Spannendverhaaltje.nl

Greta (2) - Het werken

-
21-10-2010
Mijn vrouw had niets in de gaten. Ik werkte over - dat gebeurde wel vaker. Greta werkte ook over. En dat wist mijn vrouw niet.

Al eerder had ik de schoonmaaksters gezien. We hadden er twee: een stevige blonde Utrechtse en een slanke Marokkaanse. Ze waren allebei zeker onder de achttien en verdienden een centje bij. Greta had al gezien dat ik behoorlijk op de dames geilde. 'Moet je zien wat er nu gebeurt,' zei ze, en legde twee briefjes van honderd op mijn bureau. 'En ik beveel je, je mag alles doen, alleen geen Nee zeggen.' Zij ging naar huis.
Ik zat daar nog, met een kloppende pik onder het bureau. Een van de meisjes kwam binnen en deed met een doekje het bureau af. 'Is dat voor mij?' vroeg ze brutaal. Ze hing bijna over mijn schouder en ik kon zien dat ze (het was de blonde) een paar stevige tieten had. Ik zag ze hangen onder haar t-shirt. Ik durfde nog niets te zeggen. 'Of moet ik er misschien wat voor doen?' Ik mocht geen Nee zeggen, dus is stamelde: Ja.
Haar tong verdween in mijn oor. Haar hand ging naar onder en ritste mijn gulp open. 'Zo,'zei ze,'meneer heeft hier al vaker over nagedacht. Nou, anders ik wel. Geile beer.'
Ze begon aan mijn paal te trekken. Ondertussen ging ik onder haar t-shirt en haalde haar borsten te voorschijn. Ze waren groot en zwaar. Ik likte eraan. Ik werd helemaal gek. Zij deed haar zwarte rokje wat omhoog en ik zag haar rode slip. Ze had hem vrij snel uit. ' Eens kijken wat jij voor verwennerij voor elkaar krijg, jochie.' Ik begroef mijn hoofd in haar dikke kut. Ze was al nat geworden. Ze kreunde en hijgde, en toen ik mijn hoofd uit haar schaamstreek haalde, zag ik dat haar gehijg het andere meisje nieuwsgierig had gemaakt.
'Wat ben jij een vieze hoer,' zei ze tegen de blonde. 'Dat je je zomaar laat naaien.'
De blonde grinnikte en haalde het briefje van honderd te voorschijn. 'Ik ben wat aan het bijbeunen,' zei ze. 'Maar jij bent een echte slet, want jij doet het voor niets.' Ze was in no time van mijn bureau af en had het kantoor op slot gedraaid.
'Trek jij die spijkerbroek maar eens van jouw billen! En als je het niet doet, zeg ik dat jij met meneer hier hebt liggen fleppen tijdens diensttijd. Moet je maar eens kijken wie ze geloven.'
Het meisje keek me aan en moet eieren voor haar geld gekozen hebben, want ze stroopte de strakke spijkerbroek van haar mooie ronde kontje. Een prachtige zwarte string zat tussen twee schitterende billen. De blonde deed haar t-shirt helemaal uit en pakte een schaar van het bureau. Snel had ze string en bh van het Marokkaanse meisje doorgeknipt. 'Hoe kom ik nu thuis,' jammerde ze. 'Niet,' zei de blonde. 'Zoek maar een pooier.'
Ze zette haar tegen het bureau en spreidde haar benen. Het rozige kutvlees was prachtig bij die donkere huid. De blonde met de dikke tieten ging op haar knieŽn zitten en zette haar tanden in de kut van de Marokkaanse en begon te likken. 'Ze moet,' zei ze toen ze even naar adem snakte, 'goed soepel zijn.'
Toen ze klaar was, knikte ze naar mij. Mijn pik stond op springen. Ik ramde hem er in tot haar baarmoeder. Ze schreeuwde het uit. Misschien was ze nog maagd? Met lange halen naaide ik haar van achteren. Haar billen trilden bij elke stoot. Er kwam wel wat verandering in haar. Langzaam begon ze te hijgen en te kreunen in plaats van te schreeuwen. Haar Nee! Nee! werden Ja! Ja! De blonde had zich op mijn bureau genesteld en trok aan haar zwarte haren en gebaarde te likken. Terwijl dat steeds professioneler gebeurde, boog ze steeds verder naar achteren en begon zwaarder te ademen.
Op een gegeven moment draaide ik de Marokkaanse om. Ze moest me pijpen. Dat deed ze met veel plezier. Mijn lul verdween tot mijn balzak in haar mond, en ze keek me geil aan terwijl ze het deed. Blijkbaar kreeg ze er zin in, de gore teef! Plots werden haar ogen heel groot. De blonde had haar achterste ingesmeerd met een spul dat bij de schoonmaakmiddelen zat. Nu ineens had ze het sterretje van de donkere aars ook ingesmeerd en zat er met een duim in. Het Marokkaanse gezicht vertrok van de pijn. Ik pakte haar bij haar haren en trok haar op en neer over mijn lid; pijpen moest ze. Tot ik haar omdraaide en mijn zware lul in haar kontgat dreef. Ze krijste het uit. De blonde moest haar tussen haar tieten smoren om niet doof te worden. Ik ragde haar in haar kontgat, totdat ik mijn geil voelde komen. Toen trok ik mijn lul eruit, duwde de donkere opzij en begroef hem in de blonde. Zij ontving mij met open armen. Ik spoot mijn sperma in haar kut, over haar buik, over haar borsten en in haar gezicht. De Marokkaanse, gefascineerd door het zaad, likte het overal vanaf. Ze keek mij met haar hoerige, donkere ogen aan en smeekte me, dit nog eens met haar te doen.
Ik streelde ze allebei, en gaf ze allebei wat extra, en nog als ze langskomen heb ik wat bij voor ze. Voor de schoonmaakbeurt.
Aantal keer gelezen:
246
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)