Spannendverhaaltje.nl

(Hard werken) in de de tuin?

-
16-08-2010
Ze wist mij weer een te strikken voor één van die karweitjes in het huis waar een ‘echte jonge vent’ voor nodig is. De stakker, ze heeft zelf geen kinderen. Nooit getrouwd geweest zelfs. Heel wat voor die tijd. Ik verdenk haar dan ook dat ze lesbisch te zijn, maar dat terzijde. Ik moest de tuin winterklaar maken. Maar kut! Het was al winter! Verkleumd was ik, toen ik met het spitten begon. Dat snoeien gaat je niet in je kouwe kleren zitten. Maar ik was al lang blij dat Tante Eucalypta een tukje ging doen, en zich niet meer bemoeide met mijn activiteiten. Maar goed, laten we zeggen dat ze donders goed weet wat ze wilt. Op een gegeven moment hoorde ik ergens een stem vandaan komen. ‘Buurman, Buurman, is het niet een beetje koud om in de tuin te werken?’ Ik keek om mijn heen, maar ik zag niemand. ‘Joehoe, hier, hier boven!’ Ik keek omhoog, en zag de mooiste vrouw die ik mij kon voorstellen. Donker haar, een mooi front, maar vooral het gezichtje! Ogen die dwars door je heen leken te stralen, wangetjes van suikergoed, een neusje… Ach dat neusje. Een duikplank voor de mooiste Amazonevlinder was het.
Schitterend prachtig die vrouw, het poppedeintje op Tante Jo’s schoorsteenmantel gelijk. Mwagh! Drie, vierentwintig was ze, schatte ik. Ik verbaasde me ook, want het was niet de vrouw van wie ik wist dat die daar woonde. In de jaren dat ik Tante Jo wel eens hielp, heb ik zo’n beetje heel de straat leren kennen. En vooral Veronique, dié woonde boven Tante. Dat was gewoon een lekker wijf, maar toch heel anders dan deze engel. ‘Nou ja, voor je tante doe je alles hè’, zei ik nonchalant. ‘Kom je even boeven, wat opwarmen?’, vroeg ze met haar zoet gevooisde stem. ‘Nou hartstikke aardig van je!’ zei ik, ‘ik kom er aan’. Hai, ik ben Lidy’, stelde ze zich aan de deur voor. Ik was even stil vanwege haar schoonheid. ‘Ik ben een vriendin van Veronique, en ik pas een paar weekjes op haar huis’. ‘Piet’, antwoordde ik gevat, ‘achterneef van Tante Jo, en haar algemene klusjesman’. Ze lachte. En de hemel opende zich, een talloze kleine engeltjes zweefde rond haar warme gezicht. Ik was verliefd, en niet zo’n klein beetje ook.
Haar natuur getinte huid leek fluweel zacht, en haar witte kralen bijouterieën leken erin ingebed. Ze schonk koffie in met gratie van een koningin. Er was een stilte, maar vreemd genoeg geen spanning. Alles wat zie zei was oké, alles wat ik vooral niet deed, was ook oké. Bij het inschenken van haar kopje keek ze mij aan, lachend, zichzelf in alle pracht aan mij tonend. En ik bewonderde, en liet dat in alles blijken.’Melk, suiker?’ vroeg ze. ‘Nee, helemaal zwart’, zei ik. Mijn woorden zweefden zoals bellen van een bellenblaas spelletje. ‘Daar hou ik van’ zei ze lachend. Koffie moest als mannen zijn: heet, sterk en zonder tierlantijn’. Ik sidderde, als was de spreuk van zo’n tegeltje. Lidy ging tegenover mij op de bank zitten. Ze trok haar benen onder zich en begon over van alles en nog wat te praten. Ik luisterde naar haar stem, wat mij betreft had ze over de Bijbel kunnen vertellen. Aanvankelijk leek het bij het gesticuleren van het spreken te horen maar zo ongemerkt zat ze gewoon over haar benen te strelen!
De split in haar lange rok werd meer en meer naar haar linkerbovenbeen verschoven. Opeens viel hij open, en ze keek me met haar prachtige kijkers indringend aan. Als gebiologeerd staarde ik terug, maar haar ogen dwongen mij in haar schoot te kijken.Ik deed wat ze vroeg en zag tot mijn schrik dat ze geen slipje droeg! Haar kutje was heerlijk gladgeschoren. Niets in de wereld contrasteerde sterker dan Lidy’s voorkomen en haar hoerige gedrag. Ik begon mijn hart te voelen, zowel in mijn keel als in mijn pik. ‘Krijg je het nu een beetje warm?’ vroeg ze verleidelijk en lief tegelijk. Ik kon alleen maar knikken. ‘Dan moet je misschien wat uittrekken. Ik trok mijn trui uit, en mijn schoenen. Lidy stond op en liep op mij af. Ze bleef voor me staan en bukte zich voorover. Ik moest wel tussen haar prachtig volle borsten kijken. ‘Zo te zien maakt het niet uit wat je uittrekt, dan kun je net zo goed je broek ook maar uitrekken’ lispelde ze in mijn oor. En langzaam begon ze mijn short uit te trekken. Dit ging niet soepeltjes door mijn inmiddels flink gezwollen paal. Ik was als picknickboter op een warme zomermiddag. ‘Zo, ik zie dat meneer al aardig in de stemming begint te komen’, hoorde ik van ver.
Ze zat inmiddels op haar knieën voor me en nam mijn kloppende lul in haar hand. De opwinding gierde door mijn lijf, en als in slow motion zag ik dat ze haar geile mondje in de richting van mijn pik bewoog. Ze begon met mijn ballen te spelen. Toen sloten haar zwoele lippen zich om mijn eikel. Ik produceerde voorvocht als een gek, en zag haar dat geil op likken. Ze smakte, en deed dat zo gracieus dat het kunst met een grote K was. Haar gezicht werd roder, en ook haar ademhaling ging sneller. Plots realiseerde ik mij hoe dat kwam; ze zat zich zelf ook nog te vingeren! Ik moest alle zeilen bijzetten om niet meteen klaar te komen. De gratie van deze vrouw was volledig overgegaan in pure opwinding. Ze was geil, eigenlijk altijd begreep ik toen. Ze was een wolf in schaapskleren, een Barbie vamp, een prachtig zingende waternimf die de zeelieden naar de vervaarlijke rotsen leidde. Ze was goed voor één ding, en dat zou ik haar geven. Ik stond op en ging met een stuiterende paal voor haar staan. Ik trok haar shirtje uit en begon haar lekkere tepels te likken. Ze waren al hard, maar door het gelik en het zachte bijten werden ze nog harder. Diana begon te kreunen.
Weer vingerde zij zichzelf. Langzaam zakte ik door mijn knieën. Ik deed haar lange omslagrok los en wat ik toen zag was nog beter dan ik had durven dromen. Een prachtig kutje dat geheel onbehaard was, en al openstond. En nat, erg nat. Het zat zelfs op haar dijen. Ik bracht mijn hoofd tussen haar benen en zoog me aan haar kutje vast. Ze smaakte heerlijk. Haar zwaar gezwollen klitje was als een miniatuurpikkie, en stak glanzend en fier boven het zachte, schijnbaar kwetsbare vlees. Ze viel terug in de bank toen ik haar écht begon te likken. Ik had met mijn rechterhand ook haar anus gevonden en draaide rondjes eromheen, mijn handpalm op haar zachte billen. Steeds sneller en sneller, steeds intensiever had ik alles van haar onderlichaam lief. En haar ademhaling ging met mijn bewegingen mee, steeds onregelmatiger. Plots hield ze de adem in, de spieren in haar lijf verstrakten. Ik keek naar boven en zag de aderen in haar prachtige hals opzwellen. Ze bracht haar hoofd naar achteren en kreunde intens en schokkend.
De prachtige Lidy bereed haar hoogtepunt. Mijn lul stond ook op knappen, en ik vond dat hier maar wat aan gedaan moest worden. Het was genoeg geweest met mijn blinde adoratie. Gepakt moest ze worden! Terwijl ze nog na lag te schokken en zuchten, trok ik haar naar mij toe. Gewillig deed ze haar benen van elkaar en maakte zich klaar om mij te ontvangen. Ik zette mijn eikel tegen haar goddelijke opening en drukte met een zucht van verlangen mijn lul naar binnen. Haar kut omsloot mijn lul, het paste perfect. Ze voelde mij in zich dringen, en zuchtte op een manier waar ik altijd over fantaseer maar nog niet veel ben tegengekomen. Ik verloor mij zelf in haar, en begon al vrij snel echt te neuken. Ze was het waard, meer dan waard. De draaikolk was er, ineens, zonder één of andere aankondiging die ik normaal gesproken wel voel. ‘Ik kom!’, kreunde in afgemeten. ‘Oh ja, oh ja!!’, hijgde ze gretig, ‘ik wil het, ik neem het!’ En ik spoot in haar, alomvattend en helemaal. Van heel ver voelde ik dat ze rond mijn pik pulseerde. Ik was kapot. Met moeite wist ik mijn eigen gewicht van haar af te houden.
Langzaam gleed ik uit haar natte kutje. Ooh, ze was zo heerlijk. Ook Lidy moest even bijkomen. ‘Ik ben ook klaargekomen’, zei ze zacht. Haar vingers speelde met mijn tepels. ‘Maar dan anders’, klonk het er achteraan’. Ze voerde haar liefkozende activiteiten op, en was alweer met mijn scrotum bezig. Jezus, die gaat echt door!, dacht ik en keek naar haar o zo lieflijke, maar verraderlijke verschijning. Mijn lul zat nog onder de sperma. Lidy zei dat ze dat heel erg lekker vond, en dat ze daar opgewonden van werd. Ze nam voorzichtig mijn eikel in mond en begon het eraf te likken en te zuigen. Ze maakte mijn lul helemaal schoon. Ik ging op mijn rug liggen. En werd door haar prachtlijf bedekt. Ik kreeg een mooi uitzicht op haar kutje. Ik masseerde mijn vingers over haar schaamlippen die weer voorzichtig opengingen. Er gulpte wat vocht over mijn vingers. Ik begon haar te likken. Normaal gesproken doe ik dat niet zo snel, mijn eigen zaad likken. Maar bij Lidy was alles anders. Niet in de laatste plaats omdat haar gigantische geilheid mij daartoe dwong. En bovendien was de smaak anders, de mengeling van haar en mijn vochten; een heerlijke liefdesmirre. Met één hand masseerde ik haar harde klitje.
Slonk dat ding nou nooit?!, vroeg ik mij af. Mijn andere hand streelde haar borsten, en ik speelde met haar tepels. Haar ademhaling werd weer onregelmatiger. Ik was net klaargekomen, dus mijn orgasme zal wel even op zich laten wachten. Maar Lidy zat er alweer tegenaan! Zij zakte door haar knieën waardoor zij met haar kutje mijn gezicht kwam te zitten. Het, ons, vocht liep er nu werkelijk in stralen uit. Voor een derde keer kwam ze klaar. Jezus, hoe zij klaarkomt, dat staat nu nog in mijn geheugen gebrand! Nog af en toe schokkend en met een stotende ademhaling likte ze mijn gezicht schoon. Mijn inmiddels keiharde pik drukte tegen haar buik. ‘Die moet weer wat stoom afblazen volgens mij’ zei ze geil, recht in mijn gezicht. Opeens was ze weg. Maar net zo snel als dat ze vertrok was ze weer terug. Ze had olie gepakt, en voordat ik het wist smeerde ze mijn lul ermee in. Vlak voor mijn gezicht deed ze het ook bij zichzelf. Ik kreunde toen ik zag waar ze zich met het in smeren op concentreerde: haar kontje. Ik zou haar anusje moeten pakken, wist ik. Mijn opwinding steeg nog een graadje.
Lidy begon zich in haar kontje te vingeren. Eerst met één vinger, maar al snel waren het er drie. Ik moest van haar op de bank gaan zitten. Daar zat ik met een stuiterende lul. Ze ging voor mij staan. Langzaam zette ze haar knieën op de bank en met haar kontje boven mijn lul. Toen liet zij zich zakken. Volgens mij had ze dit wel vaker gedaan, want alles ging zo soepel naar binnen. Ik kreeg een goed uitzicht op haar lijf, op haar borsten. Ik knuffelde ze, likte aan haar harde tepels. Een nieuwe geilstoot trok door mijn lichaam; ze was zichzelf wéér aan het vingeren! De genotsgolven deden haar sluitpier spannen en ontspannen. Ik dacht dat ik het niet meer had. Dit was zo’n lekker gevoel dat ik het niet meer kon houden. Trekkend met heel mijn lijf spoot ik haar voor de tweede keer vol, maar nu (ergens) anders. Mijn eikel deed er zeer van. Bovenop mijn moedigde Lidy mij aan, als een lustfeeks. Het was verschrikkelijk, zoiets had ik nog nooit meegemaakt! Ze bereed het laatste zaad uit mijn kloten.
Even was ik echt van de wereld, en de mooie meid liet mij met rust. Ze rommelde in de keuken, en kwam met een mok warme Ovomaltine terug. ‘Zo, drink dit eerst maar even op. Dan kun je weer op krachten komen’, zei ze alleraardigst en lief. Ik had nog nooit zo’n ‘veelzijdig’ meisje als zij meegemaakt. ‘Je moet nu weer vlug naar de tuin van je Tante Jo terug’ zei ze, anders loopt het in de gaten. Even later stond ik met een nog half stijve pik in de ijskoude tuin. Ik ben kapot, maar ik heb het wel bloedheet, dankzij dat geile wijfie. Opeens hoorde ik het raam van mijn Tante opengaan. Ze steekt haar slaperige hoofd naar buiten. ‘Je bent nog niet veel opgeschoten hè?’, zei ze hekserig. ‘ Je zou een voorbeeld kunnen nemen aan dat logeetje van boven, ze heeft de hele dag lopen soppen en stofzuigen of zo. Ik kon er bijna niet van slapen. Schiet je nog een beetje op? En vergeet je de randjes niet?’ Ik weet het nu zeker, Tante Jo is in een verkeerde tijd geboren. Alleen zou ze vroeger net zo mooi zijn geweest als Lidy?
Aantal keer gelezen:
1219
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)