Spannendverhaaltje.nl

Gracias a Piazzolla

-
25-10-2010
Voor jullie tweeën omdat jullie zo belangrijk voor me zijn.


Zo met een lange handdoek om mijn heupen en een kleine handdoek om mijn hoofd lijk ik op ‘La Baigneuse’ uit dat leuke schilderij van Monet. De handdoek om mijn hoofd zit er om mijn haar, dat ik voor zestig euro heb laten doen, niet te ruïneren bij het opmaken. Ik kijk kritisch naar mijn bovenlijf maar mijn huid is egaal bruin en dankzij het topless zonnen is er geen bandje te zien. Zacht wrijf ik mijn hele lijf in met een vochtinbrengende crème die ruikt naar lavendel en jasmijn met een klein citroentje. Dan doe ik mijn favoriete tanga aan. De enige die bij dansen lekker zit: zacht genoeg om niet te irriteren en stevig genoeg om niet overal tussen te kruipen. Het kruisje heeft de vorm van een zwarte schelp die op haar plaats wordt gehouden door twee dunne bandjes rond mijn heupen en een zwarte veter tussen mijn billen. Ik noem haar liefkozend ‘Concheta’: ‘Schelpje’ naar dat lieve Latina woord voor wat eronder zit.

Mijn ogen maak ik donker op en mijn mond glanzend rood want vanavond moet ik het opnemen tegen elf Latina’s. Uit Ecuador, Colombia, Brasil en Argentinië. Soepele vrouwen met prachtige huiden, zwart haar en donkere ogen. Op de een of andere manier zijn ze allemaal mooi maar Gloria de Ecuadoriaanse, steekt er nog eens bovenuit: zij is een dazzling beauty. Als ik ‘uitgeschilderd’ ben gooi ik mijn haar los. Ik ben tevreden over het resultaat: mijn donkerblonde krullen kleuren mooi bij mijn gebruinde huid. Mijn ogen en mond krijgen extra accent door het zwart en het glossy rood. Ik doe een lekker geurtje van Chanel op, plak een paar gouden glittertjes op mijn wangen als finesse en ben klaar.


Mijn lijf in die kleine tanga is slank en misschien een beetje te atletisch maar ik ben er tevreden mee. En zeker zo belangrijk: Mark vindt het mooi. Net als ik dat bedenk komt hij de badkamer binnen alsof hij op het moment gewacht heeft. Hij heeft een blauwe legging en een wit T-shirt aan en is op blote voeten. Hij is nat van het zweet na een uur joggen. Ik kijk naar zijn leuke kop met donkerbruine krullen, felblauwe ogen en vrolijke mond, hij is verleidelijk. Hij lacht en zijn blik gaat uitdagend over mijn lijf.“Wow Concheta”, zegt hij en ik weet niet of hij mijn tanga bedoeld of wat eronder zit. In twee stappen staat hij bij me en ik zie dat hij me wil zoenen. Maar daar is nu geen tijd voor en ik weer zijn handen af als hij probeert me te omhelzen.

“Nu niet lief we moeten over een half uur weg, ga douchen.”

Hij vermant zich met moeite, zucht diep en loopt naar de douche. Zijn T-shirt doet hij uit als elke man: hij trekt het ruw over zijn hoofd. Ik zie zijn gespierde rug en wervelkolom. Dan in een perfect balanceernummer trekt hij zijn legging uit. Zijn rechtervoet staat stevig op de tegelvloer en met opgetrokken linkerbeen schuift hij de legging en slip over zijn linkervoet. Dan met zijn linkervoet op de grond gaat alles uit. Hij draait dat mooie lijf van hem naar me toe. Zijn borstkas is onbehaard wat ik prettig vind, zijn buik is stevig door het sporten. Zijn benen zijn lang en waar ze samen komen zie ik zijn grote geslacht. Goed zichtbaar omdat ik hem twee dagen geleden heb bijgeschoren. Hij grinnikt naar me en verdwijnt onder de waterstraal.


Ik loop naar de slaapkamer en trek mijn jurk aan. Het lijfje is camelkleurig met dunne goudachtige draden. Het kleurt mooi bij mijn donkerblonde haar. De rug is diep uitgesneden tot net boven mijn billen. Ik draag het zonder BH. De halflange rok is zwart met een hele hoge split aan de rechterkant. Die is ook nodig omdat ik mijn rechterbeen bij het dansen naar voren moet kunnen strekken. Mijn pumps zijn niet superhoog om balans te houden. Ik probeer de meest extreme stap even uit voor de spiegel en strek mijn been recht naar voren om te zien of ik ga flashen. Maar ‘Concheta’ is zwart en er is niets te zien onder die lange rok.


In de keuken eet ik mijn Caesar Salad en bereid me geestelijk voor op straks. Het is de slotavond van het jaar Tangoschool. Ik zit in de gevorderde klas met alleen latina’s, waar ik via Gloria tussen ben gekomen. Ik heb Gloria ooit geholpen toen ze diep in de problemen zat en sindsdien zijn we vriendinnen. Maar vanavond niet, vanavond zijn we rivales! In de aankondiging van de Tangoschool staat dat het een ‘gezellige’ slotavond wordt. Oh, het zal zeker geanimeerd zijn en vrolijk. Maar niet ‘gezellig,’ laat dat maar aan elf latina’s over. Het wordt een tango-contest, een competitie, een felle strijd. Wie heeft de mooiste jurk, wie de mooiste sieraden, wie de mooiste man, wie danst het meest gedurfd?

Ik vraag me af hoe Gloria zich aan het voorbereiden is. Net als veel latina’s gelooft zij in de kwade wind en in bruchas, heksen. Elke vakantie in Ecuador laat ze zich door een brucha behandelen tegen allerlei kwalen en kwaaltjes. Variërend van nekpijn en melancholie tot vet op haar heupen en gebrek aan seksuele energie. En altijd komt ze helemaal ‘genezen’ terug. Ook op vanavond bereidt ze zich vast voor met kruiden en lotions. Niet alleen zichzelf ook haar lover Bernardo, een macho Braziliaan die beweegt als een luipaard.

“Om goed de tango te dansen moet een man een beetje honger hebben en vooral: hij moet heet zijn”, heeft ze me verteld. “Eerst was je hem helemaal en wrijf je hem in met coco-olie. Maak hem hard en kwel hem maar stop op tijd. Daarna voer je hem ‘una sopa rica con piemento’ een lekkere pepersoep. Hij moet zijn als een jonge hete hengst die je aan een korte teugel rijdt.” Als Europese geloof ik daar allemaal niet in. Een man moet geconcentreerd zijn, niet heet. Hij moet dichtbij je zijn en als het kan van je houden. Honger moet hij ook niet hebben vandaar die Caesar Salad.

Mark komt de keuken inlopen. Hij ziet er fantastisch uit in zijn blauwe linnen pak met wit open overhemd. Om zijn hals een kleine gouden ketting en een wit pochet in zijn borstzak. Onder het pak draagt hij mooie lichtbruine Italiaanse schoenen. Hij ruikt naar Fahrenheit mijn favoriete mannenluchtje. Onder het eten van zijn Caesar vraagt hij:

“Zijn wij de enige niet Latino’s vanavond?”

“Nee, er is nog een Europees stel, een verrassing voor je.”

“Wie?”

“Hanneke en John.”

“En daar kom je nu pas mee”, Mark straalt.

Hanneke is een dikke vriendin van me en John is haar Engelse lover. We zijn al een paar keer met zijn vieren op stap geweest en Mark en John vallen in elkaar. Het zijn beiden jongensachtige mannen.


We rijden in mijn auto naar het feest dat bij Mercedes thuis is. Mercedes is een echte ‘Golddigger’. Ze heeft een rijke Argentijn aan de haak geslagen en ze wonen in een klein landgoed aan de Vecht. Als wij binnenkomen is bijna iedereen er al. Hanneke en John ook. Zij draagt een prachtige beige jurk, hij een lichtgrijs pak. Ze stralen alle twee en aan alles kun je zien dat ze trots zijn op elkaar. Het is zo’n leuk stel! We zoenen even als begroeting en uit mijn ooghoek zie ik dat John en Mark elkaar omhelzen. Mooi vind ik dat. Gloria en Bernardo zijn in gesprek met Graciella en Martha en hun mannen. Als we hen begroeten roepen ze “que guapas!” wat een knapperds! Maar hun blikken zijn koel, hautain zelfs. Dit wordt echt een strijd ik voel het aan alles. Dan gaat Mercedes op een krukje staan, klapt in haar handen om stilte en heet ons welkom met een glas champagne. Ze spreekt Spaans en dat maakt het gevoel van een uitwedstrijd compleet.“Lieve vrienden, vanavond hebben we een bijzondere verrassing voor jullie. De Argentijnse tangogroep die gisteren in Amsterdam speelde speelt vanavond hier voor ons. Ze spelen alleen maar tango’s van Piazzolla. Maar er is nog een verrassing. De vrouwen van de groepsleden zullen vanavond jury zijn. We dansen zeven rondes drie langzame en vier snelle. Bij elke ronde krijgen de drie beste paren punten. Wie de meeste punten heeft is de winnaar van de avond.” Alle Latina’s klappen en juichen enthousiast.

“Ik dacht dat het een gezellige avond zou worden”, sist Hanneke in mijn oor, “maar het wordt het WK voetbal." Lets go for it girl.”

De eerste ronde is een klassieke langzame tango. Daar zijn Mark en ik in het voordeel. Dat komt omdat ik ietsje off-beat dans, ik hang een achtste tel achter de maat aan en dat geeft een spannend effect. Als we uit elkaar bewegen is er ruimte tussen onze lijven als we naar elkaar toe bewegen duwt mijn lijf stevig tegen dat van Mark. Het gaat goed, elke beweging klopt, elke draai is soepel. Mark en ik winnen de ronde maar nog fantastischer is dat Hanneke en John tweede worden. En dat terwijl ze al heel lang geen tango meer hebben gedanst. Hanneke is gewoon goed in alles wat ze doet.De tweede ronde is supersnel. Gloria en Bernardo zijn nu in het voordeel. Bernardo met zijn katachtige lijf en Gloria met haar soepele, snelle heupbewegingen. Ze heeft een kort rood jurkje met rafelranden wat hoog opwaait bij het draaien. Ze is ongelofelijk aan het flashen en bij elke draai zie je even haar rode broekje oplichten. Zij winnen de ronde overtuigend maar Mark en ik worden toch nog derde. Ronde drie en vier blijven we gelijk opgaan. De langzame derde is voor ons de snelle vierde voor hen. De vijfde ronde is een superlangzaam sensueel nummer. We dansen dicht tegen elkaar. Mark’s bovenbeen tegen mijn venusheuvel zijn kruis tegen mijn lies. Opeens voel ik dat hij hard wordt. Eerst een beetje maar na twee minuten drukt zijn volle erectie tegen me aan.

“Hou op Mark, dansen nu, concentreer je”, sis ik

“Sorry” grinnikt ie, “moest even aan Concheta denken.”

We worden toch nog derde, de dames van de jury hebben blijkbaar niks gezien.


Maar bij ronde zes slaat de pech toe. Het is een prachtig nummer dat we goed kennen, waarbij altijd alles lukt zelfs een dubbele indraai. Maar vanavond gaat het fout: op volle snelheid in de draai slipt mijn hak weg. Mijn linkerbeen schiet naar voren en ik ga bijna languit. Mark kan me nog net opvangen.

“Shit godverdomme”, de scheldwoorden ploppen eruit. Mij ogen schieten vol tranen van teleurstelling. Ik heb het verknald! Nog eens: “shit, godverdomme.”

“Kop dicht” sist Mark, “je kunt het ga door.” Gloria en Bernardo winnen. Hij kijkt me aan met een spottend lachje. Ik haat die man!


Op het score bord staan Gloria en Bernardo nu bovenaan en wij staan derde. Alleen als we de zevende, de laatste ronde overtuigend winnen kunnen we nog gelijk komen. Hanneke pakt even mijn hand. “Jullie kunnen het, doe het”, zegt ze zacht. Door haar lieve hand en haar rustige stem komt mijn zelfvertrouwen weer terug. Nummer zeven is een van de mooiste tango’s van Piazzolla. Het is een prachtige mengeling van energie en melancholie, van inhouden en laten gaan. Het past bij mijn karakter. Mark draagt me en ik laat me leiden, ik steun hem en maak ons samen sterk. We dansen met lange, soepele zweefpassen alsof wij de enigen zijn op vloer. Pas als de muziek stopt kom ik terug in het hier en nu. De dames van de jury staan recht en klappen voor ons: we hebben gewonnen en staan gelijk! Ik besef het pas als Mark me zoent en Hanneke en John me omhelzen. Ook Gloria en Bernardo komen op ons af. Zij lacht en ik zie aan haar gezicht dat het goed is: we zijn weer vriendinnen, geen rivales. Ik omhels haar en houdt haar lang vast.

“Ik ben trots op je” fluistert ze in mijn oor.

“Ik op jou, lieverd”.

Een van de dames van de jury reikt de eerste prijzen uit. Twee enorme bossen met roze en rode rozen die heerlijk ruiken.


Als iedereen elkaar gefeliciteerd heeft loop ik naar het toilet om mijn make up wat bij te werken. Omdat ik even moet wachten loop ik iets verder de gang in naar een raam dat uitkijkt op een klein tuinprieel. In het zwakke licht van een tuinlantaarn zie ik twee mensen tegen de schutting staan: Gloria en Bernardo. Ze staan hevig te tongzoenen en zijn lange armen gaan over haar rug en billen. Ik kijk gefascineerd toe als hij in een soepele beweging haar jurkje van haar schouders schuift. Haar kleine harde borsten zijn goed te zien in het zwakke licht. Bernardo kneedt ze stevig en ik zie dat hij in haar tepels knijpt. Het windt haar zichtbaar op en ze knoopt zijn hemd open om zijn lijf te strelen. Ze zoenen intussen gewoon door en af en toe zie ik een flits van een tong. Gloria draait met haar heupen tegen zijn kruis. Bernardo’s linkerhand gaat nu naar beneden onder het rafeljurkje. Aan de beweging van zijn arm kan ik zien dat hij haar broekje ingaat. Het is spannend niets te zien en toch te weten dat ze nu gevingerd wordt. Zij wrijft met haar volle hand over zijn kruis en ik zie dat ze door de stof van zijn broek zijn ballen stevig masseert. Het windt me op mijn vriendin zo te zien en ik moet aan Mark denken. Aan zijn mooie lijf dat vanmiddag al zo naar me verlangde. Ik heb geen zin te wachten tot we thuis zijn. Ik wil net als Gloria hier en nu en ga naar hem op zoek.In de gang bij het toilet kom ik hem al tegen.

“Waar was je”, vraagt hij bezorgd.

“Ga mee ik wil je de tuin laten zien”

Ik pak zijn hand en door de tuindeur die op een kier staat glippen we naar buiten. Buiten het zicht van Gloria en Bernardo voer ik Mark mee naar de andere kant van de schutting van het prieel. Ik kan niet meer wachten en begin wild te tongzoenen. Hij beantwoordt me en pakt me stevig vast. Van de andere kant van de schutting komen er hijgende geluiden en gekreun. Mark verstart even maar ik stel hem fluisterend gerust:

“Dat zijn Gloria en Bernardo aan de andere kant, ze staan net als wij te vrijen.”

“Gaat de wedstrijd hier verder dan?” Mark grinnikt bijna onhoorbaar.

“Nee, hier zijn alleen jij en ik en Concheta waar je naar verlangde.”

Hij kreunt even, trekt me stevig tegen zich aan en duwt zijn tong diep in mijn mond. Zijn handen dwalen over mijn lijf en via de lange split in mijn rok gaat hij op zoek naar Concheta. Zijn handen strelen mijn billen en hij trekt de zwarte veter stevig naar achteren. Ik ben nat en mijn kut zindert maar ik wil meer van hem zien en meer van mezelf laten zien. Ik trek zijn jasje uit, knoop zijn hemd open en streel zijn stevige borstkas met twee handen. Hij kreunt als ik zijn tepels lik en er zacht in bijt. Even streel ik zijn kruis en voel zijn erectie door de stof heen. Dan schuift Mark de schouders van mijn jurk opzij en pakt mijn borsten. Hij streelt en kneedt ze en maakt mijn tepels hard en gevoelig. Ik hijg in zijn gezicht wat hem nog heter maakt en ongeduldig slaat hij de split in mijn rok opzij. Hij hurkt, kijkt van dichtbij naar Concheta en likt over de vochtige stof. Dan schuift hij voorzichtig het kruisje opzij en gaat met zijn lange soepele tong tussen mijn natte kutlippen. Hij spreidt me ver open, blaast over mijn verlangende clit en begint dan met haar een tango. Zijn vingers gaan intussen verder op zoek. Met twee vingers komt hij in me en met zijn wijsvinger streelt hij mijn ster. Dit gaat veel te hard zo en ik ben nog niet eens aan hem begonnen!


Daarom trek ik zijn hoofd omhoog en zoen hem weer, het is lekker mezelf te proeven. Van de andere kant van de schutting komen er zachte kreetjes van Gloria en hete Spaanse woorden van Bernardo. Ik maak er uit op dat hij in haar is en haar stevig op en neer haalt over zijn grote pik. Zij is de controle over haar jonge hengst helemaal kwijt. Het is opwindend hen te horen op nog geen twee meter van ons af.

Wij gaan heel zachtjes verder. Ik gesp Mark zijn riem los en knoop zijn linnen broek open die blijft hangen op zijn heupen. Even streel ik zijn harde pik door de stof van zijn slip heen en schuif die dan naar beneden zodat het elastiek onder zijn ballen zit. Ik hurk en ruik zijn opwinding. Dan laat ik zijn eikel die nat is van het voorvocht tussen mijn lippen glijden. Tegelijkertijd streel ik met mijn rechterhand zijn fiere pik. De aderen zijn dik en gespannen en zijn ballen worden door het elastiek naar voren geduwd. Ik weet precies welke tango we nu gaan doen. Met mijn duim wrijf ik over zijn natte eikel en zachtjes lik ik zijn ballen. Dan zuig ik er één langzaam naar binnen terwijl ik zijn eikel met mijn duim blijf kwellen. Het is het meest kwetsbare dat ik met hem kan doen en tegelijk geeft het me een gevoel van macht. Mijzelf houd ik op temperatuur met mijn linkerhand onder mijn rok. We gaan beiden snel richting de rand. Maar ik wil hem in me voelen en ik ga staan. Ik schuif de split van mijn rok opzij en meer uitnodiging heeft Mark niet nodig. Hij pakt zijn grote harde pik in zijn rechterhand en stuurt die moeiteloos diep naar binnen. Ik kijk naar zijn gezicht en zie mijn hete, opgewonden lief. We tongzoenen terwijl hij in en uit me glijdt. Dan verliezen we alle controle over deze tango. We tollen rond over een eindeloze dansvloer waarop we samen naakt dansen hij diep in me. Hij hijgt en ik kerm zacht als de we de piek van de tango bereiken. We houden elkaar vast om niet te vallen. Voor mijn gevoel duurt het minuten. Dan wordt de muziek zachter en verdwijnt. Het is stil nu en ik moet huilen omdat we zo dicht bij elkaar zijn. Door mijn tranen kijk ik naar Mark: de man die mij vasthoudt als ik dreig te vallen, de man die ik steun als hij het lastig heeft. Ik kijk naar de man waarmee ik naar het einde van de wereld wil reizen, waarmee ik kinderen wil. Hij kust mijn tranen weg en zegt maar drie simpele woorden: “Merel mijn lief!”


We poetsen elkaar schoon met het witte pochet van zijn pak. Aan de ander kant van de schutting is het doodstil. Zijn ze weg, zouden ze ons gehoord hebben? We glippen het huis weer in en maken ons een beetje toonbaar op het toilet. Als we de grote kamer binnenkomen staan Hanneke en John bij de flessen champagne en de hapjes. Ze kijken naar ons en lachen. Als we bij hen komen zegt John in zijn prachtige Oxford English:
“You know Mark I sometimes feel that the tango is the vertical expression of a horizontal wish.”

“Gracias a Piazzolla” zegt Hanneke plechtig.

We moeten er alle vier om lachen. Ze kijkt naar mijn gekreukte rok en de blossen op mijn wangen.“Boefje” grinnikt ze.

Ze is zo’n leuke vriendin, zo’n lieverd!
Aantal keer gelezen:
209
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)