Spannendverhaaltje.nl

Haar vriendin ontdekken op vakantie

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door flevoman62 op vakantie
Dit jaar was Simone voor het eerst alleen op vakantie gegaan. Nou ja, alleen, zonder haar ouders, maar met haar beste vriendin, Brenda
Brenda zag hem als eerste, in de disco van het Spaanse Torremolinos. John een engelse jongen, paar jaar ouder dan hun en was hier op vakantie met vrienden. Hij was lief, charmant , zag er goed uit.
In de dagen die volgden gaf hij meer de voorkeur voor Simone als gesprekspartner omdat zij beter engels sprak dan Brenda. Brenda vond het allemaal goed en versierde wel een "gozer uit de buurt" . Zo zei ze dat.
Een paar keer kwam brenda niet terug van haar "gozer uit de buurt" date, maar kwam wel opdagen met het ontbijt. Met een dikke knipoog vertelde ze dan dat ze "goed had geslapen met de gozer".
Drie avonden voor John naar huis zou terug keren kuste hij haar plotseling op de mond. Zij kuste hem terug. Ze openend haar mond en voelde zijn tong in haar mond ronddraaien. Zijn handen betasten haar borsen, billen en kutje.
Ze stond te trillen op haar benen. Hij drukte haar tegen hem aan, toen voelde zij voelde zijn harde staaf. Haar hand stoote er per ongeluk tegen aan. Of was het wel per ongeluk, ze kon het niet zeggen.
Ze kreeg moeite met ademen. Hij trok voorzichtig haar topje omhoog en zag dat ze geen bh droeg.
Ze keek hem aan en zag iets wat ze nog niet eerder bij hem of een andere jongen had gezien. Onverholen begeerte stond er in zijn ogen te lezen. Een lichte paniek overviel haar. Behalve wat voelen en zoenen in het fietsenhok van school had ze geen verdere ervaring op het gebied van sex. Brenda wel, maar Brenda was weer bij een "gozer uit de buurt"
John maakte zijn lippen nat, tilde een borst op en zoog voorzichtig aan een tepel. "Please, john, i cant" , ze kon het nog net uit brengen. Ze duwde zijn hoofd weg. Verward keek hij haar aan. Samen gingen ze op de grond zitten en rustig vertelde ze hem dat ze nog maagd was.
Gelukkig hij begreep het en was zo lief voor haar. Hij kuste haar en noemde haar "mijn schat". Hij stond op en hielp haar overeind. met de armen om elkaar heen bracht hij haar naar haar appartement. Voor de deur gaf hij haar een kusje op de mond en ze spraken af om de dag er na weer te zien.
Die nacht besefte ze dat ze verliefd was op john. Ze wist het zeker, hij ook op haar. Ze pakte haar mobieltje en belde Brenda. Haar voice mail stond aan. Ze sprak wat in "Hee, ik ben super verliefd meid, bel me even als je tijd hebt".
Brenda belde niet, maar stond heel vroeg naast haar bed. "Heb je condooms, voor je het weet ben je iet zo'n geile slettebak als ik". Simone keek slaperig omhoog, condooms? Jezus, condooms natuurlijk. Stom, stom. Had ze niet bij zich.
Condooms had ze ook nog niet nodig gehad, dus waarom zou ze die bij zich hebben op vakantie. "Trut", was de krachtige mening van Brenda. En onder het motto "waar heb je anders vriendinnen voor" mikte ze een doosje durex op het bed.
Brenda haalde er een paar uit en mikte die op de hoop kleren van Simone naast het bed. "Straks in je zak steken, kan hij zijn zak legen. Nu eerst ontbijten en dan krijg je sextips van tante Brenda. "
Simone kon geen hap door haar keel krijgen en ratelde de hele tijd over John. "Verveel je toch niet, he?"vroeg ze opeens bezorgd aan Brenda.
"Nee hoor", Brenda schoof een stukje brood opzij, "heb je al gepijpt"? Simone begon van schrik te stotteren. Onverstoorbaar vroeg Brenda door, "een jongen afgetrokken, getongd, jezelf gevingerd"?
"Luister schat, je bent nog maagd, dat weet ik, je hebt me dat al duizend en nog wat keer verteld. Ik neuk met elke jongen die ik leuk vindt om te neuken. Ik heb de ervaring. Als ik niet weet wat je kan of weet, kan ik je ook niet goed helpen"
Brenda keek scherp naar Simone. "Jee moon je bloost". Eigenlijk, vondt Brenda zag Simone er heel lekker uit, zeker nu ze zo bloosde.
Simone kreeg de kriebels van de wijze waarop Brenda naar haar keek. John had ook zo gekeken naar haar. In eens werd haar keel dik en droog, begon ze te tintelen. Haar tepels werden stijf. Ze zag Brenda´s blik naar haar borsten gaan.
Ze slikte. " B..bren..brenda..". Brenda streelde het haar van Simone. "Oke, schat we geilen op elkaar, is me wel vaker overkomen geilen met een meid." Ze tilde Simone een stukje op en plante haar op de ontbijt tafel. Ze stond tussen de benen van Simone en sloeg haar handen om haar nek. De meisjes keken elkaar diep in de ogen. De mond van Brenda zweefde naar Simone toe. Heel voorzichtig gaven ze elkaar een kus. Daarna giechelden ze. Waarom wisten ze niet maar het hielp de spanning tussen hun tweeen weg.
Weer kusten ze elkaar, langer deze keer. Onbewust duwde Simone haar bovenlichaam tegen die van Brenda. Haar handen streelde lanzaam over haar rug. Brenda hijgde een beetje. "Wil je tongen"? Simone reageerde direct door haar mond aan te bieden en haar tong bij brenda naar binnen te laten glijden. Brenda streelde haar hals. Ze sloot haar ogen en liet zich achter over vallen op de tafel. Met bewegingen die bewees dat ze ervaring had, werd Simone door Brenda uitgekleed.
Toen ze alle twee naakt waren, pakte Brenda een stoel en ging tussen de benen van Simone zitten. Ze was verrast toen ze zag dat haar vriendin een kaal, glad kutje had. Ze gaf lieve kleine kusjes op het maagdelijke kutje. Ze zag de klit groeien en de kutlipjes groter worden. Voorzichtig schoof ze een vinger een klein stukje naar binnen. Ze was vochtig.
Simone voelde de lippen van Brenda op haar kutje. De tong strelend en plagend over haar lipjes. Ze raakte in een roes en strekte haar benen. Ze hapte naar adem toen ze iets in haar kutje voelde. Haar kutje werd warm. de spanning in haar lichaam nam toe.
Brenda stond op en trok een spoor van kusjes over haar buik en borsten naar boven toe. Ze deed haar ogen open. De mond van Brenda zweefde boven die van haar. Simone tilde haar hoofd op en opende haar mond. Haar tong draaide gulzig rondjes in de mond van haar beste vriendin.
Brenda maakte zich los van haar hete vriendinnetje en zei dat het in bed lekkerder lag. bovendien hadden ze daar meer ruimte om met elkaar te spelen
Het bed was inderdaad ruim voor hun samen. Algauw leide Brenda het spel weer. Ze lag plat op haar buik en kuste weer het kutje van Simone, ze proefde het kutsap uit het kutje van simone. Omhoog kijkend zag ze de buik van Simone samentrekken, Ze pakte een kleine vibrator uit het nachtkastje en drukte die tegen het harde klitje aan. Met een grotere vibrator gleed ze het kutje in. Even voelde ze weerstand, Simone maakte een kort geluidje en kruinde toen lang en hard.
Simone hapte naar adem, haar hoofd in het hoofdkussen gedrukt. Ze had het overal bloed heet. Overal voelde ze zweet en haar tepels stonden stijf recht op. Ze voelde haar spieren samen trekken in haar buik.
Ze hoorde een zoemend geluid en bijna gelijdtijdig een trillend gevoel op haar klitje. Kort daarna voelde ze iets in haar kutje glijden. Het deed pijn, Iemand maakte een raar geluid, ze besefte dat ze het zelf was. De pijn hield op en toen gleed dat ding in haar kutje heen en weer. De druk op haar klit nam toe...........En toen was ze over de rand. Haar lichaam schokte, ze schreeuwde het uit. Het hield minuten lang aan.
Langzaam kwam ze tot rust.
Brenda kuste haar teder op de mond. "Gefeliciteerd, schat, je bent maagd af" Als bewijs hield ze trots de grote vibrator om hoog waar een beetje bloed op zat.
Het werd voor de dames nog een lange dag in bed. John was iemand uit het verleden. Alleen het nu was belangrijk.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar flevoman62@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
515
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)