Spannendverhaaltje.nl

Heerlijke verwendag

-
16-08-2010
Het was een zaterdagmiddag en ik ging naar mijn vriendin. Bij haar aangekomen gingen we eerst wat drinken en praten en besloten we wat we gingen doen. Ik ging eerst haar poesje een scheerbeurt geven want ik wou graag dat beetje haar dat er op stond er af.
Dus zij op bed met haar beentjes open en ik smeer het schuim uit en begin ze zachtjes te scheren tot er een mooi kaal poesje overblijft. Na dat ik alles heb opgekuist geef ik er een lekker likje aan en sta recht en ze begint mij van men buik zo naar beneden te kussen tot aan men lul en neem die volledig in haar mond en begint er op te zuigen. Na een paar minuten laat ik ze stoppen en ga liggen op men rug en zij komt in 69 over mij liggen en begin haar clit te likken en haar kontje.
Ze begon steeds harder en sneller te pijpen en af te trekken dat het niet lang duurde of ik spoot alles in haar mondje maar ze trok weg en er spoot nog wat op men buik wat ze nadien lekker oplikte. Ondertussen was ze met haar poesje op men mond komen zitten en likte ik ze zo tot ze lekker klaarkwam. Ze kwam in men armen liggen en praatte nog even. Toen begon ik haar terug te strelen en aan haar poesje te voelen en ze was nog altijd even nat. Ze begon zelf ook terug met men lul te spelen en die werd weer lekker hard, ze deed een condoom om en ze kwam op mij zitten en ik ging zo in haar.
Toen vroeg ik haar om om te draaien en op haar buik te liggen zodat ik langs achter in haar kon komen, dit hebben we even gedaan en toen draaide ze zich om zodat ik op de gewone manier diep in haar poesje kon en zo beide naar een orgasme konde gaan. Toen we klaarkwamen zijn we naast elkaar gaan liggen en zij in men armen en hebben nog liggen nagenieten. Morgen komt ze naar hier en gaan we eerst naar het stad een vibrator kopen en dan gaan we hier thuis alles nog eens goed overdoen en zelfs nog in haar strakke kontje maar dat verhaal volgt nog als ik possitieve reactie's krijg van jullie.
Aantal keer gelezen:
507
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)