Spannendverhaaltje.nl

Haaksbergen 2

-
21-10-2010
Een goede 8 jaar geleden ging ik met vakantie met een Nederlands reisbureau, dat gespecialiseerd is in de organisatie van reizen voor blinden en slechtzienden. Ik had gekozen voor een 'rustig aan-vakantie' te Haaksbergen, zoals vermeld stond in hun catalogus. Ons groepje bestond uit 16 oudere dames en heren met een visuele handicap en 4 begeleidsters.Ondanks hun gevorderde leeftijd - de jongste was 54 jaar - mochten die dames gezien zijn. Met ťťn van hen, die ik Marionne noem, had ik een slippertje. Al van bij het begin van de vakantie had ik ondervonden dat die lieve dame een boontje voor me had.

Marionne was 54 jaar, maar ze zag er veel jonger uit. Daarvoor zorgde haar donkerblond haar, dat tot op haar schouders hing. Ze was groot, slank gebouwd en had kleine borstjes.

Het begon op de maandagavond. Aanleiding was een brief, die voor mij bestemd was.Net voor het avondeten kwam Marionne bij me met het epistel. Op de kamer las ze het document voor. Na het avondeten nam ze me apart en maakten we een afspraak. Rond 8 uur zou ze me treffen in mijn hotelkamer. Daar ik een kamer voor mij alleen had, kon dit geen kwaad en kon niemand ons betrappen.
In afwachting van het rendez-vous dronk ik een spa groen. Het was immers veel te schoon weer om binnen te zitten.
Enkele minuten voor het afgesproken uur zocht ik mijn kamer op, waar Marionne al gauw opdaagde. Voor alle zekerheid draaide ik de deur op slot. Men wist immers nooit!
"Marionne, mag ik je betasten?" vroeg ik wat bedeesd.
"Doe maar Sloefje," stemde ze toe.
Mijn handen verkenden haar schouders, rug, klein kontje en billen, tot aan de knieŽn. Terug naar boven verkenden mijn pollekes de binnenkant van haar dijen, haar geslacht, de buik en de kleine borstjes. Marionne droeg een kleed dat tot aan de knieŽn reikte, met een decolletť, dat de aanhef van de kleine borstjes liet zien. Op mijn vraag of ik er met mijn handen in mocht, stemde ze toe. Mijn handen rechterhand baande zich een weg in de beha, tot een tepel bereikt werd en al gauw erg hard aanvoelde. Na nog wat met dat speentje gespeeld te hebben, vond ik het tijd voor het grote werk. Ik vroeg: "Marionne, mag ik je in je blootje zien?"
"Zeker Sloefje, je bent toch zo zacht," stemde ze toe en draaide zich met haar rug naar me toe, zodat ik gemakkelijk de rits van haar kleed kon openschuiven. Wanneer dit gebeurd was, maakte ik de ontstane opening zo breed dat ik bijna haar volledige blote rug te zien kreeg. Tenslotte ontdeed ik haar van het kleed en liet het op de grond vallen, waarna haar beha en het kleine slipje volgden. Marionne stapte uit de kleren en draaide zich naar me toe.
Mijn handen verkenden haar buik met de ronde navel en de schaamstreek met wat lichtblond schaamhaar.
Nu was het haar beurt om mij van mijn hinderlijk textiel te ontdoen. Ze trok mijn t-shirt uit. Na mijn borst en mijn rug gestreeld te hebben, trok ze mijn broek en onderbroek omlaag. Ik stapte nu ook maar uit de kleren. Marionne en ik raapten de op de grond gevallen kleren op en hingen ze op een stoel.
Nu we in ons blootje stonden, omhelsden we elkaar en gaven we elkaar een tongzoen, waardoor onze tongen zich amuseerden. Ondertussen betastte ik haar hele naakte lichaam, van de hals tot aan de onderrug en van de schaamheuvel tot aan de borstjes.Terwijl mijn pollekes hun reis over Marionne(s lijf ondernamen, speelde zij met mijn stijve paal. Terwijl Marionne mijn pik aftrok, tsjoesde ik aan haar tepels, die mooi rond waren en hard aanvoelden.
Wanneer mijn eerste orgasme naderde, verzocht ik Marionne op het bed te gaan liggen. Ik wilde mijn zaad op haar blote buik spuiten. Dat gebeurde ook: de stralen belandden niet alleen op haar buik, maar ook tussen en op de borstjes van de vrouw. Met mijn lichaam wreef ik het sperma open. We eindigden de voorstelling met een vrijpartij. Ik vroeg of ik bij haar naar binnen mocht. Ze zette zich op mij en mijn lul ging in haar grotje. Zo gauw mijn stijve in de garage stond, begon Marionne hem te bewerken en te bereiden dat het een aard gaf. Terwijl ze op en neer wipte, ondersteunden mijn vingers haar borsten en tepels. Het spektakel werd begeleid door een concerto van gehijg en gebrom, wat overging in gekreun en geroep. Wanneer we beiden klaar gekomen waren, zochten we de douche op, waar we speels mekaar streelden en wasten. We eindigden de voorstelling met een spelletje.We gingen met onze rug naar de stoel staan, waar onze kleren op hingen. Zonder te kijken, namen we een kledingstuk en noemden het. Wie het juist had, mocht zijn stuk textiel aantrekken. Wie het spelletje gewonnen had, weet ik echt niet meer. De volgende drie dagen kregen we jammer genoeg niet veel tijd om over die plezante avond na te denken. Regelmatig droom ik nog van die mooie dame uit Doettinghem.
Aantal keer gelezen:
905
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)