Spannendverhaaltje.nl

Halle-lul-jaah!

-
16-08-2010
Na een dag keihard werken, was ik wel toe aan een stukje ontspanning. De zon scheen en ik besloot om een stuk langs de dorpjes te gaan skaten. Deed mijn kniebeschermers om, want zo met dat korte rokje aan konden mijn knieen wel 'ns beschadigen als ik zou komen te vallen. Over het warme asfalt, met de wind in mijn lange blonde haren reed ik langs de weilanden. Mijn gedachten dwaalden weer eens af naar sex. Kan er niets aan doen, maar het liefst neuk ik elke dag minstens vier keer. Kom op, nog maar wat meer snelheid...af en toe zijn mijn verlangens zo groot dat ik mezelf moet dwingen aan iets anders te denken. Terwijl ik skate kwam er een auto aan hij stopte precies voor me, ik schrok ontzettend en probeerde mijn snelheid af te remmen maar kwam desondanks toch half op zijn donkere motorkap terecht.
Ik keek nogal angstig door het raam van de grote auto. Een ondeugend gezicht keek me aan het was de buurman die een paar huizen van mij vandaan woont. Laatst, op een zondagmiddag, lag ik languit op een handdoek in mijn roze bikini in mijn tuintje te zonnebaden. Hij was vanaf een ladder bezig met iets van bladeren ofzo uit zijn dakgoot te halen. Ik voelde hem naar me kijken, maar deed net of ik hem niet zag. Zijn blik, de zonnestralen en een rood wijntje maakten dat ik ontzettend geil werd. Smeerde mijn benen zachtjes in met zonnebrandolie, van dat hele dikke naar kokosruikende spul weet je wel. Mijn buikje volgde als snel en ik streelde met de hete olie mijn kleine maar fijne borsten. M'n bikinibroekje deed ik in een beweging opzij en ik ging mezelf lekker liggen verwennen. Verwonderd keek de buurman naar mijn spel. Over mijn steeds natter wordend kutje gleden mijn vingertjes. Streelde rond mijn klitje en trok mijn benen omhoog, zo kon hij mij nog beter bekijken. Hij stopte met werken en ik zag vanuit mijn ooghoeken dat ik hem verbaasde. Met twee vingers ging ik bij mezelf naar binnen..ik voelde dat ik zo zou gaan komen.
Het busje met de zonnebrandolie had eigenlijk wel een mooie vorm, een beetje klein voor een pik, maar het zou vast goed voelen. Ik maakte het busje nat in mijn mond en deed het voorzichtig bij me naar binnen jaaaa, dit voelde nog lekkerder dan mijn vingers. Het busje liet ik steeds sneller op en neer bij me naar binnen komen...Nog steeds had ik hem niet laten merken dat ik hem ook wel zag. Op het moment dat ik kreunend klaarkwam keek ik hem ineens recht in zijn ogen aan. Hij verloor bijna zijn evenwicht. Het portier ging open en nu stond ie dus voor me. "Zo zo buurvrouw," zei ie met zwoele stem, terwijl hij zijn zonnebril afzette; "Lekker stukje aan het rijden?" Hij liep naar me toe en pakte me bij mijn middel en duwde me tegen zijn portier aan. Zijn tong gleed nat in mijn mond. Ik stond nog steeds wat wankel op mijn skates en schopte ze, ondertussen hevig zoenend, uit. Zijn grote handen gleden onder mijn shirtje en met zijn vingers kneep hij in een van mijn tepels. Ik voelde dat ik al behoorlijk nat werd tussen mijn schaamlipjes.
Ik merkte hoe gespierd zijn schouders zijn, deze man, ook al moet ie denk ik ongeveer 10 jaar ouder zijn, heeft echt een goddelijk lichaam. Alleen zijn lichaam maakte al dat ik flink door hem genomen wou worden, nu hij me ook zo plaagde met zijn vingers dacht ik werkelijk dat ik ontploffen zou. Ik pakte zijn hand beet en duwde hem onder mijn rokje. "Beetje ongeduldig?", lachte hij. Zijn handen deden mijn witte stringetje naar beneden, hij viel op mijn enkels, ik stapte eruit en schopte hem onder de auto. Ach wat, het is toch mooi weer, kon ook wel zonder slipje naar huis terug. "Doe je shirt eens uit." Je moet je wel bedenken dat we aan een doorgaande weg stonden. Oke, er waren al een tijdje geen auto's of fietsers langs gekomen. Mijn shirt trok ik uit, tenslotte is het lente! Het portierraam voelde plakkerig aan op mijn blote rug. Hij zoende me in mijn nek en al snel gleed zijn mond naar beneden. Zachtjes zoog hij aan een tepel.
Ik werd gek. Voelde zijn stijve piemel tegen me aan. Deed ie daar maar wat mee! Denk dat ie mijn gedachten kon lezen, want hij deed zijn broek uit en ik voelde hoe groot hij was. Jeemig. Waren mijn gebeden verhoord? Terwijl ik mijn korte rokje nog aan had tilde hij me op en schoof me in een beweging op zijn keiharde paal. Zo diep had ik nog nooit een man in me gehad. Mijn adem werd me ontnomen...er reed een auto langs met een paar jongens erin, ze toeterden een keer, maar reden gelukkig door...Niets kon echter meer mijn aandacht krijgen dan zijn pik in mijn kutje. Hij liet me nu half op zijn auto steunen en neukte me met diepe stoten. Meestal kom ik alleen klaar als m'n klitje bij het spel betrokken wordt, maar nu kwam er een heerlijk gevoel vanuit het diepste van mijn poesje. Hijgend kreeg ik mijn allereerste vaginale orgasme. Wauw. Onbeschrijfelijk.
Hij zette me weer met beide benen op de grond neer. Wat een vent. Ik vond dat het nu zijn beurt was om verwend te worden. Ging op mijn knieen zitten, goh toch handig die kniebeschermers, en nam zijn grote paal in mijn vochtige mond. "Mmmm". Mooi zo, hij genoot er dus net zoveel van als ik. Ik zuigde aan zijn pik en proefde wat van zijn voorvocht. Deed me een beetje aan vanille denken, maar dan wat zouter. Met mijn tong draaide ik rondjes om zijn eikel en met mijn handen hield ik zijn ballen vast. Het kon niet lang duren of hij zou gaan komen. Zou ik hem in mijn mond klaar laten komen? Normaal doe ik dit niet, maar hij was geen jongen, hij was een man en hij maakte me zo heet. Het proefde niet vies, dus 'why not' toen trok ie zich terug. "Ik ben nog niet klaar met je hoor!" M'n kniebeschermers gingen af en mijn rokje ging uit, nu stond ik helemaal naakt voor hem. Inmiddels was het wel al wat schemerig geworden. Maar het was nog steeds heerlijk zwoel buiten. Het leek wel of we alleen op de wereld waren, zo rustig was het.
Hij draaide me om en duwde me met mijn buik op de moterkap. Eigenlijk beviel het me heel goed dat hij de touwtjes in handen nam, ookal voelde ik me best wel een beetje onderdanig zo half liggend op zijn motorkap, het wond me overduidelijk ook ontzettend op. Ik spreide daarom mijn benen voor hem. Met zijn vingers gleed ie vanaf mijn kletsnatte kut naar mijn sterretje. Zijn handen hadden mijn borsten alweer gevonden. "Mag ik van achter bij je naar binnen?"; fluisterde hij met laag hijgende stem in mijn oor. Ik nam een van zijn vingers in mijn mond en knikte van ja. Voorzichtig kwam hij in mijn sterretje en mijn kutsappen hadden ervoor gezorgd dat het vrij soepel ging. In het begin zachtjes, maar al snel verhoogde hij het tempo. Ondertussen deed hij een vinger in mijn grotje. Halleluja! Me plagend en van binnen verwennend, ondertussen mijn klitje bewerkend, kwam ik weer klaar. Hij trok zich voorzichtig terug uit mijn kontgaatje en nam me nog een keer op zijn giga pik. "Ik kom...." Zijn warme zaad spoot eruit.
Hij kuste me voor de laatste keer op m'n mond. "Wil je mee rijden?" Eigenlijk leek me dat wel prettig, hij had me behoorlijk uitgeput. Maar besloot niet om met hem mee terug te rijden naar huis toe, wat moesten de buren wel niet denken! Deed m'n shirtje, rokje en skates weer aan zwaaide nog 'ns naar hem en reed in een ruk, zonder slipje, terug naar mijn huisje. Waar ik nog de hele avond heb liggen nagenieten van deze ervaring.
Aantal keer gelezen:
624
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)