Spannendverhaaltje.nl

Goedemorgen

-
16-08-2010
Langzaam word ik wakker. Ik kijk op de wekker. Shit zes uur. Dat is veel te vroeg. Ik draai me om met mijn rug naar mijn man Bert. Ik doezel weer wat in. Dan voel ik dat Bert tegen me aankruipt. Hij slaat een arm om me heen. Hij duwt zijn lichaam tegen mij aan. Ik voel zijn enorme erectie tegen mijn billen drukken. Ik word zelf ook vreselijk geil maar doe net of ik nog een beetje slaap. Zachtjes begint Bert met zijn hand mijn borsten te strelen. Mijn tepels worden snel hard. Zijn andere hand glijd naar mijn billen en begint deze zacht te masseren. Ik voel een geweldige tinteling door mijn lichaam gaan. Dit is heerlijk. Ik kan hier elke keer weer van genieten. Een lekkere vrijpartij op de vroege ochtend. Mijn tepels worden stijf en Bert laat ze tussen zijn vingers heen en weer rollen. Ik begin zachtjes te kreunen. Draai wat me mijn billen tegen zijn enorme stijve. De hele nacht is Bert al onrustig geweest.
Af en toe kroop hij tegen me aan maar ik heb steeds gedaan of ik het niet merkte en draaide steeds weg. Dus nu is hij erg opgewonden. Ik vind altijd dat een erectie ís morgens vroeg veel groter is dan later op de dag. Langzaam voel ik zijn hand over mijn heup glijden. Hij streelt nu door mijn lies over mijn boven benen. Nu gaat hij weer naar boven. Langzaam komt hij in de buurt van mijn slip. Hij gaat er heel zachtjes over heen en gaat door tot aan mijn navel. Met zijn andere hand blijft hij mijn borsten strelen. Hij kust me nu in zijn nek. Ik laat een zacht goedkeurend gekreun horen. Hij laat nu beide handen naar de knoopjes van mijn pon glijden en begint deze langzaam open te maken.daarna glijden zijn beide handen naar mijn borsten en streelt hij deze stevig. Bert beweegt zijn stijve lul tegen mijn billen. Hij laat zijn handen naar beneden glijden bij mijn slipje aan gekomen pakt hij de bandjes en trekt deze naar beneden.
Als hij mijn slip over mijn enkels heeft gewerkt streelt hij mijn benen tot hij bij mijn poes aankomt. Mijn poes heb ik gisteravond toen ik onder de douche ging lekker helemaal glad geschoren. Hij laat zachtjes zijn hand erover glijden net of dat hij wil controleren of ik geen stukjes en vergeten. Eindelijk zoekt hij met zijn vingers naar mij lipjes. Daar aangekomen gaat er een golf van genot door mij heen. Heerlijk. Ik ben zo vreselijk opgewonden ik open meteen mijn benen zodat hij er beter bij kan. Met zijn andere hand gaat hij op zoek naar mijn klit. Zachtjes streelt hij mijn lipjes en mijn klit. Ik laat hand achter mijn rug langs naar beneden glijden en ben op zoek naar zijn stijve lul. Ik streel zijn enorme erectie. Langzaam laad ik mijn hand achter zijn slip glijden en streel zijn lul. Zijn eikel is al helemaal nat van het voorvocht zo opgewonden is Bert. Ik pak zijn lul en begin eraan te trekken. Hij hijgt warm in mijn nek. Ik voel dat Bert een vinger bij mij naar binnen laat glijden. Dan volgt er meteen nog een. Ooo wat lekker. Ik voel zijn vingers de binnen kant van mijn kut strelen. Hij drukt ze er diep in.
Zachtjes rommelt hij wat aan mijn baarmoedermond. Ik haal zijn lul achter zijn slip weg en draai zo dat hij de uitnodiging wel moet begrijpen. Ik wil hem diep in me voelen voordat ik ga komen. Bert haalt zijn vingers uit mijn kut en pakt zijn lul en streelt er plagend mee langs mijn kut en door mijn bilnaad. Dan streelt hij mijn lipjes ermee en drukt hem naar binnen. Langzaam glijdt zijn stijve lul in mijn kutje. Steeds dieper. Dit vind ik het lekkerste wat er is. Lekker diep maar wel zachtjes achterlangs geneukt worden. Als hij helemaal in me zit draait hij nog wat om makkelijker te kunnen bewegen en hij begint dan langzaam heen en weer te bewegen. Heerlijk zachtjes neukt hij me. Ik voel zijn dikke eikel door mijn kut bewegen. Ik laat een hand naar mijn klit glijden om deze wat te strelen. Zijn hand komt ook dezelfde kant op.
Hij begint mijn lipjes te strelen en laat af en toe plagerig een vinger naast zijn lul in mijn kutje glijden. Op dat moment loopt zijn wekker af. Hij doet hem snel uit. Wat een afknapper. Maar hij neukt me langzaam door. Al snel ben ik de wekker vergeten en ga weer op in dit heerlijke seks spel. Als hij zwaarder en sneller begint te ademen draai ik me van hem weg. Ik duw hem op zijn rug en ga boven op hem zitten. Ik pak zijn dikke lul en geleid deze naar mijn natte kutje. Daar glijdt hij langzaam weer naar binnen. Ik zak zo ver door tot ik op hem zit en zijn lul diep in me heb. Langzaam ga ik op en neer. Steeds voel ik zijn lul diep in me. Als ik beneden ben gaat hij met zijn heup omhoog zodat hij nog dieper in me komt. Hij streelt met zijn ene hand mijn borsten en knijpt af en toe in mijn tepels. Met zijn andere hand streelt hij mijn klit en af en toe mijn lipjes. Na een tijdje voel ik zijn lul nog wat groeien.
Hij begint te zuchten. En komt dan heerlijk diep in me klaar. Ik voel een dikke straal sperma diep in me spuiten en nog een en nog een. Langzaam voel ik mijn orgasme ook opborrelen. Als Bert uitgeraasd is kom ik klaar op het moment dat ik hem nog heerlijk berijd. Ik voel zijn sperma langzaam uit mijn kut lopen. Ik laat me van Bert af rollen. Als ik naast hem lig streel ik zijn lul. Deze is al aardig kleiner geworden. Hij is helemaal nat van mijn geil en zijn eigen sperma. Ik streel plagend zijn eikel omdat ik weet dat hij dat lekker vindt. Na een tijdje lekker te hebben geknuffeld maak ik mijn pon dicht pak mijn slip en ga naar de badkamer. Ik ga naar de wc. Als ik doorspoel gaat de deur open en komt Bert binnen zonder kleren. Zijn lul staat al weer stijf omhoog. Als ik de blijk in zijn ogen zie weet ik dat hij nog een keer wil. Ik loop op hem af en pak zijn lul vast en begin eraan te trekken. Het liefst zou hij nu hebben dat ik hem zou pijpen maar dat vindt ik niets. Ik kan er niet toe komen.
Van de ene kant lijkt het me lekker van de andere kant is er iets wat me tegen houdt. Snel trek ik door. Met mijn andere hand streel ik zijn ballen. Al snel beweegt hij mee op het ritme. Als hij dreigt te komen hou ik op. Hij kijkt me beteuterd aan. Ik loop langs hem heen naar de slaapkamer. Hij komt me achterna. Ik ga op mijn rug op bed liggen. Spreid mijn benen. Trek het kruis van mijn slip aan de kant en kijk hem uitnodigend aan. Hij weet wat ik wil. Hij komt tussen mijn benen liggen en brengt zijn lul voor mijn kutje. Langzaam duwt hij hem naar binnen. Het is niet onaangenaam. Hij neukt me nu diep en een beetje hard. Hij houdt het lang vol. Ik streel mijn klitje. Ik voel dat er al weer een orgasme aan zit te komen. Dan gaat hij ook sneller. Ik kom heerlijk klaar en niet lang daarna voel ik dat hij voor de tweede keer die ochtend zijn sperma in me schiet. Het is niet zo veel als net maar ik voel dat hij heerlijk diep in me klaar komt en dat hij heerlijk geniet.
Bert blijft zo liggen en trekt een deken over ons heen. Langzaam voel ik zijn lul kleiner worden. Heel langzaam glijdt zijn lul uit me. Na een minuut of 10 rolt hij van me af. Bert staat op en kleed zich aan. Hij kust mij nog een keer en gaat naar beneden. Dar gaat hij eten en de krant lezen. Ik lig nog in bed na te genieten. Heerlijk mijn kut is erg gevoelig. Ik dommel weer een beetje weg. Mijn lichaam is uitgeput na wat we vanmorgen hebben gedaan. Ik vind het heerlijk om nog even zo na te genieten. Alles bij elkaar had het nog geen half uur geduurd. Bert kwam nog even boven voordat hij naar zijn werk ging. Hij kuste me innig en ging toen weg.
Aantal keer gelezen:
674
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)