Spannendverhaaltje.nl

Halfbloedje In Zwembad 2

-
25-10-2010
Ze deed het best lekker met haar strakke bekkie en mijn paal werd harder en harder. Met haar 1,65m was ze een stuk kleiner dan ik en ik kreeg een geil idee. Ik trok mijn lul uit haar mond en tilde haar op, draaide haar ondersteboven en stak mijn tong weer in haar kut. Ze nam mijn paal weer in haar mond en ik kon haar mondje in deze staande 69 zelfs voorzichtig een beetje neuken. Ze werd weer lekker nat en kreunde geil terwijl ze mijn paal zoog.

Ik legde haar weer op haar rug op haar bedje. Ik vroeg haar om haar benen goed wijd te houden en zette mijn eikel tegen haar lipjes. Dit zag er heel geil en strak uit en ik vroeg me serieus af of ik wel in haar kutje zou kunnen komen. Ze keek me aan met een blik van “Neuk me!” en ik druk mijn eikel steeds wat steviger tegen haar poes. Ik zag haar lipjes wijken en wijken en opeens floepte mijn eikel haar kutje in. Ohhh, wow, wat was ze lekker strak en wat was ze heet van binnen, heerlijk gewoon. Mijn pik werd er gewoon nog iets harder en dikker van, ze gromde tevreden dat het de goede kant op ging, maar spoorde me wel aan om de rest van mijn paal er ook in te schuiven. Ik deed dit natuurlijk maar wat graag en zo zat ik helemaal diep in dit gloeiend hete en strakke kutje (Als ik er aan terug denk word mijn paal weer knoerthard). Nu trok ik langzaam terug tot alleen mijn eikel er nog in zat en schoof weer helemaal naar binnen, Naomi lag te kronkelen en te jammeren van geilheid. Met lange halen neukte ik haar, steeds sneller en steeds harder. Ze lag te kronkelen als een wilde en speelde ondertussen met haar heerlijke tieten, waar een paar hele geile keiharde tepels op zaten. Daar had ik later nog plannen mee. Ik pakte haar enkels weer en trok haar benen helemaal wijd, zo kon ik haar lekker diep en hard palen. Ze kwam voor de tweede keer klaar, nu op mijn paal. Haar kut werd hierdoor supernat en wat was ze toch heerlijk strak en heet. Ik trok mijn paal uit haar kut en hoorde een soort plop, zo strak was ze, heerlijk.

Ik zette haar op handen en knieën en doordat ik zoveel groter was kon ik makkelijk in dezelfde houding over haar heen gaan zitten. Ik vroeg haar om haar kontje in de lucht te richten en liet mijn paal in deze houding haar kutje weer in glijden. Ik neukte haar op deze manier een tijdje als een dolle stier en ik dacht dat ze gek werd van geiligheid. Met een hand kon ik nu ook met haar heerlijke tieten spelen, deze bungelden heerlijk onder mijn stootgeweld. Na een tijdje kwam ik overeind zodat ik haar heerlijke billen eens onder handen kon nemen. Ik kneedde ze en ging zo nu en dan even met een vinger langs haar sterretje. Elke keer als ik dat deed ging er een rilling over haar rug. Ik maakte mijn duim nat met speeksel en drukte hem een stukje in haar poepertje, ze kreunde en zei dat ze daar nog maagd was. Ik dacht dat ik misschien te fors was om haar dan daar te ontmaagden en besloot om het er voor nu even bij te laten. Ik neukte haar kutje in deze houding nog even door en vond het toen tijd om even te switchen.Ik trok mijn paal uit haar kut en ging op mijn rug op haar bedje liggen. Ze pakte mijn lul weer met twee handen vast en zoog er even snel op, altijd geil als meiden hun eigen sappen van mijn paal zuigen. Ik trok haar omhoog en zei haar dat ze op mijn paal moest gaan zitten. Ze zette haar voeten aan beide zijden naast me neer en liet zich zakken, ik ving haar ook met mijn handen onder die goddelijke billen.Ze pakte mijn paal en zette hem tegen haar lipjes, met een zucht liet ze zich er helemaal overheen zakken. Zo bleef ze een tijdje zitten, met mijn paal diep in haar buikje een klein beetje met haar kontje draaiend. Ik kon nu lekker met haar tieten spelen en kneedde ze dan ook met veel genot, als ik in haar tepels kneep dan kneep ze van schrik met haar kut in mijn paal. Ze ging op haar knieën zitten en ik zei haar dat ze me moest gaan berijden alsof ze op een paard zat. Ze begon langzaam op en neer te schuiven over mijn lul, omdat ze voorovergebogen zat kon ik nu lekker op haar tepels zuigen en knabbelen. Dit vond ze zo te merken erg geil. Zo bereed ze me een tijdje terwijl ik met haar heerlijk tieten speelde.

Opeens voelde ik een hand om mijn lul die me uit haar kutje trok en vervolgens iets warms en nats over mijn paal schuiven. Naomi stopte met bewegen en sprong van me af. MAM….. riep ze verontwaardigd, Wat doe je nou? Haar moeder was stiekem binnen gekomen en had mijn paal uit haar kutje getrokken en zat me nu geknield te pijpen. Hoewel dit natuurlijk gek was zag ik wel meteen dat Naomi haar looks niet van een vreemde had. Haar moeder zag er minstens even lekker uit met nog net iets grotere tieten. Ze pijpte lekker dus ik liet haar even gaan.

Naomi riep weer boos tegen haar moeder;”Maham, ga nou weg! Leroy komt jou toch zometeen neuken met zijn grote, dike negerpik?”. “Ja”, zei moeder, “maar die is niet zo groot als deze, gun je moeder ook eens wat!”. Ze duwde haar moeder weg en liet zich snel weer over mijn paal zakken met haar stakke poesje. Ze riep nog tegen haar moeder:”Ga weg, misschien delen we hem een andere keer wel, ok?”. Haar moeder verliet de kamer, naar later bleek omdat Leroy de trap op kwam.

Naomi ging weer verder met rijden en ik trok haar tegen me aan. Ze lag nu op me met haar heerlijke tieten op mijn borstkas en we verzonken in een geile tongzoen. Ik klemde mijn armen om haar heen en begon haar nu van onder keihard te neuken. Ze kreunde en steunde terwijl we geil zoenden en kwam voor de derde keer klaar. Ondertussen begon ik zelf ook aardig doorgeneukt te raken en steeds dichter bij mijn hoogtepunt. Ik bleef haar kutje van onderaf volpompen met pik en voelde mijn paal harder en harder worden en mijn zak aanspannen. Ik vroeg haar waar ze mijn zaad wilde hebben en ze zei:”Over mijn tieten en in mijn gezicht! Ik wil het proeven!”. Ze ging op haar knieën zitten en ik ging voor haar staan, ik stak mijn eikel tussen haar lippen en liet haar me naar een hoogtepunt trekken. Net voor ik kwam trok ik mijn paal uit haar mond en spoot haar tieten onder en liet haar het laatste restje uit mijn pik zuigen en doorslikken. Ze haalde met haar handen mijn zaad van haar tieten en likte het op, wat ze niet meer weg kreeg smeerde ze uit over haar tieten. Het was inmiddels 00:30 uur, we bleven een tijdje op bed liggen en vielen in slaap.
Aantal keer gelezen:
240
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)