Spannendverhaaltje.nl

Helpen met benen scheren

-
12-08-2015
Hoi allemaal, ik ben nieuw hier, dit is mijn eerste verhaal. Benieuwd wat jullie er van vinden. Xx.

“Ik denk dat ze heel rustig zullen zijn, hoor. Ze hebben dan net de hele dag gefietst met Gijs vader. Dus waarschijnlijk vallen ze meteen in slaap en hoef je alleen op het huis te passen.”, had de buurvrouw over de telefoon gezegd. “Ook als ze wel druk zijn komt het wel goed hoor”, antwoordde ik.

Ik ben Jasmijn, een studente Nederlands (vandaar dat ik ook schrijf) van 22 en kan het geld goed gebruiken. Mijn buurvrouw heeft een zoon van zestien. Ze is gescheiden en daarom spring ik soms bij als zij een avond weg wil. Het is niet echt nodig, maar wel gezelliger voor hem. We koken samen wat, kletsen een beetje, kijken een film en dan wacht ik op de bank met studieboeken en thee tot de buurvrouw weer terug is.

Onze kamers kijken op elkaar uit. Ik heb Gijs er wel eens op betrapt dat hij ’s avonds, naar me keek als ik me omkleedde. Ik vond het prima, ik ben niet zo preuts en ook wel grappig om te merken dat ik zo’n pubertje zo makkelijk op hol krijg. Ik ben ongeveer 1,70m, heb vrij ronde billen en een stevige cup D. Qua vorm heb ik meestal geen BH nodig, eerder om alles op zijn plaats te houden als ik ren. Ik draag meestal zwart ondergoed, met kant er op. Je zult begrijpen dat Gijs nogal een rood hoofd had toen ik door had dat hij vanuit zijn donkere kamertje stiekem zat te gluren.

Een paar weken later had ik per ongeluk gezien hoe Gijs zichzelf aftrok. Ik zat op mijn laptop een beetje te Facebooken en Gijs was blijkbaar alleen thuis en wist niet dat ik hem kon zien. Hij heeft blond half lang haar, is nog vrij smal gebouwd, slank (van al het wielrennen) en ik had wel al door zijn spijkerbroeken heen gezien dat hij ook vrij stevige billen heeft. Hij begon met wat porno kijken. Langzaam aan begon hij met één hand over zijn kruis te wrijven. Ik kon van die afstand niet goed zien hoe het zaakje er bij lag, maar zijn hoofd werd wel een beetje rood. Eigenlijk vond ik toen dat ik in de gemeenschappelijke woonkamer moest gaan zitten van het huis, om hem zijn privacy te geven. En ook omdat ik het een beetje een vies idee vond. Maar stiekem was ik ook wel nieuwsgierig. Dus ik bleef kijken. Ik was bang dat hij me misschien zou zien, dus bleef ik zoveel mogelijk naar mijn laptop staren. De spanning voelde ik in mijn onderbuik en al niet veel later merkte ik dat ik ook een beetje nat werd.Na een tijdje knoopte Gijs zijn broek open en begon zijn boxer te strelen. Die stond al behoorlijk strak. Om de zoveel tijd zat hij even aan de mousepad van zijn laptop, ik denk om een ander filmpje op te zetten. Hij streelde over de bobbel in zijn boxershort. Ik kon het niet laten om mijn benen een beetje tegen elkaar aan te drukken en zo een kleine tinteling te voelen. Na een tijdje schoof hij zijn broek en onderbroek op zijn knieën. Zijn paal stond fier overeind, en van wat ik kon zien was hij behoorlijk groot voor een jongen van zestien, ik gokte zo’n zeventien centimeter. Ik voelde hoe mijn hoofd rood werd en streelde zachtjes mijn dijen, terwijl ik probeerde om ook zoveel mogelijk op het scherm te kijken. Ik moest er niet aan denken dat hij opeens zou opkijken en mij zou zien staren naar hoe hij zichzelf zit af te sjorren. Met lange slagen, zijn hand aan de onderkant van zijn piemel, trok hij zichzelf af. Soms versnelde hij even, maar steeds als hij tot een hoogtepunt dreigde te komen vertraagde hij of hield hij op. Man, wat werd ik er geil van. We waren al een half uur verder, mijn onderbroek begon vochtig te worden en ik zat met mijn andere hand nu onder mijn blouse, mijn linker borst te strelen. Mijn tepels waren stijf. Ik had zin om me te gaan vingeren, maar was bang dat ik dan de concentratie zou verliezen om niet te veel en te duidelijk te kijken naar hoe Gijs zichzelf en zijn zeventien centimeter trots zat te verwennen. Hij bleef maar trekken, en steeds hield hij weer in als hij bijna klaar kwam. Tot hij na een half uur tissues begon te pakken doorzette en ik zag hoe een behoorlijke hoeveelheid sperma uit zijn schokkende lul kwam. Hij hijgde nog even na, en begon daarna het zaad van zijn pik te deppen. Verlekkerd keek ik naar zijn glimmende eikel. Zodra hij zijn kamer uit liep stak ik twee vingers in mijn natte hete kut, ik bewoog snel in en uit, moest op mijn lip bijten om niet te hard te kreunen en kwam in no-time goddelijk klaar.

Nu ging ik dus bij hem oppassen. Een vriendje mocht blijven slapen, Laurens. Laurens en Gijs kenden elkaar van de middelbare school en hielden allebei heel erg van wielrennen. Laurens had kort zwart haar, meestal in een kuif gegeld. Hij was ietsje korter dan Gijs, maar ook ietsje breder.

Ik had een skinny jeans aangetrokken met daaronder een string en daarop een wit blousje met een blinde knopen (die zie je dus niet), met een wollen trui er over heen. Aangezien ik toch een trui droeg had ik geen BH aan, het valt dan toch niet zo op en ik vind dat prettiger. Mijn blonde haar had ik opgestoken in een halve knot. Sinds Gijs zich had afgetrokken had ik hem niet meer gezien. Maar ik had er nog wel vaak aan gedacht, bijvoorbeeld die ochtend, toen ik voor de zekerheid toch nog even mijn schaamhaar had bijgewerkt.

Lisette deed de deur open. Ze vertelde dat Gijs en Laurens zich nog even aan het omkleden waren. Ik zag hun bezwete wielerbroekjes bovenaan de trap liggen, klaar om gewassen te worden door Gijs moeder. Lisette trok haar jas aan en vertrok. Ik nestelde me met een literatuurgeschiedenis boek op de bank. Als Gijs en Laurens beneden waren zouden we wel even overleggen over wat we zouden eten.Na een tijdje kwamen ze allebei naar beneden in een joggingbroek en een t-shirt. Hun haren waren nog een beetje nat, hun hoofden nog een beetje rood van het douchen. Ik legde mijn boek aan de kant en stelde voor om pannenkoeken te bakken. Gijs en Laurens hadden daar wel oren naar. Dus begonnen we aan het beslag. Tijdens het mengen merkte ik dat de jongens naar mijn billen keken. Ik gaf Laurens de beslagkom zodat ik vast de boter in de pan kon doen. Laurens deed iets te enthousiast meel bij het mengsel, waardoor het opstoof en mijn trui er onder zat. Laurens keek me beteuterd aan. Gijs keek wat gespannener, hij was duidelijk benieuwd wat ik zou doen. Ik twijfelde: het makkelijkste zou zijn om de trui even uit te trekken en dan buiten af te kloppen, maar misschien dat ik dan de jongens het hoofd te veel op hol zou brengen. Uiteindelijk besloot ik dat ik niet te moeilijk moest doen, ik draaide me even met mijn rug naar de jongens toe en deed mijn trui uit. Mijn blouse kwam een behoorlijk stuk mee, maar gelukkig zagen zij alleen mijn blote rug, en misschien een stukje van mijn borsten.

Tijdens het eten informeerde ik hoe het wielrennen was geweest. En of ze ook de Tour de France volgden. Ik besloot ze een beetje uit te dagen en vroeg of ze ook hun benen scheerden, net als professionele wielrenners. Gijs sputterde dat dat voor meisjes was, Laurens gaf eerlijk toe dat hij dat nog nooit gedaan had en ook niet zo goed wist hoe dat moest. Ik antwoordde dat als ze wilden, ik ze wel de eerste keer wilde helpen…

De twee jongens zaten in hun boxershort aan weerszijden van het bad. Ik had mijn trui uit gedaan en de mouwen van mijn blousje opgestroopt. Als ik voorover boog had ik inkijk, dus dat probeerde ik een beetje te voorkomen door zo recht mogelijk te blijven zitten. Met een holle rug en mijn borsten naar voren pakte ik de douchekop en begon met de benen van Laurens met warm water te spoelen. Hij was er een beetje ongemakkelijk onder. Af en toen giebelde hij een beetje of bewoog hij met zijn benen. Gijs zat er bij, ook op de rand van het bad, ook in zijn boxershort. Daarna zeepte ik het linkerbeen van Laurens in. Om hem en Gijs te pesten deed ik niet alleen de benen, maar ging ik door tot ver bovenin zijn dijen, ik masseerde de paar haartjes die hij daar had extra goed in, waarbij ik met de rug van mijn hand soms langs zijn ballen streek. Ik deed alsof ik me hier niet bewust van was. Vanuit mijn ooghoek zag ik Gijs jaloers toekijken.

“Nu moet het even intrekken.”, zei ik. “Kom maar Gijs.”

Ik begon Gijs zijn benen nat te maken met het warme water. Gijs probeerde een beetje te spelen door mij ook af en toe nat te spatten, mijn blouse werd een beetje nat, maar ik deed alsof ik dat niet door had. Daarna begon ik met het inzepen. Ook hij was ongemakkelijk, maar ik zag meer beroering bij hem in zijn boxershort. Zijn witte boxer kwam steeds strakker te staan, en voor ik bij zijn bovenbeen was kwam zijn pik al tegen het elastiek aan. Zachtjes wreef ik met de rug van mijn hand “per ongeluk” langs zijn ballen. Bij elke beweging die ik maakte spande hij zijn buikspieren een beetje aan, en veerde zijn lul een beetje omhoog. Hij probeerde het een beetje te verbergen voor zijn vriend en voor mij natuurlijk.

Daarna begon ik de jongens te scheren. Dat ging vrij snel, maar voor hun natuurlijk tergend langzaam. Ik begon weer bij Laurens, bij zijn schenen en kuiten ook bij hem begon zijn pik tegen het elastiek van zijn onderbroek te duwen. Daarna ging ik weer naar Gijs, toen ik begon met het scheren van zijn benen begonnen er donkere plekken in zijn boxer te komen. Hij was echt heel erg geil. Zijn pik duwde het elastiek een beetje omhoog en naarmate ik hoger kwam kon ik zijn geile voorvocht ruiken.

“Gijs, wat heb je daar nou?”, zei ik. Terwijl ik met één hand bijna op zijn billen zat.

Gijs werd rood. Ook Laurens keek naar de strak gespannen boxershort van Gijs. Gijs siste tegen hem dat hij een andere kant op moest kijken. Ik gleed met de hand die bij zijn billen zat in zijn broekspijp, zodat ik over de donshaartjes van zijn kont kon strijken. Gijs snakte naar adem. “Waar moet Laurens dan naar kijken?” Vroeg ik. Ik ademde zwaar. Ik voelde hoe m’n kutje nat werd.“Nou weet ik veel,” sputterde Gijs. “Naar jou of zo, naar je tieten.” Hij deed stoer. Met mijn pink bewoog ik zachtjes langs zijn anus. Om Laurens niet te veel achter te stellen legde ik mijn andere hand aan de binnenkant van zijn been en kietelde ik met mijn wijsvinger soms langs zijn ballen. Als een van hun op dat moment ook maar een vinger op mijn kruis had gelegd was ik denk ik klaargekomen.

“Ik wil best mijn blouse uit doen, maar dan moeten jullie eerst.”, zei ik. En ik trok mijn handen terug.

Aarzelen stonden de jongens op. Hun pikken nog steeds fier overeind in hun boxers. Ze keken elkaar aan. Ik moedigde ze aan dat ze elkaar toch wel een keer eerder naakt hadden gezien, en hoe anders was dit nou. Uiteindelijk knikte Laurens, hij trok het elastiek van zijn boxer wat naar voren en trok hem daarna naar beneden tot zijn enkels. Laurens paal kwam tevoorschijn. Hij was denk ik een centimeter of veertien, een beetje dik en met zwart schaamhaar. Zijn eikel klopte en glansde van al het voorvocht. Ik kon mezelf niet bedwingen en pakte meteen zijn ballen vast. Laurens kreunde. En om Gijs nog wat meer aan te sporen begon ik zachtjes met Laurens af te trekken. Laurens begon al snel te hijgen. Hij sloot zijn ogen en kreunde mijn naam: “oh, Jasmijn…”

Nu was Gijs echt jaloers en ook hij deed zijn boxer eindelijk uit. Wat ik eerder had gezien toen ik hem in zijn slaapkamer bespiedde bleek waar te zijn: zeventien centimeter, hij kromde een beetje en zijn schaamhaar was donkerblond. Ook zijn eikel klopte en was vochtig. Gijs kon het niet laten om alvast een beetje met zichzelf te spelen. Ik stopte met Laurens af te trekken en deed mijn blouse uit, knoopje voor knoopje, zodat ‘ie eerst open viel en de jongens alvast een voorproefje zouden krijgen. Hun ogen waren groot als schoteltjes en hun monden vielen open. Ik zag ze hongerig kijken naar mijn tieten. Gijs stak zijn hand uit en begon ze te strelen en daarna te kneden. Het ging wat onhandig, maar ik was zo geil en opgewonden dat ik het niet meer had. Ik kreunde en hijgde zijn naam. Daarna greep ik naar zijn pik en begon hem af te trekken. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Laurens lekker aan zichzelf te rukken stond. Ik nam Gijs’ lul in mijn mond en begon te zuigen en met mijn hoofd op en neer te gaan. Met een hand pakte ik zijn ballen om die zachtjes te masseren, met de vingers van mijn andere hand bewoog ik over zijn anus. Gijs gromde diep, ik voelde zijn piemel schokken en in no-time spoot hij zijn sperma in mijn mond en over mijn gezicht. Ik veegde het van mijn wangen en likte het van mijn hand. Terwijl Gijs half stijf en half buiten westen even lag bij te komen keek ik Laurens aan.“Denk je dat je mij ook een beetje wil verwennen.”, vroeg ik. Ik was alvast begonnen met de knoopjes van mijn broek uit te doen. Laurens knikte ja en begon me te helpen met de knoopjes. Daarbij raakte hij met zijn knokkels per ongeluk mijn venusheuvel aan, wat ik al erg lekker vond. Ik kon het niet laten om in zijn oor te kreunen. Toen ik ook mijn onderbroek uit had voelde ik hoe de jongen vol bewondering naar mijn lijf keken. Ik stond midden in de badkamer. Laurens begon met mijn borsten te strelen en mijn buik te kussen en Gijs pik kwam door dit uitzicht weer overeind. Laurens ging door zijn knieën, mond zakte langzaam af tot hij op mijn kut zat en daar begon te likken. Eerst een beetje om mijn kutje heen, daarna de buitenste schaamlippen en tot slot ook de binnenste en mijn clitoris. Al toen hij om mijn poes heen likte kreunde en hijgde ik zijn naam en kwam ik bijna klaar. Hij hoefde maar een likje op mijn clitoris te geven en het was gedaan. Schokkend, met mijn handen in zijn haren, zijn gezicht tegen mijn hete kut duwend had ik een van de lekkerste orgasmes ooit.

Maar ik was nog steeds zo geil. Ik pakte Laurens piemel en wilde hem aftrekken om hem daarna te pijpen, maar bij de tweede streling van zijn eikel voelde ik hoe het zaad op mijn had en over mijn buik schoot, terwijl Laurens opnieuw hard kreunde.

Hongerig keek ik naar Gijs en zijn erecte zeventien centimeter. “Gijs,” vroeg ik hees. “Wil je me neuken?”

Ik ging op het tapijtje op de badkamervloer liggen. Gijs kwam naar me toegelopen en kwam boven me hangen. Hij likte aan mijn tieten, terwijl ik zijn piemel pakte en die zachtjes mijn hete kutje in leidde. Toen zijn pik langzaam langs mijn lippen gleed kreunden we allebei zachtjes. Gijs begon voorzichtig de eerste slagen te maken. Zijn slanke licht gespierde lijf begon te zweten. Ik genoot van zijn geur en zijn gehijg. Ik hijgde zijn naam en pakte zijn gespierde billen vast om het tempo ietsje op te voeren. Na een tijdje ruilden we om. Ik kwam boven op hem zitten, met mijn borsten lekker in zijn gezicht, heen en weer deinend op elke beweging die we maakten. Ik begon harder te kreunen en daardoor durfde Gijs ook wat meer geluid te maken. Buiten adem riep ik “oh, Gijs, lekker, ja”, terwijl hij aan mijn borsten zoog en met zijn beide handen mijn billen streelde. Gillend kwam ik klaar en kort daarop voelde ik ook hoe Gijs in mij ejaculeerde, grommend en schokkend.

Laurens keek mij hoopvol aan met veertien centimeter die weer in volle glorie was. Zou ik nog een keer kunnen? Proberen kan allicht. Ik stapte van Gijs af en ging op mijn knieën voor Laurens zitten. Laurens kwam achter mij op zijn knieën en duwde zijn warme lul in mijn kutje. Ik werd gek van alle geilheid en orgasmes die ik al gehad had. En kreunde en hijgde, terwijl Laurens op mij inbeukte. Ik voelde hoe zijn ballen tegen mij aansloegen, man wat was dat lekker. Gijs besloot onder mij te gaan liggen, zodat hij nog even met mijn tieten kon spelen. Ik voelde hoe Laurens iets harder werd en zijn zaad in mij loosde. En dat gevoel zorgde er voor dat ik nog één keer keihard klaar kwam. Ik schreeuwde het seconden lang uit.

Uitgeput en bezweet ging ik daarna douchen. Eerst kwam Laurens even bij me staan en daarna Gijs. Gijs heb ik stiekem nog een keertje afgetrokken terwijl Laurens al beneden op de bank zat. Ik denk dat het voor hun allebei de eerste keer was, maar dat heb ik ze niet gevraagd.

’s Avonds toen de jongens sliepen en Liset terug kwam vroeg ze of ze een beetje braaf waren geweest. “Nee, ze waren heel stout,” zei ik. “Maar ik kan dat wel aan hoor.”
Aantal keer gelezen:
1919
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)