Spannendverhaaltje.nl

Handtastelijk

-
16-08-2010
Het was woensdagmiddag ik was vrij en ging de stad in. Ik had gewoon zin om iets te kopen alleen wat wist ik nog niet. Ik liep wat door het centrum en bekeek de etalages. Ik liep een sportzaak in, hoewel ik pas over 3 maanden op vakantie zou gaan wou ik toch alvast kijken voor een leuk badpak of bikini. Ik keek wat in de rekken om te zien over wat naar mijn smaak bij zat. Het was rustig in de winkel dus ik kon mijn gang lekker gaan. Zit er wat voor je tussen liefje klonk het achter me. Ik keek om en zag een middelbare heer in pak staan. Ik keek hem even aan en wilde weer verder zoeken. Tja meisje badmode is iets aparts. Je moet het mooi vinden maar het moet ook bij je lichaam passen.
Terwijl hij dat zei had hij zijn hand al op mijn schouder gelegd. Laat me je eens bekijken, tja eerst je jasje even uit. Voor dat ik er erg in had hielp hij me uit mijn jas. Ja ik heb al heel lang ervaring in de branche ik ben wat je noemt een oude rot. Hij praatte gewoon door en nam me goed op. Je hebt een goed figuur vrouwtje. Hij legde zijn handen op mijn taille. Hij draaide me om en bromde wat goedkeurends over mijn kont. Ja hoor wij gaan samen wel wat voor je vinden in het rek. Ik had nu al spijt van het topje dat ik aan had er was over mijn figuur immers niet veel meer te raden. Je hebt nog mooie stevige borsten vrouwtje, ja dat kan ook niet anders met je leeftijd waarschijnlijk, vol en stevig en toch niet te groot.
Brutaal deed hij zijn handen eronder zodat ze er even op konden rusten. Hij duwde ze even omhoog. Ja heel goed ging zijn relaas verder. Hij pakte een setje uit het rek en bekeek het. Dit zou je wel mooi staan denk ik. Kom maar even mee. Het was een vrij grote man en hij duwde me met zijn hand op mijn rug richting achterin de winkel naar de paskamers. Dit passen we even voor het modelltje als je deze niet mooi vindt heb ik nog wel wat andere dessins. Ik bekeek de bikini en hij viel inderdaad wel mee. Ik werd in een paskamertje geduwd. Doe je armen eens omhoog wil je kindje. Ik begreep niet waar hij naartoe wilde, ik dacht om de maat op te nemen ofzo. Ik had mijn armen omhoog en in 1 beweging trok hij het topje omhoog over mijn hoofd. Ik heb wel vaker borsten gezien hoor dus schaam je niet. Dit sloeg echt alles ik wist even niet meer hoe ik het had. Alsof het normaal was hielp hij me het hesje aan te trekken. Ik was weer bedekt gelukkig. En hoe zit ie.
Hij zat inderdaad lekker, zit wel goed geloof ik zei ik schor. Hij pakte het broekje. Ik begreep wat hij dacht te kunnen gaan doen. En de strik van mijn wikkelrok was al los en mijn rok viel als een lap stof op de grond. Kijk zei hij we denken hier wel aan hygiene hoor en wees op het plasticje in het kruisje van de bkini broek. Ik help je wel even en hoppa mijn slip naar beneden. Ik kon nog net uit brengen dat ik dit nog nooit meegemaakt had. Speciale service meisje geniet er maar van. Ik stapte 1 voor 1 met mijn voeten in het broekje en hij deed het omhoog voor me. Zo ik krijg zin in de zomer wat jij vrouwtje. Ik slikte alleen maar Hij had me een string model gegeven iets wat ik normaal gesproken niet zou dragen op het strand. Hij draaide me met zijn grote handen om en bekeek mijn achhterkant. Mooie billetjes zei hij nog toen hij zijn handen erop legde ze kunnen het hebben hoor. Ik werd weer omgedraaid zodat ie mijn voorkant kon bekijken.
Hij tuurde naar mijn kruis. Nee hoor keurig geen haartjes die er uitkomen. Niet te strak kindje ik schudde van niet. Zijn hand verdween naar mijn lies en verdween onder de rand van mijn broekje. Hier kan het soms pijnlijk strak zitten en hij liet zijn vinger van boven naar beneden langs het randje glijden. Ik voelde het topje van die grote vinger langs mijn lipjes gaan. En dan krijg je van die lelijke striemen. Hij bukte en deed mijn broekje uit. even kijken of ik striemetje zie. Zijn vingers gleden over mijn liezen. Nee goed hoor een passend broekje. Maar ja voor zo een mooi meisje als jij moet het ook niet moeilijk zijn iets te vinden. Ik zeg altijd maar zo een goede bikini broek voelt als een warme hand. Hij stond op en deed zijn hand tussen mijn benen, voel je zo lekker als een hand moet ie zitten. Mijn hart klopte nu wel heel snel en ik was sprakeloos.
Met 1 hand nog tussen mijn benen maakte hij het hesje los om vervolgens een khand op mijn borst te leggen, met hesjes is dat ook zo voel je. Zijn hand lag op mijn borst en hij drukte zachtjes met zijn vingers. Je bent een mooi vrouwtje fluisterde hij nu. Hij begon zijn hand wat tussen mijn benen te bewegen en liet zijn middelvinger tussen mijn lipjes doorgaan. Zo puur en zo zacht jij verdient alleen het beste. Hij duwde zijn vinger voorzichtig in mijn gaatje, alleen het beste zei hij nog. Met zijn vinger in me duwde hij me tegen de muur en drukte zijn lippen op een tepel. Zijn mond ging open en ik voelde zijn tong er tegen aan gaan. Zacht likte hij mijn tepel terwijl zijn vinger diep in me langzaam bewoog. Ik kreeg een rilling waardoor mijn tepel harder werd. Hij hief zijn hoofd en drukte zijn mond op de mijne Ik stond tegen de muur en kon geen kant op. Gillen kon ook niet want zijn mond snoerde die van mij.
In 1 beweging maakte hij zijn broek los en liet hem zakken. Zijn grote handen pakte me vast onder mijn armen en hij tilde me op. Ik wilde slaan en gillen maar was er niet toe in staat. Hij tilde me omhoog om me langzaam te laten zakken. Ik zakte en voeld waar tegen aan Zijn grote harde pik duwde tegen mijn poes. Ik voelde hoe die grote eikel mijn lipjes uitelkaar dreef en hoe hij me er als het ware over heen duwde. Toen zijn eikel in me zat bewoog hij me met zijn sterke armen even op en neer. Alsof er zo ruimte werd gemaakt want toen hij me weer liet zakken voelde ik zijn piemel heel diep in me. Lekker he meisje sla je armen om me heen alsof ik was gehypnotyseerd deed ik het. Zijn handen pakte mijn billen en begonnen mijn op en neer te bewegen. Iedere keer voelde ik hem diep in me gaan. Hij was duidelijk opgewonden want na vijf minuten kwam hij kreunend in me klaar.
Hij zette me weer op de grond. Hij stond even bij te komen en ik trok snel mijn kleren aan. Hij deed zijn broek goed en sloeg zijn arm om me heen. We liepen de winkel weer in. Er stond helemaal voorin de winkel een jonge dame achter de balie. Toen we bij haar kwamen vroeg ze of we geslaagd waren. We nemen deze zei de man en pakte zijn portomonnee en betaalde. Ik snapte er niets van. Na te hebben betaald nam hij me mee de winkel uit gaf me de bikini. Hier veel plezier ermee ik heb het al gehad van je. Hij liep weg en ik begreep dat hij niet in de winkel werkte.
Aantal keer gelezen:
601
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)