Spannendverhaaltje.nl

Het bedrijfsuitstapje - Deel 2

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Lieke meer verhalen van Lieke Het was vrijdagmiddag en moesten naar het toilet. We liepen een berg af naar de bus. Toen we bij de bus aankwamen mochten we het toilet niet gebruiken. Er is verderop een kroegje daar kunnen we naar toe lopen het is maar +/- 400 meter zei ik. Even later we zaten in een Oostenrijkse dorpskroeg en waren allemaal naar het toilet geweest en zaten aan een lekker drankje. Er werd over van alles en nog wat gesproken, ook over de seksuitspattingen van sommige college. De een zou een manlijke collega in de bus onder een deken hebben gepijpt en twee vrouwelijke collega`s zouden tongzoenend zijn betrapt. Ik moet zeggen dat ik dat laatste wel interessant vond. Even later kwam ik van het toilet en stond een collega te wachten om naar het toilet te gaan. Zou dat allemaal waar zijn wat er verteld word vroeg ik haar. Ze lachte en zei ik weet het niet maar van Susan en Petra heb ik van meerdere college gehoord dus ga ik ervan uit dat het waar is. Zelf werk ik nog niet zo lang bij het bedrijf en kende beide dames alleen vluchtig. Wel wist ik dat het een paar jonge mooie meiden waren die wel allebeide een relatie hadden met een man. Wat kijk jij raar zij Roos. Even bloosde ik en omdat ik een goed contact met haar heb vertelde ik haar dat ik lesbisch was. Roos keek even verschrikt en zei toen dat maakt toch niet uit.
Het was wat laat in de middag en het middagprogramma was afgelopen. We verzamelden allemaal bij een bushalte een klein stukje verderop. Toen we stonden te wachten hoorden we in de verte een paar paardenslee`s aankomen. Het bleek dat we allemaal met een paardenslee mee moesten. Ik zag Susan en Petra bij elkaar staat en besloot te vragen of ik met hen mee mocht. Natuurlijk mag dat, je gaat maar lekker bij ons in de slee mee. We stonden gezellig te kletsen en toen kwam Roos ook bij ons staan. Kom je lekker bij ons zitten zei Susan. Als het mag graag zei Roos direct. Het was zover we vertrokken in een lange stoet het 12 arrensleeŽn hoog de berg op naar een berghut de trip zou ongeveer een uurtje duren. Na een kleine twintig minuten werd er een korte pauze gehouden om de paarden even te laten rusten en de mensen te laten plassen. Dat zal voor ons niet meevallen zei ik lachend. Waarom niet zei Petra, ik moet toch echt plassen en ga dit nu ook doen. Ze stapte uit de slee en trok naast de slee haar broek naar beneden. Wel koud zei ze en trok daarna haar fleurige slipje naar beneden. Daar zat ze dan gehurkt met haar blote billen naar ons gericht te plassen. Susan begon te lachen we hebben we een tegen vallend uitzicht zei ze hardop. Nou gedraag je zei Roos. Zelf schoot ik nu ook in de lach en zei sorry Roos maar dit hebben we toch allemaal wel eens gezien. Roos stond op en stapte uit en liep naar een andere slee en stapte daarbij in. Petra was klaar met plassen en wilde opstaan wat voor uit zicht wou jij dan zei ze tegen Susan. Dat mag je zelf weten. Wat wil jij zien Lieke vroeg ze aan mij. Nou de voorkant lijkt mij interessanter. Okť jij je zin zei ze en stond op en draaide zich naar ons toe. Oooohhhh riep ik wat een schattig poesje, Susan schoot meteen in de slappe lag. Mijn god riep Petra wat zijn jullie voor een stel. Petra boog zich voorover en trok haar slipje omhoog, het bleek een mooi oranje slipje te zijn. Snel trok ze ook haar skibroek weer aan en kwam weer in de slee zitten. Ze kwam echter naast mij zitten en niet naast Susan. Meteen vertrokken we ook weer. Nu Roos weg was werd er opeens veel vrijer gesproken door Susan en Petra. En het werd daardoor ook veel gezelliger en er kwam snaps te voorschijn en die werd ook gretig genuttigd.
Al snel bemerkte ik dat de beide meiden wat aangeschoten waren. Ik besloot een gokje te wagen en vroeg naar het vermeende tongzoenen. Meteen begonnen de meiden te lachen en zeiden ďlekker tochĒ ja zeker zei ik bevestigend. Susan keek een beetje verbaast naar mij en vroeg meen je dat. Ja antwoordde ik anders zou ik dat niet zeggen. Snel keek ik nu naar Petra om haar reactie te zien en wat zij ervan vond. Petra zei niets maar reageerde wel. Ze gaf mij meteen een zoen op mijn mond en stopte toen weer. Ik vervolgens draaide me volledig naar haar toe en pakte haar hoofd beet en begon haar te zoenen. Met het puntje van mijn tong zocht ik naar een ingang en begon een tongzoen. Petra beantwoorde deze meteen door erin mee te gaan. Even gluurde ik naar Susan, deze bleek echter heel geÔnteresseerd te zitten kijken. Ik stak een hand naar haar toe en pakte haar vast en trok haar naar ons toe. Snel liet ik Petra even voor wat ze was en begon Susan te zoenen. Susan was ook meteen in de stemming en beantwoorde mijn tongzoen. Even later waren we in een passionele tongzoen verwikkeld. Plotseling stopte Susan, en ze trok Petra half over mij heen en begon haar te zoenen. Ga lekker door zei ik laat je niet storen door mij. Ik lag onder het boven lichaam van Petra en wilde nu meer. Voorzichtig bracht ik mijn hand tussen haar dijbenen en wachtte op een reactie. Opeens voelde ik dat Petra haar benen wat verder uit elkaar zette. Langzaam liet ik mijn hand omhoog glijden over de gladde stof van haar skibroek. Even wreef ik een paar keer met mijn hand op en neer. Daarna voelde ik een hand op mijn hand. Haar hand begeleide mijn hand en drukte die helemaal in haar kruis. Of wel kom ga door pak mijn geile kutje. Het viel niet mee met een hand maar ik kreeg het voor elkaar om haar skibroek te openen. Ik liet mijn hand nu in haar broek glijden en bereikte haar slipje. Behouden ging ik door naar haar kruisje en voelde dat ze helemaal nat was. Zachtjes wreef ik over haar venusheuvel en werd hierdoor zelf ook heel geil. Snel trok ik mijn hand wat terug en gleed toen in haar slipje richting haar kutje. Plotseling deed Petra haar benen dicht. Mag ik bij jou ook voelen zei ze zachtjes. Ja natuurlijk mag je dat schatje jullie allebeide.
Ik pakte haar hand vast en begeleide hem naar mijn broeksband. Even liet ik haar hand los en deed mijn broek los. Vervolgens pakte ik haar hand weer vast en duwde hem in mijn broek. De rest moet je zelf maar onderzoeken zei ik zachtjes. Even keek ik naar Susan, deze had haar eigen broek los gemaakt en zat met een hand in haar broek. Zelf voelde ik nu de hand van Petra over mijn kruis wrijven. Ze begon mijn venusheuvel te masseren en duwde extra hard bij mijn spleetje. Ik bracht mijn mond naar haar oor en kuste er zachtjes op en zei toen kom lekker in mijn slipje en spleetje schatje. In mijn ooghoek zag ik dat Susan zichzelf zat te masseren. Langzaam voelde ik nu Petra`s hand in mijn slipje glijden. Express kreunde ik even zachtjes. Een aaide ze over mijn kale poesje en ging toen naar mijn billen en kneep er even zacht in. Daarna ging ze weer terug naar mijn poesje. Ik voelde een vinger over mijn schaamlippen gaan en kreunde weer zachtjes. Meteen daarna voelde ik een vinger in mijn kutje gaan. Oohh wat ben jij nat zei Petra zachtjes. Dat komt door jullie twee zei ik. Hoe zo dat zei Susan opeens. Omdat ik heb gehoord dat jullie hadden getongd en dat wondt mij erg op. Verder zei ik niets en liet mijn hand in Petra`s slipje glijden. Meteen ging ik op mijn doel af en liet een vinger in haar grotje glijden. Oohh, Oohh kreunde Petra kom vinger me lekker klaar schatje. Petra lag mij te vingeren en ik haar. We waren beide zo geil dat we in een mum van tijd tot een geweldig orgasme kwamen. Even keken we elkaar aan en schoten in de lach.
Wat zijn jullie een stel geile loeders zei Susan. Ik keek Petra aan en zij knipoogde terug, ik wist meteen wat ze wilde. Snel trokken we Susan tussen ons in, Petra begon haar meteen te zoenen en ik trok haar broek wat naar beneden. Susan sputterde even wat tegen maar staakte snel haar verzet. Oohh zei ik wat een mooi slipje heb je aan schatje. Ze kon niets zeggen omdat ze met Petra aan het tongen was. Ik besloot om het van haar kontje te trekken zodat ik overal goed bij kon. Ze probeerde nog wat tegen te sputteren maar dat hielp niets. Toen ik eenmaal een vinger in haar natte kutje deed hoorde ik een zacht kreuntje van genot. Ik was haar volop aan het vingeren toen ik Petra`s hand van achteren bij haar anus kwam. Meteen duwde ze haar middelvinger in de anus van Susan en begon die te vingeren. Susan begon harder te kreunen en met haar onderlichaam te bewegen. Ik stopte met vingeren en begon haar kutje te likken. Oohh, oohhhh ga door kreunde Susan en even later kwam ze heftig klaar.
De koetsier keek achterom en zei: wir sind in funf minuten da. Hij knipoogde nog eens vriendelijk naar ons en keek toen weer voor zich. Snel deden we onze kleding netjes en gingen zitten alsof er niets was gebeurd. Petra keek mij aan en lachte, volgens mij heeft hij alles gezien zei ze vervolgens. Dat weten we zo lachte Susan ze stond op en ging over de rugleuning van het koetsiersbankje hangen. Hallo zei ze tegen de koetsier en die lachte vrolijk terug meteen daarop greep Susan naar zijn kruis, ja riep ze hij heeft een stijve pik. Susan opende zijn broek en begon hem snel af te trekken. Oohh kreunde de man en binnen twee minuten spoot hij zijn sperma over zijn eigen kleren. Susan deed zijn broek weer dicht en ging weer zitten. De koetsier draaide zich om en zei ďdanke dirĒ graag gedaan lachte Susan. Dit moeten we vanavond nog wel afmaken zei Petra.
Okť doen we zei ik meteen. Susan knikte instemmend. We kwamen aan op onze bestemming en werden met een borrel tegen de kou ontvangen. Daarna volgde een diner en een feestavond. De drank vloeide rijkelijk en er werd veel gelachen en geflirt daar mijn college. Niet alleen Petra en Susan deden dat maar ook anderen. Toen het 00.30 was werd er geroepen dat het tijd was om terug te gaan naar het hotel. Even later stonden we buiten in de kou en kregen een slee uitgereikt om naar beneden te sleeŽn. Petra kwam naar mij toe en vroeg op welke kamer ik verder wilde gaan. Zal ik naar jullie komen zei ik, prima zei Petra wij hebben ook een sauna op onze kamer. Even later roddelden we allemaal de berg af. Eenmaal beneden wachtte de bus op ons en bracht ons naar het hotel. Bij het hotel zei Susan kom maar snel je hoeft niet te douchen. Snel ging ik naar mijn kamer en trok mijn kleren uit en deed sexy lingerie aan en mijn badjas. Snel pakte ik ook even mijn handtas in met mijn camera en ik stopte er ook mijn duo-dildo en een vibrator in. Daarna ging ik op weg naar de kamer van Susan en Petra. Petra opende de deur kom binnen zei ze. Ik liep de kamer binnen en het was er een zooitje. Overal waar ik keek lag wat kleding en lingerie. Susan kwam de badkamer uitlopen, ze droeg niet veel een strak slipje en behaatje. Ze liep meteen op me af en begon me te zoenen. Petra ging in mijn zichtveld staan en begon zich op een erotische manier uit te kleden. Toen ze alleen nog in haar ondergoed stond stopte ze en zei de rest is voor jullie. Ik was nog steeds aan het tongzoenen met Susan. Zelf opende ik mijn badjas en drukte vervolgens mijn lichaam tegen dat van Susan. Deze reageerde door de badjas helemaal van mijn lichaam te trekken. Doordat we zo strak tegen elkaar gedrukt stonden kon ik haar warme lichaam goed voelen. In een ooghoek zag ik Petra naderen en ik stak een arm naar haar uit om haar te verwelkomen.
Petra knielde bij ons neer en gaf ons beide een zoen op onze buik. Petra begon mij op mijn buik te zoenen en ging langzaam naar boven. Susan begon mijn beha los te maken en deed hem vervolgens uit. Petra ging nu verder met zoenen en likte even over een tepel van mijn borst. Daarna begon ze aan mijn tepel te zuigen en knabbelen waarna deze fier vooruit ging staan. Zelf begon ik de borsten van Susan te kneden en masseren. Susan zelf deed snel haar beha los en vroeg mij hem uit te doen. Heel gewillig deed ik dat en meteen sprongen haar borsten fier vooruit. Weer wilde ik ze masseren maar Petra was spelbreker. Zij begon meteen te met het zoenen van Susan`s borsten. Okť dacht ik dan wat anders, meteen pakte ik Petra`s borsten vast en kneedde ze even daarna trok ik ze uit haar behaatje en begon ze te zoenen. Ik nam een tepel tussen mijn tanden en beet er heel zachtjes op en met een hand masseerde ik haar andere borst. Oohh kreunde Petra zacht dat is lekker. Ik liet beide meiden nu los en zakte door mijn knieŽn. Toen ik even omhoog keek zag ik dat Susan Petra`s beha uit deed en met haar borsten aan het spelen ging.
Borsten genoeg gezien dacht ik bij mezelf. Heel even keek ik nog een keer omhoog en zag de beide meiden tongzoenen met elkaar. Met een vinger ging ik in het slipje van Susan en spiekte even in haar slipje. Mmm dat mag er zijn dacht ik bij mezelf en draaide nu naar Petra toe. Ook bij haar spiekte ik even in haar slipje en zag meteen een kaal geschoren kutje. Ik liet nu mijn beide handen over hun kruis glijden en begon ze daarna even te masseren. Beide meiden kreunde kom Lieke ga door. Langzaam trok ik nu Susan`s slipje van haar kontje en vroeg haar eruit te stappen. Het slipje was al flink nat in het kruis. Daarna was Petra aan de beurt even kneedde ik haar billen en trok toen heel langzaam haar slipje wat naar beneden. Mmm zei ik dat ziet er lekker uit en trok haar slipje vervolgens helemaal uit. Susan en Petra trokken mij omhoog en knielden toen alle bij voor me neer. Je hebt wel een leuk slipje aan zei Petra maar dat gaat nu echt uit hoor. Meteen trokken Susan en Petra mijn slipje naar beneden. Oohh geil ding riep Susan jij hebt een mooi geschoren poesje.
Ik schopte mijn slipje aan de kant en zette mijn benen wat uit elkaar. Goed zo schatje zei Petra en meteen begon ze over mijn venusheuvel te aaien. Laat eens voelen zei Susan en duwde Petra`s hand weg. Susan aaide ook een keer over mijn venusheuvel maar ging daarna direct verder. Meteen voelde ik een vinger over mijn schaamlippen gaan en daarna bij me naar binnen glijden. Oohh kreunde ik ga verder alsjeblieft, jullie maken mij zo geil. Petra en Susan keken elkaar aan en schoten in de lach. Jij hebt ons geil en nieuwsgierig gemaakt, wij gingen niet verder dan wat tongzoenen tot jij in ons leven kwam. Jij hebt ons verder doen gaan in dat rijtuig anders was dat waarschijnlijk nooit gebeurd. Nou zei ik dan is het reden te meer om door te gaan. Susan zij verder niets meer en begon me te vingeren. Even later zei Petra kom laten we op bed verder gaan en sprong daarna op het bed. Snel nam ik plaats op het bed en ging meteen wijdbeens liggen. Kom riep ik laat maar eens zien wat jullie kunnen. Susan kwam op ons af en nam plaats tussen mijn benen. Dat geile kutje is eerst voor mij zei ze, meteen ging ze verder met vingeren. Zelf begon ik met haar borsten te spelen. Petra zat naast mij en kroop wat naar achteren, zo zei ze nu kan ik overal bij. Ze begon mijn borsten te masseren en haar andere hand gleed tussen de benen van Susan. Oohh kom maar zei Susan en deed haar benen wat verder uit elkaar. Petra begon met een hand het kutje van Susan te masseren. Lekker hŤ zei ik tegen Susan.
We werden beide heerlijk gevingerd en ik kwam dan ook niet veel later tot een heftig orgasme en gilde het luid uit van genot. Petra was onder tussen ook flink in het kutje van Susan aan het soppen en ook zij kwam even later lekke klaar. Nu jij riep Susan tegen Petra, deze ging meteen wijdbeens op het bed liggen. Ik pakte een kussen en vroeg Petra om even haar kontje wat omhoog te doen en deed het kussen er onder. Zachtjes fluisterde ik in Susan haar oor dat ze wijdbeens boven Petra`s hoofd moest plaats nemen zodat die haar poesje kon likken. Zelf ging ik tussen Petra`s benen zitten en boog voorover om haar poesje te gaan bewerken. Susan deed wat ik tegen haar gezegd had en vroeg toen aan Petra om haar te likken. Even twijfelde Petra maar voelde toen mijn warme tong tussen haar schaamlippen glijden. Oohh kreunde ze dat voelt lekker en begon daarna Susan`s kutje te verkennen. Even met een vinger en daarna voorzichtig met haar tong. Mmm dat proeft zoet en sappig zei ze het is echt heerlijk. Meteen ging ze toen verder met Susan te beffen. Ik ging nu ook ongestoord verder met Petra`s kutje te likken. Deze begon steeds harder te kreunen. Voorzichtig stak ik nu ook een vinger in haar anus en draaide die een beetje heen en weer. Oohh, oohhhh kreunde ze wat voelt dat heerlijk zo gelikt worden en die vinger in mijn holletje. Kom schatje lik je wel door riep Susan tegen Petra. Beiden likte we nu lekker door en ik gaf extra aandacht aan haar clitoris en Petra kwam even later gillend klaar.
Ik klom van het bed af en zei ik heb nog een speeltje bij dames. Ik liep naar mijn tas en haalde er mijn duo-dildo en vibrator uit. Met de dildo rond zwaaiend vroeg ik ďen dames wat vinden jullie ervanĒ. Ik gooide de dildo op het bed en zei dat we daar veel plezier van konden hebben. Zelf kroop ik nu ook weer op het bed en ging als een hondje op mijn knieŽn zitten en duwde de dildo in mijn kutje. Kom Susan riep ik ga jij maar eens lekker aan de andere kant zitten. Susan nam plaats achter mij en duwde de dildo een stukje in haar kutje. Oohh kreunde ze wat is dat ding dik hij past er maar net in mijn kutje. Ik keek Petra aan en vroeg of zij de dildo in onze kutjes op en neer wilde bewegen. Ze ging meteen recht op zitten en kroop naast ons. Petra pakte de dildo vast en duwde hem nog een stukje verder in mijn kutje, daarna duwde ze hem krachtig en diep in Susan`s grotje. Even kermde ze wat van de pijn en riep dat de dildo te groot en dik was. Petra zei dat wordt van eigens beter en ze bleef de dildo lekker op en neer bewegen. Ik merkte echter wel dat ze hem er bij Susan harder en dieper in duwde. Susan kreunde zachtjes oohhhh schatje je hebt gelijk het gaat beter en het is heerlijk die dikke dildo zover in mijn kutje. Wacht even zei ik en kroop van de dildo af. Hier komen jij zei ik tegen Petra en dirigeerde haar naar mijn plekje. Ik nam snel even de dildo in mijn mond zodat hij goed vochtig was en duwde hem toen langzaam in Petra`s poesje. Nu zal ik jullie eens helpen zei ik en begon de dildo heftig heen en weer te bewegen, ook duwde hem bij beide meiden diep en hard door. Met een hand masseerde ik ombeurt de borsten van de meiden en ze genoten beide heel intens. Ik pakte nu een hand van Petra vast en bracht hem naar haar kutje toe. Ze begreep meteen wat de bedoeling was en speelde met beide poesjes. Zelf genoot ik ook van het hele gebeuren, ik had nog nooit een triootje gehad met zo`n mooie meiden. Beide meiden begonnen steeds harder te kreunen en op de dildo te rijden. Even later kwamen ze dan ook gelijktijdig gillend en schreeuwend klaar.
We werden alle drie opgeschrikt door een hevige klap op de deur en het geroep van een collegaatje. We keken elkaar aan en lachten zachtjes. Ik stond op en liep snel naar de deur en opende die. Meteen werd de deur helemaal open geduwd en stapte Angela binnen. Wat maken jullie nou je houd iedereen wakker. Hť jullie zijn alle drie naakt merkte ze toen op. Ja lachte Susan dat heb je goed opgemerkt. We wilden net de sauna in gaan zei ik vervolgens. Als je zin hebt mag je ook wel mee in de sauna. Dat is geen onaardig idee zei Angela. Susan stond op en zei tegen mij doe de deur maar dicht Angela blijft hier. Meteen stond Susan op en ging naar Angela toe, ik help je wel zei ze lachend. Waar mee zei Angela verschrikt? . Dat merk je wel zei Susan, meteen begon ze Angela uit te kleden. Dat moet allemaal uit als je de sauna in wil zei Susan. Petra besloot Susan te helpen met het uitkleden van Angela. Ik nam plaats op een stoel en pakte mijn camera uit mijn tas. Snel zette ik de flitser uit en begon foto`s te maken van Susan en Petra die Angela aan het uitkleden waren. De meiden waren zodruk bezig dat ze niets in de gaten hadden, ik kon dus ongestoord mooie plaatjes schieten. Angela stond ondertussen al bijna met een ontbloot bovenlichaam. Ze had een leuk behaatje aan met een paar kleine tietjes daarin verborgen. Petra ging nu op haar knieŽn voor haar zitten en begon haar broek os te maken. Toen Petra de broek van Angela los had hielp Susan meteen mee om hem uit te trekken. Ik keek zo tegen de achterkant aan en zag een bij haar beha passende hipster waar haar billen net niet helemaal in zaten. Het zag er heerlijk pikant en sexy uit. Snel maakte ik een close-up foto voordat het slipje van haar billen verdween. Susan zag nu dat ik foto`s aan het maken was en stag goedkeurend haar duim omhoog. Heel sexy keek Susan nu naar mij en het slipje van Angela en begon over het slipje te aaien. Petra stond op en begon het behaatje los te maken en deed het vervolgens uit. Susan ging nu door de knieŽn en trok langzaam het slipje naar beneden en vroeg Angela eruit te stappen. Heel even keek Susan naar het kruis van het slipje en rook er vervolgens aan. Mmm je bent nat geweest zei ze met een lach. Angela kreeg een rode blos op haar wangen. Susan gooide het slipje naar mij en zei kijk jij ook maar eens. Ik keek naar het slipje en voelde er vervolgens aan, het is nog vochtig ook zei ik. We waren nu allemaal naakt en klaar om de sauna in te gaan.
Kom riep ik laten we de sauna in gaan. Even later zaten we alle vier in de sauna en ik genoot nog even na van ons seksavontuur. Ik hoorde Susan en Petra niet en keek daarom even om. Ze waren in een tongzoen met elkaar verwikkeld. Ook zag ik dat Angela nu naar de meiden keek en begon te blozen. Omdat ik haar vochtige slipje in mijn handen had gehad ging ik ervan uit dat Angela geil was. Angela bleef heel geÔnteresseerd naar Susan en Petra kijken. Ik ging nu heel dicht naast haar zitten en raakte haar lichaam heel even aan. Even keek Angela naar mij en keek vervolgens meteen weer naar de meiden. Zelf was ik heel opgewonden geraakt door het uitkleden van Angela en besloot een poging te wagen om haar te versieren. Snel bracht ik mijn lippen naar de hare en gaf haar een zoen vol op haar mond. Oohh wat doe je nu zei Angela, dat merk je toch zei ik. Meteen zoende ik haar weer maar ging nu verder. Mijn tong bracht ik in haar zwoele mond en begon een tong zoen met haar. Angela begon voorzichtig mijn tongzoen te beantwoorden. Het duurde niet lang en we waren in een heerlijke tongzoen verwikkeld. Mijn besluit stond vast ik wilde ook seks met Angela en volgens mij wilde zij waarschijnlijk ook wel. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar knie en wreef er wat mee op en neer. Meteen voelde ik de hand van Angela mijn hand wat terug duwen, maar dat was niet overtuigend. Wat krachtiger duwde ik mijn hand wat hoger en de weerstand die ik kreeg werd niet meer. Ik ging niet verder en toen trok Angela haar hand terug. Mijn hand lag nu op haar boven been en ik liet hem nu tussen haar benen glijden en stopte meteen. Ik friemelde wat met mijn vingertoppen en kwam daardoor steeds tegen haar schaamlippen. Angela gaf nog steeds geen weerstand meer en dus ging ik verder. Langzaam liet ik mijn hand in haar kruis glijden en stopte meteen een vinger in haar kutje. Oohh, Oohh zei ze wat doe je toch allemaal met mij. Lekkere dingen zei ik zacht en begon haar te vingeren. Met mijn andere hand begon ik met haar borsten te spelen. Angela kreunde even heel zachtjes. Heel even stopte ik met vingeren maar meteen zei Angela niet stoppen alsjeblieft. Ik duwde haar benen uit elkaar en ging verder. Haar kutje was onder tussen flink nat en stond wijd open. Ik stak er een vinger bij en begon haar met hoog tempo te vingeren. Oohh kreunde ze plotseling hard Oohh ik ga komen Susan en Petra werden er door opgeschrikt en keken naar ons. Angela had nergens oog meervoor en duwde haar kutje flink omhoog zodat mijn vingers diep in haar grotje gleden. Even later kwam ze luitkreunend klaar. Ze keek me aan en zei dat het heerlijk was en dat ze nog nooit door een meisje gezoend en gevingerd was. Daarna stond ze op en liep de sauna uit. Met drieŽn keken we haar een beetje verbouwereerd na.
Kom riep Petra laten we gaan douchen en ons aankleden. We liepen de sauna uit en zagen dat Angela zich zelf stond aan te kleden. Toen ze klaar was gaf ze mij een kus en zei tot straks in de bus doeiiiiiiii en weg was ze. Krijg nou tieten zei ik lachend wat een vreemde meid. Daarna gingen we met drieŽn onder de douche. Na een heerlijke douche trokken we een lekker zittend huispak aan. Petra en Susan begonnen met hun koffer in te pakken. Ik hoop niet dat jullie het erg vinden zei ik maar ik ga naar mijn kamer, ik moet mijn koffer ook nog doen. Snel gaf ik beide een zoen en ging naar mijn kamer.
Eenmaal op mijn kamer lag er een briefje op de vloer net voor de deur. Het bleek van Angela te zijn en ze had er haar 06 nummer op geschreven. Snel stuurde ik even een sms berichtje met de tekst ďhet was lekker en smaakte naar meerĒ. Daarna begon ik mijn koffer in te pakken. In 5 minuutjes was ik ermee klaar en dus helemaal klaar voor de terug reis. Omdat ik bang was inslaap te vallen deed ik mijn kamerdeur open en ging in de ligstoel liggen. He schatje hoorde ik even later. Ik opende mijn ogen en daar stond Angela in een strak joggingpakje. Ik kom voor meer zei ze. Zeg maar wat je wilt zei ik opgewonden. Blozend zei ze ik zo een afspraakje met je willen maken als we thuis zijn. Je hebt mijn nummer nu zei ik, zo gouw we tijd hebben spreken we af. Ik stond op en zei kom je hoeft jezelf niet te schamen hoor. Je bent een lekkere sexy meid die weet wat ze wil. Zullen we gaan zei ik tegen haar en daarna liepen we met onze spullen naar het vertrekpunt. Wordt vervolgd!! (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar lieke-les@live.nl)
Aantal keer gelezen:
509
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)