Spannendverhaaltje.nl

Haar brandende kut vraagt om meer

-
16-08-2010
Om iets voor vier uur belde ze me vandaag, mijn mooie lekkere en zeer geile buurvrouw. Ze vertelde me dat ze de zonnebank had geresererveerd om tien voor 5 en graag wilden ze vragen waar ik was, maar ze kon zich nog net bedwinnen en vroeg verder niks. Mijn heerlijke buurvrouw die ik 7 jaar eerder alles geleerd had kwam zoals afgesproken braaf om iets over half 5 thuis om met mij naar de zonnebank te gaan, gelukkig was ze braaf geweest, maar ik wist al dat haar straf vanavond een nieuwe wending kreeg en dat zij daar alleen nog maar van had gedroomd. De avond ervoor heb ik haar, ik zal haar voor het gemak Bianca noemen, Geile bianca om precies te zijn een heerlijke beurt gegeven en voor ze in slaap viel is haar kut minstens 12 keer tot een ongelovelijk en heter dan lava spuitend orgasme gekomen.
Na het eten zat ze gelukkig en met een zeer tevreden gevoel aan de tafel en nadat ik een heerlijke blow had opgestoken begonnen haar ogen heftig te glimmen en haar lach was zacht en lief en had een mengeling van iets vris en naiefs en ik kon mijn gedachte niet meer afhouden van al dat geils wat ik vanavond weer met haar zou gaan doen, haar kut vraagt er om en ik geef het haar graag, het kleine sletje wil geneukt en gebruikt worden door mijn kronkelende tong, wonder vingers die elke vrouw naar de grenzen van puur genot brengen en mijn neukgereedschap werd dan ook harder dan hard bij de gedachte dat dit kleine fijne blonde slettje met een heerlijk kaal flamoesje een haar kleine borsten vanavond weer straf zou krijgen. Ik stond op en ging voor haar staan en haalde mijn grote dikke lul uit mijn broek en hield mijn gereedschap harder dan staal voor haar mond, ze keek me aan met die geile ogen en haar mond ging gulzig open en haar tong likte mijn rode glanzende eikel, ik lachte en zij dat ze maar een keer mocht likken en stopten mijn geile stang weer in mijn broek.
En daar bleef hij even opgeborgen. Ik vroeg of ze op wilden staan en ik pakte de stoel en vroeg aan mijn geile buurvrouw, bianca wil je hier overheen gaan liggen, eerst trok ik haar broek naar beneden en gulzig hielp zij mij om mij haar mooie slanke benen en heerlijke malse billen te tonen. Nu lag ze daar op de stoel genietend van verlopig haar laatste sigaret. Aangezien wij in een zeer groot pand wonen liet ik haar even alleen om een aantal belangrijke zaken te pakken uit de speelkast. Uiteraard vond mijn oog in de speelkast al snel de handboeien en langzaam liep ik richting mijn inmidels inbrand staande buurvrouw. Onze ogen vonden elkaar snel en ze zag wat ik in mijn handen had, ze lachte en ik maakte haar zo vast dat ze zeer weinig bewegings ruimte had, ik stond weer op en ging achter haar staan, ik keurden nu haar heerlijke billen door ze stevig vast te pakken en ze hard heen en weer te schuden, dit vond bianca wel erg prettig en ik stoppte dan ook snel omdat haar genot straks meer zal zijn dan dat het arme kind aankon.
Mijn hand kwam omhoog en met een harde doffe knal belanden hij op haar kleine wulpse kontje, ze schok even van de onverwachte pijn en voor ze het wist haden mijn handen de wulpse billen een paar keer hard geraakt, mijn vingers gleden nu in haar supper natte kut en harder dan hard neukte ik haar kutje met mijn vingers op een manier die ik alleen kan, haar kut begon binnen enkele seconden drijvend nat te worden en al kronkelend en draaiend in die geile teefe kut kwam ze tot haar eerste spuitende orgasme, al haar geil spoot op de kussens die ik onder haar knieen had gelegt, als een geile heete vulkaan spoot het haar kut uit. Er verscheen een glimlach op mijn gezicht en ik liet haar daar zo liggen om nog een paar gereedschap spullen te pakken. Ik nam drie grote trillende dildo's mee, knijpers voor de aangenamen pijn en een zweep om haar ranke lichaam mee te slaan, verder uiteraard de bekende blindoek die al zo vaak goed zijn werk had gedaan. Ik kwam aan lopen en zag haar verwilderende ogen naar mij opkijken en ze keek naar al die geile speeltjes die ik voor haar, mijn geile en ondeugende buurvrouwtje had mee genomen.
De muziek die op stond, stond hard en ik liep naar de instalatie toe om er een bandje in te doen van haar faforieten hard rock band en zette de volume knop op zijn hardst. Want nu begon het feest voor mijn wulpse sletje pas echt. Kijkend op haar lekkere billen besloot ik om eerst goed de billen los te maaken en pakte dan ook met elke hand een bil beet en schudden ze hard en geil heen en weer, het geil uit haar kutje maakte nog steeds pruttelende geluiden en dat maakte mij alleen maar geiler voor dit arme kind wat weerloos op haar knieen lag kijend op een volle asbak vol met uitgemaakte peuken masseeerde ik haar billen stevig en begon hard op haar billen te slaan en ik moest om boven de muziek uit te komen hard tegen haar gillen, want dat vind ze lekker de geile ranzige slet.
Terwijl mijn stem geile en harde klanken voort bracht sloeg ik haar hard op haar kleine meisjes kontje en fluisterde ik in haar oor dat ze mijn lust teef is tot aan het einde van een nieuw begin. Nu trok ik, haar billen hard open en sloeg een paar keer hard op haar geile natte kutje. De dikke grote trillende dildo die al trilde van stil plezier. Zette ik tegen haar kut aan en langzaam maar hard drukte ik hen hellemaal naar binnen, ik hoorde haar gillen van pijn of genot. Ik weet het eigenlijk niks en het maakte ook niks uit, want vanavond had zij straf. De dikke trillende geile ranzige neukende dildo zat nu diep in haar vlezige ranzige en vragende kutje, ik trekte haar aan haar lange blonde haren, en zorgde ervoor dat ik zeker wist dat ze pijn had, veel pijn. Ik gilde tegen haar dat ze nu machteloos geneukt zo gaan worden en begon de dildo diep en hard tegen haar baarmoeder aan te stoten, harder dan hard neukte ik haar met die ranzige dildo die in al heel wat kleine geile kutjes was geweest, ik gilde tegen haar over haar geile kont en haar verwenende meisjes lichaam, ik trok met al mijn kracht aan haar haar.
Soppende natte geluiden kwamen nu uit haar kut terwijl de muziek, haar muziek door het grote gebouw trilden en krijsden vond zij nu haar denderende orgasme van stil plezier om naar de hel van pijn is fijn te gaan. De dildo klopte in haar strakke tiener kutje en even stopte ik om naar haar bloeiende kut te kijken. Ik pakte de knijpers die ik ook mee genomen had uit de speelkast en plaatste de eerste knijper op haar brandende vragende klitje, de tweede en derde zette ik op haar kut lippen om haar kut smaller te maken, dit wil jij he slet. Gilde ik tegen haar en sloeg nog een paar keer hard op haar billen en duwden vier vingers in haar mond en fluisrde nu rustig tegen haar dat ze voor altijd mijn lust slettje was. Mijn vingers haalde ik uit haar mond en stopten ze nu brutaal en diep in haar liefdes grot van onbeduidend plezier in het donkerst van de nacht, begon mijn hand haar te neuken, draaiend en kolkend, pompend en sneller dan snel neukte ik haar kut naar het oneindige plezier van golfend geil wat uit haar kut spoot. Ranzig als ik ben kroop ik onder haar kutje die nu in bloei stond haar te likken met mijn geile tong.
Haar kutje smaakten naar frisse oase van alles wat ik wilde op dat moment. Nog steeds trilden mijn vingers diep en roerend in haar flamoesje om haar weer een orgasme van haar leven te geven. Dance with me a magic ballet, en haar flamoesje begon nu te huilen van al dat lekkers wat ze kreeg en hij bleef huilen van stromend geil over de rivieren van haar benen dronk ik er gulzig van. Al die tijd was mijn lul harder dan staal geweest en ik wilden er best graag neuken, die billen open trekken en hem dan langzaam in haar kutje te drukken. Toch kon ik me bedwingen en besloot dat ik trek had in een drankje en een peuk. Langzaam stont ik op en zij mijn mooie buurvrouw lag stil te trillen en te bibberen op de stoel, haar haren wild en muziek harder dan hard.
Ik pakte een koud biertje. En draaiden nog een heerlijke blow en ging voor haar liggen op twee meter afstand, haar haar hing over haar mooie gezicht en alle kracht was uit haar lichaam gestroomd. Ik dronk mijn biertje en trekte aan de blow, mijn lul was nog steeds hard en ze keek me langzaam aan en roepte iets tegen me. Ik hoorde haar niet want de muziek gilde gitaren. En ik wilde haar ook niet horen want zij had straf. En ik lachte naar haar ze had dorst maar krijgt geen druppel, nog niet. Ik rookte mijn blow langzaam op en peste haar om hem dicht bij haar mond te houden, ze wilden zo graag, de slet. Ik trok aan haar haar en gaf haar het blikje bier, haar handen zaten zo vast dat ze het blikje alleen maar vast kon houden en er niet van kon genieten, ja dat wond me op.
Ik pakte het blikje en begon het koude bier op haar hoofd te laten druppen, eerst langzaam en steed meer. Ik stond op en ging achter haar staan en pakte haar, haar stevig vast en pakte. De zweep. Hard kwam de eerste slag op haar kontje. Afwisselend pijn en plagend blaasend voerde mijn adem naar haar billen. Haar fijne lekkere billen.mmmmm wat geil. De zweep volbracht zijn werk goed en ik spuude op haar brandende kontje tussen de lippen van geil plezier. Haar brandende vragende kutje natter dan nat en geiler dan een kolkende oceaan. Heter dan lava nam ik haar diep en hard boorde mijn vlezige harde en lekkere dikke lul in dit branden liefdes oort, mijn slet wat heb jij een heerlijke kut gilde ik en terwijl ik haar stond te bangen en te rammen gleed mijn tong naar haar oor, haar, haar strak in mij handen als een paard die bedwongen moest worden. Gromde ik in haar oor, over haar vragende kut die goed geneukt moest worden over haar geile slette bekkie die om zaad vraagt, mijn tong maakte huigende soppende geluiden in haar oor terwijl mijn neuk staaf diep en dieper in haar ranzige tiener kutje boord.
Trillend en bibberend kwam ze nu al twee uur achter elkaar klaar en beloot ik dat ze even een onderbreking nodig had. Nadat ik haar handboeien los gemaakt had en haar een blindoek om gedaan had nam ik haar mee op reis in ons grote "huis" Ik nam haar mee en binden haar vast tegen de muur, met mijn stropdas binde ik haar polsen vast en pakte een grote rubberen bal die ik in haar mond vastmakten en van achter vast maakten. Wat er toen nog allemaal gebeurd is blijft nog even tussen ons. Ik kan je wel zeggen dat het kutje goed gebruikt is en dat het in de bloei van haar leven staat en hellemaal van mij alleen is om keer op keer te gebruiken.
Aantal keer gelezen:
623
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)