Spannendverhaaltje.nl

Heet eten

-
21-10-2010
Onderweg naar jou toe, komen de beelden weer terug die ik had bij een van onze geile chats.
Het beeld waarin jij naakt in een stoel zit en ik al zoenend van je tepels naar je kruis zak, blijft maar in m地 kop zitten. M地 borsten glijden plagerig over je lul en vlak voordat ik die in mijn mond wil nemen stop ik abrupt met het verhaal. Want eigenlijk kan ik dit niet maken.
Ik ben gelukkig getrouwd en heb een hele goede relatie. Maar ja, de sex in die goede relatie is niet bevredigend en nu krijg ik sex op een presenteerblaadje aangeboden van iemand die ik altijd al leuk heb gevonden.
Nog steeds vol twijfels ben ik nu onderweg naar jou om gezellig iets te eten. Zoals ik het nu zie, kan het nog steeds twee kanten op gaan. Het kan de heetste avond worden die ik in tijden heb gehad of we eten gezellig iets en kletsen over van alles en nog wat tot het tijd wordt voor mij om naar huis te gaan.

Als ik binnen kom geef ik je een zoen en al gauw verandert dat in een lekkere natte tongzoen waarbij ik het gevoel heb dat je handen overal tegelijk zijn. Het ijs is gebroken en alles voelt precies goed aan.
Als ik m地 jas uit doe, kom je achter me staan en drukt je kruis tegen m地 kont.
Via m地 heupen gaan je handen over m地 buik en langs m地 zij kruipen ze over de zijkant van m地 borsten naar voren. Als je handen over m地 borsten glijden, reageren m地 tepels direct en dat is niet de enige reactie die ik voel. De kriebels kruipen inmiddels door m地 hele lichaam en ik realiseer me dat er nu echt geen weg terug meer is. Gelukkig wil ik dat op dat moment ook echt niet meer en geef ik me dus helemaal aan je over.
Ik sta lekker met m地 kont tegen je lul te draaien zodat jouw lichaam ook voelbaar reageert.
Ik weet dat je me nooit ergens toe zal dwingen wat ik niet wil, dus als teken dat ik het goed vind draai ik m地 hoofd een beetje zodat we weer even heerlijk kunnen zoenen.
Door mijn geile gedachten in de auto was ik al niet droog meer en nu voel ik dan ook het vocht tussen m地 schaamlippen door komen. Maar we hebben de tijd, dus maak ik me van je los en loop de kamer in.

Je hebt lekker voor me gekookt en we krijgen het voor elkaar om gewoon te eten. De geile spanning is om te snijden en daar genieten we allebei van.
Na het eten ga ik naar het toilet en neem m地 tas mee. Ik wil graag verder gaan waar we gebleven zijn en trek ik m地 bh en string uit. Ik stop ze in m地 tas en laat die een stukje open staan. Ik kleed me weer aan en haal m地 vingers door m地 zeiknatte kut. Als ik terug kom in de kamer zet ik m地 tas neer zodat je m地 ondergoed kan zien zitten en haal m地 natte vingers onder je neus door waardoor je m地 geil wel moet ruiken. Plagerig lik ik m地 vingers af terwijl ik naar de keuken loop om je te helpen met de afwas. Ik heb je nu duidelijk laten merken wat ik wil en daarmee zijn alle obstakels uit de weg geruimd.

Je komt weer achter me staan en je handen gaan op verkenningstocht terwijl je me weer terug naar de woonkamer duwt in de richting van de tafel. Je maakt m地 broek los en steekt je handen in m地 broek. Met beide handen masseer je m地 billen. Een van je vingers aait daarbij steeds plagend tussen m地 billen over m地 poepgaatje en die plagende vinger komt steeds gevaarlijk dicht bij m地 kutje. Heel langzaam laat je twee vingers bij me naar binnen glijden. Met je andere hand ben je onder m地 blouse gegaan en masseer je m地 tepels die weer keihard zijn. Met je vochtige soppende vingers masseer je m地 klitje terwijl ik probeer je broek open te maken. Ik kan er niet goed bij en je duwt mijn handen grinnikend weg. Terwijl ik me omdraai zakt m地 broek helemaal af en ik buig voorover over de tafel en ga met m地 benen een beetje wijd staan in de hoop dat je me met langzame halen diep in m地 kut zal neuken.

Maar je pakt me vast, draait me om en we geven elkaar een lange stevige tongzoen. Langzaam knoop je m地 blouse, knoopje voor knoopje, open. Onderweg neem je genoeg tijd om te spelen met m地 tepels en borsten, m地 buik en m地 benen. Zachtjes ruisend valt m地 blouse van m地 schouders en ik stap uit m地 broek. Naakt sta ik voor je en mijn tepels vragen gewoon om gesabbeld te worden. Je zuigt je vast aan m地 borsten, je sabbelt op de rondingen van m地 tieten en draait met je tong kringetjes om en over m地 harde tepels. Met m地 hand schuur ik over de dikke pik in je broek, maar verder dan dat kom ik nog niet. Zachtjes druk je me achterover op de tafel en gaat tussen m地 benen staan. Ik lig daar hulpeloos, ongeduldig geil, te wachten en je ogen glijden over m地 buik, m地 hals, m地 mond, m地 neus, m地 gezicht, m地 geile opgezwollen borsten en naar m地 sappig ruikende kutje. Rustig ga je op een stoel zitten en lik zachtjes aan m地 knie. Je tong kruipt tergend langzaam naar boven. Waar je over m地 linker kutlipje lik. Je begint me genietend te vingeren en likt over m地 drijfnatte klitje terwijl je je vingers naar binnen laat glijden. Je gaat staan en eindelijk kleed je je uit. Je bent zo opgewonden dat je pik niet naar voren staat maar als een vlaggenmast de lucht insteekt. Zachtjes duw je je eikel in m地 poesje en strijkt ermee tussen m地 lipjes door over m地 klit. Je linker wijsvinger doop je ondertussen in m地 kut en wrijft ermee over m地 rozetje. Pardoes steek je je harde lul ineens tot aan je zak ik m地 kut en draait met lange ingehouden halen in m地 grotje heen en weer. Dit is teveel genot in 鳬n keer en ik begin mezelf te vingeren. Dit moet een verschrikkelijk geil gevoel voor je zijn, dat een vrouw zich voor je vingert, want je laat me weten dat je me gelijk vol spuit als ik daar niet mee stop. Dat doe ik dan ook, want ik wil nog veel langer van die geile pik van je genieten. Je neemt het vingeren van me over en ondertussen lig ik daar dus naakt op de eettafel in je woonkamer.
Ik kreun om meer en je begint m地 poepgaatje te vingeren. Nu ben ik anaal niet echt iets gewend, maar m地 kont vingeren vind ik heerlijk geil. Ik hoop dat jij het ook lekker zal vinden als ik je straks lekker aan het pijpen ben.

Ik ben er helemaal van doordrongen dat je me tegelijkertijd, begluurt, neukt, vingert en in m地 kont zit te spelen. Normaal zou ik me nu ook volledig bewust zijn van mijn verre van perfecte lichaam, maar dat gevoel wordt overspoeld door het genot.
Je haalt je lul langzaam uit m地 soppende kut. Eigenlijk wil ik dat niet, maar je stoot nog twee keer langzaam en diep in m地 kut en haalt hem er dan toch uit.

Als je me los laat, sta ik op en duw je terug op de stoel. Nu is het mijn beurt om jou te laten genieten en je af en toe eens te plagen.
Je zakt onderuit op de stoel, je pik ligt glimmend van ons geil op je buik en je wacht op wat er nu gaat komen.
Ik buig over je heen en begin je te zoenen. Zo, zeg ik, hier waren we destijds gebleven en zak met m地 mond richting je oor. Hierdoor zakken m地 borsten op jouw lichaam en je tilt je handen op om ze weer vast te pakken. Ik duw je handen weg, want ik neem nu de controle van het spel even van je over. Plagerig bijt ik zachtjes in je oorlel en glij dan met m地 tong in je oor. Ik verken je oor, je nek en zak langzaam zoenend en likkend naar je tepels. Afwisselend bijt ik zachtjes op de puntjes en zuig ik er lekker aan. Doordat ik naar beneden zak. Liggen mijn tieten om je lul heen en je beweegt je heupen zodat je lekker tussen m地 bollen kan stoten. Ze zijn inmiddels nat van het geil en ik druk ze met m地 armen bij elkaar. M地 handen heb ik nog vrij zodat ik mijn nagels over je borst kan laten glijden. Je gaat door met bewegen en iedere keer als je eikel boven m地 tieten uit komt lik ik het vocht er vanaf.
Dit wordt me teveel. Ik wil die geile lul in m地 mond en dus zak ik verder en ga op de grond zitten. Ik richt m地 hele aandacht op jouw kruis en neem zachtjes je ballen in m地 hand om er aan te likken. Daarna lik ik je staaf van onder naar boven en nadat ik zachtjes in je eikel gebeten heb, zak ik weer terug. Dit herhaal ik een paar keer en ga verzitten zodat ik je lekker in m地 mond kan nemen. Ik begin je met mijn mond af te trekken en dat bevalt je wel want je begint nu zelf het ritme aan te geven.
Met m地 hand masseer ik je ballen en ik haal een van m地 vingers door m地 gleuf zodat hij lekker nat is. Doordat je op het randje van de stoel zit kan ik met m地 natte vinger lekker door je bilnaad glijden. Terwijl ik je lul in m地 mond hou en zachtjes in je ballen blijf knijpen, maak ik m地 vinger nog een paar keer nat zodat ik voorzichtig je poepgaatje in kan glijden met m地 vingertopje. Ik hoop dat je het lekker vindt, maar ook niet te want hoe geil je me ook hebt gemaakt, ik wil je sperma niet in m地 mond.
Als je zegt dat ik beter even kan stoppen doe ik dat dus ook. Ik sta op en laat daarbij mijn borsten weer over je lichaam glijden. Als ik rechtop sta richt je je aandacht weer op m地 tepels en neemt ze in je mond. Heerlijk zoals je ze zachtjes bijt en als je af en toe iets harder bijt voel ik de scheuten van genot door m地 lichaam schieten.

Je staat ook op. We zoenen weer even lekker en je duwt me weer terug naar de tafel.
Je legt m地 kuiten op je schouders, richt je nog steeds keiharde lul op m地 kut en stoot deze in een keer diep in m地 neukholletje. Met diepe stevige halen dans je door m地 kut. Elke keer als je bij me naar binnen gaat, stoot je naar boven. Elke keer als je uit me gaat trek je je lul langs m地 klit naar buiten. Je neukt me langzaam met een regelmatig tempo. Met beide handen trek je me aan m地 heupen nog strakker tegen je aan en je begint met je duim weer m地 klitje te bewerken. Met je andere hand masseer, aai, streel en trek je aan en over een van m地 borsten. M地 tepel draait tussen je duim en wijsvinger. Ik doe lekker mee en streel, aai en geil zelf met m地 andere tiet. Je laat m地 borsten los en je concentreert je helemaal op het ritme van het neuken. Ik pak allebei m地 borsten en ik hoop dat je er net zo bloedgeil van wordt als ik lekker in m地 tepels bijt. Ik lig als koopwaar op de tafel voor je uitgestald en ik hoop van harte dat hetgene wat je ziet je bevalt. Je pakt me van geiligheid vast aan m地 heupen en stoot fel en diep in m地 kut. Ik begin mezelf te vingeren. Terwijl je pik door m地 kutlippen glijdt voel ik je leuter steeds even tegen mijn vinger aan komen.
M地 kut begint te krampen en ik kreun, want dit is een van de lekkerste dingen die ik ooit mee heb gemaakt. Mijn tepels worden nog harder en ik voel aan je dat het bij jou ook begint te bruisen en te borrelen. Hard hijgend kom je inderdaad klaar in m地 hete kutje. Van genot knijp ik met mijn kut jouw pik bijna fijn. Oh shit wat was dat lekker schat.
Aantal keer gelezen:
685
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)