Spannendverhaaltje.nl

Girl night deel1

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door jwq Ik zal beginnen om mezelf voor te stellen. Ik ben Sanne, 19 jaar jong en woon in een klein dorpje net buiten de oudste stad van Nederland. Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik beginnen met een normaal postuur. 1.70 lang en lang bruin haar. Ik ben ook blij met mijn 65C. Het is niet veel, maar zeker een goede hand vol en dat vond ik genoeg.Ik leef en kleed me trendy/sportief en ben altijd in voor gekke en spannende dingen.
Het was vrijdag avond toen ik na een week school bijTara, een vriendin uit de straat, ging relaxen met een girl night. We hadden die middag op school afgesproken om eens lekker te relaxen onder het genot van een filmpje en een glas wijn.
Ik kende Tara nu 3 jaar nadat ze met haar moeder Linda mee was verhuist na de scheiding.
We zaten de laatste 2 jaar bij elkaar in de klas en trokken bijna dagelijks met elkaar op.
Tara is het stille typ, ze kijkt eerst de kat uit de boom. Ze was een jaar ouder dan mij. Tara had een super sexy lichaam. Ze had net iets kleinere borsten dan mij, was iets langer en slanker van postuur en had lang blond haar en qua kledingstijl kwamen we op het zelfde uit. Het kwam ook vaak voor dat we elkaars kleren pakten als we bij onszelf niets leuks konden vinden.
Tara had een paar films gehuurd bij de videotheek. Ze had twee flessen wijn klaargezet en het logeerbed stond ook al klaar.Het bed waar ik in lag stond voor haar 2 persoons bed, die het grootste deel van de kamer in beslag nam. We begonnen met een dansfilm, Tara en ik waren gek op dans, muziek en alles wat er mee te maken had.Snel kleedde we ons om in nachtkleding en doken onder de lakens met een glas wijn en begonnen aan de eerste film. De wijn ging iets sneller dan verwacht en voor het einde van de eerste film hadden we de tweede fles al moeten aanbreken.
Halverwege de tweede fles was de film afgelopen en de stemming was al een stuk losser dan in het begin van de avond. Je kon merken dat de alcohol zijn werk deed.
Als tweede film hadden we een romantische komedie uitgekozen. Na een kwartier in de film hadden we de wijn op. Ietwat wiebelig sprong Tara uit bed, struikelde half over een poot van het logeerbed en probeerde zo normaal mogelijk beneden nog een fles wijn te ritselen.
Een paar minuten later hoorde ik de trap weer. Tara kwam de kamer in met een volle fles wijn en een hele grote glimlach.
“Tadaa! Gelukt!” zei ze en probeerde over het logeerbed heen te stappen. Ze was halverwege toen ze haar evenwicht verloor en toen ging het mis. Ze kreeg de slappe lach en morste een kwart van de wijn uit de fles over mijn deken en bed heen.
“Dan kom maar bij mij in bed liggen” zei Tara, ze zette de wijnfles op een nachtkastje en gooide haar dekens open. We schoven het logeerbed iets aan de kant en ik ging bij Tara in bed liggen. Ze ging iets naar achter liggen zodat ik de ruimte had om voor haar te gaan liggen. Toen we eenmaal lagen zette Tara de film weer aan en keken we verder. Er zat een behoorlijk gat tussen Tara en mij en omdat we nu allebei onder de dekens lagen werd het al behoorlijk koud onder de dekens. Beetje bij beetje kropen naar elkaar toe. Toen in de film een verhitte kus scene aan de gang was sloeg Tara een arm om me heen.
“even warm worden, ik heb het zo koud” zei ze zachtjes. En ik voelde haar koude benen tegen de mijne, een koude hand op mijn heup die me zachtjes streelde. Ik voelde hoe ze met haar koude hand over m’n kontje en heup streelde en langzaam een weg naar mijn buik zocht. Eerst voelde het koud, maar na een tijdje waren we opgewarmt en streelde ze nog steeds over mijn buik. Ik voelde mijn aandacht steeds verder wegdwalen van de film en ik werd steeds geiler van het strelen en de aanraking van ons half naakte lijf.
Toen de film eenmaal was afgelopen en de aftiteling speelde konden we allebei de zin en energie niet opbrengen om onder de dekens vandaan te kruipen en de TV af te zetten. Tara lag nu al ruim 20 minuten tegen me aan en van binnen kreeg ik steeds een geiler gevoel. Ik weet niet of Tara dit meteen doorhad maar ze merkte het in iedergeval wel toen ik steeds vaker eventjes stopte en schokte met ademhalen. Ik voelde hoe Tara steeds grotere bewegingen begon te maken en zo af en toe een keer met haar hand over mijn stringetje heen ging. De grotere bewegingen werder nu weer steeds kleiner maar kwamen meer richting mijn stringetje. Ik merkte dat Tara steeds meer richting mijn kutje ging en het moment dat ik verwachtte haar hand weer op mijn kutje te voelen voelde ik ook iets anders.
Tara kuste me zachtjes in mijn nek en tegelijkertijd voelde ik haar hand weer over mijn stringetje glijden. Ik beet zactjes op mijn onderlip om mezelf in bedwang te houden en kreunde zachtjes van genot.
Het kussen ging door en ik voelde haar zachte, warme lippen in mijn nek. Ik kwam steeds meer in het ritme van de kussen en geile likjes in mijn nek.
Ook Tara begon zwaarder te ademen van spanning en hieraan merkte ik dat ook zij geiler en geiler begon te worden. Het zachtjes strelen over mijn stringetje ging over in een masseerende beweging over mijn clitje. Ik kon nu bijna niet meer gewoon adem halen, laat staan mijn ogen ophouden. Tot Tara plots stopte met kussen en mij op mijn rug draaide.
Het duurde even voordat ik besef had wat er gebeurde. Maar voor het allemaal doordrong was Tara mij al voor en spreidde mijn benen. Ik voelde mijn lipjes opengaan en een druppeltje van mijn kutsap langs mijn kontje lopen. Ze drukte op mijn stringetje en begon mijn clitje te masseren. Ik voelde nu nog meer vocht uit m’n kutje langs m’n kontje druipen, ik sloot m’n ogen zodat ik m’n aandacht nog meer kon focussen op wat er allemaal gebeurde.
De kleine kusjes in mijn nek kwamen langs mijn wang naar voor en nog geen moment later gaf Tara me een tongzoen. Ik opende mijn mond en beantwoorde Taras zoen, aan het einde van haar kus sabbelde ik nog op haar tong en drukte haar lijf stevig tegen me aan. Zachtjes kuste Tara mij weer in mijn nek en fluisterde zacht in mijn oor “ik wil je helemaal”.
Ik had geen idee wat ze met me van plan was.
Ik had al wel eens eerder met Tara gezoend en een beetje gespeeld maar het was tot nu toe altijd vrij onschuldig gebleven, niets meer dan tongen en strelen. Maar ik besloot om me volledig over te geven aan wat Tara met me van plan was.
Tara pakte me stevig bij m’n haar en trok mijn hoofd iets naar achter. Eerst gaf ze een wilde kus in mijn nek en daarna voelde ik hoe ze heel geil in mijn nek beet. Met twee vingers voelde ik haar mijn stringetje ingaan. Mijn kutje droop van geilheid en haar vingers gleden langs mijn lippen naar mijn gaatje toe. Ik voelde haar vingers langzaam mijn kutje ingaan. Ik pake Tara vast om haar te kussen. Het moment dat onze tongen elkaar raakte voele ik haar vingers diep in mijn kutje. Langzaam begon ze me te vingeren. Ik voelde haar vingers uit en weer in mijn gaatje. Mijn stringetje naar beneden geschoven, haar middel en ring vinger diep in mijn spleetje en met haar duim masseerde ze mijn clitje. Soms stopte ze even met vingeren om lekker door m’n lipjes te gaan en mijn lippen en clitje lekker nat te houden.
“trek eens alles uit” fluisterde Tara. En ik aarzelde geen moment, ik begon meteen mijn shirt en string uit te trekken. Een paar tellen later lag ik naakt op bed. Ik had mijn ogen nog steeds gesloten en had geen idee wat Tara zou gaan doen.
Tara was aan het voeteneind van het bed gaan zitten toen ik mezelf had uitgekleed spreidde mijn benen weer. Ze kuste langzaam vanaf mijn knie naar mijn lies. Ik voelde hoe haar zachte lippen zich een weg maakte naar mijn spleetje. Mijn lipjes stonden wijd uit elkaar en ik was drijfnat. Nu lag ik daar compleet naakt op bed, ik wist wat ging komen en pakte in mijn ene hand het kussen en het andere masseerde ik mijn borsten.
Voor allebei was dit een stap verder. Dit was iets wat we nog nooit hadden gedaan. Ik voelde haar warme lippen nu op mijn lippen en wist dat binnen nu en een paar seconden haar tong door mijn natte spleetje zou glijden. Van alles ging door mijn hoofd voordat het gebeurde.
Wat kon ik verwachten? Wat zou er door me heen gaan het moment dat ik haar tong zou voelen.
Het leek een eeuwigheid te duren tussen die laatste kus en het gevoel van Tara’s tong. Ik voelde nu hoe tara met 2 vingers mijn lipjes nog iets verder spreidde. Het moment dat haar warme tong mijn kutje raakte kreunde ik van genot en trok mijn rug krom van de spanning en genot. Ik voelde haar tong iets in mijn gaatje en met een lange lik tot aan mijn clitje nam Tara mijn sappen in haar mond. Ik schokte in bed, het gevoel was zo lekker dat ik zo hard op m’n onderlip moest bijten dat het zelfs een pijn deed. Ik hoorde en voelde hoe ze me befte. Met haar warme tong neukte ze me, Langzaam voelde ik hoe ze haar tong iets dieper mijn kutje in duwde.
Ik was nu zo nat dat alles langs mijn kontje en kutje nat aanvoelde. Voor even leek de wereld stil te staan, alleen Tara en ik bestonden nog.
“Ik moet het zien”, dacht ik bij mezelf. Ik keek naar beneden en zag hoe Tara mij befte. Het was alsof ze wist dat ik keek. Haar ogen gingen open en we keken elkaar aan.
Ze was zich nu op m’n clitje gestort en ik voelde hoe haar tong me wou laten komen. Één hand had ze op mijn onderbuik liggen en met de ander begon ze me te vingeren. Met één vinger gleed ze door mijn lippen en ze mijn kutje binnen. Dit voelde hemels. Haar warme tong likte en masseerde mijn clitje terwel ze me met een vinger langzaam aan het neuken was. Haar vinger ging diep in mijn kutje en er weer helemaal uit. Iedere keer voelde ik hoe mijn lipjes Taras vinger omsloten. Eventjes voelde ik weer alleen haar tong. Alleen niet voor lang. Ik voelde hoe Tara het vocht uit mijn kutje gebruikte om mijn kontje nat te maken. Door het idee alleen al kronkelde ik van geilheid over Tara's bed heen.
Ze begon met masseren, ik voelde hoe haar vingertop zachtjes tegen mijn kontje drukte en mij masseerde.
Het gevoel nam de overhand ik wist dat ik nu snel zou klaar komen. Tara was me nog steeds aan het likken. Met twee handen pakte ik Tara’s achterhoofd vast en duwde mijn kutje in haar mond. Ik beet op mijn lippen en zei “Ik wil komen, ik hou het niet meer”
Ik voelde hoe het topje van haar vinger mijn kontje binnen ging. Ik had nog nooit zo iets gevoeld, heerlijk! Tara likte wild over mijn clitje en ik voelde alle spieren in mijn kutje samentrekken. Mijn gedachtes verdwenen samen met de rest op de wereld. Ik zat er nu zo dicht tegen aan. Ik begon te schokken op bed. Hierdoor kwam Tara’s vinger nog iets dieper in mijn kontje en voelde ik hoe ik in Tara’s mond klaarkwam. Ik hoorde hoe golven van geilheid werden doorgeslikt door Tara.
Ze likte nog een laatste keer door mijn spleetje heen voor ze langs mijn lichaam naar boven tijgerde. Na trillend kreeg ik een lange natte tongzoen. Ik proefde nu mijn eigen geilheid in Tara’s mond.
Ze kuste me nog een laatste keer in mijn nek en fluisterde in mijn oor..
“en nu jij mij”(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar jwq@hotmail.nl)
Aantal keer gelezen:
512
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)