Spannendverhaaltje.nl

Glad geschoren

-
21-08-2010
Ja, en daar stond ik dan. Het eindexamenfeest afgelopen, regen die met bakken uit de hemel viel, en de vriendin bij wie ik zou blijven slapen in geen velden of wegen te bekennen. Het was donderdag 26 juli. Zojuist geslaagd voor ons examen hadden we die avond in Heerenveen een geweldig feest gehad. Omdat ik niet echt dichtbij school woon, normaal fiets ik elke dag 16 kilometer naar school, zou ik bij Suzanne, een vriendin die in Heerenveen woont, blijven slapen. Suzanne en ik zijn de enigen van onze klas die na de zomervakantie naar de MEAO gaan. Maar ja, nu was ze nergens te vinden. In het begin van de avond was ze Bas tegengekomen, een jongen waar ze al bijna een jaar gek op was. Met als gevolg dat ik, omdat ik geen sleutel had van haar huis, totaal aan mijn lot was overgelaten. En daar stond ik dus, om één uur ’s nachts, buiten op het schoolplein in de stromende regen. Het huilen stond mij nader dan het lachen. Plotseling hoorde ik achter mij iemand zeggen: “Dag Madelon, had je het zo warm dat je buiten bent gaan staan om af te koelen?” Het was mevrouw Van Buiten, mijn lerares maatschappijleer. “Nee, was dat maar zo. Ik zou vanavond bij een vriendin blijven slapen, maar die is nergens te bekennen. Dit is knap balen. En om nu naar huis te lopen, met deze regen, daar schiet ook niet echt op”. Ondertussen begon ik het behoorlijk koud te krijgen, omdat ik geen droge draad meer aan mijn lichaam had. Het was een heerlijke dag geweest, en ik had niet zoveel kleren aan. Gewoon een witte jeans, een wit T-shirtje en bootschoenen. “Bij wie zou je dan blijven slapen?” vroeg mevrouw Van Buiten, die ondertussen door de regen ook aardig doorweekt begon te raken. “Bij Suzanne” was mijn antwoord. “Die is volgens mij met een groep van jongens en meisjes een uur geleden al weggegaan” zei mevrouw van Buiten. Shit, dat had ik dus helemaal gemist. Ik had in de gang staan praten met een paar meiden, en kon vanaf daar de uitgang niet zien, en dus ook niet wie weggegaan was. “Suzanne was nog op zoek geweest naar je, maar had je niet kunnen vinden. Kun je niet de bus naar huis nemen, of wellicht een taxi?” “Nou, de bus rijdt niet meer na twaalf uur, en als armlastige scholier heb ik geen geld voor een taxi”. Het leek of mevrouw Van Buiten ergens over twijfelde. Plotseling zei ze: “Weet je wat Madelon, kom maar met mij mee naar huis, dan kun op temperatuur komen en wat droogs aan doen.
Als je hier blijft staan dan vat je kou. Ik pak mijn fiets wel even, dan moet je maar met mij mee fietsen”. Hoewel ik hier niet echt op zat te wachten, was alles beter dan buiten in de regen blijven staan. Inwendig vervloekte ik Suzanne. Hoe had ze nu weg kunnen gaan zonder zich om mij te bekommeren? Mevrouw Van Buiten kwam aan op haar fiets, en ik sprong achterop. “Het is maar een klein eindje”, zei ze, “en daar ben ik nu wel blij mee ook, want jeetje, ook ik krijg het nu ijskoud”. Na een kleine tien minuten later kwamen we aan bij haar flat. Haar woning was onderdeel van een oud pakhuis dat geheel was opengebroken. Er stonden geen wanden in haar woning, maar door het strategisch plaatsen van een paar kasten en planten waren er toch een paar licht gescheiden ruimtes ontstaan, zoals een keuken, badkamer en slaapkamer. Dat alles maakte mij op dat moment niet zoveel uit. Het was er gelukkig lekker warm. Daar stonden we dan, beide kletsnat. “Meid, je bent ijs en ijskoud. Trek je kleren maar uit, dan doe ik die wel even in de droger, en dan kun jij in bad gaan of onder de douche”. Plotseling voelde ik mij een beetje in verlegenheid gebracht. Daar stond ik dan, in het huis van mijn lerares, en dan zou ik in mijn blootje moeten gaan staan? En omdat de wanden ontbraken, zonder enige privacy? Mevrouw Van Buiten merkte mijn verlegenheid op. “Ach Madelon, je bent toch niet preuts? Ik ga zelf ook onder de douche hoor!” En zonder verder op mijn reactie te wachten kleedde zij zich uit, hield haar bh en onderbroek aan, en liep richting de badkamer. “Wat doe je liever, onder de douche gaan of in bad?” riep ze vanuit de badkamer. Ik zette mijzelf over mijn schroom heen en volgde haar naar de badkamer, want ik had het ondertussen zo koud gekregen dat een bad of douche wel heel verleidelijk klonk. “Ik ga liever in bad mevrouw Van Buiten” Ze had de kraan van het bad al opengedaan, en draaide zich om. “Zeg maar Lisa hoor, nu ik hier zo half bloot voor je sta klinkt mevrouw wel heel erg raar”. Nu stond ze recht voor me. Ik weet niet hoe oud ze eigenlijk is, maar ik schatte haar zo rond de 45 jaar. Ze had een mooi figuur met zware borsten, een platte buik en had bruin haar tot iets over de schouders en was goed gebruind door de zon. Ze ontdeed zich van haar bh, en liet haar slipje zakken. Daar bevond ik mij dan, in de badkamer van mijn lerares, die poedelnaakt voor me stond. Tot mijn grote verbazing zag ik dat mevrouw Van Buiten, Lisa dus, haar kutje geschoren had. En, tot mijn nog grotere verbazing, vond ik dat er mooi uit zien. Sterker nog, een gevoel van lichte opwinding maakte zich van mij meester. Ik had moeite om mijn ogen er van af te halen, iets dat Lisa opviel. Nu heb ik niet zoveel ervaring met seks. Ik heb wel wat vriendjes gehad, maar veel verder dan bij elkaar voelen is het nooit gekomen.
Met mijn 18 jaar heb ik ook nog tijd zat. Nog nooit heb ik bloot voor een ander iemand gestaan, los van het douchen na het gymmen natuurlijk. Laat staan dat ik ooit, op een manier zoals nu, echt naar een ander meisje of vrouw gekeken heb. Ik besloot niet langer te talmen en deed eerst mijn schoenen uit, daarna mijn T-shirt en toen mijn broek. Hier worstelde ik wel een beetje mee, want door de regen was mijn broek zeiknat en plakte aan mijn benen. “Lukt het niet?” vroeg Lisa geamuseerd. “Kom, ik help je wel even. Ga maar even zitten”. Met haar hulp lukte het mij om de broek uit te doen, maar mijn slipje kwam wel meteen mee. Ik zag dat Lisa steels in mijn kruis keek. Nou ben ik zelf blond, en niet echt zwaar behaard, dus ze kon tussen mijn schaamhaartjes door mijn schaamlippen een klein beetje zien. Het feit dat Lisa tussen mijn benen keek wond mij wel een beetje op. “Draai je even om, dan help ik je met je bh” zei Lisa. Daar stonden we dan, geheel naakt. “Prachtig figuurtje heb je”. Ik ben 1 meter 70, weeg 54 kilo en ben zelf het meest tevreden met mijn borsten, maatje 75C. Niet overdreven groot, maar precies goed. “Ik ga wel in bad”. “Dat is goed, dan ga ik wel douchen”. Terwijl ik in bad lag en Lisa onder de douche stond kon ik mijn ogen maar niet van haar kale kutje afhouden. Ik vond het er prachtig uit zien. Dit viel Lisa ook op. “Heb je nog nooit een kaal geschoren kutje gezien?” Ik moest bekennen dat dit het geval was. “Het is een lekker gevoel om daar geen haartjes te hebben. Zacht. En ik vind het mooi staan”. Ik zei dat ik dat ook vond. Tot mijn eigen verbazing hoorde ik mijzelf zeggen “dat lijkt mij ook wel lekker, om geschoren te zijn”. Hoorde ik mijzelf nou echt dat zeggen? Lisa reageerde meteen. “Nou Madelon, dat kan. Wil je het zelf doen, dat ik vertel hoe het moet, of moet ik het voor je doen?” De gedachte dat Lisa aan mijn kutje zou zitten wond me plotseling vreselijk op. “Zou jij het willen doen?” Zonder zich af te drogen stapte Lisa onder de douche vandaan en pakte een grote handdoek. Deze legde ze op het betegelde stuk naast het bad. “Als jij nou het bad uitkomt, en op die handdoek gaat zitten, dan kan ik er goed bij”. Ze stak een hand uit om mij uit het bad te helpen. Toen ik omhoog kwam uit het bad streek haar onderarm heel licht langs mijn borsten. Ik voelde meteen een licht gevoel in mijn buik opkomen. “Je hoeft je verder niet af te drogen, alleen moet je wel je kutje even afdrogen, anders kan ik je haartjes niet afknippen. Dat moet eerst, daarna gebruik ik een scheermes”. Ik ging zitten op de handdoek, ondertussen nog kletsnat zijnde. Tegenover mij bevond zich een spiegel, en dus kon ik mezelf goed bekijken.
Mijn hele huid was nog vochtig, en in de spiegel zag ik dat mijn tepels behoorlijk opgezwollen waren. Lisa kwam terug met een schaar, scheerschuim en een scheermes. “Kun jij je benen iets uit elkaar doen? Dan kan ik tussen je benen zitten”. Ik deed mijn benen uit elkaar en Lisa ging tussen mijn benen zitten, met haar benen gekruist. Dit gaf mij een onbelemmerd uitzicht op haar zware borsten en haar kale kutje. Ondertussen voelde ik van alles in mijn buik rond vliegen, en ik had het gevoel dat mijn kutje wagenwijd openstond. Met de handdoek droogde Lisa mijn kutje nog wat beter af. De aanraking van de handdoek met mijn kutje deed me sidderen. “Wat is er, heb je het nog koud?” Met een stem die een beetje hees was ontkende ik. Behoedzaam begon Lisa met de schaar mijn schaamhaar weg te knippen. “Ik doe het zo voorzichtig mogelijk hoor!” Elke aanraking van de schaar met mijn kutje zorgde ervoor dat bijna klaarkwam. Onvoorstelbaar, normaal kom ik moeilijk klaar en moet ik als ik masturbeer echt mijn clitoris stimuleren, nu was alleen de illusie al goed genoeg om mij bijna te laten komen. Lisa legde de schaar weg en zei “Nu ga ik je insmeren met scheerschuim, en daarbij moet ik je kutje aanraken. Ik hoop niet dat je dat vervelend vindt?” Ik kon nog net “Nee, totaal niet” uitbrengen. Lisa merkte dat ik opgewonden raakte, want tijdens het insmeren verdwenen haar vingers regelmatig tussen mijn schaamlipjes, raakte ze veelvuldig mijn klitje aan en masseerde ze ook mijn anus. Nu kon ik een zucht van opwinding niet langer inhouden. “Hier wordt je geil van hé?” vroeg Lisa. Toen ik mijn ogen opensloeg zag ik dat ze ondertussen zichzelf aan het vingeren was. “Ja, hier wordt ik vreselijk geil en zeiknat van”. Met een handdoek veegde Lisa het scheerschuim van kutje af. “Dat scheren komt straks wel”. Terwijl ze mij bleef aankijken begon ze heel zachtjes mijn clitoris te masseren, ondertussen zichzelf steeds sneller vingerend. Nog nooit had ik een dergelijk gevoel in mijn hele lijf gehad. Ik likte aan mijn vingers en begon mijn tepels aan te raken. Lisa hield op met het masturberen en begon met haar andere hand mijn anus te masseren. Ik dacht echt dat ik op dat moment flauw zou vallen. Ik heb nooit geweten dat mijn anus zou gevoelig was. “Ga je lekker klaarkomen Madelon? Je bent echt onvoorstelbaar nat en strak”. Zonder mijn antwoord af te wachten bracht ze haar gezicht naar mijn kutje en begon mij te likken. “Oh Jezus, wat ongelofelijk geil” was het enige wat ik nog kon uitbrengen.
Terwijl ik zelf aan mijn borsten zat, en steeds harder aan mijn tepels begon te trekken, werd ik gelikt, gevingerd en zat haar vinger een klein stukje in mijn anus. Ik ging klaarkomen, en dat door toedoen van een lerares die mijn moeder had kunnen zijn. “Kom maar lieverd, kom maar” zei Lisa, terwijl ik voelde dat het vocht werkelijk uit mijn kutje stroomde. Ik dacht bijna dat ik moest piesen, zo’n gevoel was het zowat. Ik begon helemaal te verkrampen toen mijn orgasme zich aankondigde. Ik kon mijn benen niet meer stil houden, en mijn buik ging onvoorstelbaar tekeer. Met een luide zucht kwam ik klaar op een manier die ik niet voor mogelijk had gehouden. “Wat een heerlijk lijf heb je Madelon, en want ben ik blij dat Suzanne je in de steek heeft gelaten”. Met haar tongpuntje gaf ze nog een likje over mijn klit, iets dat mij wederom een heerlijk gevoel gaf. Lisa stond op, en kwam recht voor me staan. Haar kutje bevond zich op nog geen 30 centimeter van mijn hoofd. Ik zag dat haar dijen ook helemaal nat waren, en dat haar schaamlippen wijd open stonden. Mijn geile gevoel was nog steeds niet verdwenen. Ik wou niet anders dan haar lichaam ook aanraken, haar kutje ook voelen en proeven. De nacht was nog lang niet voorbij.
Aantal keer gelezen:
628
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)