Spannendverhaaltje.nl

Greta (1) - de sollicitatie

-
21-10-2010
Als manager in een groot accountantskantoor heb ik de beschikking over een eigen kamer en een eigen secretaresse. Volgens de functieomschrijvingen moet zij doen wat ik haar vertel, maar in de praktijk blijkt dat anders...
Al tijdens het sollicitatiegesprek wist ik dat ik de verkeerde keus ging maken. Natuurlijk had ik de vijtigjarige directiesecretaresse moeten kiezen, maar toen Greta binnen kwam was de keus snel gemaakt. Het eerste wat ik zag waren haar hakken: twintig centimeter lange stiletto's. Vandaar ging mijn blik omhoog over haar lange benen tot waar haar dijen eindigden en haar zwarte rokje begon. Om het net te houden zochten mijn ogen direct contact met de hare, maar ik kon ze er niet van weerhouden even te blijven hangen bij haar tepels, die door haar bloesje priemden.
'Aangenaam?' zei ze, meer als vraag dan als groet.
Ik kan natuurlijk lang uitweiden over hoe haar zwarte haar afstak bij haar blanke huid, of over hoe haar zwoele lippen net een tikje open bleven staan, maar dat ik mijn lul voelde zwellen in mijn driedelig pak had maar een reden: de staalblauwe ogen waarmee ze mij doorboorde. Ik wist dat zij de baas was. En niet ik.
'Aangenaam,' zei ik, meer als slaaf dan als haar toekomstige werkgever.
Ik vertelde haar wat haar functie in zou houden, en ze stak een sigaret op. Ik vertelde haar wat haar salaris zou worden, en ze krabde met haar stilettohak over haar been. 'Heb je nog vragen?' vroeg ik; 'Wat heb jij mij te bieden?' zei ze.
Ik kuchte en begon over de secundaire arbeidsvoorwaarden. Zij brak me af en vroeg: 'Ik bedoel: hoe toegewijd ben je, aan mij?'
Ik was even stil.
Zij zette haar ene voet tegen de tafel, en toen haar andere, zodat ik kon zien dat ze geen slipje droeg.
Ik mezelf niet tegenhouden: ik kroop onder mijn bureau door en begon uitgebreid aan haar kutje te likken, zuigen en te knabbelen. Zij drukte haar ene sigaret uit in mijn asbak, en stak toen kalm een nieuwe op. Toen streek ze met haar andere hand door mijn haar. 'Denk jij dat wij samen moeten werken? Ik denk het niet,' zei ze. 'Ik denk dat jij het werk gaat doen en dat jij mij daarvoor ook gaat betalen.' Toen trok ze me aan mijn haren naar zich toe. 'Of niet soms?' zei ze dreigend. Ik kuchte en mompelde bevestigend. Ze sloeg me keihard in mijn gezicht.
'Of niet soms?'
'Ja, Greta.' zei ik luid.
Toen werd er op de deur geklopt. Greta duwde me onder mijn bureau en deed haar benen naar beneden. Mijn baas kwam binnen. 'Waar is Norbert?' 'Even naar de wc.' zei ze.
'Zo, dus jij wilt hier komen werken, Greta?' zei hij. Hij ging voor Greta staan en leunde familiair tegen mijn bureau. Het bureau kraakte een beetje. Greta knikte. 'Jij bent hier dus de baas?' Mijn chef grinnikte. Greta ging resoluut met haar hand naar zijn broek, trok zijn hemd eruit, ritste zijn gulp open en begon aan mijn chefs piemel te trekken. Ik kon van onder alles volgen. Mijn chef was verbaasd, hij stamelde wat, maar al snel was zijn pik keihard en kon hij alleen nog maar kreunen. Greta zette haar geile pijplippen op zijn paal en werkte hem vakkundig naar binnen. Terwijl ik me mijn chefs lul in haar keel en tegen haar wangwanden voorstelde, keek Greta naar mij. Zij keek de hele tijd strak aan met haar geile staalblauwe ogen.
Ik kon mezelf niet bedwingen en begon over mijn broek te wrijven. Greta haalde de pik uit haar mond en vormde de woorden:' Haal hem eruit' met haar lippen.' Ik gehoorzaamde en begon aan mijn eigen penis te trekken onder haar dwingende blik. Toen mijn baas klaarkwam en Greta zijn zaad in zijn geheel inslikte, spoot ik mijn sperma over mijn driedelig kostuum, over de vloerbedekking en tegen de onderkant van mijn bureau.
Mijn baas vertrok weer, wankelend, en ik kroop onder mijn bureau vandaan. Ik was nog steeds zo geil als boter en zou Greta het liefst keihard van achteren naaien, doorraggen. Maar zij keek mij aan - ik deed het niet - en zei: 'Je bent aangenomen. Maar op mijn voorwaarden.'
Ik accepteerde ze blind.

Dit vormde het voorspel tot een lange reeks geile verwikkelingen...
Aantal keer gelezen:
266
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)