je niet weg lopen in dekens of matras. Ooh, dat is lekker, zei ze, hier heb ik lang opgewacht. Hoe dat zo? Vroeg ik. Man ik geil al tijden op je met je dikke bobbel in je broek. Niet meer zei ik naar benende kijkend. Want Neef Teunis was vanzelf uit de broek gekropen. Mathilde liet zich op haar knien op de grond zakken en hapte toe. O, weer dat lekkere bekkie om mijn pik. Maar dit duurde maar kort. Toen zij ze ik wil hem in mijn diep kutje voelen. Och meisje die past toch niet bij jou? Dat zullen wij nog wel zien, ga op het bed liggen, zei ze. Ik gehoorzaamde en ging liggen.
Zij klom op het bed en ging gehurkt boven mijn pik zitten. Ik kon zo in haar kutje zien, de druppels hingen aan haar schaamlipjes. Mijn pik was zo stijf, hij is nooit zo stijf geweest. Hij moet nu wel 27 of 28 cm zijn, een druppel voorvocht stond er bovenop. Dus aan de stroefheid kan het niet liggen. Ze zakte tergend langzaam omlaag, ik voelde de warme schaamlipjes op mijn eikel rusten. Nog verder omlaag, mijn eikel verdween en toen ging ze zitten. Weg pik!! Au, riep ze. Toch wel groot h? Vroeg ik. M,m, zei ze, en begon me te berijden. O, mijn god wat was dat kind strak. Het toompje van mijn voorhuid deed er zeer van. Ze ging door met een verbeten gezicht. Ik droomde weg op de deining van haar ritme en dacht aan haar moeder die in de lift hurkte, aan haar natte kutje. Ik voelde Mathilde knijpen met haar kutje. Ze riep, wakker blijven, niet weg dromen. Waar zit je aan te denken? Aan die geile moeder van je.
Ik pakte haar tepeltjes beet en kneep er in. Wat je toch een geile donder Mathilde. Ik had het nog niet gezegd of ze kwam klaar als een volwassen vrouw. Kutje knijpend en wippend. De sappen vloeide weer rijkelijk, en door dit schouwspel kon ik me ook niet meer houden. Ik klaar en spoot het zaad diep in haar kutje, ze bleef zo een tijdje zitten op mijn pik. Tot de laatste scheuten weg gebd zijn. Toen stapte ze af, nam mijn pik weer in haar mond en likte hem helemaal schoon. Ik moet elke keer aan je moeder denken, wat is dat toch een geil wijf. O, ja, die geilt ook al tijden op jou. Heb je dat nooit gemerkt? Jawel, maar dat van je vader is zo kort geleden. Nou en? Die klootzak kon toch geen autorijden? Nou heeft ie zich dood gereden tegen een boom. Opgeruimd staat netjes. Zo mag je niet over je vader praten, hoor.
Waarom niet? Hij sloeg ons allebei, het was een tiran. O, in dat geval is het weg anders. Nou je het zegt, ik heb wel eens iets gehoord door de muur heen. Ik dacht dat het de TV was. Nee, dat was hij. Dus als je mijn moeder wilt troosten zal ik niet te lang wachten. Hoe dat afliep schrijf ik nog wel eens. Groetjes Piet (42)
Aantal keer gelezen:
261
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)