Spannendverhaaltje.nl

Haaksbergen

-
21-10-2010
Tussen 1977 en 1990 schaakte ik bij een schaakkring voor blinden en slechtzienden te Gent. Daar ik competitieschaak speelde, was ik lid van de Belgische Schaakbond voor Visueel Gehandicapten. Dit hield in dat ik ook kon deelnemen aan sommige internationale schaaktornooien, zoals het IBIS-schaaktoernooi te Haaksbergen, dat een vol weekend duurde. Tijdens het tornooi waren we gast bij gastgezinnen. Tijdens het laatste tornooi had ik een slippertje met de gastvrouw. Die zaterdagmiddag had ik verloren. Ik voelde me niet al te best, en vroeg me naar mijn gastgezin te rijden, wat dan ook gebeurde.
"Wel Sloefje, je bent zo snel terug. Hoe was deze dag?" wilde mijn gastvrouw weten.
"Deze morgen heb ik gewonnen. Mijn laatste partij heb ik verloren, mevrouw" antwoordde ik.
Mijn gastvrouw, een blondine van ongeveer 25 jaar, was lang, had een slank figuurtje, niet al te grote borsten en dunne billetjes. Ze was alleen thuis. Haar man zou maar rond zeven uur thuiskomen. Nu was het pas drie uur. Dus hadden we vier uur de weg vrij voor een kort onderonsje.
Ze zette zich naast mij in de zetel. Ze droeg een wit bloesje en een spijkerbroek. Ik legde mijn linkerhand op haar rechter bil, zonder dat ze die weg duwde. Dat deed ze ook niet wanneer ik mijn hand op haar kruis legde en duwde. Met mijn rechterhand betastte ik haar borsten, wat ze ook al toe liet. Ik draaide haar hoofd naar me en drukte haar een zoen op de mond, die ze beantwoordde door nog harder te kussen. Dit was voor mij het sein haar bloes open te maken en haar blote borsten te betasten. Een kleine beha was nog wel een spelbreker, maar zijn rol was snel uitgespeeld, wanneer Sonja - zo heette mijn gastvrouw - het stukje textiel losmaakte en in de zetel gooide. Ik maakte ook maar mijn bovenlijf bloot, waarna we de slaapkamer opzochten. Boven ontdeden we ons van het laatste hinderend textiel. Terwijl we elkaar betastten en streelden, spraken we af dat we het kort wilden houden, wilden we niet betrapt worden door haar halve trouwboek.Ik stelde voor dat Sonja me pijpte en dat ik haar vingerde. Ze stak mijn stijve paal in haar mond en tsjoesde er aan tot ik bijna mijn orgasme kreeg. Dan haalde ze mijn pik uit haar mond en liet het sperma over haar gezicht en haar borsten spuiten.
Ondertussen baanden 3 vingers van mijn rechterhand zich hun weg in haar grotje, waar ze op en neer gingen. Gauw kwam ze kreunend klaar. Na dit spektakel gingen we onder de douche, waar we elkaar omhelsden, kusten en wasten Daarbij hadden we veel aandacht voor elkaars intieme delen.
Anderhalf uur voor haar halfbedde zou thuiskomen waren we al aangekleed en praatten nog wat na bij een tas koffie. Ik dankte haar voor die mooie troostprijs van die middag. De volgende dag won ik de laatste partij van het tornooi. Ik had de eerste prijs van de spelers van mijn tafel gehaald. Nog dikwijls denk ik aan die mooie blondine uit Haaksbergen, die Sonja heet.
Aantal keer gelezen:
519
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)