Spannendverhaaltje.nl

Goede Vrijdag

-
10-02-2014
Vanavond is het dan eindelijk zover. Mijn vriend en ik hebben een afspraak staan met Marco. Dit is een vriend van ons. Marco en ik gaan vanavond samen naar de film en mijn vriend blijft thuis.
Mijn vriend en ik hebben al een tijdje de afspraak dat hij niet klaar mag komen. De duur is 6 weken en we zitten nu bijna op de helft. Ik heb daarom al een tijdje geen seks kunnen hebben met een echte staaf jammer genoeg, omdat mijn vriend al snel op knappen staan.
Marco en ik hebben onze fantasieën al gedeeld via Whatsapp. Allerlei geile verhaaltjes en dingen die we kunnen doen zijn al de revue gepasseerd.
Speciaal voor deze avond heb ik een jurkje gekocht via de Pabo. Ik heb eerst aan Marco gevraagd waar het jurkje aan moet voldoen. De kleur moet zwart zijn en kort dat is de opdracht. Het jurkje is vorige week binnengekomen en ik hoop dat Marco hem leuk vindt. Ook heb ik nog iets spannends gekocht waar Marco niets vanaf weet. Een kruisloze visnetpanty. Dat lijkt me super spannend. Marco kan dan onder mijn jurkje graaien en dan voelt hij dat er niets zit.Het is Goede Vrijdag en ik zit stiekem te hopen dat er eerder op het werk gestopt mag worden. Marco heeft een vergadering en gaf aan waarschijnlijk vroeg klaar te zijn. De vergadering zal tot 14.00uur duren en hij zal me een app sturen zodra hij klaar is. Helaas is het al 15.15uur en nog geen berichtje. Ik heb hem een berichtje gestuurd met de opmerking dat de vergadering wel erg lang duurt. Echt wel stuurt hij me terug.
In mijn hoofd staan Marco en ik al samen onder de douche terwijl mijn vriend nog hard aan het werk is. Jammer genoeg is dat niet zo. Ook op mijn werk wordt er nog vrolijk doorgewerkt. Wel heb ik contact met het magazijn en er wordt losgelaten dat er waarschijnlijk wel eerder gestopt wordt, omdat zij daar ook bijna klaar zijn.
Het is 15.50uur en Marco appt me dat hij nu wegrijdt. De reis zal nog zeker 1,5uur duren voordat hij bij ons thuis zal zijn, dus heeft eerder weggaan van het werk ook niet veel “zin” meer. Als ik dan toch tot 17.00uur moet, maakt dat niets uit want ik zal toch eerder thuis zijn dan dat Marco arriveert.
Om 16.00uur komt mijn collega boven en zegt dat er afgerond mag worden. Jippie toch meegenomen een uurtje eerder naar huis. Ik app Marco dat ik ook weg mag en richting huis ga.
Thuisgekomen neem ik de hond mee voor haar wandeling. Het is nog steeds fris buiten. Ik zit te denken aan seks in het bos met Marco. Ook hier hebben we over gesproken. Achja het kan wel koud zijn, maar je moet er maar wat voor over hebben. Kunnen we elkaar lekker warm maken.

Over een half uurtje zal Marco bij ons kunnen zijn. Ik heb best last van kriebels. Ook mijn vriend is de hele dag al zenuwachtig. Hij vindt het supergeil in zijn gedachten dat ik bevredigd wordt door iemand anders. Mijn vriend is inmiddels ook thuis.
Daar komt Marco aan met zijn logeertas en kratje bier zoals we hem gevraagd hebben. We nemen een drankje en kletsen over het e.e.a. De tijd gaat nu al snel. De avond kan mij niet lang genoeg duren. Ik geef mijn vriend opdracht om voor het eten te gaan zorgen, ondanks het niet zijn gerecht is om klaar te maken.
Marco had aangegeven graag te willen douchen. Natuurlijk is dat geen probleem. Ik heb hem al eerder voorgesteld hem volledig in te zepen en dan lekker tegen elkaar te kunnen glibberen en glijden. Marco leek dat wel wat. Mijn vriend begint met koken. Snijden van de groenten en het vlees. Ik kijk Marco aan en vraag hem of er gedoucht gaat worden. Ja zeg hij en ik loop mee naar boven. Hij vindt het geen probleem dat ik mee ga.
Ik sta rustig te kijken hoe je je ontdoet van kleding. We lachen een beetje naar elkaar. Je loopt in je nakie naar de badkamer en ik loop je achterna. Je draait de kraan open en stapt onder de douche. Je staat al een tijdje en dan trek ik mijn kleding uit en stap erbij in. We maken elkaar lekker nat met het stromende water. Ik pak het manlijke doucheschuim en begin je in te zepen. Als jij nou ook even je schuim pakt dan kan ik jou ook inzepen zeg je tegen me. Ik pak de tube en spuit er wat gel uit.
Onze handen glijden lekker over onze lichamen. We staan met onze gezichten naar elkaar en beginnen te kussen. Het voelt allemaal erg fijn. Je staaf begint ook te steigeren. Mmm wat een lekkere pik. We gaan tegen elkaar aan staan en onze lichamen glijden tegen elkaar aan. Ik draai me om en kom tegen je aan staan. Je handen gaan over mijn borsten en die vinden het erg fijn. De hand gaat naar onderen en je vingers gaan over mijn klit die super gevoelig is. Ook gaat er een vinger bij me naar binnen. Ik voel dat ik goed vochtig ben.Ik draai me terug en pak met mijn hand je staaf vast. Ik begin je zachtjes te trekken. Ik ga met mijn hoofd naar beneden en neem hem in mijn mond en begin te zuigen. Je neemt mijn tepel tussen je vingers en begint met kneden. We wisselen elkaar nog een paar keer af. Dan steekt Marco zijn staaf tussen mijn benen en haalt hem heen en weer. “Mmm dit voelt ook fijn”, zegt hij. Ik zat al een tijdje op het randje van komen, maar kon me niet zo goed ontspannen denk ik zodat dat niet lukte. Mmmm dit was een heerlijk voorspel. De kraan gaat uit en we drogen ons af.
Ik schiet even snel mijn ochtendjas aan en zeg tegen je dat ik me straks wel ga aankleden als je er niet bij bent. Hmmm zei je. Ik ga vast naar beneden. Mijn vriend had inmiddels het eten bijna klaar dus we konden mooi aanschuiven. “Lekker gedoucht”, vraagt mijn vriend? “Ja heerlijk”, zeg ik! We vertelden hem een paar details. Na het eten hebben we het toetje griesmeel opgegeten. Deze had ik speciaal voor Marco gekocht.
Het was inmiddels iets over negenen en over een half uurtje moeten Marco en ik weg om de gereserveerde kaarten voor de film Mama op te halen. Ik zei dat ik me ga aankleden. De panty is de makkelijkste niet om aan te trekken, maar het is gelukt. Bhtje aan en laat het jurkje over me heen glijden. Geurtje op, beetje make-up dan de laarzen aan. Bekijk mezelf nog even in de spiegel. Dat kan er goed mee door vind ik zelf.
Ik ga naar beneden en Marco is even buiten om te roken. Mijn vriend kijkt zijn ogen uit. “Mmm wat zie je lekker uit”, zegt hij. Marco komt weer terug naar binnen en ik zeg: “nou vind je het wat?”. “Ja “, zegt hij. “Laten we maar gaan”, zeg ik. We pakken onze jassen en ik kus mijn vriend en zeg hem gedag. “Veel plezier zegt”, hij.
We stappen in de auto en rijden richting de stad. Ik wijs Marco de weg. Met een minuutje of 10 zijn we op de plek van bestemming. Ik doe mij riem af en kus Marco op zijn mond. Ik had graag zijn staaf nog even in mijn mond willen nemen, maar voor ik wist stonden we buiten de auto. We lopen richting de bioscoop en we laten ons naar boven gaan d.m.v. de rolstrap. Na het afrekenen halen we wat te drinken. We kletsen nog over het e.e.a. en het duurt niet lang mee voordat we de zaal in mogen.
We hebben een mooie plek helemaal boven in de zaal en er zit zowel aan de linker als rechterkant niemand naast ons. Nadat de film al een tijdje bezig is zoek ik zijn linker tepel op. Hij prikt een beetje in zijn blouse en daarom had ik hem snel gevonden. Ik kriebel er met mijn nagel overheen. “Mmm”, zegt Marco. “Je zit me te plagen”. Ik giebel en kijk hem ondeugend aan.

Het is pauze, we gaan de zaal uit en Marco gaat in het rookhok een sigaretje roken en ik ga even naar het toilet. Nadat ik eruit kom heb ik mijn vriend een sms gestuurd en gezegd dat het een goede film en dat het gezellig is. Teruggekomen bij het rookhok besluiten we nog wat te drinken te halen en lopen de zaal weer in. Ik kijk op mijn telefoon om te zien of mijn vriend nog iets teruggestuurd heeft. Inderdaad dat heeft hij en ik laat het Marco lezen. Mijn vriend heeft iets getypt over sliploosheid. “Hhhmm”, zegt Marco. “Nu heeft mijn vriend het verklapt”, zeg ik. De film is weer begonnen en mij vinger kriebelt weer over zijn tepel. Hij komt iets naar voren met de zijkant van zijn gezicht bij mijn gezicht en geef hem snel een kus in zijn nek. Kort daarna legt hij zijn hand op mijn linker dijbeen en heeft me daar de rest van de film zitten kriebelen. De aftiteling komt op het grote scherm voorbij maar we blijven nog even zitten. Veel mensen weten niet hoe snel ze de zaal uit moeten komen. Wij doen rustig aan en vertrekken als laatste.
We lopen naar de auto en voelen dat het behoorlijk koud is. We praten na over de film en stappen de auto in. Marco wrijft in zijn handen “bbrrr het is koud”. Ik zeg “voel maar tussen mijn benen, daar is het lekker warm”. Zijn hand glijdt er tussen en voelt niet echt koud aan. “Mmmm lekker warm”, zegt Marco.
Zijn vingers gaan over mijn klit heen en ik voel het geile gevoel weer opkomen. Terwijl hij mij vingert schakel ik naar de juiste versnelling. Op een gegeven moment komen we op het woord bos. “Bos”, zegt Marco. Ik zeg “ja, durf je dat?”, vraag ik. “Jawel”, zegt hij. Dit is ook iets waar we het over hebben gehad tijdens het appen. Ik stuur mijn vriend een sms dat we nog richting bos gaan.We rijden vingerend verder en komen aan bij de parkeerplaats in het bos. We stappen beide uit. Ik loop naar de andere kant van de auto, want deze kant staat van de weg af. We beginnen elkaar te kussen en ik probeer intussen zijn riem los te maken. Nadat dat eindelijk gelukt is haal ik zijn staaf uit zijn broek en maak mijn lange jas ook vast los. Ik begin hem weer te pijpen. Zijn vingers zoeken mijn tepel op die verstopt zitten achter mijn bh en jurk. Ik laat me lekker vingeren en pijp en trek er lekker op los. Ik sta naast hem gebukt met mijn kont naar hem toe en trek hem af. Zijn vingers gaan bij me binnen en zijn andere vinger gaat over mijn klit. Mmmmm wat een heerlijk gevoel en laat mezelf lekker gaan en kom klaar.
“Je staat wel erg uitdagend zo”, zegt hij. Ik kom omhoog en begin hem weer te kussen en zeg dat we het kunnen proberen ik heb twee condooms bij me. “Ja, dat is goed”, zegt Marco. Ik haal de condooms uit mijn tasje en loop snel terug. Ik haal hem uit de verpakking en zuig zijn staaf eerst helemaal hard. Helaas heeft deze condoom er niet veel zin in, omdat hij steeds weer omhoog terug rolt. Gggrr rot ding denk ik. Ik haal hem eraf en pak de volgende uit zijn verpakking. Deze gaat wel goed.
Marco wil het graag van de voorkant proberen om zijn staaf bij me naar binnen te steken maar dit loopt niet zo soepel. Ik draai me om en steek mijn kont naar achteren. Ik voel zijn staaf naar binnen gaan en Marco stoot een paar keer. Helaas heeft ook deze condoom niet veel zin en is er ook weer af.

Dan maar verder op de manier zoals we al begonnen waren. Lekker sabbelen. “Wat kan je lekker pijpen”, zegt Marco, “waar hem je dat geleerd?” Hihi giechel ik, gewoon van mezelf. Ik ga lekker door. Laat veel vocht over zijn staaf gaan en lik hem helemaal af. Ik ga met mijn rug te de auto staan en Marco komt tegen me aan staan. Zijn staaf schuift hij tussen mijn benen en haalt hem heen en weer. “Mmmm”, zegt hij dat voelt ook lekker. Ik voelde dat het nu een beetje stroef ging en stel hem daarom voor om hem even heerlijk nat te maken zodat het lekker ging glijden. Marco stopt zijn natte staaf weer lekker tussen mijn benen en hij glijdt lekker langs mijn klitje heen. Dan gaat hij iets sneller heen en weer en zegt dat hij gaat komen. “Mmmmm” zeg ik, “laat het maar lekker gaan.” Hij begint te kreunen en ik voel zijn zaad tussen mijn benen. Hij laat zich tegen mij aan vallen en we staan nog even een tijdje zo lekker tegen elkaar aan.
We besluiten om weer in de auto te stappen en rijden richting huis. Mijn vriend had ondertussen nog een paar keer ge-sms’t, maar dat had ik niet gezien omdat ik mijn telefoon niet in mijn zak had.
Thuis gekomen hebben nog iets gedronken en zijn toen naar bed gegaan.
Aantal keer gelezen:
291
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)