Spannendverhaaltje.nl

Heen en weer

-
21-10-2010
Op een door de weekse dag zit een vrouw in de trein, op weg naar het werk, ca 35, college-jas, rok en blouse, een echte kantoormeid.
Haar haren zijn kortgeknipt en blond, rose lippenstift op haar lippen.
De vrouw noteert wat in haar agenda. Onderwijl voelt ze de blik van de man tegenover haar. Vanonder haar oogharen ziet ze dat hij haar ongegeneerd van top tot teen opneemt. Ze slaat haar agenda dicht ens topt hem in haar tas op de grond, met het vooroverbuigen is haar b.h. zichtbaar. Ze zet de tas naast zich op de bank en leunt wat opzij tegen de rug- en armleuning en slaat haar benen over elkaar.
Dan kijkt ze de man onbevangen aan, recht in zijn ogen. Ze monstert hem met eenzelfde blik als hij daarvoor, het lijkt een ongecompliceerd type, zit er redelijk ontspannen bij, casual gekleed. Donkerhaar, glad geschoren, een vage glimlach op zijn lippen. Een ondeugende blik, ze moet er bijna om lachen. Ze buigt haar hoofd wat en tuit haar lippen heel even in een ontwapenend glimlachje. Zijn glimlach wordt wat breder als antwoord, zijn blik daalt brutaal naar haar borsten.
Goed ingepakt, maar een belofte van volheid en rondheid onder haar blouse. Ze gaat wat rechterop zitten, haar borsten naar voren duwend, een uitdagende blik in haar ogen.
Een hand gaat even door haar haar, dan speelt ze met de hanger aan de ketting rond haar nek. Hij ziet de hanger in het decolletée van haar blouse verdwijnen. Ze glimlacht breed en likt haar lippen even af.
Haar ogen zijn gericht op zijn gezicht, ze plaagt hem door haar armen over elkaar te slaan, dan weer los, daarna bijt ze de nagel van haar wijvinger met korte rukjes af, ze zuigt even aan het gehavende vingertopje.
Zijn ademhaling gaat wat sneller, hij kijkt en kijkt. Zij hoeft niet te kijken, wetend dat de rits van zijn broek op knappen staat.
Hem aankijkend zet ze een gebogen been op de bank naast hem, hij ziet een kous en een jarretelle-gordeltje in de gauwigheid.
Ze buigt naar voren en houdt net stil voor zijn gezicht. Face to face, haar lippen geopend,met haar tong bevochtigend.
Hij kust haar onstuimig op die rose lippen, en duwt zijn tong naar binnen.Hun tongen kronkelen om elkaar, ze slaakt een zuchtje van genot.
Dan rukt hij de blouse los, duwt zijn lippen tegen haar borsten, hij kust en likt het spleetje tussen de borsten, heerlijk. Hij bevrijdt die borsten uit het gareel van haar b.h,.trekt haar b.h. en neemt een gladde, zachte borst in iedere hand, hij kust ze zachtjes, streelt ze.
Ze kreunt en gooit haar hoofd naar achter, ze zet haar rechterbeen ook op de bank naast hem en maakt zijn broekrits open.
Zijn harde gezwollen penis springt naar buiten, ze gaat bij hem op schoot zitten en neemt hem in de hand, streelt hem, doet er een condoom om, leidt hem de weg. Ze heeft geen slpje aan!
Haar kutje is zacht en heel nat,de coupé raakt gevuld met haar geur, het maakt hem wild. Ze kreunt zachtjes, 'ja', geil en gewillig gaat ze op zijn harde pik zitten, die als een roede hard omhoog staat. Ze kreunt harder als ze daalt en hij haar kutje binnendringt, die eerste werstand overwinnend. God , wat een heerlijk gevoel. Zijn pik is gebed in zacht, nat vlees. Hij ruikt haar geur, ze berijdt hem op en neer, hij likt haar tepels die hard voor hem op en neer gaan. Zijn pik gaat in en uit, ze wipt steeds op berijdt hem hard en snel.Haar adem gaat sneller, haar ogen zijn half gesloten, haar hoofd gooit ze in haar nek. Zijn pik gaat kloppen, hij voelt dat hij gaat komen, hij wil wachten. Zij gaat steeds wilder, hij pakt haar bortsen in zijn handen, een duim en vinger om ieder tepel en knijpt erin. Ohhh, ze kreunt en hij voelt haar schokken, ze schreeuwt zachtjes als ze komt. Nog even snel, hij duwt haar op en neer en voelt zijn lust eruit spuiten.Ze leunt even zachtjes tegen hem aan, haar hoofd op zijn schouder, dan horen ze in het gangpad wat gestommel. Hij rukt zijn condoom af,sluit zijn jeans, zij trekt haar rook nar beneden en doet haar blouse dicht. Met rode wangen gaat ze weer op haar plaats zitten. Dan lacht ze hem toe. Plots komt het station in zicht, ze ordent haar haren met haar vingers, staat op en trekt haar kleding recht. Als ze wegloopt met haar jas en tas werpt ze hem een kushandje toe. Bye stranger.
Aantal keer gelezen:
537
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)