Spannendverhaaltje.nl

Heerlijk ontmaagd

-
16-08-2010
Ik ben een jongen van 18 jaar en ben al 2 jaar bevriend met Nicolette. Nicolette is een zwart harige met veel sjans en grote tieten en een lekkere kont en een fantastisch goed lichaam hier kun je lezen hoe dit lekkere ding mij ontmaagd in een zwembadhokje en het thuis nog een keertje overdoet. Het was op een zomerse dag 1 jaar geleden ik ging zwemmen met Nic. En we zaten de hele tijd te stoeien en te klieren zoals we met ze 2tjes wel vaker deden ook zaten we wat te zoenen… mar zo heftig als deze keer hadden we nog nooit gedaan en Nic. Voelde ook dat me paal omhoog kwam en vroeg : Wat is dit?
Ik zeg mijn paal en ze zegt kom mee en neemt me mee naar de omkleedhokjes en zegt ga daar zitten en ze begint zich uit te kleden en ik word steeds geiler en Nic ook. Nadat ze der striptease gedaan heeft zegt ze ga je gaan doe met me wat je wil! Dat liet ik me zeker geen 2e keer zeggen en ik ga meteen me gaan ik streel der heerlijke kutje en ga der met me vingers in en Nic schreeuwt het uit dan gaab we heerlijk verder ze pijpt me heerlijk en ik kom vrij snel klaar. Maar dat bederft de pret niet want ik lik der hele lichaam en oooooooooooo zo lekker als we tekeer gaan.
Ik ga heerlijk met de grote tieten spelen en daar word ik nog het geilst van! Ik blijf der kutje strelen en likken en ze haalt een condoom tevoorschijn en doet die om bij mij en zegt ga lieverd ga ga in me kom op je kan het en ik steek me paal erin en we kreunen het uit en we gaan heerlijk tekeer! Nadat we allebei klaar gekomen zijn kleden we ons om en gaan naar huis. Thuis aangekomen houden we het niet meer en ik ga met me handen onder Nics topje en streel der tieten weer zachtjes en Nicolette wordt weer meteen helemaal wild en alles wat we beleefd hadden doen we gewoon nog keertje over alleen dan op een bed! Deze dag vergeet ik nooit meer!
Aantal keer gelezen:
981
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)